- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.041
canım benim kıyamam. Az kalmış bak 3 ay sonra kurtulacaksın. Bizi unutmazsın oralarda gelirsin yine dimiiiiiii
Ya benim karnıma çok bastırdı bugün doktor solda galiba benim bebiş biraz daha acıdı orası resmen.laf anlatmaktan göremedi bir türlü bakar kör.
Bakalım özelde nasıl olacak?ben ilk defa özele gideceğim. Umarım beklentilerimi karşılar.
valla öyle canım yaa :)
inan herkesin bebeişi olsun istiyorum
sıra kimdeyse herkesin yüzü gülsün hayırlısıyla
Dört gözle bekliyorum güzel güzel haberler :)
ayy canımm valla özlemin dediği gibi çok zor olur canım yaa hamilelikte falan illa ister bir hastane...
Nereye gidiyon kız 3 ay sonra de bakim :)
burayamı gelceniz yoksa yanımıza... Ayyy ne güzek olur arkadaşlık yaparız birbirimize
Tatlim hayirlisi olsun diyelim bence :)
Bende goruyorum pembe bir serit :)
Bence hemen kana git canim yarin kutlamayi yapalim
Incicim insallahh seninkide gelmez ve yarin cifte kutlama yapariz
Cuma gunude cevonun kutlamasi yapilacakkk
Tmm kuzucum edelim,inşallah gelmez...
bu ay da çöpe gıttıı
Kizlarr benimkini ne zaman kutlicaz acaba :26::26::26:
Ogunler gelecekmi acabaaaa:2:
canım benim kıyamam. Az kalmış bak 3 ay sonra kurtulacaksın. Bizi unutmazsın oralarda gelirsin yine dimiiiiiii
Ya benim karnıma çok bastırdı bugün doktor solda galiba benim bebiş biraz daha acıdı orası resmen.laf anlatmaktan göremedi bir türlü bakar kör.
Bakalım özelde nasıl olacak?ben ilk defa özele gideceğim. Umarım beklentilerimi karşılar.
valla öyle canım yaa :)
inan herkesin bebeişi olsun istiyorum
sıra kimdeyse herkesin yüzü gülsün hayırlısıyla
dört gözle bekliyorum güzel güzel haberler :)
ayy canımm valla özlemin dediği gibi çok zor olur canım yaa hamilelikte falan illa ister bir hastane...
nereye gidiyon kız 3 ay sonra de bakim :)
burayamı gelceniz yoksa yanımıza... ayyy ne güzek olur arkadaşlık yaparız birbirimize
yok artık kuzum doğurmaya gideceksin direk.
Benim eşimde diyor bugün. Eskiden ultrason mu varmış eskiler nasıl doğurmuş diyor
Gidin isterseniz kuzum rahatlarsın belki olumlu sonuç çıkar belli olmaz.
canım niye bastırıyorlar kiöylemi oluyormuş... Hiç bilmiyorum valla ben
ben olsam ilk gittiğim doktor bastırsa karnıma patlatı veririm herhalde bir tane napiyon sen diyeBebiş var orda derim valla kız hiç tecrübemde yok
özelde illaki iyi davranırlar canımm
sizin orda şifa varmı?
Izmirde herkes çok memnundur şifadan
eğer bende hamiş olursam izmirde şifada doğumu düşünüyorum
tabbii önce hamiş kalmam gerekk
doktorumu bile seçtm yahuuu
daha gelmedi bebişşş
inşallah şirinim , cevom.
Dualarınızı esirgemediniz. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin.
Cevo sende bebiş vardır kesin.
Bak benim arkadaşım batı 6 gün geçtikten sonra görmüştü çift çizgiyi. Seninkide öyle olacak. Onunki geç döllenmeymiş.
Kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır diyoruz hep.
Bende her iki duruma kendimi hazırlıyorum. Bu ay çok zor günler geçirdim. Hala da sürüyor.
Rabbim bana bir evlat verirse bana ne kadar güzel bir hediye olacak inanamazsınız.
bedesten kuzum üzülmekte haklısın ama olacak. Hepimiz bebişimizi bekliyoruz. Birbirimize bu zorlu yolda destek oluyoruz.
şirincim seninde halayını çekecez. Sen hiç canını sıkma
Benim bu saat oldu hala kırmızılar gelmedi. Belim ağrıyor. Az öncede sol kasıgımda batma oldu. Kendimi kandırıp hamile olduguma inandıracagım nerdeyseO umutsuz olan inci birden kendini hamile sanmaya başladı
Son bi umut bekliyoruz.
hadi inşallah inci. Test ne zaman yapacaksın? çifter çifter hamiş haberleri gelecek inşallah.
Canım kırmızıların gelmediğine sevindimmm
Valla bana gelirsek bilmıyrm gec dollenmemi bat mı gene gecikti anlam veremıyrm artık nolduguna,yoruldum artık
Bi hastaneye gidemıyorum,eşimde goturmuyor...
Bebeğimiz varsada oda uzuluycek....
Canım kendini iyi hissetmene sevindi,batma var belde agrıo iyiiyi bat belirtileride olmalıymış hamişlerde kızlar soylediydi... inşallah meleğin senledir,bende bu ay sorunlar yaşadım iş aile,hastalık,vefat edenler...
Zor gecti bu ay bize
Cevom benimde başımda bir sürü dert vardı bu ay. Çok zor geçti. Halada bi takım sorunlar devam ediyor.
