- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.661
Kızlar belirdi silik bi çizgi gölge gibi değil bildiğin dilik çizgi ilk bakışta görünüyor:)
allahın izni ile oldu bu sefer doktorumu aradım kana gel dedi büyük ihtimalle var:)
ben akşam üstüne doğru gidiyorum
şükürler olsun rabbime
allahım inşallah inci önce sana
sonrada tüm isteyen herkese nasip etsin içinde bir can taşıdığını bilmek nasıl bi duygu anlatamam ama ağlamaktan gözlerim şiti
mucize bu işte ve o mucize benim içimde
Resimde görünenden daha net:)
tebrikler şimdiden rotercim.inşallah güzel bi değerle mutluluğunuz daha çok artar...
canim senin adina cok sevindim ins hayirlisi olur.. Benim de bugun iyice koyulasti ben de crs randevu aldim ama burda sistem farkli kan testi fln yapilmiyor ve 8-12 hafta arasi bi zaman ultrason olcak bakalim...
tebrikler kuzummmm
Rabbim evladını sana bağışlasın.
Ne güzel mutluluktan ağlaman.
Birgün inşallah bende mutluluktan ağlarım.
canım hadi akşama bu mutluluğu kan sonucuyla bu mutluluğu daha da perçinle.
Tebrik ederim. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Oy kıyamam. Dur ağlamak yok daha halay çekeceğiz...
Resim koyanları çok kıskanıyordum asla hasetlik olarak değil allahım benimde olsun dedim hep sonunda yüce rabbim banada lutuf etti binlerce kez şükürler olsun:)
Resim koyanları çok kıskanıyordum asla hasetlik olarak değil allahım benimde olsun dedim hep sonunda yüce rabbim banada lutuf etti binlerce kez şükürler olsun:)
seni çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz aynı duyguları yaşadık.
Ne güzel ne mutlu sana. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
Artık kendine dikkat edeceksin. Folik asit içiyor muydun?
Haa bir de bulantılara hazır ol.7. Hafta başlıyor
bende sanki tecrübeliymişim gibi akıl veriyorum. :)
ama bulantılarla kanka oldum sabah beni öperek uyandırıyor
canım benım hadi hayırlısı neyse o his deefet içinden huzur dolsun için başka şeylerle ilgilen hiç düşünme bir bakmışsın senin minik gelmişbu arada soğan suyu da zayıflatıyormuş belki zayıflarım almışım başımı gitmişim 61 olmuşum zaten
Canım hoşgeldin nasılsın?
Saol kuzucum ya evt 5-6gun gecti ya ondan oyle oldum sanırım varya bayıla yazdım resmen ya kotu oldum,akşam eşimde şaşırdı napcağını bilemedi,sıcak su torbası yatım uyudum iyim şimdi...
Test yapmadım kızlar. 1 gün arayla yapıcam. bugün sanki kırmızılar gelecek gibi. bekleyip görecez.
6.cı gün bugün.
Kızlar belirdi silik bi çizgi gölge gibi değil bildiğin dilik çizgi ilk bakışta görünüyor:)
allahın izni ile oldu bu sefer doktorumu aradım kana gel dedi büyük ihtimalle var:)
ben akşam üstüne doğru gidiyorum
şükürler olsun rabbime
allahım inşallah inci önce sana
sonrada tüm isteyen herkese nasip etsin içinde bir can taşıdığını bilmek nasıl bi duygu anlatamam ama ağlamaktan gözlerim şiti
mucize bu işte ve o mucize benim içimde
folik asit içmiyordum troidim var benim ondan erken başlamayalım dedi kalırsan zaten başlıycaz.
Artık verir herhalde
olsun gelsin bulantı razıyım ben
bir tek derdim sigara içiyorum onu bırakmam gerek
zaten 1 saat oldu bıraktımdainşallah ondan iğrenirim kurtulurum
evet artık dikkat etmeliyim sağlıklı beslenmeliyim
folik asit içmiyordum troidim var benim ondan erken başlamayalım dedi kalırsan zaten başlıycaz.
Artık verir herhalde
olsun gelsin bulantı razıyım ben
bir tek derdim sigara içiyorum onu bırakmam gerek
zaten 1 saat oldu bıraktımdainşallah ondan iğrenirim kurtulurum
evet artık dikkat etmeliyim sağlıklı beslenmeliyim
cancağızım aşeriyormusun diye sordum
hiç kaale almıyormusun yoksa sen beni
oyyy kuzum dur görmedim okuyamadım ki. Ben de heyecanladım roterin test sonucuna
yok kuzum ya yiyebilsem inşallah bir gün aşereceğim.
ama şunu söyliyeyim tatlıyı çok severdim önceden. ekşiyle hiç aram yoktu.
şimdi tam tersi. tatlı yiyesim gelmiyor. ama bir tabak salata olsa bol ekişi zeytinyağlı bayıla bayıla yerim
benim hemşiremin bana dediklerini söyliyeyim sana. Ağır kaldırma ani hareket etme ki zaten edince başı dönüyor insanın. Bir yerlere uzanma. Donmuş gıdalardan hazır yiyeceklerden uzak durmaya çalış. Az az sık ye diycem ama zaten çok yiyemiyor insan. Fazla yiyince bulantı oluyor aç kalınca da oluyor. Bir de en güzeli o uyku hapı içmiş gibi uyuyorsun. Kafa kalkmıyor gerçi herkes aynı olmuyor.evet yeni hamişler:)ay bende aranızdayım tabi artık ama siz gene benden tecrübelisiniz
şimdi neler yemeli neler yememeliyim hareketlerim nasıl olmalı v.s.
Bilgilendirin beni biraz:)
oy oy geliyormu bizim cimcimeeee acabaa
Canım bu ekşiler fıstığımızı getirsin sana inşallahhh
Roterede gönlündekini versin rabbim...
Herkesin gönlünde yatan birşey vardır...
Hepimizin gönlündeki olsun inşallahhh sağlıkla huzurlaa
cevodileksu canim senin pozitif olmasina ragmen mi boyle test mi bozuk yoksa acaba bilmeden dusuk fln mi oldu.. Bir de pozitif baya baya koyu mu renk yoksa silik mi? zamanla mi koyulasti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?