- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.061
aa çok iyimiş canım o zaman kurulu düzeniniz var...
peki eşin yapabilcekmi sonuç.ta erkeğin gitmesi daha zor olur.. dili vardır gerçi o zaman pek sorun olmaz herhalde...
hayırlısı olsun canımm...
evet canım eşim kabe projesinde çalışıyor inşaat muhendisi...
bende geldim işte ilk yurtdışım benim :) ve rabbim kutsal topraklara nasip etti hamdolsun...
bu sayede hem haccımızı hemde umremizi yapabildik... ne kadar şükretsem az...
onun için seviyorum burayı kabe yi görmediğim zaman özlüyorum o kadar güzel bir yer inşallah hepinize bir gün gelmek nasip olur canım
Dimi tamda ayına giriyoruzzz Boş geçmemesi gerek :)))
inşallah denk gelsin canım doktor çok önemli dediğin gibi...
Ben o zaman atatürk araştırma hastanesine gittim devletin...
önce bu randevu bölümünden doktoru araştırdım iyice görebiliyorsun kimmiş nerelerde çalışmış tecrübesi rütbesi falan filan biliyorsundur zaten bende sana anlatıyorumNeyse işte ordan buldum ben prof olduğu için seçtim kadın çok iyi çıktı zaten fotosundan anlamıştım yumuşak ve güler yüzlü bir kadındı umduğum gibide çıktı birde yanında genç doktorlar oluyor profların yanında ikiside çok ilgilendiler sağolsunlar... çok fazla test falan yapılcak para ödemeyim diye devlete gitmiştim :) ne yalan söyleyim özelde bir ton tahlil parası alıyorlar burda herbirşeyime baktırdım hiç para ödemedim valla...
Ama allah nasip ederse bebişim gelirse bende özele şifaya gidicem ordaki doktorda mine hanim oda prof ve herkes çok memnun kadından inşallah gelirde tanışırız kendisiyle :)
valla gtmeye çalışcam,gidemezsemde ilk idrarla test yapcm oda mı fos cıkcak bakalım?
kesinlikle özelde de para akıp gidiyor valla en iyisini yapmışsın cnm. Inşallah bebiş gelir mine hanım görür bebişi ilk defa.
Bol bol çalışsın herkes. Mırrrrr mırrrrrrrrrr
Biz artık kardeş ülkeyiz kocişle
Kaç gün kaldı canım bata?
çıkmıyacakkk orda ikinci çizgiyi göreceksin hatta bizle de paylaşacaksın
Hemen halay çekeceğiz..
valla umutsuzum ama bakalım kız sen bana mral veriıyn ama ben gdp test yapıom fos cıkıyor yaaa ooff off hem aglıyasım var hem gulesim...
kesinlikle özelde de para akıp gidiyor valla en iyisini yapmışsın cnm. Inşallah bebiş gelir mine hanım görür bebişi ilk defa.
canım doktorla ılgılı osrun yasıosun galıba eger ıstanbulda avrupa yaksında oturuyosan medıpol cok guzel bı hastane ve ssk anlasması var hatta muayne ucretı hıc almıolarrr sadce testlere tahlıllere alıyolar oda tamamını degıl hastanede dokotrlarda cok iyi bence en azından ilgli ben kimysal düşük olayında kc defa gıttım aynı dvelet hsatanesı gıbı hıc para ödemedim tavsiye ederim
Evt canım,bi inglizcesi var bız fransızca konuşuyoruz ama bıraz ogretim...Ben onun için geldım oda benım için gelcek kuzucum inşallah.
Ayy ne kadar guzel,keşke bi gun bizde gidebilsek tatlım...
Cok şanslısın,peki orda hayat nasıl zor mu?
canım doktorla ılgılı osrun yasıosun galıba eger ıstanbulda avrupa yaksında oturuyosan medıpol cok guzel bı hastane ve ssk anlasması var hatta muayne ucretı hıc almıolarrr sadce testlere tahlıllere alıyolar oda tamamını degıl hastanede dokotrlarda cok iyi bence en azından ilgli ben kimysal düşük olayında kc defa gıttım aynı dvelet hsatanesı gıbı hıc para ödemedim tavsiye ederim
BURSADAYIM CNM BEN YA. İYİYMİŞ O HASTANEDE.
çıkmıyacakkk orda ikinci çizgiyi göreceksin hatta bizle de paylaşacaksın
Hemen halay çekeceğiz..
Gül ozaman gülllllll.
Hayırlısı olsun canım. Moral bozmamız için sebep yok. Gelmezse o bebiş önümüzdeki aya gelir. ölüm yok ya ucunda. Sağlık olsun.
amin canım inşallah dileyen herkes gelebilsin
Evet canım biraz zor yani ben izmirde yaşayan biri olarak buraya ilk geldiğimde kapanmak bayaa zor geldi 9 ayı doldurcam 1 hafta sonra
artık alıştım diyebilirim hatta peçe bile takıyorum o derece yani
Onsuz olmuyor çünkü çok bakıyorlar eşim çok rahatsız oluyor...
