- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.801
İnşallah.. Amin Allah razı olsun.. Aslında sıkıntı dediğimiz istisnalar hariç, vücudun alışkın olmadığı durumlarla karşılaşması sonucu oluyor. Örneğin kasığında bir şişlik oluşuyor özellikle 11. haftalarda ve mecburen arkana yastık koyarak oturuyorsun yoksa sıkışıyor nefesin daralıyor.. Hele göğüsler resmen yatakta sağa sola dönerken önce göğüslerimi elimle tutup yerleştiriorum sonra kıcımı çeviriyorum :))))) Hamilelik zormuş bunu anladım :))
huuuuuuu
hanımmmlarrrr...
ne bu hal nerdesiniz...
haydi kendinize gelin bakim...
baharda kendini göstermeye başladı misss gibi...
hatunlarrr...
haydi hareket bereket hareket bereket
dökülüyoruz resmen cnm ya. ben devredışıyım zaten. dakikaları sayıyorum.
Rabbim çalışan hamişlere yardım etsin. çokzor valla.
ne oldu canım neyin var?
kuzucuk anneyi mi üzüyo:)
valla cnm bulantılarla uğraşıyorum. Sabah yediklerim ki bir şey de yemedim sadece yarım haşlanmış patates yedim işe geldim hepsi olduğu gibi çıktı.
gün içinde de alttan alttan belli ediyor kendini bulantılar. herdaim yorgun hissediyorsun kendini zaten.
Hamiş olmak zor. Rabbim sizleri de tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah.
benim hiç enerjim bitmezdi. kıpır kıpırdım. şimdi tam tersine döndüm kolumu kaldırcak dermanım yok.
sıpa içerden alıyor bütün enerjimi herhalde. geçici bu süreç diyorlar. zamanla vücut bebeği kabullenirmiş. Sabırla o günleri bekliyorum.
kıyamam canım benim...
ama şükürler olsun hastalık için bebeğin için çekiyorsun bu zor günleri...
Sonunda Allahın izniyle sağlıklı hayırlı evladın olacak inşallah...
Mesainin bitmesine az kaldı canım. eve geçer dinlenirsin inşallah..
evle işin uzak mı?
Çok şükür Rabbime binlerce kez şükürler olsun dualarımı kabul etti.
Öyle avunuyorum bazen bebek eşyalarına bakıyorum netten.
Amin inşallah hayırlı ve sağlık olsun.
Evet cnm son 25 dakika.
ev 10 dakika uzaklıkta yürüme mesafesi ama bizim evin biraz yokuşu var.
kociş de gelemedi bugün hep geliyordu almaya arabayla ama neyapalım bugün spor yapıcaz artık. yavaş yavaş çıkarım.
benden çok bahsettik cnm sen nasılsın ? neler yapıyorsun?
çocukların aşılandı. bizimkiler daha bitiremedi bütün okulları. bugün haber geldi 2008lilerde yapılacakmış aşı.
kevokcum hoşgeldin
naber canım
okullar açıldı açılalı bayaa yoğunsun sanırım
eskisi kadar sık gelmiyorsunözledim kız seni
ne var ne yok?
ayşecimm sende hoşgeldin
sabahtan bi moralin bozuktu
şimdi daha iyisindir inşallahh
kan sonucumu aldım
şoktayım
0.06
bu ne ya
bi akıl verin allahaşkına idrar testinde çıkan kanda nasıl çıkmaz
yükselirmi bu
anlamadım
kızlar bu LAPAQUİK marka test yanıltıyor onu bilmenizi iserim..
Ben yaptım silik çizgi çıjtı cevoda çıktı bir kişi daha vardı sanırım mervanurdu ama kanda negatif sonuç çıktı..
Ben bundan sonra bu markanın gebelik testine güvenmem. ayrıca ovulasyon testinde sorun çıkmadı bilmiyorum artık.
roter canını sıkma rahat ol tatlım bu sonuç negatif 0.100 çıksa bile negatif en az 5 çıkması gerekiyor.
Rabbim hayırlı zamanda verecektir selametle kal canını sıkma...
Canım benimmmmmah ayşem ah bende siliğini gördüm ama faydasız..
