Bol bebiş topiği

canım niye bastırıyorlar ki öylemi oluyormuş... hiç bilmiyorum valla ben
ben olsam ilk gittiğim doktor bastırsa karnıma patlatı veririm herhalde bir tane napiyon sen diye bebiş var orda derim valla kız hiç tecrübemde yok
özelde illaki iyi davranırlar canımm
sizin orda şifa varmı?
izmirde herkes çok memnundur şifadan
eğer bende hamiş olursam izmirde şifada doğumu düşünüyorum
tabbii önce hamiş kalmam gerekk
doktorumu bile seçtm yahuuu
daha gelmedi bebişşş

ne kadar güzel bir yüreğin var canım benimm. Inşallah bu ay bebişin gelecek. Dua ediyorum hepinize.

Tatlim hayirlisi olsun diyelim bence :)
Bende goruyorum pembe bir serit :)
Bence hemen kana git canim yarin kutlamayi yapalim

Incicim insallahh seninkide gelmez ve yarin cifte kutlama yapariz

Cuma gunude cevonun kutlamasi yapilacakkk

Tmm kuzucum edelim,inşallah gelmez...

bu ay da çöpe gıttıı

Kizlarr benimkini ne zaman kutlicaz acaba :26::26::26:
Ogunler gelecekmi acabaaaa:2:

İnşallah şirinim , cevom.

Dualarınızı esirgemediniz. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin.

Cevo sende bebiş vardır kesin.

Bak benim arkadaşım batı 6 gün geçtikten sonra görmüştü çift çizgiyi. Seninkide öyle olacak. Onunki geç döllenmeymiş.

Kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır diyoruz hep.

Bende her iki duruma kendimi hazırlıyorum. Bu ay çok zor günler geçirdim. Hala da sürüyor.

Rabbim bana bir evlat verirse bana ne kadar güzel bir hediye olacak inanamazsınız.

Bedesten Kuzum üzülmekte haklısın ama olacak. Hepimiz bebişimizi bekliyoruz. Birbirimize bu zorlu yolda destek oluyoruz.

şirincim seninde halayını çekecez. Sen hiç canını sıkma

Benim bu saat oldu hala kırmızılar gelmedi. Belim ağrıyor. Az öncede sol kasıgımda batma oldu. Kendimi kandırıp hamile olduguma inandıracagım nerdeyse O umutsuz olan inci birden kendini hamile sanmaya başladı

Son bi umut bekliyoruz.

Evvt evt belçıka canım ben doğma buyume orda yetiştim. Yok kız gelırım tabiii
Özel cok daha iyi oluyor kuzucum...

Canım inşallah herkezin bebişi olur...
belçıka kuzucum,kız sen nerdesın sayı?
olur sende mı yurt dışındasın?
Ben sizle konustugum gibi burdakı en samımı oldugum arkadaşla bile konuşamıyrm

yok artık kuzum doğurmaya gideceksin direk.
Benim eşimde diyor bugün. Eskiden ultrason mu varmış eskiler nasıl doğurmuş diyor
Gidin isterseniz kuzum rahatlarsın belki olumlu sonuç çıkar belli olmaz.

Evt kesin oyle olcak,al işte hepsi erkek aynı kafadan.
Valla eşim heves bırakmıyor,kendi aay dese doktora koşuyoruz ama beni doktora goturmek ne kdr zor gelıyor adama yaa

olsun ne güzel hazırsın şimdiden. Aslında haketti bir tane tekmeyi. Epey bastırdı ama hakikaten ben hissettim sertliği. Canım acıdı. Benim de yok canım hiç tecrübem ilk defa kadın doğuma gittim.
şifa yok canım burda. Acıbadem var da o da çok ister herhalde. Bilmiyorum ki bakalım olmadı sıradan hepsini deneyeceğim

Canım kırmızıların gelmediğine sevindimmm
Valla bana gelirsek bilmıyrm gec dollenmemi bat mı gene gecikti anlam veremıyrm artık nolduguna,yoruldum artık
Bi hastaneye gidemıyorum,eşimde goturmuyor...
Bebeğimiz varsada oda uzuluycek....

Canım kendini iyi hissetmene sevindi,batma var belde agrıo iyiiyi bat belirtileride olmalıymış hamişlerde kızlar soylediydi... inşallah meleğin senledir,bende bu ay sorunlar yaşadım iş aile,hastalık,vefat edenler...
Zor gecti bu ay bize

hadi inşallah inci. Test ne zaman yapacaksın? çifter çifter hamiş haberleri gelecek inşallah.

hadi inşallah inci. Test ne zaman yapacaksın? çifter çifter hamiş haberleri gelecek inşallah.

Cevom benimde başımda bir sürü dert vardı bu ay. Çok zor geçti. Halada bi takım sorunlar devam ediyor.

İnşallah bebişim bana ilaç olur. Bir yandan diyorum çalışmada yapmadım gelmez filan bi yandanda olabilir diyorum.

İnşallah hamişlik belirtileridir. Adet olabilir. Hiç belli olmaz.

Cadiozy bugün gelmezse yarın yaparım test. İnşallah gelmez.

