- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.701
Kızlar belirdi silik bi çizgi gölge gibi değil bildiğin dilik çizgi ilk bakışta görünüyor:)
allahın izni ile oldu bu sefer doktorumu aradım kana gel dedi büyük ihtimalle var:)
ben akşam üstüne doğru gidiyorum
şükürler olsun rabbime
allahım inşallah inci önce sana
sonrada tüm isteyen herkese nasip etsin içinde bir can taşıdığını bilmek nasıl bi duygu anlatamam ama ağlamaktan gözlerim şiti
mucize bu işte ve o mucize benim içimde
canim senin adina cok sevindim ins hayirlisi olur.. benim de bugun iyice koyulasti ben de crs randevu aldim ama burda sistem farkli kan testi fln yapilmiyor ve 8-12 hafta arasi bi zaman ultrason olcak bakalim...
kevokcum hoşgeldin
naber canım
okullar açıldı açılalı bayaa yoğunsun sanırım
eskisi kadar sık gelmiyorsunözledim kız seni
ne var ne yok?
OOO canım benim çok sevindim tebrik ederim... Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh... Kan sonucunu al gel halayını çekecez..
canım tebrik ederim hayırlı sağlıklı olsun inşallah.. hadi alın sonuçlarınızı da halayınızı çekelim ya....
iyiyim canım benim evet yoğunum bir kaç haftadır.. Rabbim sağlıkl versin..
bugün son ovulasyon testimi yapıcam. testlerim bitti ama hala yumurtluyorum ya..
perşembeden beri çift çizgi görüyorum. hemde ikiside çok koyu...
hala çatlamadı benim yumoş. İnşallah bu gün çatlamıştır.
Bu ay ilk defa bu kadar geç yumurtladım onu da incir ve btç ye bağlıyorum.. bu da demek oluyor ki adetimde normal tarihte gelmeyecek..
cuma günü kayınvalidemlerde bi kaçamak yapabildik
Kızlar bu arada cumartesi gecesi çok güzel bir rüya gördüm. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Kocaman 2 tane pişmiş balık yiyordum. İkinci balığın hepsini yemeden uyandım. Ve çok lezzetliydiler. İnternetten baktım çocuk sahibi olmaya işaret ediyormuş
.
Kizlar merhaba ve yeni gelenler hosgeldiniz. Ben mutfaktayim yemek yapiyorum. Tel.dende sizi takip ediyorum. Bugun hava miss gibii. Antalya yanio :)))) kendi kendime moral veriyorum su kirmizilar bi gelse bnde calismslara baslicam ama yok bi degisiklik pufff
Şirinim inşallah dediğin gibidirde bebişim gizleniyordur annesinden. buna inanmayı çok istiyorumKırmızılar gelmediği sürece ümit vardır dogru.
Hiç ama hiç bu kadar ömrümde gecikmemişti ya 1 ya 2 gün gecikmişti o da yılda 1 kez filan.
Her ikisinede hazırlıklıyım.
Yarın tekrar test yapıcam kuzum.
Haberdar ederim sizler.
İnşallah senin bebişinide kutlarız.
allah hayırlara çıkarsın canımm gerçekten çok güzel bir riya görmüşsün
inşallahh rüyaların çıkar bu ay kavuşursun bebişine canım benimm
canım demekki bir sürü yumurta oluştu onun için öyle koyu birkaç gündür
çok iyi yapmışsınız kaçamakla daha güzel olur kız
inşallahh bebişin gelsin tatlım bu ay
benim biliyorsun zaten varla yok arası bir yumurta oluştu yada oluşmadı belirsiz bildiğin üzere
15. gün gördüm o koyu dediğim çizgiyi 16. gün çatladı yada yok oldu yani muhtemelen benimki tam gününde teşrif edecek...
1 haftam var ama pek ümitli değilim canım ben...
inşallahh seninki gelir ve kutlarızz canım benimm
zaten rüyasınıda görmüşsün hadi hayırlısı olsun canımm...
kız bir ben göremiyorum şöyle güzel rüyalar
akşam ben rüyamda kaçırıldığımı gördüm
eli silahlı insanlar adamlar kaçırdılar beni
silah tuttumu tutmadımmı hatırlamıyorum ama bir sürü silah vardı...
öyle garip benim rüyalar :)
hiç bebiş habercisi değiller
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah canım rüyanı..
İnşallah berabaer hamiş kalcaz.
ama bence sen geç yumurtladın.
Baksana canım ben 22. gündeyim adete bi hafta var bi türlü çatlamadı.
İnşallah kırmızılar gelmez bu ay ikimizinde.
Benim içimde bu ay bi ümid var. Rabbim hayırlara çıkarsın.
ben batımı 4 mart olarak düşünmüyorum bu ay. yumurtlamadan 14 gün sonraymış kırmızılar. nerdeyse 1 hafta sarkacak.
geç yumurtlayanlar genelede hamile kaldı burda. bende öyle ümit ediyorum inşallah...
canım tebrik ediyorum sende hamişler tayfasına katılmış bulunmaktasın:) gelsin bulantılar, yorgunluklar şaka şaka aman olmasın benimki gibi yoksa canından bezersin vallahi :)
bende bugün sabahtan beri dondurma yiyorum o kadar çok canım istedi ki kendimi alamıyorum yemekten. Boğazımın ağrımasını göze alıp giriştim dondurmaya ne varsa hepsini silip süpürdüm :)
Kan verdim geldim:)
2 saat sonra alabilirsiniz dedi
yani ben 17:15 te verdim 19:15 te alıcam :)
hayırlısı:)
He bide doktorumda o hastanede
testimi gösterdim.pozitif kanıda göriyim ondan sonra kesinleştirelim dedi:)
yani silik çıksada çizginin orda belirmesi her halukarda pozitifmiş buda bi dipnot olsun))
halay başı kim olsun akşama:)
ye bol bol ye helal olsun sana:)
sağol canım allah bekleyenlerinde yüzünü güldürsün
inci hadi bekliyorum öldüm meraktan:)
gözünaydın kuzum.
Darısı bizlerin başına. Dualarına talibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?