Bol bebiş topiği

günyadın tatlımm
evet canım ya valla izin vermeyince yapamadım dediğin gibi hepsi birer vesile rabbim inşallahh ol der canım

bal çörek otu ve tarçını bende yaptım bu ay canım
ama burda hemen bulamadığım için herşeyi ben 7. günü başlayabildim
1 hafta kadar yedim
ve burda tozu yok iri iri yemek zornda kaldım
inşallah şiva olur...
hem sana hem bana hemde kullanan herkese
tez zamanda bebişin gelsin inşallah

selam hanımlarrrr
herkeseee güzel pazarlar mutlu tatilller olsunn
koçişlerle bol bol gezmeler olsun bol bol dinlenmeler olsunnn
pazarınızzz çok güzelll geçsinnnn
HERKESEE GÜNAYDINNN

Ben dün akşama kadar KABE' deydim...
çok çok kalabalıkkkk... buraya gelen herkesin bütün duaları bütün dilekleri kabul olsun inşallahh
hamdolsun rabbime bol bol dualar edebildim...
tanıdığım tüm arkadaşlarım.... hepiniz için bir bir dualar ettim....
rabbim inşallah duyacak sesimizi hepimizin yüzünü gülderecekk
herşey gönlünüzce olsunnn
öpüyorum hepinizi

canımm çatlıyorumm şuan vallahi
nasıl dayanıyorsun kuzucum ya :))))
kız benim bata 10 günüm varrr
acaba yapayımmı diyee düşünüyorummm :)))))
çatlarım vallahi ben
yap kız artık
kutlayalım bebişimizi

Günaydın arkadaşlarım mutlu pazarlar. umarım herkes iyidir. herşey yolundadır. ben birazdan kendi doktorumla görüşmeye gidicem. ilaca başlıyoruz hakkımda hayırlısı

Canım ne büyük MUtluluk kabede olman. Benimse sadece hayallerimde orada olabilmek. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah orada olabilmeyi. Herkese nasip olan bir şey değil o da ayrı mesele tabi.

Canım ne büyük MUtluluk kabede olman. Benimse sadece hayallerimde orada olabilmek. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah orada olabilmeyi. Herkese nasip olan bir şey değil o da ayrı mesele tabi.

Evet canim gercekten bir tarifi yok bu guzelligin... Rabbim sizlere de nasip etsin canim.
Rabbim esime Boyle buyuk bir guzellik nasip ettii maneviyati cok cok buyuk bizim icin..
Herseyden vazgecilir KABE icin
Insallah burgun sizde bebisinizle birlikte gelirsiniz canim...

Kizlar selam dunku testim biraz daha koyulasti adet sancim da kalmadi sadece sol kasik arada azcik acio ve kasiniyor gibi gidiklaniyor :) bakalim yarin da test yaparim en koyu halde randevu alirim hemsireden. Burda idrar yapiolarmis peki idrarda da deger cikar mi acaba sizde?

canımm alla alla yaa
baya da geçti reglin öyle değilmi?
hep böyle gecikiyormu canım?
yeni yeni oluyorsa...
bu da iyi birşey
çünkü rahim kendini gebeliğe hazırlıyor... bu şekilde olunca gebelik çok yakın oluyormuş canım
üzülme önümüzdeki aylar bizim canımmm
rabbim elbet yüzümüzü gülderecek tatlımm

ipekcik sanırım bebişin kendini göstermeye başlıyor :)
göz kırpıyor sanırım sana
geliyorummm ANNEEEE diyor sanırımmm
inşallah yarın daha da koyu olur ve tahlillede taçlandırırsınız bu mutluluğu
şimdi den hayırlısı olsun tatlım

Hayir canim hic gecikmezdi. Ilk defa bu kadar gecikti. Ne yapayim yarin randevu almistim. Kan testi yaptirsam mi muayene olayim bide. Hic bisi dusunemiyorum idrarda cikmayip kanda cikanlar varmis. Umut iste sirinim

Selam kizlar. Nasilsiniz? Dun sabahtan beri ugrayamadim. Malum kankam rahat vermiyor. Bir camasir saatlerce ogurmeme sebep oldu. Kokularla aram yok.
Incim bozma moralini kuzum hayirlisi olsun. Bu ay daha cok calisirsiniz. Saglik olsun. Gunu kacirmissinizdir. Rabbim en kisa zamanda bebisine kavusutursun insallah.

Kızlar teste tekrar baktık eşimle. 1-2 saat sonra tel gibi bir pembe çizgi belirmiş. Fotosunu çekemedim belli olmuyor ama yakından bakınca belli oluyor

sizce geç döllenme olabilir mi ? Yoksa kendimi mi kandırıyorum.

Salı günü idrar testini tekrar yapıcam. 1 gün arayla.

Tabi kırmızılar gelmezse :44:

Nereye kayboldunuz kimsecikler yok

Yarınki randevumuda iptal ettim. Gitmicem. Beklicem

Hayir canim hic gecikmezdi. Ilk defa bu kadar gecikti. Ne yapayim yarin randevu almistim. Kan testi yaptirsam mi muayene olayim bide. Hic bisi dusunemiyorum idrarda cikmayip kanda cikanlar varmis. Umut iste sirinim

canım sıkma canını
öncelikle herşeyin hayırlısı olsun
sağlıklıla gelsin inşallah
yarın daha da koyu bir çizgi oluşur inşallah

hoşgeldin canımm
bugün pazar ya kimsecikler yok valla :)
herkesler gezmlerde sanırımm
ben iyiyim canım kendi adıma söyleyim
sen baya yorulmuşsun sanırım sanırım evle uğraştın çamaşır falan...
kıyamam sıpacık sevmiyor çok hareket ve değişik kokuları
yerim onu ben
dikkat et tatlım kendine
allaha emanet ol
yarın görüşürüz inşallahh

cnm kimi kişi geçerliliğini kaybedio 10 dk snra dio ama kimide hayır kaybetmez dio neye inanacağımızı şaşırdık ama şuda bi gerçek bnm testlerim bekleyince daha çok belirginleşti negatif 5 günde tutsam negatif kalıodu hakkında hayırlısı geç döllenme olmuş olabilir

Iyi olur cnm. Bir gun arayla bir test yap bakalim. Varsa zaten test koyulasacaktir. Aysein de saater sonra belirmisti. Belki de gec dollenmedir.

Hic is yapmiyorumcnmya herseyi esim yapiyor. Hadi dedim su camasirlari ben asivereyim. Yazik adama da yoruluyor yav. Ama tabi astiktan sonra balkonda olan oldu.sozde temiz hava dedim ama olmadi.. Gececek inasallah. Rabbim bugunumuzu aratmasin.
Pazar herkes geziyor herhalde. Yarin gorusuruz cnm. Bol bol sohbet ederiz yarin.
Optum kocaman Allaha emanet olun.

ti

Canimmm dedigin gibi bence gec dollenme olmus sanirim. Yumurtlama tarhini hatirlamiorum ama sitede adetten 4-5gin sonra bile epeu silik cizgiyle gebe olanlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…