- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.821
İnşaallah tatlım hayırlısı nolsun..Sanada Rabbim güç kuvvet versin..okuyorum tabi ki cnm. ne güzel devam böyle. inşallah bebişin sürpriz yapacak bu ay.
AMİİNNNN cnm.
Aklınızda bulunsun en zoru 8. hafta. Tavan yapıyor bulantı kusmalar.
Rabbim tez zamanda size de yaşatsın inşallah. bulantıyı değil tabiki hamileliği..
ama şurası da bir gerçek insan sabretmeyi öğreniyor.
Ayyy canım yaaaaaa inşaallah seninde haberini alırızHani beeeennnn
Canım bu soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim. Artık erken gebelik testi yerine ovulasyon kullanırız..
Yaaa Ayşecim inan fark ettim ama bende yarım yurum girip çıkıyorum :26:Ne çok sevenim varmışBirisi de nerde bu kız dememiş 2 gündür?
Aynen Wawes yaaaaaaaaa...Kimileri var o ikinci çizgiyi görmek için nelerini vermez. Kimileri var istemesede olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimseye istenmeyen bebek nasip etmesin inşallah. O bebekler büyüdüklerinde anne babalarından onu ne kadar çok istekle beklediklerini anlattıklarını duysunlar..
selam kızlarrr bir hal hatır sorayım dedim.
nasılsınız bakayım?
ayşem,incim,karapissom,roterim,gvn im,kevok cum ve tüm diğer arkadaşlarım.
hepinizi çok özledim ve teker teker hepinizi öpüyorum...
bugün nedendir bilinmez içimde bir mutluluk var. RAbbim hayra çevirsin inşallah.
uyuşuk bebişim sakin sakin hissettiriyor kendini.buna da hamd olsun :)
hepinizden güzel güzel haberler almak dileğiyle
Canım Allah hayra çıkarsın :)
Ne güzel neşe dolusun. :))
Bizlerde iyiyiz çok şükür.
Birde bu testler bizi üzmese çok güzel olacak.
Hamiş tubişim bizlere dua et.
İnşallah bizde hamiş kalıcaz
Kizceleeeerrr nasilsinizz?
Ben bayadir giremedim,bi isler bi kosturmalar gidiyo.bu ay btc kurunu uyguladim bilgiler internetten,kizlardan,sifasi allahtan diyerek.insallah iyi gelir.bir de gectigimiz cuma gunu esimin konya selcuk universitesinde isi cikti,bir gorusme icin oraya gitmesi gerekti,bende pesine takildim gunubirlik gittik geldik,ben cok uzun suredir hz mevlana'yi ziyaret etmek istiyordum,cok sukur kismet oldu bana da orada dua etmek,insallah hz mevlananin yuzusuyu hurmetine dualarim kabul olur,bana ve tum bebekisteyen kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim dedim.sizler nasilsiniz,var mi yeni hamisler?
şimdi tekrar yaptım
başka marka başka eczaneden aldım
gene silik çıktı
bi akıl verecek varmı kafayı yiycem:2:
canım testinin resmini ekleyebilirmisin?
Bir bakalım belki bir yorum yapabiliriz.
Ama anlam veremediğim neden kanda negatif çıktı.
Aceba kan sonucunu yanlış mı söylediler sana?
Inşallah bebişin seninledir kuzum
birde şey sorucam.
Testteki ikinci çizgi kaçıncı dakikada belirmeye başlıyor???
canım 15 dk 20 dk sonra başlıyor belirmeye
canım 10 gün bekle bakalım...
Teşekkür ederim sorduğun içinBi sen farkettin canımın sıkkın olduğunu. Bugün daha iyiyim çok şükür.Baldırlarım ve belim kopacak ağrıdan.Çok ama çooook yoğun 2 gün geçirdim.Koşturmaktan öldüm.Saat 5e geliyor ve ben ilk kez saate bakıyorum bugün.
Allah Allahh....Testte çıkıp da kanda çıkmaması olurmu yaa...İnşallah geç döllenmedir sonradan çıkar kanda da
Canım benim ben 2 ay o markayı kullandım.Tam koyuluğu hiç görmedim ama en koyu zamanlarını değerlendirdim.Birinde kontrolde drum yumurtan oluşmuş demişti.Geçen ayda bebeğim tuttu çok şükür.Yani tam koyulaşma olmasa bile yakalayabiliyor o markayla da ovulasyon zamanını.5 gün önce silik çizginin çıktığı test de aynı markaydı.Erken gebelik testi de değildi üstelik.Sabah paylaştığım ovu testi de aynı marka.İnşallah sıkıntı vermez bi daha kimseye hiç bi test.
Canım benimmmmmSürünme hiç.O eşşek sıpası sürünecek sen bakacaksın popişinden İnşallah bat değil de bebek geliyordur o yüzden gecikmiştir adetin
Bende diyorum bunu sadece benmi yaşıyorumki diye.Aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef.Sağ kalçama bıçak sokuyorlar sanki sürekli.Kasılıp kalıyor ani hareket yapmasam bile.... Neyse atlatacağız inşallah bu sıkıntılı günleri...:106:
kızlar bugunbıraz canım sıkıldı paylaşmak istedim,doktor kontrollerımızde plasentanın rahıme yakın yerleştiğini tespit etti doktorumuz bu durumdan çok endışelenıyorum doktorum kötü birşey söylemedi normal doğum yapamayabılırız dedi sadece ama araştırdığım kadarıyla böyle gebelıkler ya erken doğumla yada gelişim geriliğiyle sonuçlanıyormuş,henüz daha çok küçüğüzdaha önce böyle olmasına ragmen sağlıklı bır gebelık geçiren varmı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?