- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.581
inşallah canım,sen değerlendirdiysen kafan rahat olsun,bu arada diğer duruma yani eşinin izin vermemesine çok sevindim vallahi neden yalan söylim,ya sonuçta olucaksa şırıngada yapsan başka bişeyde yapsan sadece vesile olucaktı,o yüzden kafan rahat olsun canım,inşallah bu ay senin olur..
çok şükür canım erimiş bende beklemiyodum biraz canım sıkılıyodu doğum kontrol hapı kullanıcam diye ama gerek kalmadı atmışım adetin ilk günlerinde.
gelecek aya beklicez bakalım hayırlısı olsun canım...
Canım ne büyük MUtluluk kabede olman. Benimse sadece hayallerimde orada olabilmek. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah orada olabilmeyi. Herkese nasip olan bir şey değil o da ayrı mesele tabi.
Günaydın arkadaşlarım mutlu pazarlar. umarım herkes iyidir. herşey yolundadır. ben birazdan kendi doktorumla görüşmeye gidicem. ilaca başlıyoruz hakkımda hayırlısı
Günaydın arkadaşlarım mutlu pazarlar. umarım herkes iyidir. herşey yolundadır. ben birazdan kendi doktorumla görüşmeye gidicem. ilaca başlıyoruz hakkımda hayırlısı
Kizlar selam dunku testim biraz daha koyulasti adet sancim da kalmadi sadece sol kasik arada azcik acio ve kasiniyor gibi gidiklaniyor :) bakalim yarin da test yaparim en koyu halde randevu alirim hemsireden. Burda idrar yapiolarmis peki idrarda da deger cikar mi acaba sizde?
Hayir canim hic gecikmezdi. Ilk defa bu kadar gecikti. Ne yapayim yarin randevu almistim. Kan testi yaptirsam mi muayene olayim bide. Hic bisi dusunemiyorum idrarda cikmayip kanda cikanlar varmis. Umut iste sirinimcanımm alla alla yaa
baya da geçti reglin öyle değilmi?
hep böyle gecikiyormu canım?
yeni yeni oluyorsa...
bu da iyi birşey
çünkü rahim kendini gebeliğe hazırlıyor... bu şekilde olunca gebelik çok yakın oluyormuş canım
üzülme önümüzdeki aylar bizim canımmm
rabbim elbet yüzümüzü gülderecek tatlımm
Hayir canim hic gecikmezdi. Ilk defa bu kadar gecikti. Ne yapayim yarin randevu almistim. Kan testi yaptirsam mi muayene olayim bide. Hic bisi dusunemiyorum idrarda cikmayip kanda cikanlar varmis. Umut iste sirinim
Kızlar teste tekrar baktık eşimle. 1-2 saat sonra tel gibi bir pembe çizgi belirmiş. Fotosunu çekemedim belli olmuyor ama yakından bakınca belli oluyor
sizce geç döllenme olabilir mi ? Yoksa kendimi mi kandırıyorum.
Salı günü idrar testini tekrar yapıcam. 1 gün arayla.
Tabi kırmızılar gelmezse :44:
Nereye kayboldunuz kimsecikler yok
Yarınki randevumuda iptal ettim. Gitmicem. Beklicem
Selam kizlar. Nasilsiniz? Dun sabahtan beri ugrayamadim. Malum kankam rahat vermiyor. Bir camasir saatlerce ogurmeme sebep oldu. Kokularla aram yok.
Incim bozma moralini kuzum hayirlisi olsun. Bu ay daha cok calisirsiniz. Saglik olsun. Gunu kacirmissinizdir. Rabbim en kisa zamanda bebisine kavusutursun insallah.
Kızlar teste tekrar baktık eşimle. 1-2 saat sonra tel gibi bir pembe çizgi belirmiş. Fotosunu çekemedim belli olmuyor ama yakından bakınca belli oluyor
Iyi olur cnm. Bir gun arayla bir test yap bakalim. Varsa zaten test koyulasacaktir. Aysein de saater sonra belirmisti. Belki de gec dollenmedir.Kizlar teste tekrar baktık eşimle. 1-2 saat sonra tel gibi bir pembe çizgi belirmiş. Fotosunu çekemedim belli olmuyor ama yakından bakınca belli oluyor
canım sıkma canını
öncelikle herşeyin hayırlısı olsun
sağlıklıla gelsin inşallah
yarın daha da koyu bir çizgi oluşur inşallah
hoşgeldin canımm
bugün pazar ya kimsecikler yok valla :)
herkesler gezmlerde sanırımm
ben iyiyim canım kendi adıma söyleyim
sen baya yorulmuşsun sanırım sanırım evle uğraştın çamaşır falan...
kıyamam sıpacık sevmiyor çok hareket ve değişik kokuları
yerim onu ben
dikkat et tatlım kendine
allaha emanet ol
yarın görüşürüz inşallahh
tiKızlar teste tekrar baktık eşimle. 1-2 saat sonra tel gibi bir pembe çizgi belirmiş. Fotosunu çekemedim belli olmuyor ama yakından bakınca belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?