Bol bebiş topiği

kızlar merhaba sizlere bi sorum olacak tecrübeli anne ve anne adayları bana yardımcı olursanız sevinirim.adet tarihim 21 şubat ama ben 20 şubatta test yaptım ç.ıkmadı.hala adet olmadım çok feci gaz ve göğüs ağrım var.karın ağrım ise gazdan dolayı gazım çıkınca ağrım kalmıyor.dün gece belim ağrıdı bugün bi ağrıdı geçti.sizce hamile olabilirmiyim.göğüs ağrımda yanlarda ve üstlerde var..9 ay önce bir düşük yaptım 4 ay korundum 1 ay tatildeyim toplam 4 aydır deniyoruz 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...

Merhaba canım.

Benimde adet tarihim 20 şubattı. Ve dün idrar testi yaptım negatif çıktı Benimde senin dediğin gibi belirtilerim var ama testte çıkmadı.

Adet günü ve ertesi gün adet sancısı çektim gelmedi.

Ve hala kırmızıları bekliyorum teşrif ederde çalışmalara başlarım diye.

İlk defa gecikti.

Sen tekrar test yap. Varsa çıkar zaten.

öncelikle msjıma cevap verdiğin çok tşk ederim.ne bileyim ya hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için beklemedeyim.gelmezse perşembeye kadar beklıyeceğim..

öncelikle msjıma cevap verdiğin çok tşk ederim.ne bileyim ya hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için beklemedeyim.gelmezse perşembeye kadar beklıyeceğim..

Bende bekliyorum işte umuda yolculuk bizimkisi. İnşallah bebişin vardır canım benim kendimden umudum yok.

umut her zaman vardır ya.daha önce hamilelik yaşadınmı.birde bişi soracam seninde rahimde ıslaklık hissin varmı.heran olacakmışsın gibi..

Canım bende heran olacakmısım gibi oluyorum. wc ye gidiyorum bişi yok. Anlamadım. Bu aralar herkesin regli gecikio. Hayırlısı olsun kuzum.

Ben daha önce hiç hamilelik yaşamadım. O duyguyu inşallah bir gün yaşarım

Roter kuzum teste çıkan kanda nasıl çıkmaz ya

Hangi markayla yaptın ?

Hayırlısı olsun kuzum ne diyeyim ((

kan sonucumu aldım

şoktayım

0.06

bu ne ya

bi akıl verin allahaşkına idrar testinde
çıkan kanda nasıl çıkmaz

yükselirmi bu

anlamadım

Canım dur bi sakin ol bakalım belki bir karışıklık vardır. Sabah ola hayır ola inşallah. Yarın sen bi doktorundan görüş bakalım canım

kızlar bu LAPAQUİK marka test yanıltıyor onu bilmenizi iserim..
Ben yaptım silik çizgi çıjtı cevoda çıktı bir kişi daha vardı sanırım mervanurdu ama kanda negatif sonuç çıktı..
Ben bundan sonra bu markanın gebelik testine güvenmem. ayrıca ovulasyon testinde sorun çıkmadı bilmiyorum artık.
roter canını sıkma rahat ol tatlım bu sonuç negatif 0.100 çıksa bile negatif en az 5 çıkması gerekiyor.
Rabbim hayırlı zamanda verecektir selametle kal canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…