- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.801
Canım gunaydın geçmiş olsun,canım inşallah tez vakite gecer.
günaydın canım hoşgeldin...
kıyamam sanageçicek tabiiki tatlım benim...
yaramaz yoruyor seni...
sağlıklı olunda bu kadarcık oluversin
mide bulantısına ve yanmasınıa zeytinin içine bol zeytin yağı ve bol limon sıkıp bir ekmek ban istersen canım çok ama çok iyi geliyor...
ben zehirlenmiştim yıllar önce tabii benzermi benzemezmi mide yanması ve bulantısı bilmiyorum canım ama doktor bunu önermişti hiçbirşey yimeyordum çünkü o zaman çok iyi gelmişti açmıştı beni... belki sanada iyi gelir canım
tez zamanda geçsin inşallah bulantılar göbişin çıksın bebişin belirsin tepikler göndersin sanaaa burdayımm annemm desinn
bilmiyorum ki canım yageçen ay 14. günde bundan daha koyu çıkmıştı ve bende birgün sadece koyu çıkıyor testtenmi kaynaklı bendenmi anlamadım
inşallah dediğin gibi olmuştur canım yumuşlar oluşup çatlamışlardır inşallahhh
bugün 18. günüm işte bakalım artık rabbim nasip eder inaşşahh bizede bu güzelliğii
bende istiyorummm bir mucizeee
günaydın tatlımmm
canımm çok iyi ateşin maşallahhh
testler yanıltabilir canım
erken gebelik testimi yaptığın normalmi?
geç olmuştu ya senin yumurtlama belliki geç döllenme canım inşallahh geldi meleğinn
güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canımm
kuzucum acaba senın kızın mı olcak cpk yanıyor miden,Canım dikk et kendine cok ayaga kalkmamaya calış,cok suda icme oda buladırır kuzucum ne iyi gelir ki sana?
Canım evt ateşim guzel giidyor,erken gebelik testm yok normal var burda erken gebelık testide yok...
Yani sadece beklıyorum ama umudum yok agrılarım var adet olcam bence bakalım hayırlısı,cuma gunu beklıycem adet olmazsam eyer ki doktora gtcem.
sAOL KUZUCUM geçecek inşallah.
Şirinim hiç bir şey yiyemiyorum cayır cayır yanıyor anca kuru ekmek bastırıyor. çok fazla asit var sanki. limon yemeye korkuyorum çünkü limon da asit fena yakıyor midemi.Amin inşallah tez zamanda geçer.
Sıra sizde inşallah güzel haberler alacağız sizden. Teste çok takılma canım Ayşenin de öyle olmuştu ama bak şimdi hamiş. Belli olmaz testlerden kaynaklanıyor olabilir. Rabbim hayırlısını versin.
Kuru ekmek... Başka ne yesem yanıyor. Geri geliyor mide içeriği. Yakıyor yemek borusunu. Çok fena ya daha önce de olurdu ama bu kadar yaşamadım. Hemen geçerdi. Süründürüyor bu velet resmen. Hele bir doğsun neler edecem ona
Valla canım suyu da bıraktım. 6-8 bardak içerdim işteyken. İçmiyorum artık ne yapayım. Araştırıyorum netten bakalım. Yesen bir türlü yemesen bir türlü. Anaaam ne zormuş gebelik...
canım geçmedimi günün?
bekleme artık regliyi bence gelmicek
meleğin geliyor bence bu ateşle reglimi olur kız bebiş inşallahh bu batmaları sancıları yapan
hadi cumaya az kalmış inşallah güzel şeyler olucakkk
arkandan da ben geleyim inşallahh
ayy kıyamam sana
haklısın canım neolur neolmaz tabii dediğin gibi asitli sonuçta... allah yardımcın olsun canım
erken kalkmasan belki bunları hissetmiceksiniş olması daha da yoruyor tabii... annelerin hakkı ödenirmi dimi valla
çalışkan anniş senii bebişin gelince tadından yenmicek o
o zaman bu günlerin acısını çıkarıcan canımm onun güzelliğiylee
ayy inşallahh özlemcim hayırlısıya sağlıkla gelir inşallahh benim kuzucuğum
Oyy oyy baya kotu sanırım,kuzum inşallah tez vakitte gecer,soyle o sıpaya anneyi uzmesin...
Olsun canım miden duzelsin gene icersin,allah kolaylık versın
Dunden beri benim midemde agrıo yanıyo ne yaramadı bilmıyrm yedim dokundu sanırım...
