- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.541
Seni umutlandırmak için söylemiyorum ama Benimde göğüslerim normalde hiç acımaz. Ne yumurtlamada nede adet öncesi ama hamilelik başladığı zaman acyiip sızlıyor ve dokunamıyorum. elim değse sızlıyor Ben ö yüzden normalde hiç sızı olmuyorsa bebişin seninledir diyoruumm..
Yaaa merak ettim şu testin fotosunu ekleseneeeeeeee
kızlar nasılsınız bakemm
KEVOOOK canım bolbol Estağfirullah çek. İnşaallah iyi olursun olumlu düşün bebişiniz gelincede kocişin sana yemekler yapar yormaz seni
CEVO inşaallah seninde MERVANURR unda ateşi bebişi müjdeler...
SSİRİNİM inşaallah yumurtan bu ay spoşu yakalar bırakmazzzzzzzzzzzz
Ben iyiyim Elhamdülillah
İki gün daha gelmesem beni unutacaksınızzz gibi hissettimm
Ayyy keşke dimi yaaa beraber işkence yapardık cani annneee olacam bennnn
Kardeşime öyle işkenceler yaptım ki Allahtan hatırlamıyor yoksa yanmıştım
Kesinlikle uyusam evde böyle olmam sabah çıkamıyorum yataktan. İnşallah geçecek canım sabır. İnşallah kız olur Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı olsun da.
Kuzucum inşallah kaçırmazsınız. İstersen arada atlarsın bir günü. Çok silik ya. ben de silik görmüştüm dedim herhalde yumurtlamıyorum acaip bozulmuştum. Hayırlısı olsun kuzum olacak inşallah bebişin gelecek bu ay.:16
ben de hatırladım bak şimdi ama onu kastederek dememiştim ben....
benim tarafımdan tayin hakkım 3 yıl sonra canım. Onun için şuan tayin durumu yok. Yakınımızda avm yok. Osmaniyede var en yakın oda araçlar akşam 6 da bitiyo. rabbim hayırlısını versin. sende aynı durumdasın aslında. Hatta başka ülkedesin.
senceeeeeeeeeee???? yok ya bugün böyle kendimden nefret ettim artık yaaaaa çok sıkıldımmmmmmmmmmmm....
Ben bu halllere düşecek insan mıydım yaaa?Nasıl kıpır kıpır enerjiktim. Valla inan dakikaları sayıyorum akşam olsa da eve gitsem diye...
Kafam kalkmıyor.Hiç bir şeyden mutlu olamıyorum böyle ot gibiyim vakit geçsede bitse mesai diyorum.
Bana bir dokun bin ah işit. Boşver beniiii senin de moralini bozmayayım...
Valla ben biraz katıyım bu konuda.Hani konuşması kolay şimdiden derler belki ama ben öyle pamuklar içinde büyütmeyeceğim. Neresi denk gelirse orada uyusun.Biz nasıl büyüdük o da öyle büyüsün.Onu herşeyden çok severim ama dünyanın merkezi sanmasın kendini.Sonra büyüyünce hayat istediği gibi gitmediğinde depresyona girmesin şimdiki çocuklar gibi.Hazır mama da düşünmüyorum.Emzik-biberon-sabit yatak(sallanan beşik falan değil yani) sağlıklı eşyalar o kadar.Alışmasın fazla rahatlığa.Dünya onu mutlu etmek için uğraşmayacak nasılsa.Ben her zaman yanında olacağım ama her istediği de her zaman olmayacak.
