Bol bebiş topiği

Ben kendime kür uygulayınca çoook kasılıyorum geçem ay yapmadım hiçbirşey. Ovulasyon testimde baya güzel pozitifi gördüm içim daha rahat ve bu ayda kendime birşey yapmayacağım..
Demem o ki eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum acaba çakşır kürümü yapsam kararsız kaldım
Ne dersiniz sizce hangisi daha etkili ?

Merhaba bende 22+2 haftalık hamileyim
Ne güzel ilerlemişsinAllah kucağına da aldırsın.Hoşgeldin

Geçmiş olsun canım benim.Bende de hiç çıkmadı arpacık.Kuzum ben belirti yaşamayanlardanım.Hani vardı da önemsemedimmi diyorum ama yoktu Batma dediğim şey battan sonra belirginleşince önce yaşadıklarımın batma bile olmadığını anladım.Benim 2-3aydır çook aşırı bi şekilde koku hassasiyetim başladı.Her duyan kesin hamilesin bu ay dedi ama 4 ay bekledim.Giysiler,yemekler,evim,eşyalarım,ağır parfümler herşey kokuyordu.Sık sık yıkıyordum herşeyi.(bu arada pis biri değilimdirhatta titiz denecek derecedeyim) Göğüslerimde değişmedi.Ne büyüme,ne acıma.Akıntı da her zamanki beyaz akıntıydı.Farklı,kokulu yada az-çok değildi.Batın geçmesini bekleseymişim sonraki hafta bile öyle aman aman belirtim olmayacakmış benim.Şimdi şimdi göğüslerim daha çok acır oldu.2-3 hafta oldu büyüyeli.Yumurtladığım tarihi biliyordum ama sonrasında belirti aramadım pek.Hatta bata 5 gün kala sabah erken ateşimi ölçtüm(geçen ay değerlerimi bildiğimden karşılaştırdım) düşük çıktı.Tamam dedim adet geliyor.Kızdılar hatta bana burda kızlar.O günde çizgi çıktı

Biz keçiboynuzu sade yedik hep.Kür yapmadım.Çakşırı kür yaptım.Hergün 5-6 tane de keçiboynuzu yedi eşim.Sende öyle yap istersen.Çakşırın faydası gözle görülür şekilde oluyor çünkü

Benim eşim keçiboynuzundan nefret ediyor yemem diyor başka bişey demiyorkiiiii
Hııım demek çakşırın faydası görülüyorr ozaman inşaallah hemen alıyorum ve başlıyorum yedirmeyeee..
Bal fark edermi evde kestane ıhlamur balı varda :26:

Canlarım İnşaallah bu ay gayet relaks bir şekilde olacağıım...
İnşaaallah bua y rahatlığım sebebiyle tutunur bebişimmm
Ssirin inci cevo mervanurr hepinizin güzel haberlerini alalım bu ay...

Akşamla beraber yemek telaşları tabi burnumu bir yandan kapatarak, bir yandan lavaboya koşup öğürerek ,bir yandan camı açıp temiz hava koklayarak kaç saatte o yemek olursa artık :)

Canlarım İnşaallah bu ay gayet relaks bir şekilde olacağıım...
İnşaaallah bua y rahatlığım sebebiyle tutunur bebişimmm
Ssirin inci cevo mervanurr hepinizin güzel haberlerini alalım bu ay...

Kızlar inşallah hamiş kalırız. Bende takmıyorum artık kafama. Rabbim vaktini bilio elbet.

Leylaacım sen nasılsın ? Bu günlerde birkaç sorunla ugraşıyorum. Keyfim yok.

arada girip sizleri takip ediyorum.

Herşey gönlünüzce olsun. Banada dua edermisiniz? Bu sıkıntılı günlerim biran önce son bulsun diye.

hadı ınsallah güzel haberlerle gelırsın arkadasım...valla benım bır hafta gectı batım ama bır kac gün daha beklıcem sanırım..gecen ay tam 18 gün üstüne adet oldum o yüzden bos yere ümitlenmek ıstemıyorum canım arkadasım....umarım bebıslerımız bızımledır..ben bugün bı tuhaf oldum..kendımı hamıle hıssettım ve hüngür hüngür agladım...

canlaaaarrrrrrrr...nerelerdesınızzzzzzz

Canım yaa benimde senin gibi geçen ay 14 gün geçti .. Doktora gittim hiç bişey yok .. batımı 3 gün geçe kahverengi leke gelmişti devamı yoktu kesin hamileyim demiştim amaaaaaaaaa doktorum bana dediki sen oaralar yumurtlamışsın o leke yumurtlama lekesi ..

Ben kendimi hamile sandığım için ilişkiye filan girmemiştik .. Belki sende de öyledir kırmızıları görene kadar ilişkiye girmek lazım ben bunu öğrendim canımm .. Es geçmeyelim :):)

iNŞAALLAH CANIMMM RAHAT OLALIM GELSİN BEBİŞLERİMİZ. RABBİM SIKINTILARINI DEF ETSİN İNCİ

inşaallah tatlıebbi rabbim seni güldürsün bu ayyy

bende bekleme kararı aldım hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah bu aya bebekten dolayı geceikmiştir..ağlamalar filanda hormondan mı acaba :) inşallah da öyledir arkadaşım

bende bekleme kararı aldım hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah bu aya bebekten dolayı geceikmiştir..ağlamalar filanda hormondan mı acaba :) inşallah da öyledir arkadaşım

Ama Mervanurrr sen bugün silik çizgiyi gördün tatlıım..
Bence yap testini sonra kana gidersiiin

inşallahda tatlım hayalet gibi çizgi..yada ben öyle görmek istiyorum..biraz daha bekleyeyim umarım kırmızılar gelmez..

Seni umutlandırmak için söylemiyorum ama Benimde göğüslerim normalde hiç acımaz. Ne yumurtlamada nede adet öncesi ama hamilelik başladığı zaman acyiip sızlıyor ve dokunamıyorum. elim değse sızlıyor Ben ö yüzden normalde hiç sızı olmuyorsa bebişin seninledir diyoruumm..
Yaaa merak ettim şu testin fotosunu ekleseneeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…