Bol bebiş topiği

Benim yengem dogar dogmaz agzina ilk maden suyu verdi birdamla kadar. Gaz olmamasi icin. Maden suyunun bir hikmeti var demek ki. Hamileyken mi icmeli yoksa dogar dogmaz bebege mi icirmeli bilmiyorum.

ben oğlumda bu gaz olayından baya sıkıntı yaşadım hemde 5 ay sürdü tavsiye ederim şimdi hem içiyorum hemde doğduğunda ağzına damlatacağım canım

kızlar dün aşım vardı tetanoz aşısı kolum çok ağrıyor sanki koluma bir öküz oturdu allahtan sol kolumdan oldum da işlerimi yapabildim

ben oğlumda bu gaz olayından baya sıkıntı yaşadım hemde 5 ay sürdü tavsiye ederim şimdi hem içiyorum hemde doğduğunda ağzına damlatacağım canım

Su ara su bile icemiyorum. Biraz toparlanayim arada icerim. Cunku maden suyu mideyi tembellestiriyor. Benim midem normaldede rahatsiz. Ama bebise icireyim ben de.

Kizlar merhaba. Cok sukur gelen giden yok. Gece 1 de filan yine kasiklarim sancidi ama gelmedi. Ruyamdada dedecigimi gordum. Bebek gelcek giyor ruya tabirinde : ) ama test yapmaya gercekten cesaret edemiyorum esim yapma diyor napacam bilemiyorum

inci yap artık canım şu testi yaa rüyanda gördüyssen kesin vardır
rüya herşeyin bir açıklamaasıdır..benim annemde bikaç gün önce bebe bezi falan gördü rüyasında tabiri bebek gelicek hamielik falan yazıodu ve görümcemin haberini aldık

kızlar nasılsınz ben geldim

Cevom hoşgeldin.

kaderimin oyunu, ayşe, tubilosh, cadiozy bana kalsa hemen yapacamda kocam evde ve test yapmama izin vermiyor. bi sabırlı ol sakin ol bekle diyor.

Annemide aradım annemde diyoki az daha bekle Belki adet görürsün belli olmaz diyo

Beklicem artık.

Geçen aylarda testlerin feleğin şaşmıştı yapa yapa. 6 tane gebelik testim var elim gitmiyor. Tek çizgi çıkarsa eşim dicek sana demiştim yapma diye. 3 aydır tek oldugu hiç hep öyle diyor

Şaşkın ördek gibiyim. Kafamı dagıtmam için oyun oynuyorum napim ya. Ahh bu erkekler

evde varmış bide eşin ne bilcek git wc ye gizlice yap derim valla 10 gün geçince tekrar yaparsın

ayy inciiii kız nekadar sabırlısınnnn
ben 4-5 gün kala yapmıştım.
neyse bize bişi demek düşmez. sizin kararınız...
hayırlı haberlerini alırız inşallah...

pericim ne güzel testleriniz temiz çıkmış. ben yaptırmadım hiçbirini. gerek duymuyorum. Rabbimin takdir ilahisi. ne verirse kabulum.
bebişinin hareketlerini hissetmeye başladınmı canım? bende 2-3 gündür başladı hamd olsun rabbime.
bu sıpa uyuşuk sanırım
kenan 19 haftadan önce başlamıştı. 19.haftada sıkı tekmeler yiyordum...
her çocuk farklı oluyor demekki :44:

tecrübeli hamişler 25 i gibi flan bat ama bugün çok az pembe sümüksü akıntım var bide sag kasıgıma arada şiddetli bi agrı giriyo 4 5 defa oldu içinizde böle olan varmı

erken yumurtluyor olabilirsin cnm zaten o sümüksü akıntı çatladığı değil çatlamaya yakın olduğu anlamına geliyor bak sana söyle söylim ben yumurtlama testi kullandım 12. gün sümüksü akıntı geldi 14. gün yumurtam çatladı 2 gün farketti yani yumurta çatlayınca ıslak oluosun su gibi gidio her dk ıslak ilişkide de ıslak olmak şart aklında olsun bol şans inş hemen gelir bebişin

oyyh kuzuumm minikin senle :) çok sevindim inan ki yaa ne kdr çaba verdin sende rabbim sağlıkla kucağına versin yavruşunu

daha çok tazesin neden üzülüosun cnm başkasının sevinciyle mutlu olmalısın streste etkili bnm abim benden 6 ay önce evlendi 1 seneleri geçti hala yok sebebide yok ben 4. ayımda kaldım yengem o kdr koşar ki peşime alışverişler vs. çok sevinir bnm için eminim herkes için biçilen bi süre var burda kmsenin şıp die bebeği olmadı ben kaç ay topik topik gezdim bebeğini kaybedenler oldu daha çok yenisin en yakın sürede kalacaksındır eminim hormonların yeni yeni yerine oturuodur için rahat etsin adetinin 3. günü it bi hormon testi yaptır rahatla

oyyh kuzuumm minikin senle :) çok sevindim inan ki yaa ne kdr çaba verdin sende rabbim sağlıkla kucağına versin yavruşunu

aynen canım benim ama ben hala daha inanamıyorum sevinemiyorum bi garip olduk eşimle sürekli birbirimize gerçek mi diye sorup duruyoruz...
aminnn inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
benm battan 2 gün önce çok aaz lekelenmem oldu doktorda düşük riski olabilir yatacaksın dedi iğne vuruldum progestan içiyorum bakalım perşembe gitcem kontrole ne olacak :44::44::44:

yerleşme kanamasıdır doktor her ihtimale karşı vermiştir ihmal etme iç mtlaka bol su iç bide wc harici kalkma otur kadın programı izle btn gn müge anlıyla başla esra erolla bitir vakit güzel geçio kız :) inş gttiğinde kese ve kalp atışınıda duyarsın tatlım yeğenime iyi bak

öyle yapmaya çalışıyorum canım benim içiyorum ihmal eder miyim hiç
batı 3 gün geçtiğinde değerim 202 çıkmıştı canım nasıl değer bana düşük gibi geldi sence perşembeye görünür mü kese canım :44::44:

CANIIIMMM ÇOK SEVİNDİİİİİMMMM HAYIRLI OLSUNNNNNNNN
RABBİM SAĞ SALİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH
harbiden dönüşün muhteşem olmuş yaaa

bende ne olsun hafta ilerletmeye devam ediyoruz işte.yarın 20 ye giriyoruz. yarıladık hamd olsun.
çok şükür herşey yolunda.

canım benim aman kendine dikkat et.bu ilk zamanlar zor zamanlar. bol bol istirahat et ve progestanını ihmal etme.
herşey çok güzel olucak Rabbimin izniyle.
kötü düşünme sakın.bende iğne kullandım ve progestan da...
bak hamd olsun bebişim hareketleriyle beni mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…