- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.721
ben izleyici olayım mazallah 3. Ayımın dolmasına 1 haftam kaldı :)
hadi hayırlısı canım...
Güzel haberler gelecek inşallah...
Saat 19:30 da burdayım halayını çekmeye... Halay başı olarak
canım çok sevindim mevlam tamamına erdirsin inşallah.sağ salim kucağına alırsın bebişini
sağol canım benim bide şu kanı bi alsam
tam 43 dk kaldı:)
kızlar merhaba sizlere bi sorum olacak tecrübeli anne ve anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim.adet tarihim 21 şubat ama ben 20 şubatta test yaptım ç.ıkmadı.hala adet olmadım çok feci gaz ve göğüs ağrım var.karın ağrım ise gazdan dolayı gazım çıkınca ağrım kalmıyor.dün gece belim ağrıdı bugün bi ağrıdı geçti.sizce hamile olabilirmiyim.göğüs ağrımda yanlarda ve üstlerde var..9 ay önce bir düşük yaptım 4 ay korundum 1 ay tatildeyim toplam 4 aydır deniyoruz 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...
Merhaba canım.
Benimde adet tarihim 20 şubattı. Ve dün idrar testi yaptım negatif çıktıBenimde senin dediğin gibi belirtilerim var ama testte çıkmadı.
Adet günü ve ertesi gün adet sancısı çektim gelmedi.
Ve hala kırmızıları bekliyorum teşrif ederde çalışmalara başlarım diye.
İlk defa gecikti.
Sen tekrar test yap. Varsa çıkar zaten.
öncelikle msjıma cevap verdiğin çok tşk ederim.ne bileyim ya hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için beklemedeyim.gelmezse perşembeye kadar beklıyeceğim..
Bende bekliyorum işte umuda yolculuk bizimkisi. İnşallah bebişin vardır canım benim kendimden umudum yok.
Kız nerdesin hadi çabuk gelllll
umut her zaman vardır ya.daha önce hamilelik yaşadınmı.birde bişi soracam seninde rahimde ıslaklık hissin varmı.heran olacakmışsın gibi..
kan sonucumu aldım
şoktayım
0.06
bu ne ya
bi akıl verin allahaşkına idrar testinde
çıkan kanda nasıl çıkmaz
yükselirmi bu
anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?