Bol bebiş topiği

Oyy oyy kuzucum dikk et kendine,inşallah tez vakite gecer hepsi
Valla ne yesem bidem alt ust oluyor o yuzden pek bi şey yemıyrm canım

Canım genede guzel bi hamilelik geciriyorsun şukurler olsun
inşallah cok guzel haberlerle gelirsin
Dilediğin herşey olur inşallah

inşallah canım insan genede düşünmeden edemiyor ayın 18 inde ayrıntılımız var umarım orada güzel haberler alırım..

şirincim canım dur bakalım hele daha şimdiden ne bu ümitsizlik toprla kendini sen bu topiğin neşesisin arkadaşım )

inci canım konuşsan doktorunla çok zaman geçti test yaptrmıcakmısın kan testi ilaç mı aldın kür falanmı yaptın bu ay neden böyle oldu ki

Canim bu ay kur filan yapmadim hicbi Aman yapmadim da. Doktorada gidesim yok acikcasi. 5. Gun negatifti. Tekrarda yapmicam. Kirmizilar er yada gec gelicek yada bebis
:)

kizlar internetim kisitli oldugu icin tum sayfalari okuyamadim. Insallah herkes iyidir ve keyifler yerindedir.
Ben idrar testine devam hamilelere sorayim bu idrar testinde kopkuyu cizgiyi nezman elde ettiniz benimki daha kopkoyu deil. Bugun aile hekimine gittim burda ve bakalim SAT a gore 6 hafta ama ovulasyona gore 4 hafta olsa da DR SAT a gore seni ultrason yaparlar dedi. Burda 21-45 gun arasi adet normal sayiolar. Yani 30. gunde yumurtlamak bizdeki kadar gec kabul edilmiyor. Durumlar bole acaba idrarda kopkoyu nezaman cikar ki?? Ama idrara degdigi andan 10 sn sonra falan 2. cizgi belirliyor koyu ama digeri gibi kopkoyu deil.. hayirlisi

Herkese selammmm

canım benim bat geçtikten bir hafta sonra koyu çizgiyi gördüm. ben 5 dakika sonra bakıyordum cnm o zaman çizgi tam beliriyordu.
hadi inşallah hayırlısı olsun.
Senin kaç gün oldu bat geçeli?

önümüzdeki haftasonu daha da koyulaşır cnm merak etme. Hormon artıyor belli ki koyuluk arttığına göre.
hadi hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sağlık ve hayırlı evlat nasip etsin.

Hepimiz icin amin canim... Buradaki herkes icin Allah sağlık ve hayırlı evlat nasip etsin. Bu arada sen kalp atimi ve keseyi kacinci haftada gordun canim?

Hepimiz icin amin canim... Buradaki herkes icin Allah sağlık ve hayırlı evlat nasip etsin. Bu arada sen kalp atimi ve keseyi kacinci haftada gordun canim?

cnm geçen hafta keseyi gördüm 7. haftaydı. 7+0 dık hatta tam 7 haftayı dolduruyorduk.
yarın 8+1 oluyoruz. saat 4 te randevum yarın tekrar gideceğim. Hayırlısı ile inşallah bebişimin kalp atışlarını duyarım.
Ayşe 7+1 de duydu kalp atıışlarını. Ben bir hafta geç yumurtladım.İnşallah yarın ben de duyacağım

8 hafta dedigin gec yumurtlamaya gore mi? Benim SAT 12 Ocak, yumurtlama 10 Subat (cipralex normal duzenimi bozdu normalde 31 gunde oluyordum ilacla 37-47 gune cikti) Yani 30. gun yumurtlamadim. Ovulasyona gore 4+3 falanim SATa gore de 6+4 falan oluyorum sanirim hesaplari cook bilmiyorum ya
insallah kalbi de duyarsin canim yarin..

yok o hesap sata göre. genelde sata göre hesaplıyor doktorlar. ama en doğru hesaplamayı ultrason yapacaktır canım. çok takma kafana.
ama doktora gitmeyi de ihmal etme olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…