- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.221
naptınızda oldu bacım bana da sole ben de yapıyım denemedık şey kalmadı olmuyor
neten baktım negatıf demek oluyor
3 hafta olması ıcın en az 5 olcakmış deger
oda sıfır resmen cok uzuldum...
niye benım bebegm olmuyor niye ya?
oturdum aglıym
bu ay herşeyi yaptm ama gene olmadı olmadı
yani lafı değiştiriyor burdada yok sperm testi falan şehre gtmemiz gerek oda pek gonulu değil
bu akşam konuşcam artık nolur gidelim dycem yoksa ben hasta olcam bu gidişle...
naptınızda oldu bacım bana da sole ben de yapıyım denemedık şey kalmadı olmuyor
kuzum bu işin sırrı takmamak kafaya. oluruna bırakmak lazım. Başka şeylerle ilgilenmek lazım.
Kesinlikle psikolojik bence. Bebek var mı?ay yumurtladım m?kaçırdık mı? şu gün çalışalım filan bu hesapları yaptığında olmuyor.
işte waves tek ilişkiyle hamiş kaldı. olmadı diye bakmış ama oldu. benim oda arkadaşımda öyle. tek ilişkiyle olmuş.
hesap kesap yaptığında strese giriyorsun. işte ozamanda olmuyor.
kabul eder canım inşallah. en azından kendisi de rahatlar eminim içten içten diyodur acaba niye olmuyor diye.
hiç bir şey çıkmasa bile psikolojik olarak rahatlarsınız. sağlıklıyız Rabbim ne zaman ol derse olur dersiniz.
siz elinizden geleni yapın gerisi Allaha kalmış.
kıyamam sana yaa
neden testlerde çıkıyor o zaman anlamıyorum
neye göre anlıcaz yaa
bende üzüldüm canım gerçektenbende her ay aynı duyguları yaşıyorum çok iyi anlıyorum seni
rahat rahat ağla bi içini boşalt rahatlarsın canımmm
üzerinden bir at şu olmuyor lafını düşüncesini
olucak elbet
ama bir zamanı var
hepimiz bekliyoruz canım
rabbim ol deyince çıkagelcekler
herşey zamanı gelince oluyor canım benim
bu kadar geçikmeside belki rahim kendini gebeliğe hazırlıyor
hep öyle derler ya
iyi yönlerini düşün
sağlıklısın çok şükür
sadece zamana ihtiyaç var sabretcez canım benim
hepimiz burdayız birbirimize destek olmak için
yılmak yok
önümüzde bir sürü ay var
illaki olacak
yeterki sağlıklı ve huzurlu ol canım benim
Allahım cevo ile birlikte herkeze yavrusunu gönder bi an önce
Biz hiç bişey yapmadık.. ama bende senin gibi gittim doktora kontrol oldum her şey normal gebe kalman için bi engel yok psikolojik olarak baskı yapma kendine demişti. tabi insan ister istemez üzülüyor aklına takılıyor araştırıyor sorun mu var diye düşünüyor. dediğim gibi hastalıklar vefat girdi araya o zaman bebeği aklımıza bile getiremedik her gün doktorlarda orda burada derken baktık ki kendiliğinden olmuş. bende sürekli hesaplıyordum yumurtlama dönemi vsvsvs ama Rabbim nasip etti sonunda. hiç beklemediğimiz anda geldi.
Allahım cevo ile birlikte herkeze yavrusunu gönder bi an önce
kuzum gitmemız gerek benımde bi 10-15kg fazlam var bende spora başlıym zayıflıyım... kendime bi ugraş bulmam gerek
bu ay cok ugraştım kendime eşime cok dikk ettim ama olmadı artık doktordan başka bir cagre kalmadı...