Eşyalarına da kabaca karar verdim.İyi bi yatak.Büyüyebilenlerinden.Mama sandalyesi.Bebek arabası.O kadar.Bebek arabalarının sabit olmayanları var.Araba koltuğu gibi çıkıyor.Onlardan alırım tamam.Zaten ya bebek arabasıyla gezer ya arabada.Kucağa alıştırmayı düşünmüyorum.Ağladığında falan.İzinde vermem kimseye bu konuda.Nazlı bi bebek istemiyorum.Aman yeterki sussun ne isterse vereyim diyenlerden olmayacağım Allah izin verirse.Ne kadar verirsen daha çok istiyor sıpalar.Kendi kazanmayı öğrensin çocukluktan.Çokmu gaddarım kız ben:26:
evet canım haklısın masa altlarını ev yapardık etrafını kapatırdık..kırlentlerden ev yapardık..ne güzel günlerdi..inanıyorum ki sende çok güzel anne olacaksın..islamdan kurandan başka huzur verecek hiçbirşey yoktur..bende kitapkurdu biriyim..yeğenim olacağı zaman o kadar kitap okumuştum ki sanki benim evladım gibi :) ilk 3 ay yanında kalmıştım sabah gözümü açar açmaz yatağının başına giderdim..onu görmek iyi gelirdi..ağladığında kuran açardık o sesle susar ve uyurdu yada kulağına dualar okurduk huzurlu olurdu çocuk..şimdi 4 yaşında ve o kadar zeki ki maşallah..dualar esmaül hüsnalar ezberlemiş..telde konuşunca sanki karşımda genç kızla konuşur gibiyim..yeğen bile bu kadar tatlıyken kim bilir evlat nasıldır..rabbim size lutfetti emanetini verdi sıra annelerin emaneti korumasına geliyor..umarım evlatlarınız imtihanınız olmaz..imanlı ahlaklı evlatlarınız olur inşallah..
ölçüyorum canım son 1 hafta
36.7
36.6
36.7
36.5
36.8
36.8
36.6-36.7
az öncede 36.9 çıktı umarım düşmez..
Kızlar merhaba.
Benim bata 6 gün kaldı. Bu ay çok stresli günler geçiriyorum. eğer hamileysem nasıl etkilenir bilmiyorum.
bu sabah sağ kasıgımda batmalar hissettim hoş geçen ayda hissetmiştim kaç gün ama fos çıktı.
Adet ağrısı gibi bacagıma kadar vurdu ağrısı sonra geçiverdi.
Bu ay karambole geldi belki çok özenmediğim için bebişim gelecektir.:44::44:
Umutlarımız olmasa yaşayamazdık.
Hiçbirley düşündüğüm gibi gitmiyor. Allah ım sana sıgınıyorum
görüşmeyeli nasılsınız?ne zamandan beri yoğun misafir bombardımanına maruz kaldım yeni kurtuldum sayılır:))
karapisso:canım ne söylim,ne edim bilemedim,belki inanmazssın ama nete girerken çok ümitli girdim,bi taraftan da yazılarını okumaya başlayınca korkmaya başladım,hakkında hayırlısı olsun bitanem ama senden çok ümitliydim bu aya,kısmet değilmiş bu ay kafanı bi rahata çıkar,elinden geldiğince rahatlamaya bak canım,olucak inşallah:))
ssirin inci wawes ayşe sizler nasılsınız?
bu akşam cuma gecesi isim isim dua edicem inşallah,
selam arkadaşlar ben geldim ama çoook kütüyümgözümde durduk yere arpacık cıktı hayatımda ilk arpacıgm ne yapacagımı şasırdım ha bide ayşeciiigim ordamısın hamişligini ögrenmeden önceki belirtilerin nelerdi canım tumurtladıgından hamiş oldugunu ögrenene kadar
Canlarım İnşaallah bu ay gayet relaks bir şekilde olacağıım...
İnşaaallah bua y rahatlığım sebebiyle tutunur bebişimmm
Ssirin inci cevo mervanurr hepinizin güzel haberlerini alalım bu ay...
: http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile ı tıkla bebeğinizin tahmini doğum tarihini doldur aşağıdan kaydet de canım ...
Olur oluuur.Burnuna kolonyalı mendil sok.İşe yarıyorAkşamla beraber yemek telaşları tabi burnumu bir yandan kapatarak, bir yandan lavaboya koşup öğürerek ,bir yandan camı açıp temiz hava koklayarak kaç saatte o yemek olursa artık :)
Allahım en kısa zamanda aydınlığına çıkarsın incicim seni.Dualarım seninle.Kızlar inşallah hamiş kalırız. Bende takmıyorum artık kafama. Rabbim vaktini bilio elbet.
Leylaacım sen nasılsın ? Bu günlerde birkaç sorunla ugraşıyorum. Keyfim yok.
arada girip sizleri takip ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun. Banada dua edermisiniz? Bu sıkıntılı günlerim biran önce son bulsun diye.
