Bol bebiş topiği

Sağolun kızlar destekleriniz için.

Hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim.

Rabbimden asla umudumu kesmedim.

umudum var. Kırmızılar gelmedi.

Üzüldüm azcık sonra geçti gitti.

Kizlar esim uluslar arasi gemilerde kaptan bugun yolcu ettim gitti benim moralim sıfır aklim hep onda cnim bisey yemk istemiyo agliyorum bebegimde zarar georuyo benim yuzumden

inciiii yaptınmı cnm sonunda olsun pembe de olsa çıkmış bak bikaç gün sora tekrar yap inanki daha koyu çıkar ay hamilesin galiba ama neden ümitsizliğe kapıldın anlamadım

inciiii yaptınmı cnm sonunda olsun pembe de olsa çıkmış bak bikaç gün sora tekrar yap inanki daha koyu çıkar ay hamilesin galiba ama neden ümitsizliğe kapıldın anlamadım

Canım o çizgiyi sadece ben görüyorum sorun orda

o kadar gexikmeye kopkoyu çıkması gerekirdi.

Boş bir ümit bendeki.

Çok kötüyüm şuan ağlayıp duruyorum

Kırmızılar gelsede bende yeni çalışmalara başlasam

inci eşin görmüuomuvcsnom keşke foto koysay

Canım eşim görüyor bende görüyorum böyle tel gibi. fotosunu çektim. başka bi topiğe koydum. Ordaki kızlar yok dediler

Fotoda çıkmadı.

Burayada koyuyorum
Eki Görüntüle 641153

Oklarla yerini belli ettim. ama görünmüyo.

ayşe, tubilosh, sirin, leyla, cadiozy, pınarrr nerdesiniz ?

tatlım seni üzmek istemem ama fotoda belli olmuyor. çıplak gözle bakıldığında daha iyi görünüyordur. sen bu sabah ilk idrarınla tekrar yap bakalım geç döllenme falan olursa belki geç çıkar ya da en iyisi kan testine git üzme böyle kendini strese sokma hayırlısı olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir

İncim kuzum üzme kendini. Gelmediği sürece ihtimal vardır. Birkaç gün sonra tekrarlarsın. Çok hafif belli olan bir çizgi var. Belkide geç yumurtladın geç döllendi. O yüzden hemen belli olmaz. Hayırlısı olsun..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

bol bebişli bi hafta olsun:)

inci ve benle başlasın:)

hala batı gelmeyen allah izin verirse ve umarım hamile bi kadın var karşısında.

daha test yapmadım ama benim hiç gecikmezdi 23 dedinmi sabahından başlardı bugün 25 i hala yok kasıklarımda ağrı var ama adet sancısı değil
gazım var birde sürekli kabızım akıntım var..

yorumlar lütfen

inciiiiiiiiiiiiiiiiii
bidaha yap banada umut ol
bende bugünmü yapsam biraz daha beklesemmi bilemedim:)

canım günaydın inşallah sen de inci de hepimize umut olacaksınız inş. ufaklık seninledir. kabızlık olurmuş hamileliğin başlangıcında 2 g günmü geçti sen de test yapsana canım güzel haberlerle inşallah

Canım ben çok silik de olsa görüyorum çizgiyi.Benimki de aynı böyleydi.Hatta fotoğraflarda bu kadar bile belli olmuyordu o yüzden buraya eklememiştim.Ben senin yerinde olsam testi tekrarlarım.Biraz daha belirginleşince de kana giderim hemen.İnşallah güzel haberlerle gelirsin bugün.

İlk defa böyle geciktiyse bence yap. 2gün geçmiş daha ne olsun.
Hafif adet belirtisi oluyor. Akıntı bende de çoktu. Bence hamişsin canım.

Günaydın kızlar.
Umarım bekleyenler bugün güzel haberlerle topiğimizi şenlendirirler.
Benim moralim çok iyi değil bugün.Çok şükür ki işyerimde çok da yoğun bi hafta beni bekliyor.Kafamı dağıtıp,bebeğimi üzmeme adına güzel bi yoğunluk olacak bu benim için.
Yeni hamişleri listemize eklemek için uğrarım arada.Ama maalesef kimseyle muhabbet edecek durumda değilim.
Belirtilere takılmadan,umutsuzluğa düşmeden gelmeyen batları ve hoşgelen bebişleri kutlamak dileğiyle.....

canım benımkıde adeten 2gun once boyleydi gun içinde yapmiştim,sonra daha belirgindi ama sonuc ortada o yuzden en iyisi kana gt ben gbi husran cıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…