- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.021
ingiltere canim.
Bakarlar da sole ki daha adet gecmeden diye diyorum. Baska ulkedeydik mesela kontrole gitmistim hormon testi sonucu 1 hafta surer dediler en az :) bakacaklari da TSH FSH fln TR de ayni gun bile sonuc oluyor. Onceki ulkede 12 haftadan once gebe olmuyordun dusuk tehlikesi var diye :)
Burda henuz hic dr a gitmedim hos once hemsire bakiyor zaten dr bakmaz :)
Ayy canim ne kotuymus ya ozel hastanede oylemi ki?
Benim esim dil egitimini ingilterede almis ve hep oranin duzeninden bahseder sever yani ingiltereyi kanunlarini falan...
Siz daha once hangi ulkedeydiniz tatlim?
Is sebeplimi geziyorsunuz bizim gibibenim esiminde burasi 7. Ulkesi benim 1. Ulkem
Canim benimm bebis var bebis :)
Cuma gunu kutlama yapicaz insallahhh
Guzel seyler dusun canim benim hayirlisiyls geldi insallah melegin
bilmıyrm canım ya...
Hiçç zanetmıyrm tam 4tane test yapmışım bata 3gun kala falan derken hep fos cıktı
şuan bat geçti ama gelen giden yok..
kuzum bantıken bat cumartesiydi zaten geçmişti o gun bi golge gordm testimde,pazar yoktu
pazarteside yoktu fos yanii
bata pazartesiydi eyer yumurtlamadan 14gun sonra adet oluyosam...
Bende bi daha test yapmadım zaten evdede kalmadı almıycamda...
yumurtlama testinin yanında gebelik testi gelmedi mi?bana bisürü geldi yanında. Hatta daha çok var duruyor evde.
Kuzum 14 gün sonra diye düşünme senin günün cmt idi. Bugün 4. Gün bat geçeli. Gelmezse cuma günü kana gidersin günüm bir hafta geçti dersin. Ona göre bakar kan tahliline. Olmaz mı? Doğru sonucu öğrenirsin. Hiç belli olmaz bebiş süpriz yapar.belirti filan hikaye. Hiç takılma onlara. Belirti vermeden gelecek senin bebiş. Süpriz yapacak
Bilmıyrm canım ya...
Hiçç zanetmıyrm tam 4tane test yapmışım bata 3gun kala falan derken hep fos cıktı
kuzum 6tane geldi bana,bir bozuk cıktı,gecen hafta carsamba yaptm birini,biirni cumna,cumartesi ve pazartesi yani 1tane kalmıştır.
Bana kalsa hemen gtmek istyrm eşimde burayı biliosun burda degerın az oldugunda gebe deglsin diolar beklıyelm dıor ondan beklıyorum..
Bide gecen sene bat gunu arkadaşın degeri 19du gebe deglsın dedi sokturucu verdi,bekledik 1hafta sonra geri gitti hamiş cıktı ve bebegın var şu anda. O yuzden korkuyrm acıkcası.
canım yaaa
geç döllendi hemde normal testti yaptıkların
kötü düşünme olumlu ol canım azıcık
hastane uzaksa bir labv. falan yokmu özel hemen test yapsalar...
nerdesin canım sen sağlıkocağı falandamı yok ya
bende çatladım valla
öğrensen bir için rahatlasa canım ya
canım yaaa
geç döllendi hemde normal testti yaptıkların
kötü düşünme olumlu ol canım azıcık
hastane uzaksa bir labv. falan yokmu özel hemen test yapsalar...
nerdesin canım sen sağlıkocağı falandamı yok ya
bende çatladım valla
öğrensen bir için rahatlasa canım ya
yaa işte doktorlara güvenilmiyor ki. Yok yere kaybedecekti yazık yaa.
Canım benim inşallah gelecek bebiş biraz daha sık dişini. Bak bende bekliyorum kuzum. Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alacağız. Güzel düşünelim güzel olsun.
cANIM BENİM YAAA KIYAMAM ŞİRİN DAHA HEYECANLI...
kuzucum ilçedeym burda ozel yok sağlık ocağı sadece ilaç yazıo tahlil desen yapmıolar,ebe yok..
Bi tane hastane var oda uzak,gitmek gelmek bi mesele otobus desen oda yok hastaneye giden...bayılcam yanii burda.
Ahh ahh keşke ogrensem bi
bebeğim varsa oda etkileniyordur bunlardan.... Burası tam bi köy yanii,köy bile daha iyi,labo daki adam idrar veya kan tahliline adının oldugu etiketi zor yapıştırıyor boyle biyer işte.
kıyamam sen hamişsen ne yapacaksın? Canım benim yaaa zormuş gerçekten.. Allah kolaylık versin. Bir yolunu bulursun elbet.allah büyük.küçük bir ilçe herhalde de ondan yok sağlık ocağında ebe filan.
sözde 20.000bin nufusu var ama hastane falan fos yani,hamiş olsam ozele gtcem bide bu ilçeden allahın ızniyle 3ay sonra kurtulcam yurtdişina geri doncem o zamanda buraya ihtyc kalmıycak bide burda ultrason yeni keşedilmiş eski nuhtan kalma resmen,o kadar eski ki insanın karnına bastırıyorlar yumurtalıkları gormek için.
cANIM BENİM YAAA KIYAMAM ŞİRİN DAHA HEYECANLI...
Kuzucum ilçedeym burda ozel yok sağlık ocağı sadece ilaç yazıo tahlil desen yapmıolar,ebe yok..
Bi tane hastane var oda uzak,gitmek gelmek bi mesele otobus desen oda yok hastaneye giden...Bayılcam yanii burda.
Ahh ahh keşke ogrensem bi
Bebeğim varsa oda etkileniyordur bunlardan.... Burası tam bi köy yanii,köy bile daha iyi,labo daki adam idrar veya kan tahliline adının oldugu etiketi zor yapıştırıyor boyle biyer işte.
Sözde 20.000bin nufusu var ama hastane falan fos yani,hamiş olsam ozele gtcem bide bu ilçeden allahın ızniyle 3ay sonra kurtulcam yurtdişina geri doncem o zamanda buraya ihtyc kalmıycak bide burda ultrason yeni keşedilmiş eski nuhtan kalma resmen,o kadar eski ki insanın karnına bastırıyorlar yumurtalıkları gormek için.
eşime akşama hastaneye teste gidelm mi diyorum,niye noldu diyor ya...
Moralim bozuk bu ara,eyer bebek varsada artık ben dogum sancısı oldugunda ögrenirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?