- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.901
yok o hesap sata göre. genelde sata göre hesaplıyor doktorlar. ama en doğru hesaplamayı ultrason yapacaktır canım. çok takma kafana.
ama doktora gitmeyi de ihmal etme olur mu?
sagol canim benim.. Burda ebe bakiyor sana 10 gune arayip ultrason randevumu falan ayarlicakmis bekliyorum ozamana kadar idrar testi var elimde sadece.. Hayirlis her seyin..
Gunaydinn ozlemcimm...
Bugun pek keyfim yok
Regli olucam az kaldi kasiklarin hafif agriyor bugun3 gune kalmaz gelir
Onun icin biraz burugumgerci hazirlikliyim biliyorum bu ay olmadigini ama iste insan yinede uzuluyor
Moralim duzeldigi zaman gelicem canim...
Kendine cok iyi bak canim opuyorum kocaman...
Etmezmiyim ediyorum tabi her zaman...İnşallah hepiniz yaşayacaksınız en kısa zamanda bunlarıayşem nasıl güzel konuşursun:)
sen anlattıkça heyecanlanıyorum sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor bu duyguları bide sen anlatınca dahada bi farklı oluyor.
duat et bizede lütfen
Canım benim herkeze nasip etsin bu güzel duyguları inşallahhhamişlerin dualrı kabul olurmuş bize de dua edin arkadaşım
İnşallah gelmez o batasıcaevet kizlar hamisilerin dualari kabul olurmus unutmayin dualarinizda.malum benim bat dundu ama nezaman beklenilen tarihte geldiki.agrim da var heran gelicem diyo dokuz ay gelmeyesice...
Ohhh hadi inşallah geliyor bebeğimizKizlar merhaba . Bnde bi degisiklik yok. Hepinizi opuyorum. 9.cu gun.
Kız ne şanslısın elmayı her yerde bulursun.Bi de ben gibi olaydıncanım deli gibi yeşil elma istedi. üşenmedim taaa markete gittim geldim.
Ben koyu olmasada net çizgiyi adete 1 gün kala gördüm.Kopkoyu olmadı o bile.Belki 1 hafta sonra yapsam olurdu.Akşama test alıp yapsammıkikizlar internetim kisitli oldugu icin tum sayfalari okuyamadim. Insallah herkes iyidir ve keyifler yerindedir.
Ben idrar testine devam hamilelere sorayim bu idrar testinde kopkuyu cizgiyi nezman elde ettiniz benimki daha kopkoyu deil. Bugun aile hekimine gittim burda ve bakalim SAT a gore 6 hafta ama ovulasyona gore 4 hafta olsa da DR SAT a gore seni ultrason yaparlar dedi. Burda 21-45 gun arasi adet normal sayiolar. Yani 30. gunde yumurtlamak bizdeki kadar gec kabul edilmiyor. Durumlar bole acaba idrarda kopkoyu nezaman cikar ki?? Ama idrara degdigi andan 10 sn sonra falan 2. cizgi belirliyor koyu ama digeri gibi kopkoyu deil.. hayirlisi
Herkese selammmm
İnşallah duyacaksın yarın pıtpıtlarınızıcnm geçen hafta keseyi gördüm 7. haftaydı. 7+0 dık hatta tam 7 haftayı dolduruyorduk.
yarın 8+1 oluyoruz. saat 4 te randevum yarın tekrar gideceğim. Hayırlısı ile inşallah bebişimin kalp atışlarını duyarım.
Ayşe 7+1 de duydu kalp atıışlarını. Ben bir hafta geç yumurtladım.İnşallah yarın ben de duyacağım
8 hafta dedigin gec yumurtlamaya gore mi? Benim SAT 12 Ocak, yumurtlama 10 Subat (cipralex normal duzenimi bozdu normalde 31 gunde oluyordum ilacla 37-47 gune cikti) Yani 30. gun yumurtlamadim. Ovulasyona gore 4+3 falanim SATa gore de 6+4 falan oluyorum sanirim hesaplari cook bilmiyorum ya
insallah kalbi de duyarsin canim yarin..
kizlar internetim kisitli oldugu icin tum sayfalari okuyamadim. Insallah herkes iyidir ve keyifler yerindedir.