Belkide streestende agrıor olabilir...
canım geçmedimi günün?
bekleme artık regliyi bence gelmicek
meleğin geliyor bence bu ateşle reglimi olur kız bebiş inşallahh bu batmaları sancıları yapan
hadi cumaya az kalmış inşallah güzel şeyler olucakkk
arkandan da ben geleyim inşallahh
Canım benim bat 31gunde oluyor 16 ocakta oldum sayınca eyer bat gecti,cift koyu cızgıyıde 16gun once gordum ovude,yani matıken ikiside gecti,ateşim sabıt tam bi haftadır.. 36,8
Testlert desen bi pembe golge bi yok anlamadm gitti,o yuzden umudum yok kuzum be hayırlısı olsun streesten midem agrıdı artık nolcaksa olsun,cuma gunu de kan vermeyi duşunuyorum.z
Nasip canım inşalllah guzel olur,inşallah kuzum sende gel arkamdan tabi hamişsen yoksa gelme kız sen bbegini bekle
Aminnn. İnşallah şirin teyzesi. Bugün randevu alacağım inşallah yarın hastaneye gideceğim. Sıpayı görelim artık.
Belki de canım erken kalkmak en zoru. Ama akşam saat 8 de yattım inanır mısınSabah 7 de kalktım.. Midem midem diye kıvranırken uyuyakalmışım. Hep beraber yiycez o sıpayı hele gelsin. Eşşek sıpası.
Dimi ya kulağını çekelim bu sıpanın.
Cnm dikkat et kendine stres yapma aman boşver sağlık olsun. Gelecek o bebiş inşallah. Isırıcaz onu.
Aminn canımm hepimize Allah kolaylık versin. Geçmiş olsun kuzucum sana da.
Halk arasında bebeğin saçlarından kaynaklandığına inanılırmış mide yanmasının sebebi olarak.
Daha saçı oluşmamıştır ki...
Galiba en doğru açıklaması bu.
Artan hormonların etkisiyle midenin yemek borusuyla birleştiği bölgedeki girişi gevşer ve buradan mide asiti yemek borusuna geçerek yukarı kaçar, yanma şikayetine sebep olur, buna reflü denir. Reflü oluşan hastalar ağızlarına acı su gelmesi şeklinde şikayetlerini ifade ederler.
Aha da işte ben.
Ayy ne heycanlı kız bbeğini gorceksin....
Evt evt cekelım kulagını ama daha cok kucuk şimdi değil biraz buyusun annesi,haklıusın kuzucum baya gerildim midem agrıdı artık yeter yanii...
Gelcekte ne zaman gelicek bi zaman verse bende boşuna strees yapmasam
Saol canım bide hapşuruk tutu ayyy :2::2:
Kuzum o kotu olur bilirm mide rahatsızlıgı ama geciyor bi sure sonra inşallah senınkide tezzz vakite gecer,nazar mı deydi size yavvv
kiz uzulme gecer annesi,iki kişi oldunuz tabiki mide degişcek...
Herhalde nazar değdi ya geçen hafta ne güzel iştahım vardı. İsteyerek yemek yiyordum. Bu hafta tepetaklak oldum valla.
Kuzucum sen bol bol dua et. Rabbim hayırlısını versin. O vereceği zamanı biliyor. Hayatın sonu değil ya. Gelecek elbet nereye gidecek. Babasının göbüşüne gitmez herhalde
Valla bende hiç heyecan da yok. Kendi derdimdeyim herhalde ondan. Canıma okudu sıpaaaaaaaaa
Aminnn. İnşallah şirin teyzesi. Bugün randevu alacağım inşallah yarın hastaneye gideceğim. Sıpayı görelim artık.
Belki de canım erken kalkmak en zoru. Ama akşam saat 8 de yattım inanır mısınSabah 7 de kalktım.. Midem midem diye kıvranırken uyuyakalmışım. Hep beraber yiycez o sıpayı hele gelsin. Eşşek sıpası.
Dimi ya kulağını çekelim bu sıpanın.
Cnm dikkat et kendine stres yapma aman boşver sağlık olsun. Gelecek o bebiş inşallah. Isırıcaz onu.
Aminn canımm hepimize Allah kolaylık versin. Geçmiş olsun kuzucum sana da.
Halk arasında bebeğin saçlarından kaynaklandığına inanılırmış mide yanmasının sebebi olarak.
