- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.881
Nasıl olayım kuzum ya uğraşıyorum bulantı kusmalarla.
Tavan yaptı şu ara. Ama biliyorum ki geçecek. Sabırla bekliyorum.
Habire araştırıyorum hamilelikte bulantı ve kusmaları.
Onlarla vakit geçiriyorum işte.
Sen de tuzlu birşeyler ye. İçini bastırsın. Çubuk kraker yiyorum habire ben. Bir süre yavaşlıyor en azından.
Çok şükür bugünümüze. cadiozye yazdım uzun uzun neler yaşadığımı
Bol stres ve yoğunluk altında geçirmeye çalışıyorum sıkıntıları.Sonuçta benden daha sıkıntılı olan hamileler var.Sıkıntılarıma hamdolsun diyorum.En kısa zamanda sende yaşarsın inşallah bu güzel günleri
Evet doktorumuza gideceğiz cumartesi.İnşallah çifter çifter mutlulukla gelirim kontroldenBeklentiler hiç bitmiyor insanoğlunda:106:
canım sıkma canını arkadaşımında böyleydi 6 aylıkken yeni gittiği doktor söylemiş bunu erken doğum yapabilirsin hatta birkaç hafta içinde demişti. hemen iğne olmaya başladı 36. haftaya kadar iğne oldu ve hiç problem yaşamadı sağlıklı bir bebeği var neredeyse bir yasına gelıyor. üzme tatlı canını kı bebişte üzülmesin doktorun gerek görmemiş demekkı sorun yok yada çözülemeyecek birşey değil
inşallah canım insan genede düşünmeden edemiyor ayın 18 inde ayrıntılımız var umarım orada güzel haberler alırım..
Gunaydinn ozlemcimm...
Bugun pek keyfim yok
Regli olucam az kaldi kasiklarin hafif agriyor bugun3 gune kalmaz gelir
Onun icin biraz burugumgerci hazirlikliyim biliyorum bu ay olmadigini ama iste insan yinede uzuluyor
Moralim duzeldigi zaman gelicem canim...
Kendine cok iyi bak canim opuyorum kocaman...
Kizlar merhaba . Bnde bi degisiklik yok. Hepinizi opuyorum. 9.cu gun.
inci canım konuşsan doktorunla çok zaman geçti test yaptrmıcakmısın kan testi ilaç mı aldın kür falanmı yaptın bu ay neden böyle oldu ki
Canim bu ay kur filan yapmadim hicbi Aman yapmadim da. Doktorada gidesim yok acikcasi. 5. Gun negatifti. Tekrarda yapmicam. Kirmizilar er yada gec gelicek yada bebis
:)
canım deli gibi yeşil elma istedi. üşenmedim taaa markete gittim geldim.
kizlar internetim kisitli oldugu icin tum sayfalari okuyamadim. Insallah herkes iyidir ve keyifler yerindedir.
Ben idrar testine devam hamilelere sorayim bu idrar testinde kopkuyu cizgiyi nezman elde ettiniz benimki daha kopkoyu deil. Bugun aile hekimine gittim burda ve bakalim SAT a gore 6 hafta ama ovulasyona gore 4 hafta olsa da DR SAT a gore seni ultrason yaparlar dedi. Burda 21-45 gun arasi adet normal sayiolar. Yani 30. gunde yumurtlamak bizdeki kadar gec kabul edilmiyor. Durumlar bole acaba idrarda kopkoyu nezaman cikar ki?? Ama idrara degdigi andan 10 sn sonra falan 2. cizgi belirliyor koyu ama digeri gibi kopkoyu deil.. hayirlisi
Herkese selammmm
canım benim bat geçtikten bir hafta sonra koyu çizgiyi gördüm. ben 5 dakika sonra bakıyordum cnm o zaman çizgi tam beliriyordu.
hadi inşallah hayırlısı olsun.
Senin kaç gün oldu bat geçeli?
Canim Yumurtlama 10 subatti. Bugunku koyu ama 2. cizgi gibi koyu deil.
önümüzdeki haftasonu daha da koyulaşır cnm merak etme. Hormon artıyor belli ki koyuluk arttığına göre.
hadi hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sağlık ve hayırlı evlat nasip etsin.
Hepimiz icin amin canim... Buradaki herkes icin Allah sağlık ve hayırlı evlat nasip etsin. Bu arada sen kalp atimi ve keseyi kacinci haftada gordun canim?
cnm geçen hafta keseyi gördüm 7. haftaydı. 7+0 dık hatta tam 7 haftayı dolduruyorduk.
yarın 8+1 oluyoruz. saat 4 te randevum yarın tekrar gideceğim. Hayırlısı ile inşallah bebişimin kalp atışlarını duyarım.
Ayşe 7+1 de duydu kalp atıışlarını. Ben bir hafta geç yumurtladım.İnşallah yarın ben de duyacağım
8 hafta dedigin gec yumurtlamaya gore mi? Benim SAT 12 Ocak, yumurtlama 10 Subat (cipralex normal duzenimi bozdu normalde 31 gunde oluyordum ilacla 37-47 gune cikti) Yani 30. gun yumurtlamadim. Ovulasyona gore 4+3 falanim SATa gore de 6+4 falan oluyorum sanirim hesaplari cook bilmiyorum ya
insallah kalbi de duyarsin canim yarin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?