Ben idrar testine devam hamilelere sorayim bu idrar testinde kopkuyu cizgiyi nezman elde ettiniz benimki daha kopkoyu deil. Bugun aile hekimine gittim burda ve bakalim SAT a gore 6 hafta ama ovulasyona gore 4 hafta olsa da DR SAT a gore seni ultrason yaparlar dedi. Burda 21-45 gun arasi adet normal sayiolar. Yani 30. gunde yumurtlamak bizdeki kadar gec kabul edilmiyor. Durumlar bole acaba idrarda kopkoyu nezaman cikar ki?? Ama idrara degdigi andan 10 sn sonra falan 2. cizgi belirliyor koyu ama digeri gibi kopkoyu deil.. hayirlisi
Herkese selammmm
Canım benim hayırlı sağlıklı olsun inşallah..
Bebiş kendini iyice gösteriyoo..
Bence halayı çekilmeli artık... :64
Etmezmiyim ediyorum tabi her zaman...İnşallah hepiniz yaşayacaksınız en kısa zamanda bunları
Canım benim herkeze nasip etsin bu güzel duyguları inşallahh
İnşallah gelmez o batasıca
Ohhh hadi inşallah geliyor bebeğimiz
Kız ne şanslısın elmayı her yerde bulursun.Bi de ben gibi olaydınSöylemiyorum açıkca birinin daha canı çekmesin mazallah
Ben koyu olmasada net çizgiyi adete 1 gün kala gördüm.Kopkoyu olmadı o bile.Belki 1 hafta sonra yapsam olurdu.Akşama test alıp yapsammıki
İnşallah duyacaksın yarın pıtpıtlarınızı
Kız sen neden kafanı karıştırıyorsun ovu falan diye.
Hesaplayıcılara son adet gördüğün tarihi yaz o otomatik söylüyor ne kadarlık olduğunu.13 aralık 2012de adet gördüm ben.Onu yazınca haftalar çıkıyor.Buradaki ile doktorumun hesaplayıcısı aynı.Hemşiresine soruyor ben cevap veriyorum drum doğru diyor.Ha bebek ilerden yada geriden gelir o önemli değil doğum yaklaşıncaya kadar.Misal bi arkadaşımın 8 haftası kalmıştı.Cumartesi günü doktoru 6 hafta kaldı demiş.İlerden gidiyormuş bebeğin gelişimi.O da geç döllenmeyle alakalı bi durum sanırım.Takma kafana hesaplamaları SAT baz alınıyor her yerde...
türkiyede bu işler daha iyi demekkı sosyal bir hak olan sağlık berbat diyoruz ama haklarımız bakımından yıne iyiyiz galıba ipek? (!!!!!)ne diyorsun gebe hatunlar istedikleri zaman gidip ultrasona giriyor orda öyle değil anlaşılan
tesekkurler kizlar cevaplar icin. TR de saglik aletleri, su bu daha gelismis sanirim saglik sektoru daha iyi. Su da var ki Avrupada da yasam yasi fln epey yuksek. Ama TR de bence bu seviyeye gelecek yakinda dusunuyorum. Burda bedava olan saglik dedigin gibi kan testi fln yapmiyor. Ebeler dogum yapiyor zaten cogu da dr dan epey tecrubeli :)
Aysedurmaz test ben de adete 3-4 gun kala silik cizgiydi simdi daha koyu ama kopkoyuuuu diyemem. Yumurtlama 10 subat belki de artar bakalim..
ayyy kizlar icim daraliyor bugun...
Ben ediyorum her zaman hepinize. Rabbim tez zamanda sizleri bebişlerine kavuştursun inşallah.
Siz de yaşayın bu duyguları.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin...
kıyamam canım ya. Üzme kendini nolur hayırlısı olsun.
Allah sağlık versin olur elbet. gelecek o sıpa er ya da gelecek.