Canım yaa benimde senin gibi geçen ay 14 gün geçti .. Doktora gittim hiç bişey yok .. batımı 3 gün geçe kahverengi leke gelmişti devamı yoktu kesin hamileyim demiştim amaaaaaaaaa doktorum bana dediki sen oaralar yumurtlamışsın o leke yumurtlama lekesi ..
Ben kendimi hamile sandığım için ilişkiye filan girmemiştik .. Belki sende de öyledir kırmızıları görene kadar ilişkiye girmek lazım ben bunu öğrendim canımm .. Es geçmeyelim :):)
Sağol canımcımm.Oturuyorum genelde.Ama tuzu fazla kaçırmışım elim yüzüm şişmiş.Baş dönmemi ve bulantımı kesiyor diye limon-tuz alışkanlık oldu da:26:inşallah canım hepimiz o günleri görücez sende sağsalim bebişini kucağına alıcaksın.baş dönmen normal bide kansızlık varsa çok çok normal,fazla ayakta kalmamaya dikkat et canım
Allah kabul etsin şirinim.İkizlerim için dileklerin için de Allah razı olsun.Allahım hayırlı ve sağlıklı göndersin inşallah 2 kuzumu da:106:hayirli haftasonları olsun inşallahhh
dün bir dua öğrendim
sizlerlede paylaşmak istiyorum
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhh
Saffat
Rabbi heb lı mines salihıyn Fe beşşernahü bi ğulamin halım
Ya Rabbi, salih evlatlar lütfen bana!
100 kere okunması gerekmiş
ben okuma başladım ve tabi diğer dualrıda okuyorum
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin arkadaşlar
Gunaydin kizlar.
Olur oluuur.Burnuna kolonyalı mendil sok.İşe yarıyorPatates haşlayıver kokmaz çok fazla.Güzel bi salata olur nane falan da içini bastırır iyi olur.Salça-yağ az kullanın diyor aldığım kitaptan.Çok güzel şeyler yazmış kadın.Sindirimi zor olan yiyeceklerde kustuğunuzu farkedersiniz diyor.Hakikatende öyle.Hamurişi gibi şeyler yiyim bitiyorum kusmaktan resmen.Hafif şeyler yap.Haşlama,ızgara gibi..Tost makinasında kuru köfte harika oluyor Biz çok yaparız
Ay sabah sabah ne yemeğinden bahsediyorum ay ben :)
Allahım en kısa zamanda aydınlığına çıkarsın incicim seni.Dualarım seninle.
Yumurtlamamı???Adet geçtikten sonra yumurtlamamı olurmuş Rahim eski yumurtaları atmadan nasıl olacakki
Sağol canımcımm.Oturuyorum genelde.Ama tuzu fazla kaçırmışım elim yüzüm şişmiş.Baş dönmemi ve bulantımı kesiyor diye limon-tuz alışkanlık oldu da:26:
Allah kabul etsin şirinim.İkizlerim için dileklerin için de Allah razı olsun.Allahım hayırlı ve sağlıklı göndersin inşallah 2 kuzumu da:106:
Günaydın tatlım.Amanda aman ne çok yakışmış takviminde.Güle güle kullan.38-40.haftaları da gör inşallah sağlıkla
Amin canimm insallahhh
Sen martin 2 sinde ogreneceksin insallah ikizlerini bende martin 5 de bebegimi ogrenirim insallahhhhh
Rabbim gonlune gore versin canim
Sen nasilsin miden nasil oldu canim iyilestinmi tatlim...
İnşallah sende benle beraber öğrenirsin kuzunu.Beşine kalmaz inşallahhh
Midem iyi çok şükür.Aç kalmazsam çok yemezsem sorun yok
gunaydın kızlar nasılsınız?
