Bol bebiş topiği

Test yapmadım kızlar. 1 gün arayla yapıcam. bugün sanki kırmızılar gelecek gibi. bekleyip görecez.

6.cı gün bugün.

bende bi hafta sonra yapıcam

bi kere bende kırmızı çizgi baya bi belirmişti fos çıktı hormonlarım o değeri yüksek gösteriyormuş ama o zaman adetim gecikmemişti adet öncesi yapmıştım

of aklım karıştı

bide sabahtan beri çay falan içtim oda etkilermi ovu testi gibi

yada daha çok erken ondan oldu olmazsa incinin dediği gibi bi gün aralıklarla yapıyım

İdrar miktarını artırmak için çok fazla sıvı tüketmek idrarı seyrelteceğinden hCG’nin miktarını azaltabilir ve sonucu kesin olarak belirlemenizi engelleyebilir. bak böyle bişey buldum ondan diyorlar ya sabah ilk idrarla yapılacak diye

Kuzum inşallah sen hamişsindir. Ben kendimden ümidi kestim. bir cacık olmucak belli.

Geçen aylarda bende test yapmıştım anında çift çizgi çıkmıştı. Tabi fosss.

Bilmiyorum neler oluyor ?

Kuzum sana dua ediyorum. Ve benim gibi bekleyenlerede.

Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.

Kızlar içtenliğiniz ve samimiyetinizden dolayı sizleri çok seviyorum.

bende sana dua ediyorum inci:)

umutsuzluk yok

ne diyordum yaradılış sabebimiz bu rabbime inanan hayırlı kullar doğurmak imkansız bişey değil verecek inşallah

belkide biz iradesinin önüne geçmeye çalışınca varlığını hatırlatıyor bize

zamanı gelince o ne zaman isterse

o yüzden surat asmaya üzülmeye gerek yok

2 gün daha bekle gelmezse artık kana git neyse o çıksın sonuç ki bazen geç döllenmelerde kanda bile çıkmıyormuşum rahime yerleşmeden çıkmazmış yani belki daha bizimki yerleşmeye çalışıyordur.:)

Haklısın canım benim.

Dün gece araştırdım adetiniz kaç gün geçtikten sonra idrarda ögrendiniz diye 12.ci günde ve 17.ci günde ögrenenler bile varmış. eğer kırmızılar gelmezse tekrarlarım testi.

Sende öyle yap kuzum. Bakalım bu yolda daha nelerle karşılacagız.

hayırlısı zaten jinekolog olduk her birimiz kızlarımız ki olursa kızımız hiç zorluk çekmez herşeyden haberimiz var yorumlarız yardımcı oluruz:)

kızlar streese grmeyin bence direk kana gidin
incim sen gidebilirsin kana baya gecmiş gunun?

cevom 1-2 gün daha bekleyeyim. İdrarda gözle görünür bir silik çizgi görseydim gidecektim randevu bile almıştım sonra iptal ettim.

Az daha bekleyeyim. Bakarsın bugün yarın gelir.

Cevom senin kırmızılar ne zaman sonra gelmişti ?

bu ay herkesin adetimi gecikir anlamadım

Arkadaşımın 5 günü geçti . 5.cü günü akşama dogru kırmızıları geldi. Ümitlenmiştim. Aslında ben ondan etkilendim onun için idrar testini hep erteledim. Onada test yapmıstık negatifti.

roter hiç sorma kuzum allah bize bir evlat nasip etsin her konuda yardımcı oluruz

Canım gece rüyamda gördüm senin hamileliğini tebrik ediyorduk. Ama ben hemen bu ay için yormadım Rabbim ne zamana nasip etmişse ama topice bir yazmışsın hamileyim diye rüyamda bile nasıl sevinmiştim senin için. Tabi belli olmaz bebişin sürpriz yaparsa rüyamda hemencik çıkmış olur:)

Canım benımkide 5-6gun gecikmişti ve testlerim poistfti ona ragmen gordun gbi kırmızılar geldi
Sen bide yarın ilk idrarla yap bakalım nasıl cıkcak ondan sonra kana gidersin olmazsa uzulme,ben ne zaman kana gitim stres bitti adet oldum hep oıyle oluyor zaten benımkı strees yapınca gelmıyor
Belkide hamişsin gec dollenme var,belli olmaz uzme kendimi yıpratma
kırmızılar gelmedi surece umut vardır bnu unutma tatlim

cevodileksu canim senin pozitif olmasina ragmen mi boyle test mi bozuk yoksa acaba bilmeden dusuk fln mi oldu.. Bir de pozitif baya baya koyu mu renk yoksa silik mi? zamanla mi koyulasti?

Kızlar belirdi silik bi çizgi gölge gibi değil bildiğin dilik çizgi ilk bakışta görünüyor:)

allahın izni ile oldu bu sefer doktorumu aradım kana gel dedi büyük ihtimalle var:)

ben akşam üstüne doğru gidiyorum

şükürler olsun rabbime

allahım inşallah inci önce sana

sonrada tüm isteyen herkese nasip etsin içinde bir can taşıdığını bilmek nasıl bi duygu anlatamam ama ağlamaktan gözlerim şiti

mucize bu işte ve o mucize benim içimde

Tebrikler şimdiden rotercim.İnşallah güzel bi değerle mutluluğunuz daha çok artar...

canim senin adina cok sevindim ins hayirlisi olur.. benim de bugun iyice koyulasti ben de crs randevu aldim ama burda sistem farkli kan testi fln yapilmiyor ve 8-12 hafta arasi bi zaman ultrason olcak bakalim...

TEbrikler kuzummmm

Rabbim evladını sana bağışlasın.

Ne güzel mutluluktan ağlaman.

birgün inşallah bende mutluluktan ağlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…