Bol bebiş topiği

selam kızlar yorumlarınızı okuyorum hala :) ama benım mesjıma cevap gelmemiş demek benım durumumda olan yok burda ama ben karar verdim soğan kürüne başlıcam yarın bugunde aktardan keçiboynuzu aldım 1 kilo artık allah şifasınıda ins verır.. eşimde sorun yok gerçi ama olsun demekten birsey cıkmaz dualarım hepınızle olsun

napıyım be kuzum yapccm artık eşimi doktro kendimde zayıflamaya...
ama bugun kotuyum gdp tukenene kadar evde aglıycam su bile icemıyrm biliomusn sabahtan beri bi şey gecmedi bogazımdan

kızlar sizinde içinizi karartım için ozurdilerım...
canım benim estağfurullah olur mu öyle şey. Biz bunun için burdayız. dertleşiyoruz.

inşallah canım iyi gelir bana,vermem lazım ya 75kgyum 58e duşmem lazım yuruyuş spor yapcam en iyi bu,belkide bebeğim ondan sonra gelir.

inşallah canım iyi gelir bana,vermem lazım ya 75kgyum 58e duşmem lazım yuruyuş spor yapcam en iyi bu,belkide bebeğim ondan sonra gelir.

Sende umursamama tekniği uygularsın bundan sonra gelir o inatçı eşeksıpası. Sen üstüne düştükçe kaçıyor sıpa.Babası kılıklı nolacak Ne ovu takip edersin,ne test alırsın,ne belirtiye bakarsın.Eşinle tadını çıkarırsın baharın.Zayıfladıkça da daha mutlu olursun son noktayı da kuzun koyar mutluluğuna

İNŞALLAH KUZUCUM
ne yapsamda olmuyor ne içsemde ne yesemde,kader işte...
bakalım hayırlıı olsun nasip...

arkadaşım senın ne gibi bir sorunun var ben takip edemedim

Keşke bilgim olsa da yazabilsem bişeyler

canım bak şimdi bir haber okuyorum kilolu olmak çocuk sahibi olmayı olumsuz etkiliyormuş.
Kilo verdiğinde psikolojik olarak da rahatlayacaksın bebiş de gelecek ozaman.

kızlar sizinde içinizi karartım için ozurdilerım...

saol canım moral veridiğin için,inşallah spor yaparım da oda işe yarar...

canım olurmu hiç öyle şey
sevincimizi paylaşıcaz
üzüntümüzüde
ne demişler dertler paylaşıldıkça azalır...
mutluluklar paylaşıldıkça katlanır
herşey gönlündekinden çok daha güzel olsun canımmm

şifa olsun canım
okumuştum bende soğan kürü yaptıkdan sonra hemen hamile kalan çok var
inşallah sende onlardan olursun
rabbim gönlünüze göre versin canım

canım Allahtan hayırlısını dileyelim üzüldüm canım yazdıklarını da okuyunca çok etkilendim kötü oldum. Allah' asığınıyoruz. başka ne yapabiliriz ki en azından sağlıklısın canım üzme kendini stres olma daha fazla. rahatla ki bebeğin de gelsin unut bebek olayını başka şeylere odaklan ben de akışına bırakmaya karar verdim sen de öyle davran Dua etmekten başka ne gelır elimizden

Uzulme canım,napalım kaderimde bu varmış demek...
evt umrumda bile olmuycak artık..bende sen gbi yapıyım en iyisi.

arkadaşım senın ne gibi bir sorunun var ben takip edemedim

ah bende tam olarak bilsem bi 1 senedir olmuyor iltihaplanmam vardı 5 gün iğne vuruldum antibiyotik iltihap kurutucu o geçti yumurta tembelliği smear testinde ovulasyon bulgusuna rastlanamadı yazıyordu yumurta tembelliğim oluyor hormonlarım ve adetım cok duzenlı günü gününe geliyor artık ne yapacağımı sasırmıs durumdayım eşimdede sorun yok ... şimdiyse hormon tarlusal kullanıyorum 3 ay lık bi tedavi verdi bana hormon tedavisi hormanel bi sorunum olmamasına ragmen hormon ılacı kullanıyorum suan :) ilgin için tesekkurler

Son düzenleme:
kızlarr dua ile atlatıcaz inşallah herşeyi .ben de sevk aldım bunaldım işyerinde müdürle de ters düştük o da canımı sıktı sevk aldım bende kimsenin suratını çekemem yarın doktor doktor gezicem devlet hastanaseıne gidicem diyetisyene. zayıflamaya karar verdim. kadın doğuma gidicem ona da gösterıcem tahlılerimi bakalım o ne diyecek ama pazar kendi doktotuma da gidicem. haftaya yeni bir başlangıç olacak benım için hem tedaviye başlarım hem de diyete bir de şu ehliyetı araştırıyorum ama o da benı daha çok stres yapar diye düşündüm stres yapmamam gerekiyormuş o yüzden vazgeçiyor gibiyim.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKK HEPİMİZ İÇİN. BUNA İNANIYORUM

yumurtlama tembelliğinin sebebi hormonal demek ki. yoksa niye hormon tedavisi versin ki doktor.
sonuçta yumurtalıkların uyarılması ve yumurtlama için hormon gerekli. Geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun.

hadi inşallah canım benim. ne güzel bak bebeğe odaklanmazsan o size sürpriz yapar. hayatı akışına bak boşver kendi hayatını yaşa. sıpa istediği zaman gelsin. RAbbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…