Olmuyor
bu ay için son bi umut sürünüyorum bakalım
İnşallah.. Amin Allah razı olsun.. Aslında sıkıntı dediğimiz istisnalar hariç, vücudun alışkın olmadığı durumlarla karşılaşması sonucu oluyor. Örneğin kasığında bir şişlik oluşuyor özellikle 11. haftalarda ve mecburen arkana yastık koyarak oturuyorsun yoksa sıkışıyor nefesin daralıyor.. Hele göğüsler resmen yatakta sağa sola dönerken önce göğüslerimi elimle tutup yerleştiriorum sonra kıcımı çeviriyorum :))))) Hamilelik zormuş bunu anladım :))
ne çok sevenim varmışBirisi de nerde bu kız dememiş 2 gündür?
hadi ya onlarda mı aşı olacak.. benim sınıf bitti herkes oldu kurtuldum :)
valla canım benim hafta sonu yumoş günümdü şimdi bata 2 hafta kaldı...
bu ay çok şey denedim. hatta silkelettim
bu ay umudum var
birde rüyamda balık gördüm:) hayırlısı artık...
sabahtan beri 4 makine çamaşır yıkadım. hafta sonu yoktum evde birikti..
akşama da bi yere çaya davetliyiz. çok yoruldum gidecek halim kalmadı ev işlerinden :)
Teşekkür ederim sorduğun içinBi sen farkettin canımın sıkkın olduğunu. Bugün daha iyiyim çok şükür.Baldırlarım ve belim kopacak ağrıdan.Çok ama çooook yoğun 2 gün geçirdim.Koşturmaktan öldüm.Saat 5e geliyor ve ben ilk kez saate bakıyorum bugün.
Allah Allahh....Testte çıkıp da kanda çıkmaması olurmu yaa...İnşallah geç döllenmedir sonradan çıkar kanda da
Canım benim ben 2 ay o markayı kullandım.Tam koyuluğu hiç görmedim ama en koyu zamanlarını değerlendirdim.Birinde kontrolde drum yumurtan oluşmuş demişti.Geçen ayda bebeğim tuttu çok şükür.Yani tam koyulaşma olmasa bile yakalayabiliyor o markayla da ovulasyon zamanını.5 gün önce silik çizginin çıktığı test de aynı markaydı.Erken gebelik testi de değildi üstelik.Sabah paylaştığım ovu testi de aynı marka.İnşallah sıkıntı vermez bi daha kimseye hiç bi test.
Canım benimmmmmSürünme hiç.O eşşek sıpası sürünecek sen bakacaksın popişinden İnşallah bat değil de bebek geliyordur o yüzden gecikmiştir adetin
Bende diyorum bunu sadece benmi yaşıyorumki diye.Aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef.Sağ kalçama bıçak sokuyorlar sanki sürekli.Kasılıp kalıyor ani hareket yapmasam bile.... Neyse atlatacağız inşallah bu sıkıntılı günleri...:106:
arladaşlar yorum yazarmısınız
şüpheli ilişki oldu bu ay (yani tam boşalma olmadı ama biraz gitti)
8 gün gecikmem var
sabah mide bulantısıyla uyandım
adet ağrısı belirtileride yok
çok arada bir iğne batması gibi oluyo
sizce durum nedir????? ( bu arada test yapmak için belkicem ama içim içimide yiyor)
ah canım hiç bilemiyorumki kendime verecek bi cevabım yok sana ne diyim bilemem:)
inşallah hamilesindir.
ben pek istemiyorum bide. Oda var...
o zaman kesin hamilesin:)
kusura bakma biz deli gibi olsun diye bekliyoruzda burda istemeyen birinin bunları yaşaması çıldırtıyo beni:)
dilediğin gibi olur inşallah
daha hiçbirşeyi rayına oturtamazken eğer bebek varsa çok üzülücem hiç zamanı değildi.aptallık bende korunmadım geri çekme yöntemi olursa böyleee olur işte....
allah isteyenlere versin banada inşallah biraz zaman sonra versin.
daha hiçbirşeyi rayına oturtamazken eğer bebek varsa çok üzülücem hiç zamanı değildi.aptallık bende korunmadım geri çekme yöntemi olursa böyleee olur işte....
allah isteyenlere versin banada inşallah biraz zaman sonra versin.
inş hamiş değilsindir dielim o zaman ama cnm ya sonradan da ah vah edioruz toplum olarak biliomusun olsun dediğin zamanda olmuo inan buna korunma süresi kdr da olmuyor ama yinede bebek varsa üzülme rabbim sana vermiş şükret bak herkes ne kdr çaba verio bebek ne zamana ne hayat koşuluna ne de kariyere bakmıo emin ol kısmetyle gelir hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?