Artan hormonların etkisiyle midenin yemek borusuyla birleştiği bölgedeki girişi gevşer ve buradan mide asiti yemek borusuna geçerek yukarı kaçar, yanma şikayetine sebep olur, buna reflü denir. Reflü oluşan hastalar ağızlarına acı su gelmesi şeklinde şikayetlerini ifade ederler.
Aha da işte ben.
Canım benim bat 31gunde oluyor 16 ocakta oldum sayınca eyer bat gecti,cift koyu cızgıyıde 16gun once gordum ovude,yani matıken ikiside gecti,ateşim sabıt tam bi haftadır.. 36,8
Testlert desen bi pembe golge bi yok anlamadm gitti,o yuzden umudum yok kuzum be hayırlısı olsun streesten midem agrıdı artık nolcaksa olsun,cuma gunu de kan vermeyi duşunuyorum.z
Nasip canım inşalllah guzel olur,inşallah kuzum sende gel arkamdan tabi hamişsen yoksa gelme kız sen bbegini bekle
Evt cok guzel gidiyor du hamişliğin sen ustunde nazar boncugu taşı mutlaka kuzucum.
Hayırlısı olsun canım sadece bat gelceksede gelsin gecikmesin ona uzuluyrm,
Olabilir bu ara kg aldı acaba oraya mi kacti dersin?
Şimdiden başladı yani yaramaz cocuk olmasın aaayavrucuk annen o senin
ayy özlemcimmm ne heyecanlı valla ne güzel hadi güzel kızımızı bir gör annesi
ilk pıt pıtlarını da duyy
bize güzel haberler getir
tabii cinsiyeti daha belli olmaz herhalde ama o eskilerin dedikleri doğru sanırım
bizim cimcimeninde saçları vardı ilk doğduğunda ve annesinin acayp mide bulantıs yanması vardı habire uyuyordu :)
sonra o saçlar döküldü şimdi kıvır kıvr saçları çıkmış :) kameradan görüyorum pek güzel olmuş maşallahh
bana çubuk kraker uzatıyo :))) cadıı h
izin alma şansın yokmu tatlım bugünleri evde geçirsen en azından 1 hafta şöyle bir kendine gelsen...
Dün akşam bende sardım kafamı.Çok ağrıdı.Çok şükür uyuyunca geçti.İnşallah bu ay sakin sakin gelir kuzucuğun.Ben test filan yapmıcam.
2 güncük kaldı. Yarı umutlu yarı umutsuz vaziyetteyim. Geçen ay kopkoyu gördüm çalışma yaptım batmalarda olmuştu sonunda kırmızı kartı yedim.
bu sefer no çalışma no stress
Başımda çatlıyor ağrıdan. Sardım yazma ile sıkıca :18: İyi geldi valla.
Kocişte yok yalnızım.
Yok öyle bişeyslm canım benim batasıca bat erken geldi bu ay üşüttüm sanırım,buğün geldi kırmızılar hatta biraz önce,gelecek aya kaldı artık yarın dr a gidicem kistim erimişmi ona bakılıcak ondan sonrada laparaskopi ve histeraskopi olucam bunlardan da temiz çıkarsam tüp bebeğe başlıcaz inşallah
bu arada yeni beklenen bat 16 mart(
canım ya bende ileri derecede panik atak var çok korkuyorum ne olur dua et,ağlamamak için zor tutuyorum
Vakti zamanı gelmemiş miracım.İnşallah olacak hepimizin kuzusu.Annesini özlemiştir o da.Rabbim ol diyiverse herşey olur merak etmeKızlar napıyorsunuz?Ben adet oldum yine çok üzgünümNeden gelmiyor bu bebiş anlamıyorum Artık 1 sene oldu ve ben çok yoruldum her ay üzülmekten.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi versin...Bu arada yeni bat 14 mart cnm yazarsan sevinirim.
Silik çizgiye falan takma bitanem.Bende de tam koyulaşma olmadı hiç.2 ay kullandım ikisindede olmadı tam koyuluk.Ateşin maşallahşükürler olsun sorun düzeldi kendiliğinden :)
neden oldu kimbilir? neyse önemli olan sonuç :) allah nasip ederse bugün burdayım :)))
neler var bakalım?
