Bol bebiş topiği

yok mümkün değil yaptırmam diyerek gittim zaten. Valla önermeyeen doktorlar da var.
Benim arkadaşlarım da hiç olmadılar. Karından yapılan ultrasonla duydular. Hayırlısı olsun. Haftaya özel hastaneye gideceğim en azından ortam daha rahat olur. Burda nefes alamıyorsun çok kalabalık. Yaparsa özel hastane yapsın hiç olmazsa. Ben devlet hastanelerine pek güvenmiyorum işin içinde olduğum için.

Bugün bir kişi hamiş olduğunu öğrensede sevinsek diye içimden geçti vallahi..

Canim gunaydinn oyle valla siz olmuyorsunuz pazar gunude canim skiliyor valla
Keske sizinde tatiliniz cuma olsa :)

gunaydın kızlar,nasılsınız?
Beni sorarsanız eyer bat gelmedi,hiç bir şeyım yok bel agrısından başka ateşim de sabit 36,8 artık hep ayni....

Atesin cok iyi tatlim
Hayirlisiya geldi insallah melegin
Cuma gunu hep beraber kutlariz canimm insallahh

Canimm oyle valla bekle bekle :) hep bekleme var hayatimizda ama rabbim hep hayirli olan seyleri beklemeyi nasip etsin kavusacagimiz seyler hep hayirli seyler olsun canimm
Gun doluyor sonra birde yas beklicez emeklilik icin...
Sonu hayirlisi olsun her bekledigimizin
Günaydın kızlar

burda da hava kapalı yağmur vardı. Az önce durdu.

Bugün benim bat günüm. İnşallah gelmez.

Ama korkuyorum öğleye dogru teşrif ediyor hep.

Beklemek çok zorrr.

Canim hayirlisiyla bebgin gelir insallah bu sefer
Kirmizilar gelmez insallah canim

kızlar doktora gittim geldim.
Ultrasonla baktı kalp sesi duyamadı. Vajinal yapalım dedi kabul etmedim. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Offf moralim bozuldu

Canimmm ozlemim bozma moralini
Tatlim senin yumurta gec olusmustu dimi
Dolaysiyla gec dollenme oldu
Normaldir canim benim uzulme
Hafta dedigin hemen gecer canim
Hem hersey yolunda merak etme sen
Dualarimdasin canimm
Hersey gonlune gore olacak
Skma canini
Cok iyi yapmissin vajinal muayene olmamaissin
Allah korusun en ufak hatalarinda bile hayatimiz karariyor allah korusun
1 hafta beklemekle en iyisini yapmissin canim
Insallah haftaya duyucaz oit pitlari

Karar senin kararın tabi canım ama dediğim gibi eğer tecrübeli bir doktorun elindeysen, ve düşük riskin yoksa vajinal ultrasonun zararlı olacak bir şeyi yok. Benim doktorum 65 yaşında nerdeyse bütün tanıdıklarımın kontrollerini ve doğumlarını yaptırmış, müthiş tecrübeli bir doktor. Ben ilk 12 hafta 2 haftada bir vajinal ultrasona girdim düşün. Vajinal ultrasonu zararlı gören doktorlar ilişkiyi de yasaklıyorlar o zaman mantıken.

Devlet hastanesine kadın doğum için hiç gitmedim ama okuduklarımdan tahmin edebiliyorum. Güven vermemiş olabilir sana. Daha 7. haftanın içindesin. Kalp atışının karından görünmemesi çok normal. Sıkma hiç canını.

Gördünmü hiç de korkacak bişey yokmuş.Kuzun başlamış kıpırdamaya
Vuslata az kaldı desene

Yolda yürüyenlerin dumanı bile çook rahatsız ediyor.O derece

Benimki gibi testin.Kana gidemiyorsan sabah ilk idrarla tekrarla bence gebelik testini.

gunaydın kızlar,nasılsınız?
Beni sorarsanız eyer bat gelmedi,hiç bir şeyım yok bel agrısından başka ateşim de sabit 36,8 artık hep ayni....
İnşallah geliyordur kuzun.Batın hiç gelmez..
Günaydın kızlar

burda da hava kapalı yağmur vardı. Az önce durdu.

Bugün benim bat günüm. İnşallah gelmez.

Ama korkuyorum öğleye dogru teşrif ediyor hep.

Beklemek çok zorrr.
İnşallah 2.güzel haber senden gelecek

kızlar doktora gittim geldim.
Ultrasonla baktı kalp sesi duyamadı. Vajinal yapalım dedi kabul etmedim. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Offf moralim bozuldu
Üzme kendini.Geçer 1 hafta daha.
Beklemek risktir de ne demekmiş.Benim doktorumda 1 hafta sonra olsun alttan olmasın demişti.Her doktora inanma bence.Başı kalabalık olunca ne dediğini bilmiyorlar bazen
İçine de sinmemiş zaten dr.Takma kafana sen bunları.Keyfine bak.

İdrarını yaparken acı ve yanma oluyorsa iltihaptır.Üşütmede olabilir.Doktorlar hep öyle derler

Düşük riskinin olup olmaması karından ultrasonda görünüyor ama düşük riski olmasa bile bazı doktorlar vajinal ultrasona olumlu bakmıyor riskli diye.1 hafta sonra olsun dış ultrasonla olsun diyorlar.Hareketle bile kasların aşırı gerilmesini istemezken vajinal ultrasonda çok mantıklı gelmiyor bana.Sonuçta bebeğe bikaç cm kalıyor.Ve bu da bi risk..Beklemenin daha başındayız :) 1 hafta dediğin nedir ki?Daha 9 ay var önümüzde...

