- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.521
Ohh maşallah...
İnşallah olur da o güzel günleri görürüz...
Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah..
Ne güzel ilerlemişsinMerhaba bende 22+2 haftalık hamileyim
selam arkadaşlar ben geldim ama çoook kütüyümgözümde durduk yere arpacık cıktı hayatımda ilk arpacıgm ne yapacagımı şasırdım ha bide ayşeciiigim ordamısın hamişligini ögrenmeden önceki belirtilerin nelerdi canım tumurtladıgından hamiş oldugunu ögrenene kadar
Ben kendime kür uygulayınca çoook kasılıyorum geçem ay yapmadım hiçbirşey. Ovulasyon testimde baya güzel pozitifi gördüm içim daha rahat ve bu ayda kendime birşey yapmayacağım..
Demem o ki eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum acaba çakşır kürümü yapsam kararsız kaldım
Ne dersiniz sizce hangisi daha etkili ?
Biz keçiboynuzu sade yedik hep.Kür yapmadım.Çakşırı kür yaptım.Hergün 5-6 tane de keçiboynuzu yedi eşim.Sende öyle yap istersen.Çakşırın faydası gözle görülür şekilde oluyor çünkü
görüşmeyeli nasılsınız?ne zamandan beri yoğun misafir bombardımanına maruz kaldım yeni kurtuldum sayılır:))
karapisso:canım ne söylim,ne edim bilemedim,belki inanmazssın ama nete girerken çok ümitli girdim,bi taraftan da yazılarını okumaya başlayınca korkmaya başladım,hakkında hayırlısı olsun bitanem ama senden çok ümitliydim bu aya,kısmet değilmiş bu ay kafanı bi rahata çıkar,elinden geldiğince rahatlamaya bak canım,olucak inşallah:))
ssirin inci wawes ayşe sizler nasılsınız?
bu akşam cuma gecesi isim isim dua edicem inşallah,
Canlarım İnşaallah bu ay gayet relaks bir şekilde olacağıım...
İnşaaallah bua y rahatlığım sebebiyle tutunur bebişimmm
Ssirin inci cevo mervanurr hepinizin güzel haberlerini alalım bu ay...
az önce bir arkadaşla konuştum çok alıngan olmuşsun dedi :)bebişten midir nedir..inşallah bebeğim aşkla gelir annesine..
amin inşallah cevocum..seni bu ay iyi gördüm..geçen ay bayağı sıkıntılıydı ama bu ay rahatsın maşallah ateşinde iyi gidiyor umarım bebeişin seninledir..
ayy allah razı olsun canım..kuzun büyüdüğünde günlükte teyzelerine edilen duaları görünce annesinin güzel yüreğine birkez daha hayran kalacak..bu arada çocuk yetiştirme konusunda seninle hem fikirim ama eşimden yana çekiniyorum..sonuçta bizlerde büyürken herşeyimiz dört dörtlük değildi..sayılı oyuncağımız vardı..biraz büyüyünce kıyafetlerini bile kendimiz dikiyorduk..annem anneanneleri oluyordu..ayağında sallıyordu dünyalar bizim oluyordu..o günleri hiçbirşeye değişmem..önemli olan maddi zenginlik değil manevi zenginlik..benim çocuğum hakkındaki hayalim islami ahlakla yetiştirmek..inşallahda rabbim nasip eder..
eşlerin bizden çektiği nedir yasabır küpleri maşallah..yürüyüş iyi gelecektir arkadaşım..bende bat günümü devirmiş bulunuyorum..inşallah yarın ilk idrarla test yaparım ve mutlu olurum..çıkmazsada önümüzdeki aylara bakacağız..
canlaaaarrrrrrrr...nerelerdesınızzzzzzz
Herşey gönlünüzce olsun. Banada dua edermisiniz? Bu sıkıntılı günlerim biran önce son bulsun diye.
Kızlar inşallah hamiş kalırız. Bende takmıyorum artık kafama. Rabbim vaktini bilio elbet.
Leylaacım sen nasılsın ? Bu günlerde birkaç sorunla ugraşıyorum. Keyfim yok.
arada girip sizleri takip ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun. Banada dua edermisiniz? Bu sıkıntılı günlerim biran önce son bulsun diye.
hadı ınsallah güzel haberlerle gelırsın arkadasım...valla benım bır hafta gectı batım ama bır kac gün daha beklıcem sanırım..gecen ay tam 18 gün üstüne adet oldum o yüzden bos yere ümitlenmek ıstemıyorum canım arkadasım....umarım bebıslerımız bızımledır..ben bugün bı tuhaf oldum..kendımı hamıle hıssettım ve hüngür hüngür agladım...
hadı ınsallah güzel haberlerle gelırsın arkadasım...valla benım bır hafta gectı batım ama bır kac gün daha beklıcem sanırım..gecen ay tam 18 gün üstüne adet oldum o yüzden bos yere ümitlenmek ıstemıyorum canım arkadasım....umarım bebıslerımız bızımledır..ben bugün bı tuhaf oldum..kendımı hamıle hıssettım ve hüngür hüngür agladım...
bende bekleme kararı aldım hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah bu aya bebekten dolayı geceikmiştir..ağlamalar filanda hormondan mı acaba :) inşallah da öyledir arkadaşım
Ama Mervanurrr sen bugün silik çizgiyi gördün tatlıım..
Bence yap testini sonra kana gidersiiin
inşallahda tatlım hayalet gibi çizgi..yada ben öyle görmek istiyorum..biraz daha bekleyeyim umarım kırmızılar gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?