İnşallah bebişim bana ilaç olur. Bir yandan diyorum çalışmada yapmadım gelmez filan bi yandanda olabilir diyorum.
İnşallah hamişlik belirtileridir. Adet olabilir. Hiç belli olmaz.
Cadiozy bugün gelmezse yarın yaparım test. İnşallah gelmez.
ne kadar güzel bir yüreğin var canım benimm. Inşallah bu ay bebişin gelecek. Dua ediyorum hepinize.
İnşallah şirinim , cevom.
Dualarınızı esirgemediniz. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin.
Cevo sende bebiş vardır kesin.
Bak benim arkadaşım batı 6 gün geçtikten sonra görmüştü çift çizgiyi. Seninkide öyle olacak. Onunki geç döllenmeymiş.
Kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır diyoruz hep.
Bende her iki duruma kendimi hazırlıyorum. Bu ay çok zor günler geçirdim. Hala da sürüyor.
Rabbim bana bir evlat verirse bana ne kadar güzel bir hediye olacak inanamazsınız.
Bedesten Kuzum üzülmekte haklısın ama olacak. Hepimiz bebişimizi bekliyoruz. Birbirimize bu zorlu yolda destek oluyoruz.
şirincim seninde halayını çekecez. Sen hiç canını sıkma
Benim bu saat oldu hala kırmızılar gelmedi. Belim ağrıyor. Az öncede sol kasıgımda batma oldu. Kendimi kandırıp hamile olduguma inandıracagım nerdeyseO umutsuz olan inci birden kendini hamile sanmaya başladı
Son bi umut bekliyoruz.
Canım inşallah herkezin bebişi olur...
belçıka kuzucum,kız sen nerdesın sayı?
olur sende mı yurt dışındasın?
Ben sizle konustugum gibi burdakı en samımı oldugum arkadaşla bile konuşamıyrm
olsun ne güzel hazırsın şimdiden. Aslında haketti bir tane tekmeyi. Epey bastırdı ama hakikaten ben hissettim sertliği. Canım acıdı. Benim de yok canım hiç tecrübem ilk defa kadın doğuma gittim.
şifa yok canım burda. Acıbadem var da o da çok ister herhalde. Bilmiyorum ki bakalım olmadı sıradan hepsini deneyeceğim
Cevom benimde başımda bir sürü dert vardı bu ay. Çok zor geçti. Halada bi takım sorunlar devam ediyor.
İnşallah bebişim bana ilaç olur. Bir yandan diyorum çalışmada yapmadım gelmez filan bi yandanda olabilir diyorum.
İnşallah hamişlik belirtileridir. Adet olabilir. Hiç belli olmaz.
Cadiozy bugün gelmezse yarın yaparım test. İnşallah gelmez.
İnnnşşşşşallahhhhh gelmez batasıca bat...Sabah güzel haberler alırız senden. Sonra da cevo da sıra.
Yarın sabah bol bol halay çekeceğiz inşallahhhhhhh.....
canımm o senin güzelliğin
Sağol özlemcimm
Rabbim dualarını duysun inşallahhhh
Allah senden de razı olsun canımm...
Hepimizin yüzü gülecek inşallahhh sıra sizde inşallah gelmiştir meleğin
yarın hepberer oynarız canımm
Rabbim gönlüne göre versin
inşallah canım inşallahh
Belçikamı? Iş içinmi gidiyorsunuz tatlım...
Kız benim nerde orduğumu sağır sultan duydu
Mekkedeyiz kız mekkede :)
bayaa uzağızama allahtan internet var burdan devam ederiz artık
unutmayalım birbirimizi
Kıyamam sanavalla ben kızardım herhalde
ben ilk kez bebek düşünüyoruz demek için gittiğimde muayene oldum alttan üstten her yerden bakyılar ama hiç canımı yakmadılar çok iyilerdi iki doktor birden ilgilendi çok memnun kalmıştım bişi yapıyordu mesela acıyormu yada şimdi birşey yapıcam canınız biraz yanabilir merak etmeyin falan...
Acıbademide duydum canım bizim izmirde yok ona da çok iyi diyorlar...
Bence özel oldukdan sonra ödeyeceğin fiyat en fazla 3 yada 5 oynar canım dediğin gibi gezip o zaman anlaşılcak doktorlar
bir ay birine bir ay birine gidersin olmazsa sonra karar verirsin
En iyisi en tecrübelisi denk gelsin inşallahhh
inşallah kuzucum bakalım hayırlısı olsun eşime surat yapıyımda beni hastaneye gotursun
canımsın aminnn inşallah canım hayırlısı herşeyinn.
Işte bende öyle doktor istiyorum değer versin bana. Höldür höldür girişmesin hemen. Insan yerine koysun beni. Istediğimi sorabileyim dinlesin beni.
Sen tecrübe etmişsin işte ne güzel. Tutacan böyle doktoru bırakmıyacan....
Rabbim hepinizin göbüşüne bebişine kondursun inşallah bu ay.
Kediler gibi mart ayında çoğalalımmmm
hihihi yap yap. Akşama haberlerini bekliycem kuzum en azından uyuyana kadar
yok canım benim ailemde orda ben orda dogdum,geri gtce eşimi goturcem işte
kız ben kacırmışım..mekemmi? kutsal topraklardasın o zaman canım...
kız ben unutmam net gordum anda buraya dusuyorum,topık baş olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?