AMİNNNNNNNNNNNNNNN AYŞEMMMMM.
işte bir yerden başla. bizim arkadaşlar ikiside diyetisyene gittiler sonraki aya gebe kaldılar. belki sende öyle olacaksın.
spor yap diyetisyene git. ne biliyim farklı konularla ilgilen. bebiş de gelir elbet.
canım benim rabbim ol deyince olacak hayırlısıyla...
bak ne güzel spor yapayım diyorsun
bende kendi kendime bişiler yapıyorum ama sen bir fitneese falan yazıl akşamları yada haftasonları git canım kafan dağılır
yeni birileriyle tanışırsın kilo verdikçe kendini daha iyi hisserdersin
spor çok iyi gelicektir sana
[/QUOTE
burda spor salonu yok bile,ama evde fitneess dvd dilerim falan var 20tane onlarla yaparım napıyım...
tek dunyamın merkezi bebk oldu hiç bir şeyle ilgilenmedim...
onla ilgilencem napıyım topigmizi birakmam merak etmeyın sizler için yorum yazarım ama test yumurtlama kur yapmam...
kızlar bana destek olun genede olur mu?
dünyanın merkezi olduğu için sıpa kaçıyor senden.
boşver amaannn kendi hayatını yaşa sen. gez toz eğlen. sporunu yaparsın mis gibi de zayıflarsın. kendini daha iyi hissedersin.
bak ben de hergün yapardım. bisikletim var evde kondisyon bisikleti. her gün yarım saat bindim mi acaip stres atıyordum. kendime geliyordum.
tek dunyamın merkezi bebk oldu hiç bir şeyle ilgilenmedim...
onla ilgilencem napıyım topigmizi birakmam merak etmeyın sizler için yorum yazarım ama test yumurtlama kur yapmam...
kızlar bana destek olun genede olur mu?
canım benim rabbim ol deyince olacak hayırlısıyla...
bak ne güzel spor yapayım diyorsun
bende kendi kendime bişiler yapıyorum ama sen bir fitneese falan yazıl akşamları yada haftasonları git canım kafan dağılır
yeni birileriyle tanışırsın kilo verdikçe kendini daha iyi hisserdersin
spor çok iyi gelicektir sana
[/QUOTE
burda spor salonu yok bile,ama evde fitneess dvd dilerim falan var 20tane onlarla yaparım napıyım...
tabiiki canım benim merak etme sen hepimiz birbirimize destek için burdayız
olsun be güzelim bizim orda evimizin dibinde vardı ama benimde eşim kıskaç olduğu için beni göndermiyordu ama kendi gidiyordu
bana evin bir odasına spor salonu yapmıştık nerdeyse spor salondaki tüm aletlerden var evimizde bende evde yapıyordum çok iyi oluyordu...
şimdi burda sadece ip atlayabiliyordum ip çok iyi bir yağ yakıcı aklında olsun ama bebek için iyi olmaz dediler hoplama bende adet zamanlarımda ve sonrası 1 hafta atlıyorum sonra bırakıyorum plates topumu getirmiştim geliken onda da mekik çekiyorum birde iç bacak ve kalça hareketleri var bildiğim onları yapıyorum...
inşallah onlarında bir zararı yoktur
kendini çok yıpratmadan zarasız hareketlerle sürekli yap canım
inşallah çok daha iyi olacak herşey
dünyanın merkezi olduğu için sıpa kaçıyor senden.
boşver amaannn kendi hayatını yaşa sen. gez toz eğlen. sporunu yaparsın mis gibi de zayıflarsın. kendini daha iyi hissedersin.
bak ben de hergün yapardım. bisikletim var evde kondisyon bisikleti. her gün yarım saat bindim mi acaip stres atıyordum. kendime geliyordum.
doğru söylüyorsun özlmcim çok düşünmemek gerek ama elde değil olduğu kadar yapmak gerek yinede...
bende çok biniyordum kondisyon dağ tipi bendeki tırmanmalı olan hem ayakta hemde oturarak yapılandan...
çok yoruyor ama çok güzel yağ yakıyor...
seninki nasıl?
şimdi kullanman serbestmi canım?
Saol ayşem uzulme sen bebgnde uzulur bak,hepimizin yerine sev onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?