- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.561
öyle yapmaya çalışıyorum canım benim içiyorum ihmal eder miyim hiç
batı 3 gün geçtiğinde değerim 202 çıkmıştı canım nasıl değer bana düşük gibi geldi sence perşembeye görünür mü kese canım :44::44:
CANIIIMMM ÇOK SEVİNDİİİİİMMMM HAYIRLI OLSUNNNNNNNN
RABBİM SAĞ SALİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH
harbiden dönüşün muhteşem olmuş yaaa
bende ne olsun hafta ilerletmeye devam ediyoruz işte.yarın 20 ye giriyoruz. yarıladık hamd olsun.
çok şükür herşey yolunda.
canım benim aman kendine dikkat et.bu ilk zamanlar zor zamanlar. bol bol istirahat et ve progestanını ihmal etme.
herşey çok güzel olucak Rabbimin izniyle.
kötü düşünme sakın.bende iğne kullandım ve progestan da...
bak hamd olsun bebişim hareketleriyle beni mutlu ediyor
değerin süper bence cnm :) batı bikaç gün geçip 30 40 larda hcg si olan biliorum maşallah miniğe gelişio yavaş yavaş demek ki korkma stres yapma
daha çok tazesin neden üzülüosun cnm başkasının sevinciyle mutlu olmalısın streste etkili bnm abim benden 6 ay önce evlendi 1 seneleri geçti hala yok sebebide yok ben 4. ayımda kaldım yengem o kdr koşar ki peşime alışverişler vs. çok sevinir bnm için eminim herkes için biçilen bi süre var burda kmsenin şıp die bebeği olmadı ben kaç ay topik topik gezdim bebeğini kaybedenler oldu daha çok yenisin en yakın sürede kalacaksındır eminim hormonların yeni yeni yerine oturuodur için rahat etsin adetinin 3. günü it bi hormon testi yaptır rahatla
tubiloshum incim yesalp öpüorum sizleri bnm oğlan pata küte girişti bana kalk yemek ver dio acıktı yavrucak :) kendinize iyi bakın
heemen evlenip hamile kalanlar nası kalıo acaba
Çok şükür iyiyim ben.İlk 3 ayı da bitirmek üzereyiz teyzesi.2 bitti elhamdülillah.Kokuyla başım dertte azıcık onun dışında iiyiym.Fazla mızmızlanmanında alemi yok değilmi.Benimkiler ufak tefek sıkıntılarbende işlerimi bitirdim oturdum pc nin başına uzun zamandır giremiyorum 15 tatildi felen derken istanbuldan kardeşim geldi azda onla kaldım evime döndüm bende dün doktor kontrolüm vardı kızımı gördüm çok iyiydi 3 lü test yapıldı dün sonucu bugün belli olacak saat 2 de rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder sen nasılsın bakem hamişlik nasıl gidiyor
Gizlice yap testi.Sakla banyoya.Nerden haberi olacak onun.Ama tabi sende istiyorsan.İnşallah güzel bi sonuç alırsın testi yaptığındaCevom hoşgeldin.
kaderimin oyunu, ayşe, tubilosh, cadiozy bana kalsa hemen yapacamda kocam evde ve test yapmama izin vermiyor. bi sabırlı ol sakin ol bekle diyor.
Annemide aradım annemde diyoki az daha bekleBelki adet görürsün belli olmaz diyo
Beklicem artık.
Geçen aylarda testlerin feleğin şaşmıştı yapa yapa. 6 tane gebelik testim var elim gitmiyor. Tek çizgi çıkarsa eşim dicek sana demiştim yapma diye. 3 aydır tek oldugu hiç hep öyle diyor
Şaşkın ördek gibiyim. Kafamı dagıtmam için oyun oynuyorum napim ya. Ahh bu erkekler
deminden beri son sayfayı okumaya çalışıyorum,şimdiye test yapmışındır diye,malesef yapmamışın,kız kalk hadi ben eşine bakıyom gelince haber veririm,ayyyy inciiiiiiiiiiiiiii gına geldi kız kalkta yap
Leylaaaa yavrummmm benim bu herif testlerimi saklamis. Az once yapacaktim ams yerinde yooo oooook : )))))) hain kofte yapmayayim diye gizlemis. Caktirmadim ama ona :))))) bugun oglen hastaneden randevu aldim pazartesi 10 da. Tabi insallahhh olmam hasta :))))
canim yanlis anlama ama esin de bir tuhaf...niye test yapmayasin ki? regl olunca da uzuleceksin sonucta, test yapmadigin surece kendini eger hamile degilsen bosuna umutlandirmis oluyorsun...zaten eger hamile ise yuzde yuz cikar...
Bende sorun aslında. Test yapmaya korkuyorummmm :18::18::18::18:
Bu ay çok az çalışma oldu. Endişeliyim bi yanım var bi yanım yok diyor. Her iki ihtimalide göz önünde bulunduruyorum.
Kırmızılardan önce test yapıp negatif görürsem daha çok üzülürüm. Her saniye kırmızıları beklerim.
Geçen aylarda poşet poşet test yapardım. 4-5 tane gebelik testi yapmıştım. ama bu ay yapasım gelmiyor.
Çok tuhafım ben
ay pes diyorum başkada bişey demiyorum kuzum :))) neyse böylelikle sabır etmeyi daha da iyi öğrenmiş oluruz:)) pazartesiye mi randevu aldın????????? kız keşke senin yerine yaptırsamda müjdeli haberi sana versem :)))
canım bidenem bana acil cevap.adetin 3.günü btç kürüne başladım çörek otunu toz halinde aldım ama ne zaman çekildiğini bilmiyorum tazemi bayatmı nette okudum biraz önce çekilir çekilmez balla karıştırın diyo ben ne yapim yeni bi karışım mı yapayım,akıl ver kuzum?çörek otunun mineralı varmış ve uçucuymuş(????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?