- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.541
Benim yengem dogar dogmaz agzina ilk maden suyu verdi birdamla kadar. Gaz olmamasi icin. Maden suyunun bir hikmeti var demek ki. Hamileyken mi icmeli yoksa dogar dogmaz bebege mi icirmeli bilmiyorum.
kızlar dün aşım vardı tetanoz aşısı kolum çok ağrıyor sanki koluma bir öküz oturdu allahtan sol kolumdan oldum da işlerimi yapabildim
ben oğlumda bu gaz olayından baya sıkıntı yaşadım hemde 5 ay sürdü tavsiye ederim şimdi hem içiyorum hemde doğduğunda ağzına damlatacağım canım
Su ara su bile icemiyorum. Biraz toparlanayim arada icerim. Cunku maden suyu mideyi tembellestiriyor. Benim midem normaldede rahatsiz. Ama bebise icireyim ben de.
maden suyunda doğal mineraller ve vitaminler olduğu için bebişede faydalı canımtabi sade olanından
Kizlar merhaba. Cok sukur gelen giden yok. Gece 1 de filan yine kasiklarim sancidi ama gelmedi. Ruyamdada dedecigimi gordum. Bebek gelcek giyor ruya tabirinde : ) ama test yapmaya gercekten cesaret edemiyorum esim yapma diyor napacam bilemiyorum
inci yap artık canım şu testi yaa rüyanda gördüyssen kesin vardır
rüya herşeyin bir açıklamaasıdır..benim annemde bikaç gün önce bebe bezi falan gördü rüyasında tabiri bebek gelicek hamielik falan yazıodu ve görümcemin haberini aldık
kızlar nasılsınz ben geldim
Cevom hoşgeldin.
kaderimin oyunu, ayşe, tubilosh, cadiozy bana kalsa hemen yapacamda kocam evde ve test yapmama izin vermiyor. bi sabırlı ol sakin ol bekle diyor.
Annemide aradım annemde diyoki az daha bekleBelki adet görürsün belli olmaz diyo
Beklicem artık.
Geçen aylarda testlerin feleğin şaşmıştı yapa yapa. 6 tane gebelik testim var elim gitmiyor. Tek çizgi çıkarsa eşim dicek sana demiştim yapma diye. 3 aydır tek oldugu hiç hep öyle diyor
Şaşkın ördek gibiyim. Kafamı dagıtmam için oyun oynuyorum napim ya. Ahh bu erkekler
tecrübeli hamişler 25 i gibi flan bat ama bugün çok az pembe sümüksü akıntım var bide sag kasıgıma arada şiddetli bi agrı giriyo 4 5 defa oldu içinizde böle olan varmı
tubiloshhum canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlikk ne var ne yok ben giremedim çoktandır topiğee:44:
ama dönüşüm muhteşem olduuu canımm şükürler olsun Allahım banada bebiş nasip etti sonunda
kızlar hamile haberi gelince ben neden üzülüyorum sizde de böle oluyormu? ben 6aylık ewliym hç korunmadım hamıle kalamıorum .bugun görumcemin hamile haberıni aldım gözyaşlarım sel oldu.bendn çok sora ewlendi we hemen kaldı
oyyh kuzuumm minikin senle :) çok sevindim inan ki yaa ne kdr çaba verdin sende rabbim sağlıkla kucağına versin yavruşunu
aynen canım benim ama ben hala daha inanamıyorum sevinemiyorum bi garip olduk eşimle sürekli birbirimize gerçek mi diye sorup duruyoruz...
aminnn inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
benm battan 2 gün önce çok aaz lekelenmem oldu doktorda düşük riski olabilir yatacaksın dedi iğne vuruldum progestan içiyorum bakalım perşembe gitcem kontrole ne olacak :44::44::44:
yerleşme kanamasıdır doktor her ihtimale karşı vermiştir ihmal etme iç mtlaka bol su iç bide wc harici kalkma otur kadın programı izle btn gn müge anlıyla başla esra erolla bitirvakit güzel geçio kız :) inş gttiğinde kese ve kalp atışınıda duyarsın tatlım yeğenime iyi bak
tubiloshhum canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlikk ne var ne yok ben giremedim çoktandır topiğee:44:
ama dönüşüm muhteşem olduuu canımm şükürler olsun Allahım banada bebiş nasip etti sonunda
aynen canım benim ama ben hala daha inanamıyorum sevinemiyorum bi garip olduk eşimle sürekli birbirimize gerçek mi diye sorup duruyoruz...
aminnn inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
benm battan 2 gün önce çok aaz lekelenmem oldu doktorda düşük riski olabilir yatacaksın dedi iğne vuruldum progestan içiyorum bakalım perşembe gitcem kontrole ne olacak :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?