Neyse onun dışındaki zorlukları gündüz heryer kapalıdır genelde keyfe keder açarlar ama saat 5 de heryer açılmaya başlar avm ler dahil
burda yaşam gece oluyor anlıyacağın bizde yatsı namazından sonra çıkıyoruz genelde
çünkü namaz vakti heryer kapanır sen yemek yiyor bile olsan çıkartırlar ve kapanır her yer yoksa cezası var
onun dışında güzellikleri
kabe
havanın sıcak olması
ve benzinin bedava olması
Deli gibi geziyoruz arabayla 15 riyal ödüyoruz bir depoya tr parası 7 tl geliyor :)
deponuz küçükse 5 tl hatta 2 tl bile dolabilir aracınızın deposu :)
süper bişii
eşimin yanında olayımda canım gerisi hiç önemli değil
onsuz çok zor oluyor
eşimin işi hep yurtdışında
burası eşimin 7. ülkesi düşün
gidiyordu 2 ay yada 3 ay yoksonra 1 ay kalıyordu yanımda sonra tekrar çıkıyordu dışarıya o yüznden de ertelmiştk bebeik işini
şimdi birlikteyiz burda hamileliği yanlız geçirmek istemedim açıkcası kime nazlanacaktım dimi :)
ama şimdide gelmiyorbekliyoruz dört gözle....
Belçikada hayat nasıl canım zormu? Pahalımı?
Burası bayaa pahalıbenzin dışında
amin canım inşallah dileyen herkes gelebilsin
evet canım biraz zor yani ben izmirde yaşayan biri olarak buraya ilk geldiğimde kapanmak bayaa zor geldi 9 ayı doldurcam 1 hafta sonra
artık alıştım diyebilirim hatta peçe bile takıyorum o derece yani
onsuz olmuyor çünkü çok bakıyorlar eşim çok rahatsız oluyor...
neyse onun dışındaki zorlukları gündüz heryer kapalıdır genelde keyfe keder açarlar ama saat 5 de heryer açılmaya başlar avm ler dahil
burda yaşam gece oluyor anlıyacağın bizde yatsı namazından sonra çıkıyoruz genelde
çünkü namaz vakti heryer kapanır sen yemek yiyor bile olsan çıkartırlar ve kapanır her yer yoksa cezası var
onun dışında güzellikleri
KABE
havanın sıcak olması
ve benzinin BEDAVA olması
deli gibi geziyoruz arabayla 15 riyal ödüyoruz bir depoya tr parası 7 tl geliyor :)
deponuz küçükse 5 tl hatta 2 tl bile dolabilir aracınızın deposu :)
süper bişii
eşimin yanında olayımda canım gerisi hiç önemli değil
onsuz çok zor oluyor
eşimin işi hep yurtdışında
burası eşimin 7. ülkesi düşün
gidiyordu 2 ay yada 3 ay yoksonra 1 ay kalıyordu yanımda sonra tekrar çıkıyordu dışarıya o yüznden de ertelmiştk bebeik işini
şimdi birlikteyiz burda hamileliği yanlız geçirmek istemedim açıkcası kime nazlanacaktım dimi :)
ama şimdide gelmiyorbekliyoruz dört gözle....
belçikada hayat nasıl canım zormu? pahalımı?
burası bayaa pahalıbenzin dışında
slm kızlar. Mine hn dıye bahsettığınız İzmir basmane şifadakı Mıne Genç mı
şirin sen gelirken birkaç varil benzin getirsüpermiş ya
evet tanıyormusun?
canım belki sende benim gibi olursun bu ay 1 çalışma oldu kesin gelmez demiştim. Ama hep düzenli olan adetim 1 gün gecikti. evimde test vardı öylesine yaptım o kadar emindim ki negatif çıkacağından. Testimi yaptım bakmaya bile gerek duymadım hemen. Gittim mutfağımı toparladım bulaşık makinesini boşalttım, ocağı temizledim 1 saat sonra işim bitti teste bakıp çöpe atayım diye banyoya gittiğimde bir de ne göreyim aman Allahım ilk çizgi ikincinin yanında pembe kalmış:)
orada kaç dakika kaldığımı hatırlamıyorum. Sonra kendime geldiğimde gözümdeki yaşların yanaklarımdan boynuma kadar aktığını hatırlıyorum. Çok güzel bir andı bu anı herkese yaşatsın Allahım.
Anlıyorm seni tatlım izmerden mekke ye baya zor olmalı,bide pece işi ben yapamazdı valla tb ederim tatlim,
Ohh Ohh biz buda gezemıyoz valla en pahalı benzin oldu sizdede sudan ucuz dedikleri bu olsa gerek
kız bize paketle benzinmi yolasan napsan ?
İyi olmuş eşinle birlikte olmuşun ona nazlanırsın
Belçıkanın havası cok kotu yagmur hep,fiyatlar pahalı mazot benzin pahalı.. iş hayatıda zor ora dogumlu değilsen eyer,
bende 3 y sonra gtcem ve eşimden 3 ay ayrı kalcam onun işlemlerini yaptrcam vizesi falan gelebilmesi için...
eehh bıraz ayrı kalcaz ama olsun sonunda orası daha iyi,burda işi o kdrda rht degl ev kıra,bizde calışınca hayat kolay ben kendim muhasebeciyim,orda kurulu duzenimde var burda haayat zor ben alışamadım ben orda yetiştim burda bi hastane bile mucize gbi cook zor alıştım senın içinde kolay olmamıştır kesılıkle anlıyrm seni.
evet doktorum cnm. çok ıstedim kendısıne muayene olmayı gebelığı ılk öğrendığımde 4 haftalıktım randevuyu anca 8 haftama alabıldım duşun. çok yoğun ama herkes çok memnun. ben 2 kere gıttım çok memnun kaldım çok ılgılı. yalnız benım şansıma Mart ayında doğum iznine ayrılıyomuş:26: ne şanssıızm
yalnız prof felan değil yaşı çok genç çokçok genç hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?