Bol bebiş topiği

Rabbimin izniyle bu ay hamile kalırsam doğum kasım ayına denk geliyo.. Bu 6 ay doğum znide yürülüğe giriyormuş.. Uzun bir süre eylül ayına kadar çocuğumla ilgilenmiş olucam...Rabbim sen duy sesimizi... Ya BARİ...

Hadi inşallah cnm.Çok güzel bir zamana denk gelmiş olacak. Rabbim hayırlısını versin. Sen de yay burcusun bebiş de mi yay burcu olacak.

Yok canım eğer nasip olursa 15 kasım gibi oluyor. Oda akrep burcu :)

Bir arkadaşım kendi doğum gününde bebişini dünyaya getirdi nasip kısmet işte nasıl denk gelmiş.
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da hiç belli olmaz.
Bizim bebiş de eşimin doğum gününden bir gün önceye denk geliyor.Gerçi tahmini doğum tarihi belki geç olur belki daha erken.
Hesap kesap yapsak bu kadar denk gelmez. Rabbim ne yazdıysa o oluyor işte.

benim bi öğretmen arkadaşım tayin için düğününden bir kaç ay önce resmi nikahını yapmıştı. Tam imzayı atarken saate baktım diyo 14:30 du. Aradan 2 yıl geçti nikah günü doğuma girdi. Bebek doğduğu anda bebeğimin sesiyle karşımda saat vardı ona baktım diyo 14:30 :) Rabbim sen ne büyüksün...

Son düzenleme:

Ayyy ne güzel Allahın işi işte mucizeler...Bunların bir açıklaması olamaz.

öyle gerçekten.. İnşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur canımmm

Amiinnnn cnm inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı evlatları olur inşallah.

kızlar ben geldim..
Napiyosunuz???

hoş geldin şekercim ne yapayım cnm çalışıyorum bir aşağı bir yukarı. Yetişmeye çalışıyorum.
Sen ne yapıyorsun? Son iki saat bugün de bitiyorrrr.Bugün benim kociş yok akşam geç gelecek. Çalışması varmış. Müzik yapıyorlar akşama canım sıkılacak.

Çok sevdiğim iki arkadaşım vardı 3 yılın ardından ayrılmıştı sevgililer.Yeniden sevgili olmuşlar Veee evliliğe doğru gidiyormuuuuşşşş

hmm,genede dikktli ol bebegn var cok yorulma..
Bende hesap yapyrdm işte,giderkn alışverş yapcm sonra kociş gelir,bizde bgn hasta ziyrtıne gtcez sanırım oyle gecicek...
Kızlar ya ben yıyrm ama sonra yine acıkıyrm

hmm,genede dikktli ol bebegn var cok yorulma..
Bende hesap yapyrdm işte,giderkn alışverş yapcm sonra kociş gelir,bizde bgn hasta ziyrtıne gtcez sanırım oyle gecicek...
Kızlar ya ben yıyrm ama sonra yine acıkıyrm

Neden acabaaa?İnşallah bebiştendir. Bende adetten önce olurdu öyle. Bu sefer griptim pek anlamadım ama şuan öyleyim mesela. Acıkıyorum hemen. Az az sık sık yemeye özen gösteriyorum. Gerçi arada fazla kaçıyor ya

ya adet olcamda tatlı ısterım ama bu bole herşeye off bı ekmek arası olsa peynrlı falan....
daha da 2 saat var işın btmesine...

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum annemlerdeydim 1 aydır 1 hafta oldu evime geçeli ve evin her tarafı toz içinde kalmış işlerim ancak bitti 1 haftada yavaş yavaş iş yapınca ancak bitiyor sizler nasılsınız bakalım

Hoşgelmişsin canııımm
Ohh güle güle kirletin evinizi.Darısı başıma
Ben iyiyim çok şükür.Arada bulantı-baş dönmesi-halsizlik oluyor ama geçiyor dinlenince.Çalışıyorum işte uslu uslu.
Güzel bi haber aldım iki sevdiğim insanla ilgili.Büyük ihtimal düğünlerinde koca göbeemle salınacağım

ya adet olcamda tatlı ısterım ama bu bole herşeye off bı ekmek arası olsa peynrlı falan....
daha da 2 saat var işın btmesine...

Deme demeeee
Başka şeyler düşünelimmm evde hepsinden yiycez inşallah.

Selam hoşgeldin peri valla sen yine yapmışsın ben tembellikten hiçbir şey yaptığım yok. Kociş de ne kadar yapıyor tartışılır. Yavaş yavaş yapacağım inşallah şu uykudan başımı kaldırsam bir....
Sen nasılsın?Sen tecrübelilerdensin sanırım. Ben bu uyku halinden ne zaman kurtulurum...

çok sevindim canım bu arada haber vereyim bir kızım olacak teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…