nasılsınız dünden beri
cevodan haber varmı kızlar akşam gidecekti acile kan için? inşallah pozitif ile döner
melekcim iyi dileklerin için sağol canım valla düzeldi kendiliğinden... akşam eşimin bilg. dan da giremedim izin vermedi
sabah kalkar kalmaz hemen baktım :))) açılıyorrrr nasıl sevindimm bir bilseniz
bu arada benim ateş yükselişe geçti
çitf çizginin olduğu gün 36.2 idi 15.gün yani sonra
16 gün 36.1
17.gün 36.5
18.gün 36.7
bundan sonra benim ateş hiç düşmezzzz
takiiii bat gelene kadar
bakalım neler olacak
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
Benim testlerimde böyleydi.İnşallah tutmuştur bebişin..ortadaki 3. olan 15. gün sonra gittikçe silikleşti
12.gün birşey çıkmadı
13.gün çok ince bir çizik belli belirsiz
14. gün yapmadım
işte en koyu çıkan haliyle 15. gün ortadaki kızlar
yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 636660 Eki Görüntüle 636660
Ayyy canımsıın.Mide yanmasına ılık 2 yudum süt çok iyi gelir.Eşimde bende hep yaparız.Sende bi dene istersen.Kuru ekmek... Başka ne yesem yanıyor. Geri geliyor mide içeriği. Yakıyor yemek borusunu. Çok fena ya daha önce de olurdu ama bu kadar yaşamadım. Hemen geçerdi. Süründürüyor bu velet resmen. Hele bir doğsun neler edecem ona
Valla canım suyu da bıraktım. 6-8 bardak içerdim işteyken. İçmiyorum artık ne yapayım. Araştırıyorum netten bakalım. Yesen bir türlü yemesen bir türlü. Anaaam ne zormuş gebelik...
Kız benim aldığım kitapta bu konuyu açıklamış.Bebeğin saçları amniyotik sıvısı içinde olduğundan midede yanma yapmazmış.O yanmanın sebebi rahim büyüdükçe ve yukarı çıktıkça midenin torba halinin yukarı doğru büzülmesi ve mide kapağının fazla esnekleşmesiyle asitin yemek borusuna kaçmasıymış.Halk arasında bebeğin saçlarından kaynaklandığına inanılırmış mide yanmasının sebebi olarak.
Aha da işte ben.
Dün akşam bende sardım kafamı.Çok ağrıdı.Çok şükür uyuyunca geçti.İnşallah bu ay sakin sakin gelir kuzucuğun.
Yok öyle bişeyPanikatak da neymiş.Biraz daha sakin ol,mantıklı ol tamam işte.Abuk subuk isimler koyup hastalıklıymışız gibi gösteriyor doktorlar adamı.
Fazla stres,fazla enerji,fazla eftik insanı gergin yapıyor o kadar.Hasta falan değilsin senKızarım valla.Kur'an dinle,namaz kıl,Allah'a güven bişiiciğin kalmaz.O ne öyle antin kuntin isimleri olan hastalıklar falan.Asit-acı dokunur reflü oldun derler.Çok yeriz kabızlık olur.Üşütürüz bağışıklığın düşük derler.Az yeriz yediğin yaramıyor kesin tenya var derler.Anam valla biz çıkarıyoruz bu icatları.Sağlıklı beslenen adamda hastalıkmı olurmuş.Kimin dedesinde nenesinde var bu kadar hastalık.Toprakla uğraşıyor,yapay besin yemiyor turp gibi yaşıyorlarmış miss gibi.Git çiçeklerin topraklarını yenile bakıyım banyoda.Azıcık eline toprak değsin.Elektriğini alır.Bağ-bahçe takıl imkanın varsa.Çamurla falan uğraş.Ne o öyle.Amansız hastalığa yakalanmış gibi.Allah esirgesin.Hadi bakıyım at kafandan o hastalık adını.Yok sende öyle bişey.Sadece FAZLA detaycı,FAZLA düşünceli,FAZLA pimpiriklisin.O da huy.İstesen değişir o da.Nelere alışmıyoruzki sanki.
Bat içinde üzülme.Tüp bebeğe başlamadan gelsin inşallah kuzucuğunuz sürpriz yumurta gibi.
Vakti zamanı gelmemiş miracım.İnşallah olacak hepimizin kuzusu.Annesini özlemiştir o da.Rabbim ol diyiverse herşey olur merak etme
Silik çizgiye falan takma bitanem.Bende de tam koyulaşma olmadı hiç.2 ay kullandım ikisindede olmadı tam koyuluk.Ateşin maşallahçok güzel yükseliyor.Hep böyle yükselsin de ateşli ateşli dolaş inşallah. olarak tabi
Benim testlerimde böyleydi.İnşallah tutmuştur bebişin..
