Bol bebiş topiği

gelsin artık kırmızılar bekliyorum ne yapıyım hamd olsun rabbim şimdi değil dedi demek

hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun

ben elimden geleni yapıyorum

rabbim ol derse olacak inşallah

hadi gelin artık bitsin bu ayda

herşeye yeni baştan başlıyım

evet bu kadar somurttuğumuz yeter

rabbimin iradesinin üstüne çıkamayacağımıza göre bekleyeceğiz.

şimdi yüzler gülsün topik çiçek açsın olmadıysa bidaha:)

inci umarım senin olur:)çok dua ettim dün gece sana

dualar ovu testleri umutlar tekrar başlasın
4 ay nasıl geçtiyse 1 ay nasılsa çabuk geçer....

Şifa olsun kuzum,evt aynısını gecen hafta bende yaşadım labolık marka testler hep cızgı vardı ama fos cıktı degerim 0,100cıktı ve adet oldum.

sağol cevocum inşallah o testten ben de de var ovu testi netten almıştım güvenmesemmi acaba

evet evett neşelenelım artık çok ihtiyacımız varrrr

Son düzenleme:

Canım bat 9 şubattı ben 13 şubatta oldum. 4 gün geçmiş oluyor. kısmetinde varsa gelir ince bekle stresten uzak bir ay yaşamışsın ne güzel devam et rahat ol.
Stres yaparsanda gecikir,benim 10 gün geçtiği bile olmuştu geçen yıl.
hadi bakalım hayırlısı olsun. testi başka marka ile yap lapaquikle yapma sakın

Hadi inşaallah toptan hamiş haberlerinizi alırız

Haa kuzucum şöyle güzel şeyler düşün inşaallah bu ay gelir bebişin yani regl geldikten sonraki ay..
Benim 10 gün geçtiği bile olmuştur bebiş düşündüktn sonra.
Yıllarca bekleyenler var Allah muhafaza.
Ne kadar şükretsek az ,inşaallah bu ay herkesin meleği gelir..
Başta stresten kurtulmak için dua edelimki ardından bebişler gelsin...
Strese hayır kızlarrr çok etkili hemde fena halde...
Bende geçen ay full çalıştım adama neler yedirdim içirdim ama bua y hiçbiri yokm kafa rahat olacak elbet zamanı gelince

karapisso cnm hoşgeldin. Nasılsın?
Beni sorma. bana dokunan bin ah işitiyor :)

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sabret elbet geçecek bu günler..
Bende iyiyim elhamdülillah okumuşsundur yazdıklarımı inş kafamdan atmak için elimden geleni yapıyorum vakalım neler olacak...
İngilizce kursum var haftada 3 gün ona gitgel derlere çalış zaman geçiyor
Sen nasılsın?

Kızlar ben gittim hazırlanıp çıkacağım bana dua edin hepiniz dualarımdasınız
Rabbim ol desin bebiş topiğinde hamile patlaması olsssssssssssssuuuuuuunnn
SİRİN
CEVO
ROTER
AGRASİFMELEK
İNCİ
MERVANURR
EVRİS
Ve aklıma gelmeyen bütün kardeşlerimin bebişi haberlerini alırız inşaallahh

okuyorum tabi ki cnm. ne güzel devam böyle. inşallah bebişin sürpriz yapacak bu ay.
AMİİNNNN cnm.
Aklınızda bulunsun en zoru 8. hafta. Tavan yapıyor bulantı kusmalar.
Rabbim tez zamanda size de yaşatsın inşallah. bulantıyı değil tabiki hamileliği..
ama şurası da bir gerçek insan sabretmeyi öğreniyor.

inşallah canım.. tez zamanda herkesin göbüşü bebişle dolsun inşallah tabiki senin de...

inşallah canım.. Tez zamanda herkesin göbüşü bebişle dolsun inşallah tabiki senin de...

inşallah dualarımız kabul olur

ama araştırdım geç döllenmelerde kanda çıkmayabiliyormuş 1 hafta sonra tekrar baktıranlar olmuş yükselmiş değerleri

umut işte benimki:)

belki yükselir

Ovulasyon testi gebeliği gösterir mi sorusuna cevap olarak :)) Ne ovulasyon testlerim ne de gebelik testlerim bu kadar koyu çıkmıştı.Testi yapalı 4-5 gün oluyor.Ve daha C çizgisi belirmeden en koyu haline ulaştı.Bu silikleşmiş hali yani :) Umarım bunun gibi gebelik testleri paylaşırsınız kızlar

duygu Tarafından Yapılan Comment

Mrb arkadaslarbnm 20 gunum geciyor adet olmafim daha idrarda bisey cikmiyor kan tahlili verdim 4.64 cikti sonuc doktor 1 hafta sonra tekrsr bthcg istedi bakalim ne olacak rabbim nr eylerse guzel eyler haktan hayirlisi hamileyimdir inssllah

20 Temmuz 2012 @ 23:56

SONRA Bİ MESAJI DAHA VAR:)

duygu Tarafından Yapılan Comment

Allah sukur olsun gebeyim rabbim isteyen herkes nasip etsin

28 Temmuz 2012 @ 23:45

OLABİLİYORMUŞ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…