Bol bebiş topiği

Evt canım,bi inglizcesi var bız fransızca konuşuyoruz ama bıraz ogretim...Ben onun için geldım oda benım için gelcek kuzucum inşallah.
Ayy ne kadar guzel,keşke bi gun bizde gidebilsek tatlım...
Cok şanslısın,peki orda hayat nasıl zor mu?

kesinlikle özelde de para akıp gidiyor valla en iyisini yapmışsın cnm. Inşallah bebiş gelir mine hanım görür bebişi ilk defa.
Bol bol çalışsın herkes. Mırrrrr mırrrrrrrrrr
Biz artık kardeş ülkeyiz kocişle
Kaç gün kaldı canım bata?

valla gtmeye çalışcam,gidemezsemde ilk idrarla test yapcm oda mı fos cıkcak bakalım?

çıkmıyacakkk orda ikinci çizgiyi göreceksin hatta bizle de paylaşacaksın
Hemen halay çekeceğiz..

Valla umutsuzum ama bakalım kız sen bana mral veriıyn ama ben gdp test yapıom fos cıkıyor yaaa ooff off hem aglıyasım var hem gulesim...

valla umutsuzum ama bakalım kız sen bana mral veriıyn ama ben gdp test yapıom fos cıkıyor yaaa ooff off hem aglıyasım var hem gulesim...

Gül ozaman gülllllll.
Hayırlısı olsun canım. Moral bozmamız için sebep yok. Gelmezse o bebiş önümüzdeki aya gelir. ölüm yok ya ucunda. Sağlık olsun.

amin canım inşallah dileyen herkes gelebilsin
evet canım biraz zor yani ben izmirde yaşayan biri olarak buraya ilk geldiğimde kapanmak bayaa zor geldi 9 ayı doldurcam 1 hafta sonra
artık alıştım diyebilirim hatta peçe bile takıyorum o derece yani
onsuz olmuyor çünkü çok bakıyorlar eşim çok rahatsız oluyor...
neyse onun dışındaki zorlukları gündüz heryer kapalıdır genelde keyfe keder açarlar ama saat 5 de heryer açılmaya başlar avm ler dahil
burda yaşam gece oluyor anlıyacağın bizde yatsı namazından sonra çıkıyoruz genelde
çünkü namaz vakti heryer kapanır sen yemek yiyor bile olsan çıkartırlar ve kapanır her yer yoksa cezası var
onun dışında güzellikleri
KABE
havanın sıcak olması
ve benzinin BEDAVA olması
deli gibi geziyoruz arabayla 15 riyal ödüyoruz bir depoya tr parası 7 tl geliyor :)
deponuz küçükse 5 tl hatta 2 tl bile dolabilir aracınızın deposu :)
süper bişii
eşimin yanında olayımda canım gerisi hiç önemli değil
onsuz çok zor oluyor
eşimin işi hep yurtdışında
burası eşimin 7. ülkesi düşün
gidiyordu 2 ay yada 3 ay yok sonra 1 ay kalıyordu yanımda sonra tekrar çıkıyordu dışarıya o yüznden de ertelmiştk bebeik işini
şimdi birlikteyiz burda hamileliği yanlız geçirmek istemedim açıkcası kime nazlanacaktım dimi :)
ama şimdide gelmiyor bekliyoruz dört gözle....
belçikada hayat nasıl canım zormu? pahalımı?
burası bayaa pahalı benzin dışında

canımm inşallah yaa
bata daha çok var yahu
taaaa martın 5 de
bugün 19. günüm
çalışmalara devam bilmem olurmu ama
ateşim yükseldi aynı çünkü 2 gündür 36.7 muhtemelen çatladı yada çatlamadan oldu bitti geçti bu ay
bakalım artık beklicez canımm...

şirin sen gelirken birkaç varil benzin getirsüpermiş ya

Anlıyorm seni tatlım izmerden mekke ye baya zor olmalı,bide pece işi ben yapamazdı valla tb ederim tatlim,
Ohh Ohh biz buda gezemıyoz valla en pahalı benzin oldu sizdede sudan ucuz dedikleri bu olsa gerek
kız bize paketle benzinmi yolasan napsan ?
İyi olmuş eşinle birlikte olmuşun ona nazlanırsın
Belçıkanın havası cok kotu yagmur hep,fiyatlar pahalı mazot benzin pahalı.. iş hayatıda zor ora dogumlu değilsen eyer,
bende 3 y sonra gtcem ve eşimden 3 ay ayrı kalcam onun işlemlerini yaptrcam vizesi falan gelebilmesi için...
eehh bıraz ayrı kalcaz ama olsun sonunda orası daha iyi,burda işi o kdrda rht degl ev kıra,bizde calışınca hayat kolay ben kendim muhasebeciyim,orda kurulu duzenimde var burda haayat zor ben alışamadım ben orda yetiştim burda bi hastane bile mucize gbi cook zor alıştım senın içinde kolay olmamıştır kesılıkle anlıyrm seni.