Bu sabah test yaptm vee fos cıktı bugn normalde 12gunm hamişsem belki cıkar dedım cıkmadı testi atmadım evde ama bi şey belircek gbi durmuyor bakalım hayırlııs olsun,ateşim halen aynı sabit 36,8 bakalım nolcak...
bata son 3gun
kızlar bugn biraz unudum kırıldı uzulmedim ama işte bi burukluk oldu o yuzden bat 2-3 gun gecene kadar test yapmama kararı aldım yoksa bi daha negatfi gorursem uzulurum,aman gerci kimisinin ki idrarda belli olmuyr dimi ama kendimi kandırıyım bari
işte boyle,kızlar umarım sızler ıyısınızdır,iyi hafta sonrları hepinize...
Ben burdaym topiği beklıyrm
inşallahh dilekçim
rabbim hepimizn gönlüne göre versin
içimde his var sanki yine olmicakmış gibi
neden öyle hissediyorum bilmiyorum
rabbim herşeyin hayırlısını versin canım
ayy ısırlmadan sıkıştırılmadan sevilirmi hiç tadı çıkmaz
benim yeğenim daha 3 - 4 aylıktı yeni doğmuştıu kıyamıyordum ısırmaya ama içim gidiyoru sonra parmağını ısırmıştım birkez ısırmak denmez tabi dudaklarımla bastırdım :) bizim zillinin bir hoşuna gitti daha 4 aylıkken bana tek tek parmaklarını veriyodu ısırayım diye :))) yerim ben onu valla
rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
canım inşallah yaa bende dun sein dediğin gibi yaptım canım aynı düşünmüşüz atladım dün yapmadı tes o kadar siliktiki zaten kaldı 3 tane testim
dedim zaten giden gitti :) olursa karşılaşırlar inşallahh
bugün yaparım artık bir test daha bugün 15. günüm yine silik çıkacakmış gibi gliyor
hayırlısı artık
zaten bu ay içimde bir olmicak duygusu var
nedir bilmem
bol bol dualar ediyorum inşallah rabim bekleyen herkese nasip eder canım sağlıkla hayırlısıyla
o çokmuş canım yaa
alışırsın belki sonuçta daha çok yenisin 4 ay canım benim
benim buraya gelilim bile daha uzun :)
haklısın aynı sayılırız ama ben çok bunalmıyorum burda eşimin arkadaşları var ve tabi eşleride onlarlagörüşüyoruz buluşuyoruz sık sık zaten eşim sağolsun her perşembe yada cuma avm ye götürür ben rahatlayım diye
bende ne sıkıntı kalır nede bunalım
rabbim kimseleri sıkıntılarda bırakmasın canım
canımmcımm kıyamam sana
sıkıntılar bastıyor bu zilli sana :)
onu düşünerek mutlu ol tatlım benimm
o gelince nasıl bir mutluluk geldi onu düşün
o çift çizgiyi gördüğün halini düşün
bunların hepsi geçici
her anın tadını çıkar
boşver miskinsen miskinsin birazda miskin oluver
suratlımısın olu versin
bi ağlar bir gülersin
duygular dengesiz
hiçbirşeyi takma kuzucum
nasıl rahatsan öyle ol
ama mutlu olmayı ihmal etmeee prensesini düşün tamammı
sıkıldığında ona kıyafetler bak internetten
hayalini kur geldiğinde nasıl güzel süsleyeceksin giydireceksin meleğini
haklısın ayşeyim hayat maalesef çok acımasız ve çok katı...
dediğin gibi çok şımartmamak gerek hayırı bilmeli yok'u bilmeli
ona senin vereceğin sevgi en değerli en önemlisi
onu hissettikden sonra başka ne isterki yavrucuklarımız
haklısın çok şey almamak gerek çok az kullanılıyor ama arkadan 2. yada 3. yü düşünerekte hareket etmek gerek diyede düşünüyorum
her bebişte aynı masraf olmaması açısından
rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin canımmm
inşallah rabim gönlüne göre verirde meleklerin çift yumurta ikizi çıkar canım
dört gözler bekliyorum seni ikizleri
çok güzel yazmışsın canım
amin rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınmasınrabbim göstermesin kötü şeyler
bu arada ateşin çok iyi canım sanırım senin bebiş geldi
testte yapmışssın galiba azda olsa silik bir çizgin var çok sevindim canım
inşallah bu sabah en koyu haliyle çift çizgini görürüsün canımm
canım benim sıkılma
rabbim nasip ettiyse gelmiştir yavrun
az kalmış
inşallah gelmiştir ve sana uğur getirir canım
bol bol dua ederek rahatlamaya çalış canım
rabbim duyacaktır sesini verecekdir dermanını
bayaa yoğun günler olmuş senin için
ne güzeldir misafir ohh allah muhabbetinizi arttırsın canım
hamdolsun canım iyiyiz valla
ben yumurtlama günümü bekliyorum işte
henüz koyu çizgiyi görmedik ama perşembeden beri fulluz maşallahh
dün test yapmadık çok silikti 2 gün zaten ilişkide oldu diye de yapmadım
bakalım bugün nasıl bir çizgi çıkacak
saat 4 de görücem inşallahh :)
sende ne var ne yok canım
ne durumlardasın?
