- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.241
napıyım be kuzum yapccm artık eşimi doktro kendimde zayıflamaya...
ama bugun kotuyum gdp tukenene kadar evde aglıycam su bile icemıyrm biliomusn sabahtan beri bi şey gecmedi bogazımdan
canım benim estağfurullah olur mu öyle şey. Biz bunun için burdayız. dertleşiyoruz.kızlar sizinde içinizi karartım için ozurdilerım...
tabiiki canım benim merak etme sen hepimiz birbirimize destek için burdayız
olsun be güzelim bizim orda evimizin dibinde vardı ama benimde eşim kıskaç olduğu için beni göndermiyordu ama kendi gidiyordu
bana evin bir odasına spor salonu yapmıştık nerdeyse spor salondaki tüm aletlerden var evimizde bende evde yapıyordum çok iyi oluyordu...
şimdi burda sadece ip atlayabiliyordum ip çok iyi bir yağ yakıcı aklında olsun ama bebek için iyi olmaz dediler hoplama bende adet zamanlarımda ve sonrası 1 hafta atlıyorum sonra bırakıyorum plates topumu getirmiştim geliken onda da mekik çekiyorum birde iç bacak ve kalça hareketleri var bildiğim onları yapıyorum...
inşallah onlarında bir zararı yoktur
kendini çok yıpratmadan zarasız hareketlerle sürekli yap canım
inşallah çok daha iyi olacak herşey
doğru söylüyorsun özlmcim çok düşünmemek gerek ama elde değil olduğu kadar yapmak gerek yinede...
bende çok biniyordum kondisyon dağ tipi bendeki tırmanmalı olan hem ayakta hemde oturarak yapılandan...
çok yoruyor ama çok güzel yağ yakıyor...
seninki nasıl?
şimdi kullanman serbestmi canım?
yok kuzucum şimdi kullanmıyorum kasıklarım ağrıyor. yapamam ki zaten hiç gücüm enerjim yok.
benim ki normal canım sadece oturarak basit bir şey ama ben çok alışmıştım.
stres atıyordum valla acaip iyi hissettiriyor insanı.
ayarı var sadece pedal sertliği. o kadar bir de yaktığın kaloriyi gösteren ekranı var.
İnşallah seninde beklemediğin bi anda gelecek kuzun.Dualarım seninle canım.Spor çok güzel bi fikir.İnsan kendini çok iyi hissediyor spor yapınca.Sabah8-akşam6 çalışırdım.6,30da salona girerdim 9-10a kadar spor yapardım.Ve ben bunu düğün hazırlıklarım esnasında yaptım.Ama akşam eve gittiğimde hiç olmadığım kadar dinç ve sakin olurdum.Nefes teknikleri falan çok güzel geliyor insana.Eminim sana da iyi gelecektir.Salona gidemesen de sıkı yürüyüşler yaparsın parklarda.Havalarda düzeliyor artık.Baharla beraber çiçeğinde gelir inşallah
canım benim estağfurullah olur mu öyle şey. Biz bunun için burdayız. dertleşiyoruz.
yok kuzucum şimdi kullanmıyorum kasıklarım ağrıyor. yapamam ki zaten hiç gücüm enerjim yok.
ayarı var sadece pedal sertliği. o kadar bir de yaktığın kaloriyi gösteren ekranı var.
anladım canım,inşallah benımde işime yarar,neten baktım 5-7kg verp hamile kalanlar olmuş...
inşallah canım iyi gelir bana,vermem lazım ya 75kgyum 58e duşmem lazım yuruyuş spor yapcam en iyi bu,belkide bebeğim ondan sonra gelir.
Sende umursamama tekniği uygularsın bundan sonra gelir o inatçı eşeksıpası. Sen üstüne düştükçe kaçıyor sıpa.Babası kılıklı nolacakNe ovu takip edersin,ne test alırsın,ne belirtiye bakarsın.Eşinle tadını çıkarırsın baharın.Zayıfladıkça da daha mutlu olursun son noktayı da kuzun koyar mutluluğuna
selam kızlar yorumlarınızı okuyorum hala :) ama benım mesjıma cevap gelmemiş demek benım durumumda olan yok burda ama ben karar verdim soğan kürüne başlıcam yarın bugunde aktardan keçiboynuzu aldım 1 kiloartık allah şifasınıda ins verır.. eşimde sorun yok gerçi ama olsun demekten birsey cıkmaz dualarım hepınızle olsun
İNŞALLAH KUZUCUM
ne yapsamda olmuyor ne içsemde ne yesemde,kader işte...
bakalım hayırlıı olsun nasip...
selam kızlar yorumlarınızı okuyorum hala :) ama benım mesjıma cevap gelmemiş demek benım durumumda olan yok burda ama ben karar verdim soğan kürüne başlıcam yarın bugunde aktardan keçiboynuzu aldım 1 kiloartık allah şifasınıda ins verır.. eşimde sorun yok gerçi ama olsun demekten birsey cıkmaz dualarım hepınızle olsun
inşallah canım iyi gelir bana,vermem lazım ya 75kgyum 58e duşmem lazım yuruyuş spor yapcam en iyi bu,belkide bebeğim ondan sonra gelir.
