Bol bebiş topiği

ah ayşem ah bende siliğini gördüm ama faydasız..

Olmuyor

bu ay için son bi umut sürünüyorum bakalım

Bugün kimsenin keyfi yok galiba özlemcim topiği tek başına sırtlamış :) arada ben girip çıkıyorum ikinci bir özlem olarak başka da kimsecikler yok:)

hamişler mide bulantısıyla uğraşıyor,benim gibiler adetin bitmesi için gün sayıyor,bir kısmıda adetin geleceği gelmeyeceği konusunda tedirgin..yani topikteki herkes leyla gibi..bu sendrom atlatılınca millet toplanır..

birde inciden güzel haber gelse ve ümit olsa o zaman bakın topiğin keyfine..

hakikaten inci nerde ya? bugün test yapacaktı. Hiç uğramadı.

Selam kızlar .. Bu başlıkta bulunanların çoğu yeni hamiş sayılır sanırım dinlenmeleri için bebekleri zorluyor. Ben hamile kalmadan önce buraya hergün yazacağımı sanıyordum ama malesef sıkıntılı günler izin ermedi. Neyse ki yavaş yavaş atlattım gibi Allah tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenler yardımcı olsun Amin.

Bu arada cadiozy senin bebek istediğin zamanları hatırlıyorum. :)) Çok şükür Hamilesin tebrik ederim Allah Analı babalı, sağlıklı sıhhatlı, hayırlı ve kusursuz bir evlat nasip etsin sana inşallah.. :))
İnşallah sende bende diğer tüm hamiş arkadaşlarda problemsiz bir hamileliğin ardından sıkıntısız ve bereketli bir şekilde evlatlarımızı doğru şekilde yetiştiririz.

Bu hafta doktora gidicem bakalım cinsiyeti ne çatlıyorum meraktan resmen D

inşallah mutlulıuktan uğrayamamıştır..

bu arada gittig. da ovu testi almak istiyorum ödeme kapıda oluyor mu kartlamı olması gerekiyor..bilginiz var mı?bu ayda bu şekilde denemek istiyorum..

canım kredi kartı istiyor kapıda ödeme yok. ben tavsiye ederim. ov. testi sayesinde hamiş kaldım.

tşk ederim canım AMİNNNN Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. şu ara biraz sıkıntılarım var ama atlatacağız inşallah bugünleri. Sen atlatmışsın ne güzel darısı başımıza.
hadi bakalım bebişin cinsiyeti belli olacak ayyy ne güzel. ben de çok heyecanlanırım kesin. hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin cnm.

ne oldu ki? yoksa stres mi yapıyorsun. kuzum sakin ol. hayırlısı olsun. Rabbim sağlık versin.

çok umutlanmıştım:

bu akşam iş çıkışı bi test daha alıcam faklı eczaneden farklı marka bakalım sonuç gene ne olacak eğer oda pozitif çıkarsa başka bir yerde kan bakırırım tekrar şu an için aklıma gelen tek çare bunlar

kıyamam ya. akşama tekrar dene bakalım. hiç bir şey imkansız değildir.
hayırlısı olsun kuzum.

İnşallah.. Amin Allah razı olsun.. Aslında sıkıntı dediğimiz istisnalar hariç, vücudun alışkın olmadığı durumlarla karşılaşması sonucu oluyor. Örneğin kasığında bir şişlik oluşuyor özellikle 11. haftalarda ve mecburen arkana yastık koyarak oturuyorsun yoksa sıkışıyor nefesin daralıyor.. Hele göğüsler resmen yatakta sağa sola dönerken önce göğüslerimi elimle tutup yerleştiriorum sonra kıcımı çeviriyorum :))))) Hamilelik zormuş bunu anladım :))

Roter bilirim ne zordur beklemek ümit etmek ve sonucu görememek her dakika iki göğüsünün arası o haberi almak içi sıkışır... Ne zaman vazgeçer Allah isterse verir ben ne yapabilirim ki başka dersin o zaman bir süpriz gelir ve sevinmekle sevinmemek arasında kalırsın.. Allah'tan dilerim ki en kısa zamanda hamile kalırsın ve hayırlı bir evladın olur.
Senden ricam kendini bu kadar sıkma bilirim zordur nasihat veren çoktur ama elinde değildir ama kendine bi uğraş bulmaya çalış ve onunla uğraşarak unut bu bebek meselesini. Burada beni herkes destekleyecektir ki ortada bir gerçek var beklerken kedisini kasıp mutsuzluğa umutsuzluğa kapılan arkadaşların çoğu başarısız oldu bende dahil..
Nedendir bilinmez bu her konuda böyledir bişeyi çok istersen bazen olmuyor.. Şunuda unutma ki hiç birşeyin ve hiç kimsenin garantiside yok.. Allah isterse verir istediği zaman alır.. Sadece Allah'tan iste ve bekle o seni tanır ve zamanını uygun gördüğünde verir. Sana dua edicem arkadaşım...

sağol arkadaşım :)

en büyük destekçim siizlersinz

doğru söylüyorsun biraz unutmak gerek

Hani beeeennnn

Canım bu soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim. Artık erken gebelik testi yerine ovulasyon kullanırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…