özlemcim kalp atışı için niye moralini bozdun 7+4 de gördü benim doktorum kalp atışını. Hiç kafana takma rahat ol bence..

iNŞALLAH CANIM BİRAZ CANIM SIKILMADI DEĞİL. KESE NORMAL BOYUTLARDA DEDİ SADECE. O KADAR ACELECİYDİ Kİ HASTA ÇOK TABİ. HİÇ BİR ŞEY SORAMADIM.İKİ HASTA BİRDEN ALIYORDU İÇERİYE. HAFTAYA İNŞALLAH DUYARIM CANIM. TEŞEKKÜR EDERİM DESTEĞİNE.

OKUDUKLARIMI GEÇTİM YAŞADIM GÖRDÜM DUYDUM. BEN SAĞLIK PERSONELİYİM ZATEN. BANA OKULDA ÖĞRETİLEN İLK 3 AY VE SON 3 AY İLİŞKİ ÖNERMİYORUZDU. TABİKİ DOKTOR ÇOK ÖNEMLİ DEVLET HASTANELERİNDE DOKTORLAR YÜZÜNE BİLE BAKMIYORLAR KONUŞAMIYORSUN Kİ. ÇOK KALABALIK. HAYIRLISI OLSUN HAFTAYA HERŞEY BELLİ OLUR İNŞALLAH.

moralini bozma canım. daha vakti vardır. sağlıklı olsun herşeyin bi zamanı var inşallah..

DAHA İYİYİM ŞİMDİ BURDA ARKADAŞ DA DEDİ 8. HAFTADAN SONRA DUYDUM BEN. BEN DE HAFTAYA 8İ DOLDURACAĞIM.
ZOR BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİN. ÇABUCAK GEÇER İNŞALLAH. HAYIRLISI OLSUN.

Canım. Bebeğe bir kaç cm kalması söz konusu bile değil. Bebek rahmin içinde. Vajinal ultrason ise rahim ağzına kadar bile ilerlemiyor. Rahim ağzı kapalı zaten. Bebeğe nasıl birkaç cm kalsın.

Bana sorsan ben çatala çıkmaktan nefret ettiğim için karından ultrasonu tercih ederdim o ayrı.

İnan ben sizden duyuyorum riskli diye.

''Düşük, kanama veya başka bir risk oluşturması imkansızdır. Gebelik rahmin içerisindedir, bu muayeneler ise tamamen rahmin dışarısında rahim ağzına kadar olan bölgeleri ilgilendiren muayenelerdir. Gerektiği halde gebe iken bu tür muayeneleri olmaktan çekinmenize gerek yoktur. Hatta bazı durumlarda bu tür muayenelerin hasta isteği nedeniyle yapılmaması bazı hastalıkların atlanmasına ve sakıncalı durumlara neden olabilir.''

dimi kuzum ya?Ee vajinal ultrason yapacak . belki operasyon gösterecek bunu. Hiç güvenmiyorum bunlara.
Medicalde iyi bir doktor duydum haftaya ona gideceğim bakalım. En azından rahat rahat konuşurum. Hiç bir soramadım adama. İki kişi birden alıyor zaten içeri. Höldür höldür bir girdim bir de çıktım başka bir şey hatırlamıyorum öyle acele oldu ki.Dimi ya çabucak geçecek inşallah

Son düzenleme:

Haftaya kadar stres yaparım diyorsan 2-3 sonra gitsen bile duyarsın pıtpıtlarını muhtemelen bebişinin annesi. Ama bir hafta beklersen daha güzel tabi.
O neymiş öyle iki kişi alınıyor. Vajinal ultrasonu da yanında başka hasta varken mi yapacaktı.

tatlim olsun onemli olan bebegının iyi olması.
ozele gidersın olmazsa?

Valla canım benim ben de anlamadım perde var arada zaten. Bir kişiyi alıyor o tarafa. Bir kişiyi sandalyeye oturtuyor. Gaviscon dicektim o bile kaldı. O kadar aceleydi. Hİiçbir şey soramadım. Haftaya perşembeye aldım randevuyu. Medical parktan. Paramla rezil olayım hiç olmazsa demi.
İyi bir doktormuş biraz araştırdım zaten gözüme kestirmiştim.
Yok stres yok sakin olacağım ki bebiş de sakin olsun. Acele yok yoksa nasıl geçer 9 ay.

tatlim olsun onemli olan bebegının iyi olması.
ozele gidersın olmazsa?

Öyle yapacağım canım en iyisi özel. Hiç olmazsa doktorla rahat rahat konuşurum. Herşeyi sorarım. Kese normal boyutta dedi Allahtan bir bunu açıkladı.
Ama ilk defa o ultrasonu bastırınca yukardan hissetttim sertlik vardı ordaydı bebişim

tamam canım inşallah rahat olacağım.
Teşekkür ederim hepinize desteğiniz için.

canim hemen bozma moralini bebisi de uzme.. Insallah bak kesen de normal demis en azindan bir sonraki muayenede ins gozukur benim bir arkim ikizi oldu 8. haftaya kadar gormemisti ve sonra da tek kalp duyuldu. 11. hafta mi ne gittiginde ikizle geldi:) demek istedigim oteki 11 hafta sessiz kalmis:) Bozma moralleri sakinnnnnn..

Kesen haftasıyla uyumluysa bebişin büyüyor demek ki işte annesi.
Haftaya gümbüdü gümbüdü duyarsın.
Gerçi benim doktorum inatla dinletmedi ilk 12 hafta. Bebeğin vücut ısısını arttırıyormuş. Sadece ekrandan gösterdi attığını.

Gaviscon. Kurtarıcım benim. Ama sen yine de sormadan kullanma tabi kafana göre.
Nerdeki medical park a gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…