Bol bebiş topiği

cevocum ben ilaca başladım biliyorsun ve beklemedeyim BAT dündü ama tahmin ettiğim üzere daha gelmedi haftasonuna kadar yolu var kistten dolayı. o yüzden panik falan yapmıyorum onun dışında işe git gel havalar güzelleşti bu sabah kuş sesleriyle uyandım lojmanda yaşıyorum çamlık bir yer yemyeşil ağaçlar çiçek açtı geceleri de kurbağalar ötüyo artık o bile beni mutlu etmeye yetti bahar çok yakın umutlarımızda yeşersin baharla birlikte

Ağzımın içinde tarifsiz bi tad var.Ekşi değil,acı değil karışık bişey.Ne yersem geçmiyor.Özellikle tavuk-et yediğimde fazlalaşıyor.Bende bol salata yiyorum onların yanında.Yada yemeğin üstüne bol bol ot yiyorum.Kuru nane çiğniyorum.Azalsa da geçmiyor.Bir de suyu çok içemiyorum.Bulantıyı fazlalaştıracak diye korkuyorum birazda ondan sanırım.Sigara ve balık kokusu olmasa hayatımda iyiyim çok şükür.Sürekli yiyorum.Arkadaşım gülüyor sürekli çıtır çıtır yiyorsun 100 kg olacaksın diye Bilmiyorki leblebi kilo yapmaz 8.haftamda bende de baş dönmesi ve bulantı tavandı.3-5 kere kustuğumu doğru dürüst yiyemediğimi biliyorum.Kuru ekmekle günü bitirdiğim oldu.Hiç moralini bozma.Bu rutin bi durum.Hemen hemen her hamile yaşıyor bunları.Bunu kabul edersen daha çabuk toparlıyorsun.Bi süre sonra geçecek ve mutlu mutlu tombişler olacağız hepimiz.Kötü örnekleri düşünme.Genelde huzursuzluk ve stres altında olanların uzun sürüyormuş.Mutlu olmaya bak.Eşin yanında ve destek.Bebeğin seninle.Bulantı kusma hayatını zehir etmesin.Git kus gel tekrar ye.Geçecek nasılsa diye düşün.

İnşallah canım,evt valla bazar deydi bizlere
Sen nasılsın? uykuların kusmaların falan canım?

Nasıl olayım kuzum ya uğraşıyorum bulantı kusmalarla.
Tavan yaptı şu ara. Ama biliyorum ki geçecek. Sabırla bekliyorum.
Habire araştırıyorum hamilelikte bulantı ve kusmaları.
Onlarla vakit geçiriyorum işte.
Sen de tuzlu birşeyler ye. İçini bastırsın. Çubuk kraker yiyorum habire ben. Bir süre yavaşlıyor en azından.

Sen nasılsın canım?
Cumartesi doktrora gtceksin cok sevindim...

Çok şükür bugünümüze. cadiozye yazdım uzun uzun neler yaşadığımı
Bol stres ve yoğunluk altında geçirmeye çalışıyorum sıkıntıları.Sonuçta benden daha sıkıntılı olan hamileler var.Sıkıntılarıma hamdolsun diyorum.En kısa zamanda sende yaşarsın inşallah bu güzel günleri
Evet doktorumuza gideceğiz cumartesi.İnşallah çifter çifter mutlulukla gelirim kontrolden Beklentiler hiç bitmiyor insanoğlunda:106:

Ay ne güzel bi anlatııımmmm.Harika bi ortamdaymışsın kıızz..Özendim valla.Taş yığınları arasında yaşıyoruz biz.
İnşallah bu güzel bahara çiçeğinde eşlik edersin

Ay ne güzel bi anlatııımmmm.Harika bi ortamdaymışsın kıızz..Özendim valla.Taş yığınları arasında yaşıyoruz biz.
İnşallah bu güzel bahara çiçeğinde eşlik edersin

sağol ayşecim ben de öyle umut ediyorum. evet güzel bir yerde yaşıyorum ama işyerim benımde taş yığınları arasında mecazi anlamda değil gerçekten çünkü maden sektörü:)hehe

ANNE DEMEK NE DEMEKTİR BİLİR MİSİN ? ....