Ayyy canımsıın.Mide yanmasına ılık 2 yudum süt çok iyi gelir.Eşimde bende hep yaparız.Sende bi dene istersen.
Kız benim aldığım kitapta bu konuyu açıklamış.Bebeğin saçları amniyotik sıvısı içinde olduğundan midede yanma yapmazmış.O yanmanın sebebi rahim büyüdükçe ve yukarı çıktıkça midenin torba halinin yukarı doğru büzülmesi ve mide kapağının fazla esnekleşmesiyle asitin yemek borusuna kaçmasıymış.Güzel bi kitap oku mutlaka sende
Dün akşam bende sardım kafamı.Çok ağrıdı.Çok şükür uyuyunca geçti.İnşallah bu ay sakin sakin gelir kuzucuğun.
Yok öyle bişeyPanikatak da neymiş.Biraz daha sakin ol,mantıklı ol tamam işte.Abuk subuk isimler koyup hastalıklıymışız gibi gösteriyor doktorlar adamı.
Fazla stres,fazla enerji,fazla eftik insanı gergin yapıyor o kadar.Hasta falan değilsin senKızarım valla.Kur'an dinle,namaz kıl,Allah'a güven bişiiciğin kalmaz.O ne öyle antin kuntin isimleri olan hastalıklar falan.Asit-acı dokunur reflü oldun derler.Çok yeriz kabızlık olur.Üşütürüz bağışıklığın düşük derler.Az yeriz yediğin yaramıyor kesin tenya var derler.Anam valla biz çıkarıyoruz bu icatları.Sağlıklı beslenen adamda hastalıkmı olurmuş.Kimin dedesinde nenesinde var bu kadar hastalık.Toprakla uğraşıyor,yapay besin yemiyor turp gibi yaşıyorlarmış miss gibi.Git çiçeklerin topraklarını yenile bakıyım banyoda.Azıcık eline toprak değsin.Elektriğini alır.Bağ-bahçe takıl imkanın varsa.Çamurla falan uğraş.Ne o öyle.Amansız hastalığa yakalanmış gibi.Allah esirgesin.Hadi bakıyım at kafandan o hastalık adını.Yok sende öyle bişey.Sadece FAZLA detaycı,FAZLA düşünceli,FAZLA pimpiriklisin.O da huy.İstesen değişir o da.Nelere alışmıyoruzki sanki.
Bat içinde üzülme.Tüp bebeğe başlamadan gelsin inşallah kuzucuğunuz sürpriz yumurta gibi.
Vakti zamanı gelmemiş miracım.İnşallah olacak hepimizin kuzusu.Annesini özlemiştir o da.Rabbim ol diyiverse herşey olur merak etme
Silik çizgiye falan takma bitanem.Bende de tam koyulaşma olmadı hiç.2 ay kullandım ikisindede olmadı tam koyuluk.Ateşin maşallahçok güzel yükseliyor.Hep böyle yükselsin de ateşli ateşli dolaş inşallah. olarak tabi
Benim testlerimde böyleydi.İnşallah tutmuştur bebişin..
Ayyy canımsıın.Mide yanmasına ılık 2 yudum süt çok iyi gelir.Eşimde bende hep yaparız.Sende bi dene istersen.
Kız benim aldığım kitapta bu konuyu açıklamış.Bebeğin saçları amniyotik sıvısı içinde olduğundan midede yanma yapmazmış.O yanmanın sebebi rahim büyüdükçe ve yukarı çıktıkça midenin torba halinin yukarı doğru büzülmesi ve mide kapağının fazla esnekleşmesiyle asitin yemek borusuna kaçmasıymış.Güzel bi kitap oku mutlaka sende
Fena olacak herhalde. Yapılır mı anneye böyle şeyler aaaaaaaaaÇekerim kulağını senin
Hakikaten nazar boncuğum yok. Takayım bir tane..
Belki de hiç gelmez kuzucum dur bakalım hayırlısı olsun. Cuma günü kana gidersin.
İnşallah canım hayırlı haberlerle geleceğim inşallah yarın. eskilerin dedikleri doğru mu bilmem ama daha saçları yoktur ki
Oy maşallah Allah bağışlasın. İşte dünyaya gelen büyüyor. Zaman öyle çabuk geçiyor ki. RAbbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat.
Kuzucum senelik izinlerimi bitirmiyeyim diyorum bebiş doğduktan sonra lazım olacak. Dayanabildiğim yere kadar dayanacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?