Bol bebiş topiği

ilk 3 ay uyku olur canım benimki 3 ayın içinde bitti canım

eşine de yapıyormusun böyle hazır hamişken her istediğini yaptır heheh sesini çıkaramaz.

ohoooo neler yapıyorum neler.Epey sabırlıymış..
Ben zaten iki canlıyım çok yorgunum ölüyorum midem bulanıyor başım dönüyor. Ben zaten normalde de mızmızım.Her zaman bir bahanem vardır Bazen beni taklit ediyor gülüyorum kendi dediklerime .Benim kocişe Allah sabır versin.İşi çok zor
Sen de yapar mısın? bunlar evliliğin tadı tuzu yaa. Geçer mi yoksa ömür...

yapmam mı hemde nasıl hadi sen hamilesin bana ne oluyor. bende çalışan bi kadınım deyip nazlanıyorm az kahrımızı çekmıyorlar valla sevilmesek çekilirmi

yapmam mı hemde nasıl hadi sen hamilesin bana ne oluyor. bende çalışan bi kadınım deyip nazlanıyorm az kahrımızı çekmıyorlar valla sevilmesek çekilirmi

dimi ya ama biz de onların nazlarını çekiyoruz. Benim eşim hasta oldu mu yandık ki ne yandık sanırsın ölüyor. Öyle mızmız olur ki offff sanki hayatın sonu. valla hasta olmasın diye gözünün içine bakıyorum.

Yok canım eğer nasip olursa 15 kasım gibi oluyor. Oda akrep burcu :)

Kevokcum aynı hesapları yapmışız seninleeeeeeeeeeeeeeee...
15 kasım benim doğum günüm. bu ay olursa inşaallah 15 kasıma denk geliyor doğummm
Bebişimde akrep burcu olacak
15 kasımda nişanlandıkkk 3 güzel gün olmuş olacak...
İnşaallah hayırlısıyla olur 14 kasımda eşimin tezkere günü

çok sevindim canım bu arada haber vereyim bir kızım olacak teyzesi
Geliyor bi prenses dahaaaHemen ekliyorum listeye.

Kız ben yapamıyorum naz falan:26: Gerçekten rahatsızlandığımda belli oluyor zaten.Mutfağa giremediğim zamanlar oluyor eşim sağolsun halediyor. Araç kullanırken çok keskin kullanmaması için uyarıyorum sadece sık sık.Ama psikolojim berbat durumda.Zırt pırt ağlıyorum ona çok üzülüyor Gözlerine bakarken yaşlar dökülüveriyor birden O da olmasın istiyorum.Gülmek eğlenmek anın tadını çıkarmak çok güzel:106:

genel anlamda erkeklerin çoğu böyledir zaten cnım ben eşimde görmedim de babam çok nazlıydı hala da öyle hasta oldu mu tamam biz bittik ne uyutur. ne yerinde oturabilirsin oflar hep ufak bi gripte bile. ama neyse ki kocam öyle değil. olsa da ne olacak çekriz nazlarını kahırlarını annecikleri olmadığına göre nazı da bize yapcaklar artık :)

Dah 2 yıllık evliyiz benimki hiç naz çekemez. canım acıyo hallim yok belim ağrıyor çok yoruldum dediğpğimde bağırıyor bana
Diyorki banamı yoruldun banamı yaptın banane BENCİL yaratııık
Nişanlıykende diyordu ben hiç naz çekemem haberin olsuun...
Yaaa son kaç zamandır gıcık oluyorum zatennn AFFF Allahım AFFF... A

oo senin eşin baştan şartlarını söylemiş karapisso yapacak bir şey yok ben sıkışınca ağlayıveririm çok güzel ağlarım heheh sonra atarım kahkahamı çok kötüyüm çook eşimde çok yumuşak huyludur sağolsun bana karşı

Geçecek cnm hepsini atlatacağız inşallah Allahın izniyle. Sabırrr.

İnşallah sen bir hamiş kal bak çekecek o zaman mecbur. Düşecek eline sabır sabırr.

selam arkadaşlar ben geldim ama çoook kütüyüm gözümde durduk yere arpacık cıktı hayatımda ilk arpacıgm ne yapacagımı şasırdım ha bide ayşeciiigim ordamısın hamişligini ögrenmeden önceki belirtilerin nelerdi canım tumurtladıgından hamiş oldugunu ögrenene kadar

Ohh maşallah...
İnşallah olur da o güzel günleri görürüz...
Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…