kızlar sizinde içinizi karartım için ozurdilerım...
saol canım moral veridiğin için,inşallah spor yaparım da oda işe yarar...
canım benim estağfurullah olur mu öyle şey. Biz bunun için burdayız. dertleşiyoruz.
anladım canım
tabi belkide sakıncalıdır doktora sormadan da yapmamak gerek allah korusun
senin şimdi en hassas zamanın
boşver sen sporu
sonra 6 aydan sonra yürüuyüş falan yaparsın hafif hafif...
bisikletinde daha ne olsun canım benim
göstergeside var ne kadar yağ yaktığınıda gösteriyor doğumdan sonra bol bol kullanırsın
çabucak verirsin doğum kilolarını inşallahh
Sende umursamama tekniği uygularsın bundan sonra gelir o inatçı eşeksıpası. Sen üstüne düştükçe kaçıyor sıpa.Babası kılıklı nolacakNe ovu takip edersin,ne test alırsın,ne belirtiye bakarsın.Eşinle tadını çıkarırsın baharın.Zayıfladıkça da daha mutlu olursun son noktayı da kuzun koyar mutluluğuna
ne güzel yazmışsın ayşecim
ellerine yüreğine sağlık
canım bak şimdi bir haber okuyorum kilolu olmak çocuk sahibi olmayı olumsuz etkiliyormuş.
Kilo verdiğinde psikolojik olarak da rahatlayacaksın bebiş de gelecek ozaman.
canım Allahtan hayırlısını dileyelim üzüldüm canım yazdıklarını da okuyunca çok etkilendim kötü oldum. Allah' asığınıyoruz. başka ne yapabiliriz ki en azından sağlıklısın canım üzme kendini stres olma daha fazla. rahatla ki bebeğin de gelsin unut bebek olayını başka şeylere odaklan ben de akışına bırakmaya karar verdim sen de öyle davran Dua etmekten başka ne gelır elimizden
arkadaşım senın ne gibi bir sorunun var ben takip edemedim
canım olurmu hiç öyle şey
sevincimizi paylaşıcaz
üzüntümüzüde
ne demişler dertler paylaşıldıkça azalır...
mutluluklar paylaşıldıkça katlanır
herşey gönlündekinden çok daha güzel olsun canımmm
şifa olsun canım
okumuştum bende soğan kürü yaptıkdan sonra hemen hamile kalan çok var
inşallah sende onlardan olursun
rabbim gönlünüze göre versin canım
anladım canım
tabi belkide sakıncalıdır doktora sormadan da yapmamak gerek allah korusun
senin şimdi en hassas zamanın
boşver sen sporu
sonra 6 aydan sonra yürüuyüş falan yaparsın hafif hafif...
bisikletinde daha ne olsun canım benim
göstergeside var ne kadar yağ yaktığınıda gösteriyor doğumdan sonra bol bol kullanırsın
çabucak verirsin doğum kilolarını inşallahh
ne güzel yazmışsın ayşecim
ellerine yüreğine sağlık
kesinlikle şirinim benim planım da o. Gerçi benim fazla kilom yok. 48 kiloyum hala 48 kiloyum sporu bıraktım ama içerde fabrika bir yandan alıyor enerjimi.
6 aydan sonra yaza denk geliyor zaten akşam üstleri kocişle beraber yürüyüşlere çıkarız inşallah.hem doğuma da hazırlık olur.yürüyüş karın kaslarını kuvvetlendirdiği için çok önemli.normal doğumu becerebilir miyim gerçi bilmiyorm daAllah büyük hele o zamanlar bir gelsin de.
ah bende tam olarak bilsem bi 1 senedir olmuyor iltihaplanmam vardı 5 gün iğne vuruldum antibiyotik iltihap kurutucu o geçti yumurta tembelliği smear testinde ovulasyon bulgusuna rastlanamadı yazıyordu yumurta tembelliğim oluyor hormonlarım ve adetım cok duzenlı günü gününe geliyor artık ne yapacağımı sasırmıs durumdayım eşimdede sorun yok ... şimdiyse hormon tarlusal kullanıyorum 3 ay lık bi tedavi verdi bana hormon tedavisi hormanel bi sorunum olmamasına ragmen hormon ılacı kullanıyorum suan :) ilgin için tesekkurler
Keşke bilgim olsa da yazabilsem bişeyler
kızlarr dua ile atlatıcaz inşallah herşeyi .ben de sevk aldım bunaldım işyerinde müdürle de ters düştük o da canımı sıktı sevk aldım bende kimsenin suratını çekemem yarın doktor doktor gezicem devlet hastanaseıne gidicem diyetisyene. zayıflamaya karar verdim. kadın doğuma gidicem ona da gösterıcem tahlılerimi bakalım o ne diyecek ama pazar kendi doktotuma da gidicem. haftaya yeni bir başlangıç olacak benım için hem tedaviye başlarım hem de diyete bir de şu ehliyetı araştırıyorum ama o da benı daha çok stres yapar diye düşündüm stres yapmamam gerekiyormuş o yüzden vazgeçiyor gibiyim.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKK HEPİMİZ İÇİN. BUNA İNANIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?