İnnnşşşşşallahhhhh gelmez batasıca bat...Sabah güzel haberler alırız senden. Sonra da cevo da sıra.
Yarın sabah bol bol halay çekeceğiz inşallahhhhhhh.....

ne kadar güzel bir yüreğin var canım benimm. Inşallah bu ay bebişin gelecek. Dua ediyorum hepinize.

canımm o senin güzelliğin
sağol özlemcimm
rabbim dualarını duysun inşallahhhh

allah senden de razı olsun canımm...
hepimizin yüzü gülecek inşallahhh sıra sizde inşallah gelmiştir meleğin
yarın hepberer oynarız canımm
rabbim gönlüne göre versin

Canım inşallah herkezin bebişi olur...
belçıka kuzucum,kız sen nerdesın sayı?
olur sende mı yurt dışındasın?
Ben sizle konustugum gibi burdakı en samımı oldugum arkadaşla bile konuşamıyrm

inşallah canım inşallahh
belçikamı? iş içinmi gidiyorsunuz tatlım...
kız benim nerde orduğumu sağır sultan duydu
mekkedeyiz kız mekkede :)
bayaa uzağız ama allahtan internet var burdan devam ederiz artık
unutmayalım birbirimizi

kıyamam sana valla ben kızardım herhalde
ben ilk kez bebek düşünüyoruz demek için gittiğimde muayene oldum alttan üstten her yerden bakyılar ama hiç canımı yakmadılar çok iyilerdi iki doktor birden ilgilendi çok memnun kalmıştım bişi yapıyordu mesela acıyormu yada şimdi birşey yapıcam canınız biraz yanabilir merak etmeyin falan...
acıbademide duydum canım bizim izmirde yok ona da çok iyi diyorlar...
bence özel oldukdan sonra ödeyeceğin fiyat en fazla 3 yada 5 oynar canım dediğin gibi gezip o zaman anlaşılcak doktorlar
bir ay birine bir ay birine gidersin olmazsa sonra karar verirsin
en iyisi en tecrübelisi denk gelsin inşallahhh

Aynen kuzucum,bizde cok calışmadık kuzum eşim kum doktu ya ondan.
Ayy sabah yapp testini kuzucum...

canımsın aminnn inşallah canım hayırlısı herşeyinn.
Işte bende öyle doktor istiyorum değer versin bana. Höldür höldür girişmesin hemen. Insan yerine koysun beni. Istediğimi sorabileyim dinlesin beni.
Sen tecrübe etmişsin işte ne güzel. Tutacan böyle doktoru bırakmıyacan....
Rabbim hepinizin göbüşüne bebişine kondursun inşallah bu ay.
Kediler gibi mart ayında çoğalalımmmm

yok canım benim ailemde orda ben orda dogdum,geri gtce eşimi goturcem işte
kız ben kacırmışım..mekemmi? kutsal topraklardasın o zaman canım...
kız ben unutmam net gordum anda buraya dusuyorum,topık baş olcam

dimi tamda ayına giriyoruzzz boş geçmemesi gerek :)))
inşallah denk gelsin canım doktor çok önemli dediğin gibi...
ben o zaman atatürk araştırma hastanesine gittim devletin...
önce bu randevu bölümünden doktoru araştırdım iyice görebiliyorsun kimmiş nerelerde çalışmış tecrübesi rütbesi falan filan biliyorsundur zaten bende sana anlatıyorum neyse işte ordan buldum ben prof olduğu için seçtim kadın çok iyi çıktı zaten fotosundan anlamıştım yumuşak ve güler yüzlü bir kadındı umduğum gibide çıktı birde yanında genç doktorlar oluyor profların yanında ikiside çok ilgilendiler sağolsunlar... çok fazla test falan yapılcak para ödemeyim diye devlete gitmiştim :) ne yalan söyleyim özelde bir ton tahlil parası alıyorlar burda herbirşeyime baktırdım hiç para ödemedim valla...
ama allah nasip ederse bebişim gelirse bende özele şifaya gidicem ordaki doktorda mine hanim oda prof ve herkes çok memnun kadından inşallah gelirde tanışırız kendisiyle :)

yok canım benim ailemde orda ben orda dogdum,geri gtce eşimi goturcem işte
kız ben kacırmışım..mekemmi? kutsal topraklardasın o zaman canım...
kız ben unutmam net gordum anda buraya dusuyorum,topık baş olcam

aa çok iyimiş canım o zaman kurulu düzeniniz var...
peki eşin yapabilcekmi sonuç.ta erkeğin gitmesi daha zor olur.. dili vardır gerçi o zaman pek sorun olmaz herhalde...
hayırlısı olsun canımm...
evet canım eşim kabe projesinde çalışıyor inşaat muhendisi...
bende geldim işte ilk yurtdışım benim :) ve rabbim kutsal topraklara nasip etti hamdolsun...
bu sayede hem haccımızı hemde umremizi yapabildik... ne kadar şükretsem az...
onun için seviyorum burayı kabe yi görmediğim zaman özlüyorum o kadar güzel bir yer inşallah hepinize bir gün gelmek nasip olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…