canım belki sende benim gibi olursun bu ay 1 çalışma oldu kesin gelmez demiştim. Ama hep düzenli olan adetim 1 gün gecikti. evimde test vardı öylesine yaptım o kadar emindim ki negatif çıkacağından. Testimi yaptım bakmaya bile gerek duymadım hemen. Gittim mutfağımı toparladım bulaşık makinesini boşalttım, ocağı temizledim 1 saat sonra işim bitti teste bakıp çöpe atayım diye banyoya gittiğimde bir de ne göreyim aman Allahım ilk çizgi ikincinin yanında pembe kalmış:)
orada kaç dakika kaldığımı hatırlamıyorum. Sonra kendime geldiğimde gözümdeki yaşların yanaklarımdan boynuma kadar aktığını hatırlıyorum. Çok güzel bir andı bu anı herkese yaşatsın Allahım.

evet tanıyormusun?

evet doktorum cnm. çok ıstedim kendısıne muayene olmayı gebelığı ılk öğrendığımde 4 haftalıktım randevuyu anca 8 haftama alabıldım duşun. çok yoğun ama herkes çok memnun. ben 2 kere gıttım çok memnun kaldım çok ılgılı. yalnız benım şansıma Mart ayında doğum iznine ayrılıyomuş:26: ne şanssıızm
yalnız prof felan değil yaşı çok genç çokçok genç hatta

wawesss kzummm Bana umt oldun gerçekten. İnşallah bende sen gibi olurum.

O anda bende ne yaparım bilemiyorum donakalırım ağlarım herhalde

Ben bebiş istediğimden beri günlerim değişti.

Geçen ay 29.cü gün adet oldum.

normalde 30.cu gün dannnk diye gelirdi.

Şimdi ortalama olarak hesaplayınca 32.ci gün olmam gerekiyor. Tabi matematik bizi yanıltacakmı bakalım

sen kaç günde birr oluyordun kuzummm

Rabbim yavrucagını korusun sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin inşallah.

canım evet yaa bende peçeyi ilk taktığımda nefes alamadım :) dedim nasıl yapıcam böyle :)
sonra sonra değişik peçeler deneyerek doğru peçeyi buldum :) şimdi onunla rahatım bilmeyince neyi alman gerektiğinide bilmiyorsun
ilk geldiğimde başındaki örtü açılıyordu sürekli uyarıyorlardı başını ört diye baktım olmuyo alışmamış başta eşarpta durmuyo :) sonra hazır olanlarından aldım başımdan geçiriyorum önü dikili kaymıyordu bozulmuyorda ohh rahatım şimdi yaşadıkça öğreniyoruz bazı şeyleri tecrübe şart :)
neyse belçikanın soğuk olması kötüymiş canım ya ama dediğin gibi düzen oldukdan sonra sonuçta yurt dışı her zaman daha avantajlı hrşey yolunda gitsin inşallahh...
bizim burda da evler pahalı bize yani... yabancıya bir kaç katına herşey
kiralamak yıllık öyle ay ay istemiyorlar bir kerede verecen 60 bin riyali allah korusun işimiz bozuldu gidiyoruz o kadar para ödediğimizle kalcaz brde evler boş içini doldurmakta döşemekte bir o kadar para bizde böyle otel daha mantıklı geliyor canım gerçi hemen hemen aynı paraya geliyor ama aylık ödüyoruz artı eşya almıyoruz yani gitsek o eşyaları ne yapıcaz derdi yok.. onun yerine araç kiralıyoruz işte aylık oda çok pahalıya geliyor şimdiye kadar bir araba parası ödedik kiralıya kiralıya bakalım belki bir araç alırız sonuçta dönsek bile onu elimizden çıkarmak daha kolay olur... aldığımız yere veririz daha ucuza alırlar herhalde...
böyle işte canım yaa...
herkesin gönlüne göre olsun herşey
hep kolaylıklar güzellikler bulsun inşallah
sen gidince de eşin özler bayaa :) anlar değerini kıymetini
özlesin azıcık dimi

sen türkiyede nerdesin ki canım öyle hiçbirşey yok yahu eşinin memleketimi diyemi oradasın?

aaa bak ben prof biliyordum...
ama dediğin gibi herkes memnun kadın yaa kimi tanıdıysam herkes acayip met ediyor bizim gelinin ablasıda ona gidiyordu doğumunu yaptırdı banada onlar söylemişti belkide işinde prof dedi ben yanlış anladım...
sonra bir çok kez araştırdık kadını gidenlerin yorumları hep bu yönde...
hayırlısı olsun canımm
ne güzel sen hamişsin
ne kadarlıksın canım şimdi martta dediğine göre gelmil senin doğum herhalde
allah yardımcın olsun canım bir çırpıda gelsin meleğin inşallahhh
bu arada izmirin neresindensin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…