canım geçmiş olsun tatlım
bende çok bilmiyorum ama sarımsak iyi gelir diye duymuştum ki bak buldum bir yazı
istersen dene canım
Arpacık çıkacağını hissettiğiniz zaman, veya arpacık çıktık.tan sonra uygulaya.bilirsiniz. 1 diş sarımsağı bıçağın tersiy.le hafif ezerek kabuğunu soyun. Daha sonra, hiç bıçak değdirme.den elinizle ikiye ayırın. Sarımsağı bu böldüğü.nüz yerinden arpacığın üzerin.de bekletin. Şimdiden söyleyelim, gözünüz çok yana.cak, canınız acıya.cak. Yarım saat kadar gözünüzde beklettik.ten sonra ılık suyla gözünüzü yıkayın. Arpacığın üzeri.ne sık sık ılık suya veya çaya batırılmış pamuklu bez kapatmak da iltihabın kolay erimesini sağlı.yor.
inşallah tez zamanda geçer canım
amin canımm inşallahh
ama dediğim bigi bu ay pek ümitli değilimm
rabbim inşallah nasip eder canım hepimize
20-25inde bile yumurtlayan var.Ben 17de yumurtlamıştım.Olumsuz düşünme şirinim benim.Olacak inşallah ben dua ediyorum sanaAmin canimm insallahhh
Ama ben hala yumurtlamadim bugun 15. Gunum
Acaba diyorum bir ay yumurtluyorumda bir ay olusmuyormu
Sanki bu ayda bosa gecicekmis gibi geliyor canim
Aslinda simdiden umdim yok bu sefer koyu cizgiyi goremedigim icin sanirim...
Neyse artik hayirlisi cok takmicam bu ay olursa olur diyorum
Rabbim ol der insallahhh bol bol dua ediyorum insallah rabbim duyar sesimi
Aman iyi olsun canimm allah nazarlardan korusub
Valla o senin nazardan da olabilir canim durduk yere birden geldi
Gelmis gecmis oldu bir daha olmasin insallah
gunaydın kızlar nasılsınız?
Bu sabah test yaptm vee fos cıktı bugn normalde 12gunm hamişsem belki cıkar dedım cıkmadı testi atmadım evde ama bi şey belircek gbi durmuyor bakalım hayırlııs olsun,ateşim halen aynı sabit 36,8 bakalım nolcak...
bata son 3gun
kızlar bugn biraz unudum kırıldı uzulmedim ama işte bi burukluk oldu o yuzden bat 2-3 gun gecene kadar test yapmama kararı aldım yoksa bi daha negatfi gorursem uzulurum,aman gerci kimisinin ki idrarda belli olmuyr dimi ama kendimi kandırıyım bari
işte boyle,kızlar umarım sızler ıyısınızdır,iyi hafta sonrları hepinize...
Ben burdaym topiği beklıyrm
Cevedileksu, üzelme tamam... Zor bir dönemden geçiyoruz.. Birbirimize destek olacağız...Bak benim de son iki gün... Bekliyorum ben de neyi kırmızıları... Gelir o mutlaka gelir...:18:
İnşallah boşuna bekliyorsundur kırmızılar
Caniimmm bozma moralini. Hayirlisi olsun. En iyisi adete gectikten sonra yapmak. Atesin guzel gidiyor ama kuzucum. Insallah senin bebis kendini sakliyordur gec belli edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?