Hem daha belli olmaz belki de gelmez kırmızılar. Çünkü adet belirtilerini yaşıyorsun zaten cnm.
Nolur üzülme bak ben de üzülürüm. Umutsuzluğa düşmek yok.
Maşaallah canım Rabbim daha iyi etsin..
Bizlerde hayırlısı ile güzel duygular tattırsınnn
Dikkat et kendine bebişl yerleşiyor olabilir. Allah muhafaza kendini yırma okey baby
Ssirinim kendini üzme hayırlı zaman gelince gelecek bebişin...
Stresten kurtulmanın yolunu bul bence
Güzel düşün güzel şeyler yaşa inşaallah tatlımmm
Sana dua ediyorum hayırlısıyla h-gelecek nazlı bebişin ama annesinin stresi yüzünden geçikiyor tıpkjı benim meleğim gibi
Stresi bıraksak bide şu bebişi düşünme meselesiniş bakacağızkiiiiii hoooooooooooooop göbişler dolmuş bebişle
uzulme ltfen belkide gelmiycek.kimisinde hamilelik adet belirtileri gibi olurmus ...uzulmeden birarada atlatacagiz bu gunlerii ve dolduracagiz bebislerle göbüşleri...
şirincim canım dur bakalım hele daha şimdiden ne bu ümitsizlik toprla kendini sen bu topiğin neşesisin arkadaşım)
Hemşoooommmm
Ne oluyo sana yaa..
Dur bakalım kuzum...
Daha önünde kaç gün var..
Hemen bi sancı oldu diye niye kırmıızlara yoruyon belki bebişdir.
Canım benim iyi düşün iyi olsun inşallah..
Maç bitmeden umudunu sakın kaybetme..
Arayıda açma gel özletme kendini...
Gözümüz seni arıyor..
.
iyiyim tatlım ne olsun git gel geçiyor günlerim..hoşgeldin cnm nasılsın?
Aynen canım..uzulme ltfen belkide gelmiycek.kimisinde hamilelik adet belirtileri gibi olurmus ...uzulmeden birarada atlatacagiz bu gunlerii ve dolduracagiz bebislerle göbüşleri...
Hııım afiyet olsun aş erme nasıldır biliyorumm..canım deli gibi yeşil elma istedi. üşenmedim taaa markete gittim geldim.
iyi tatlım sende ne var ne yyok?Herkese merhaba kızlarrr..
Nasılsınız bakemmmm..
Ne var ne yok...
Keyifler nasıl?
Aaa kızlar bir lahavle çekin bakem daralma yok ferahlık var...al benden de o kadar !!!!! Darlandım iyice....
Beni unutuyorsun sanırım.Benim ateşim düştü,göğüslerim acımadı,kasıklarım batmadı,bel ağrım yoktu,akıntım azdı ama hamileymişim.
Hadiii sıkma canını
Canim hemserimmmm
Tesekkur ederimm canim ne guzel birsey ozlenmek
Tatlim 4 subat da bat ama sanki 2-3 gune geleckmis gibi hissediyorum
Regli agrisi bu belli...
Zaten ne akinti var gogus acisi agrisi nede baska birsey belli bisi yok bosu bosuna kendimi gaza getirmek istemiyorum
Rabbim biliyor ne zaman olucak... Ama. Bende artik kur.ovu.ilac.test.ates hicbirsey yapmicam...
Dusunmemeye calisam insallah basarabilirim...
Farkettim ki ben aylardir bebek konusunu odak noktm yapmisim
Onun icin her ay her ay bir yikim
Cok yiprandigimi hissediyorum
Icinizide kararttim kusura bakmayin...
Arada bir gelirim kendimi toparlayinca yine guler oynariz...
Beni dusunen ve merak eden arkadaslarimmm sizleri cook seviyorummmm
Ilginiz ve desteginiz icinnn cok ama cok tesekkur ederimmm
Iyiki varsiniz
Hepinizi bir bir opuyorumm
Hersey gonlunuzce olsun...
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?