Bol bebiş topiği

kızlar 0,100 dedi negatf yanii

kızlar ben iyi deglm sonra gelırım. goruşuruzz.

canım yaaa dur nereye gidiyorsunn
üzülmee canım yaa
kim dediki yok diye
öylemi oluyormuş
hamişler yardımmm lütfenn
onlar şimdi yazarlar canım
üzülmek yok
negatif bile olsa
sağlıklı ve hayırlısını diliyoruz rabbimden
vardır bir zamanı
dur hemen karamsarlığa kapılma
kıyamam sana

neten baktım negatıf demek oluyor
3 hafta olması ıcın en az 5 olcakmış deger
oda sıfır resmen cok uzuldum...
niye benım bebegm olmuyor niye ya?
oturdum aglıym
bu ay herşeyi yaptm ama gene olmadı olmadı

Arkadaşım üzme kendini bu kadar sıkıntı yapma. Bak sen aklına taktıkça olumsuz olur herşey düşünmemeye çalış.... benim kimyasal gebelik olmuştu onda bile bi değer vardı 18,48 doktor çok düşük. büyük ihtimalle adet olur gibi gidicek dedi öylede oldu... Bence sen kendini çok odaklamışsın olucak diye. bende öyleydim artık eşimle tartışma durumuna kadr gelmiştik. ama Eşimin babası vefat etti koşturmacalar vs derken bi kaç ay sonra kendiliğinden oldu ki biz bile şaşırdık hani o kadr özellikle denedik olmadı şimdi nasıl oldu diye. sıkma canını üzülme.

Hep yediğim şeyler lebleb ve kraker zaten. Midem çok garip bugün yine. Ne yesem ne içsem sürekli gaz var sanki.
Limonu pek kullanmamaya çalışıyorum midemi yakıyor. Asitli ya. Aslında dün iyiydim güzel içtim bugün kötü içemiyorum. Bigünüm birgünüme tutmuyor. elmayı ben de deneyeyim.

canım hani 3 te çıkıcaktı. doğru mu söylediler acaba?ne biliyim sonucu almadın ki daha eline.bu testler nie böyle çıkıyor o zaman Allah Allah....

Bizim burdada öyle 3 diyolar 2de gidiyosun çıkmış sonuçlar.... ama hastanenin sitesine girip tc kimlik numarası ve protokol numarasıyla tahlil sonucu kendide göre bilir birde öyle baksın kendi görsün emin olsun.

canım hani 3 te çıkıcaktı. doğru mu söylediler acaba?ne biliyim sonucu almadın ki daha eline.bu testler nie böyle çıkıyor o zaman Allah Allah....

dogru canım tc mi ismimi istediler hem ordakı tanıdık socuna baktım 0,100 dedi yani ne demk dedim şimdi yok gebelik dedi tmm dedim kapatım teli.
Testler yanlış demek kuzum... eşim e msj attım sana suprz yapcaktım test yaptrdım sabah ama negatf cıktı dedi oda cok uzuldu... ama ben aglamadan duramıyom cok uzuldum

oturdum aglıym

canım benim ama eşin hastaydı doğru dürüst çalışamadık dedin.
bebeğim olmuyor filan deme. denk gelmiyor belli ki. siz koyu çizgiden sonra bıraktınız çalışmayı. belki senin yumurta geç çatladı..
belki ondan kaçırdınız.birdahaki aya daha dikkat edersiniz. hem eşin de iyileşir.

Bizim burdada öyle 3 diyolar 2de gidiyosun çıkmış sonuçlar.... ama hastanenin sitesine girip tc kimlik numarası ve protokol numarasıyla tahlil sonucu kendide göre bilir birde öyle baksın kendi görsün emin olsun.

gidip hastaneden almak gerekmiş sonucları oda uzak moralı de alt ust oldu istemıyrm sonuc falan.. 0,100 dedi zaten oda negatf

neyi cok istesem ustune duşsem asla olmuyor,cok yoruldum 1 senedir bunları yaşamaktan..

kıyamam benim canım. Elini yüzünü filan yıka. Bihava al istersen. Toplamaya çalış kendini.
Biz ne desek ne yapsak boş. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz.

kıyamam benim canım. Elini yüzünü filan yıka. Bihava al istersen. Toplamaya çalış kendini.
Biz ne desek ne yapsak boş. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz.

evme gidip aglamak istyrm başkaa da i şey istemıym..
kızlar kac doktora gtm normal dediler tuplerım,yumurtlamam herşey normal oluyo
bide eşimi ikna etsem doktora gtmeye ne desem napsam kızlar onu nasıl kırmadan ıkna etsem?

oturdum aglıym

canim benim hemen moral bozma her seyde vardir bir hayir her seyi yaptim olmadi deme nolurr.. Olayi kacirdim senin evdeki idrar testleri + mi cikiyordu? O zaman testler mi bozuk anlamadim?

Doktora gitmeyi kabul etmiyor mu? İkna edemez misin? belli ki o da üzülüyor. O da baba olmak istiyor.Öyleyse bir kontrole gidelim desen. Bir kez de o yaptırsa test filan. Belki sorun filan çıkmaz doktor der psikolojik. En azından kafanızdaki acabalardan kurtulmuş olursunuz.

canim benim hemen moral bozma her seyde vardir bir hayir her seyi yaptim olmadi deme nolurr.. Olayi kacirdim senin evdeki idrar testleri + mi cikiyordu? O zaman testler mi bozuk anlamadim?

kuzum evt testlerim positf cıkıyordu yani koyu deglde acık pembe 5-10 dayfa once paylaşmıştım sabah yani..
sabah da cizgi oldu ondan gtm kana ama oda fos hepsi fos yani ben fosum kocama bi bebek bile veremıyorum

yani lafı değiştiriyor burdada yok sperm testi falan şehre gtmemiz gerek oda pek gonulu değil
bu akşam konuşcam artık nolur gidelim dycem yoksa ben hasta olcam bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…