Bol bebiş topiği

değerin süper bence cnm :) batı bikaç gün geçip 30 40 larda hcg si olan biliorum maşallah miniğe gelişio yavaş yavaş demek ki korkma stres yapma

amiinnn canım benim amin inşallah etmeye çalışıyorum dinleniyorum işte yatıyorum sürekli ilaçlarımıda ihmal etmeden içiyorum
seninde iyi olmana sevindim canım benim çok şükür baya büyütmüşün sen bebişini göbişinde maşallah bebişine

değerin süper bence cnm :) batı bikaç gün geçip 30 40 larda hcg si olan biliorum maşallah miniğe gelişio yavaş yavaş demek ki korkma stres yapma

batı bir gün geçti gidip yaptırdım hemen test o gün 129 çıktı 2 gün sonrada 202 çıktı işte ama keseyi görene kadar ister istemez korkuyorum canım:44:

tubiloshum incim yesalp öpüorum sizleri bnm oğlan pata küte girişti bana kalk yemek ver dio acıktı yavrucak :) kendinize iyi bakın

heemen evlenip hamile kalanlar nası kalıo acaba

heemen evlenip hamile kalanlar nası kalıo acaba

iyi de tatlım herkesin vücut fizyolojisi aynı deil ki kimi zaman sebepsiz infernite bile oluo psikolojik olarak bebek olmaması yani kısırlık halbu ki yok ama beyinen olmuo bnm kuzenim ilk geceden kaldı yengemde aynı şekilde adetleri bitmiş düğünleri olmuş bnların yaz ayları bide üşütme olmamış kendilerini kalmışlar rabbim öyle yazmış onlara geç olsun güç olmasın böyle dilemek gerek

Çok şükür iyiyim ben.İlk 3 ayı da bitirmek üzereyiz teyzesi.2 bitti elhamdülillah.Kokuyla başım dertte azıcık onun dışında iiyiym.Fazla mızmızlanmanında alemi yok değilmi.Benimkiler ufak tefek sıkıntılar

Gizlice yap testi.Sakla banyoya.Nerden haberi olacak onun.Ama tabi sende istiyorsan.İnşallah güzel bi sonuç alırsın testi yaptığında

kız ayşe iyiki tıp okumamışın Allah muhafaza söylediğinle yaptırdığın farklı olurdu,hiç gülücem yoktu kız Allah aşkına bana yazdığın bir önceki cevaba bak,bide şimdikine sen bana o ne öyle abidik kubidik hastalıklar çıkarıyo dr lar diyosun sonrasında da bende de karanlık fobisi var diyosun vede psikoloğum diyosun hain domdom sende sorunluymuşun işte :)))))

bence bana yazdıklarını sende uygula :)))))

kız bacım bu hamilelik sana pek yaramıyo heralde:)))ilerki aylarda ne yapıcan :)))

diğer yazını okudum canım çok duygulandım inşallah sağsalim kucağına da alırsın,ekranı ağlamaktan göremiyosun ya ben onu her ay yaşıyorum(((

rabbim isteyen herkesi fazla bekletmesin,fazla ağlatmasın....

inşallah canım,sen değerlendirdiysen kafan rahat olsun,bu arada diğer duruma yani eşinin izin vermemesine çok sevindim vallahi neden yalan söylim,ya sonuçta olucaksa şırıngada yapsan başka bişeyde yapsan sadece vesile olucaktı,o yüzden kafan rahat olsun canım,inşallah bu ay senin olur..

çok şükür canım erimiş bende beklemiyodum biraz canım sıkılıyodu doğum kontrol hapı kullanıcam diye ama gerek kalmadı atmışım adetin ilk günlerinde.

gelecek aya beklicez bakalım hayırlısı olsun canım...

deminden beri son sayfayı okumaya çalışıyorum,şimdiye test yapmışındır diye,malesef yapmamışın,kız kalk hadi ben eşine bakıyom gelince haber veririm,ayyyy inciiiiiiiiiiiiiii gına geldi kız kalkta yap

Leylaaaa yavrummmm benim bu herif testlerimi saklamis. Az once yapacaktim ams yerinde yooo oooook : )))))) hain kofte yapmayayim diye gizlemis. Caktirmadim ama ona :))))) bugun oglen hastaneden randevu aldim pazartesi 10 da. Tabi insallahhh olmam hasta :))))

canim yanlis anlama ama esin de bir tuhaf...niye test yapmayasin ki? regl olunca da uzuleceksin sonucta, test yapmadigin surece kendini eger hamile degilsen bosuna umutlandirmis oluyorsun...zaten eger hamile ise yuzde yuz cikar...

canim yanlis anlama ama esin de bir tuhaf...niye test yapmayasin ki? regl olunca da uzuleceksin sonucta, test yapmadigin surece kendini eger hamile degilsen bosuna umutlandirmis oluyorsun...zaten eger hamile ise yuzde yuz cikar...

Bende sorun aslında. Test yapmaya korkuyorummmm :18::18::18::18:

Bu ay çok az çalışma oldu. Endişeliyim bi yanım var bi yanım yok diyor. Her iki ihtimalide göz önünde bulunduruyorum.

Kırmızılardan önce test yapıp negatif görürsem daha çok üzülürüm. Her saniye kırmızıları beklerim.

Geçen aylarda poşet poşet test yapardım. 4-5 tane gebelik testi yapmıştım. ama bu ay yapasım gelmiyor.

Çok tuhafım ben

canim, en son 5 gun gecikti demistin...yani simdi test yapsan %99 dogru sonuc verecektir...zaten negatifse negatifdir, bu saatten sonra positife donmez...
niye bu kadar kasiyorsun ki kendini? yapacagin tek sey reglinden iki once test yapmaya baslamak...poset poset yapmana gerek yok yani...ama hic yapmaman da dogru degil...
bu sekilde endise ile beklemeye devam edeceksin..
neyse, herkesin kendi bilecegi is ama bu sekil endise etmen daha kotu...en kisa zamanda kavusman dilegiyle...

Son düzenleme:
ay pes diyorum başkada bişey demiyorum kuzum :))) neyse böylelikle sabır etmeyi daha da iyi öğrenmiş oluruz:)) pazartesiye mi randevu aldın????????? kız keşke senin yerine yaptırsamda müjdeli haberi sana versem :)))

canım bidenem bana acil cevap.adetin 3.günü btç kürüne başladım çörek otunu toz halinde aldım ama ne zaman çekildiğini bilmiyorum tazemi bayatmı nette okudum biraz önce çekilir çekilmez balla karıştırın diyo ben ne yapim yeni bi karışım mı yapayım,akıl ver kuzum?çörek otunun mineralı varmış ve uçucuymuş(????????

merhaba arkadasim, ben toz halinde marketten alip balla karistirmistim...ilkinde ise yaramisti sanirim...

simdi ikincisi icin ugrasiyorum...agustos sonu dogum yapmistim...

hakkında hayırlısı olsun canım bitane çocuğun var yani dimi?inşallah tez zamanda 2.ciyede kavuşursun bi sorun felan yok dimi?

verdiğin bilğiler içinde teşekkür ederim canım,o zaman kullanmaya devam edeyim inşallah faydalı olur,bu arada o kadar acıktım ki etli dolma yazısnı görünce daha beter cıktım resmen karnım gurulduyo şuanda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…