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tü...m hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!

evet cnm aynen. Ben de yediğim hiç bir şeyden tat alamıyorum. Salata ben de yiyorum ekşi ekşi ama çok az yiyorum. Proteinli gıdalar hiç yok hayatımda. tavuk et yumurta. sadece yoğurt yiyorum o da makarnayla..
Sıkıntılı günleri atlatalım sonra bol bol yiycez. İştahımız bir açılacak tam açılacak
Suyu ben de içemiyorum önceden içtiklerime saysın artık Arkadaş gelip bardağımı dolduruyor içeyim diye. O gittikten sonra çiçeğin dibine döküyorum fazla içemiyorum ne yapayım.
tşk ederim Ayşem desteğin için. iyi geliyor seninle konuşmak.
dimi ama hayatın sonu değil ya. gelsin o sıpa neler yapacam ben ona

ayşem nasıl güzel konuşursun:)

sen anlattıkça heyecanlanıyorum sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor bu duyguları bide sen anlatınca dahada bi farklı oluyor.

duat et bizede lütfen

çok güzel bir yazı teşekkürler. Ağlatacan beni bak. hormonlarım tavan yaptı zaten

aayyyyy ne duygulandım şimdi herkesin içinde de olmuyor kii çoooook güzel bir yazıymış ben de böyle olmak istiyoruuuummm ALLAHIM

Gunaydinn ozlemcimm...
Bugun pek keyfim yok
Regli olucam az kaldi kasiklarin hafif agriyor bugun 3 gune kalmaz gelir
Onun icin biraz burugum gerci hazirlikliyim biliyorum bu ay olmadigini ama iste insan yinede uzuluyor

Moralim duzeldigi zaman gelicem canim...
Kendine cok iyi bak canim opuyorum kocaman...

hamişlerin dualrı kabul olurmuş bize de dua edin arkadaşım
Ben ediyorum her zaman hepinize. Rabbim tez zamanda sizleri bebişlerine kavuştursun inşallah.
Siz de yaşayın bu duyguları.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin...

kıyamam canım ya. Üzme kendini nolur hayırlısı olsun.
Allah sağlık versin olur elbet. gelecek o sıpa er ya da gelecek.
Hem daha belli olmaz belki de gelmez kırmızılar. Çünkü adet belirtilerini yaşıyorsun zaten cnm.
Nolur üzülme bak ben de üzülürüm. Umutsuzluğa düşmek yok.

Maşaallah canım Rabbim daha iyi etsin..
Bizlerde hayırlısı ile güzel duygular tattırsınnn

Anlamadığım şu hadi birinci test yanlıştı yada test bozuktu

bu farklı bi marka farklı eczane budamı yanlış

bunlarmı yanlış yoksa kan testimi

anlamadımki:2:
Dikkat et kendine bebişl yerleşiyor olabilir. Allah muhafaza kendini yırma okey baby

Canimmm iyi dileklerin icin cok tesekkur ederimmm
Rabbim tez zamanda hepimize gostersin o guzel gunleri insallahhhh
Bugunlerde bayaa yogunsun galibaa
Kendine dikkat et canimm
Kursunda basarilar canimm
Ssirinim kendini üzme hayırlı zaman gelince gelecek bebişin...
Stresten kurtulmanın yolunu bul bence
Güzel düşün güzel şeyler yaşa inşaallah tatlımmm
Sana dua ediyorum hayırlısıyla h-gelecek nazlı bebişin ama annesinin stresi yüzünden geçikiyor tıpkjı benim meleğim gibi
Stresi bıraksak bide şu bebişi düşünme meselesiniş bakacağızkiiiiii hoooooooooooooop göbişler dolmuş bebişle

hoşgeldin cnm nasılsın?

uzulme ltfen belkide gelmiycek.kimisinde hamilelik adet belirtileri gibi olurmus ...uzulmeden birarada atlatacagiz bu gunlerii ve dolduracagiz bebislerle göbüşleri...

Bu maddelerin hepsini kabul ediyorum seve seve başım gözüm üstüne yüzme bilen cep telefonu nasılsa icat edilir.Allahım yeterki o duyguyu tüm isteyenler tatsın sonra varsın o bücür beni de denize atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…