Bol bebiş topiği

yok o hesap sata göre. genelde sata göre hesaplıyor doktorlar. ama en doğru hesaplamayı ultrason yapacaktır canım. çok takma kafana.
ama doktora gitmeyi de ihmal etme olur mu?

sagol canim benim.. Burda ebe bakiyor sana 10 gune arayip ultrason randevumu falan ayarlicakmis bekliyorum ozamana kadar idrar testi var elimde sadece.. Hayirlis her seyin..

sagol canim benim.. Burda ebe bakiyor sana 10 gune arayip ultrason randevumu falan ayarlicakmis bekliyorum ozamana kadar idrar testi var elimde sadece.. Hayirlis her seyin..

türkiyede bu işler daha iyi demekkı sosyal bir hak olan sağlık berbat diyoruz ama haklarımız bakımından yıne iyiyiz galıba ipek? (!!!!!)ne diyorsun gebe hatunlar istedikleri zaman gidip ultrasona giriyor orda öyle değil anlaşılan

Hemşoooommmm
Ne oluyo sana yaa..
Dur bakalım kuzum...
Daha önünde kaç gün var..
Hemen bi sancı oldu diye niye kırmıızlara yoruyon belki bebişdir.
Canım benim iyi düşün iyi olsun inşallah..
Maç bitmeden umudunu sakın kaybetme..
Arayıda açma gel özletme kendini...
Gözümüz seni arıyor..
.

ayşem nasıl güzel konuşursun:)

sen anlattıkça heyecanlanıyorum sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor bu duyguları bide sen anlatınca dahada bi farklı oluyor.

duat et bizede lütfen
Etmezmiyim ediyorum tabi her zaman...İnşallah hepiniz yaşayacaksınız en kısa zamanda bunları

hamişlerin dualrı kabul olurmuş bize de dua edin arkadaşım
Canım benim herkeze nasip etsin bu güzel duyguları inşallahh

evet kizlar hamisilerin dualari kabul olurmus unutmayin dualarinizda.malum benim bat dundu ama nezaman beklenilen tarihte geldiki.agrim da var heran gelicem diyo dokuz ay gelmeyesice...
İnşallah gelmez o batasıca

Kizlar merhaba . Bnde bi degisiklik yok. Hepinizi opuyorum. 9.cu gun.
Ohhh hadi inşallah geliyor bebeğimiz

canım deli gibi yeşil elma istedi. üşenmedim taaa markete gittim geldim.
Kız ne şanslısın elmayı her yerde bulursun.Bi de ben gibi olaydın Söylemiyorum açıkca birinin daha canı çekmesin mazallah

Ben koyu olmasada net çizgiyi adete 1 gün kala gördüm.Kopkoyu olmadı o bile.Belki 1 hafta sonra yapsam olurdu.Akşama test alıp yapsammıki

İnşallah duyacaksın yarın pıtpıtlarınızı

Kız sen neden kafanı karıştırıyorsun ovu falan diye.
Hesaplayıcılara son adet gördüğün tarihi yaz o otomatik söylüyor ne kadarlık olduğunu.13 aralık 2012de adet gördüm ben.Onu yazınca haftalar çıkıyor.Buradaki ile doktorumun hesaplayıcısı aynı.Hemşiresine soruyor ben cevap veriyorum drum doğru diyor.Ha bebek ilerden yada geriden gelir o önemli değil doğum yaklaşıncaya kadar.Misal bi arkadaşımın 8 haftası kalmıştı.Cumartesi günü doktoru 6 hafta kaldı demiş.İlerden gidiyormuş bebeğin gelişimi.O da geç döllenmeyle alakalı bi durum sanırım.Takma kafana hesaplamaları SAT baz alınıyor her yerde...

Canım benim hayırlı sağlıklı olsun inşallah..
Bebiş kendini iyice gösteriyoo..
Bence halayı çekilmeli artık... :64

Son düzenleme:
Canım benim hayırlı sağlıklı olsun inşallah..
Bebiş kendini iyice gösteriyoo..
Bence halayı çekilmeli artık... :64

tesekkurler kizlar cevaplar icin. TR de saglik aletleri, su bu daha gelismis sanirim saglik sektoru daha iyi. Su da var ki Avrupada da yasam yasi fln epey yuksek. Ama TR de bence bu seviyeye gelecek yakinda dusunuyorum. Burda bedava olan saglik dedigin gibi kan testi fln yapmiyor. Ebeler dogum yapiyor zaten cogu da dr dan epey tecrubeli :)

Aysedurmaz test ben de adete 3-4 gun kala silik cizgiydi simdi daha koyu ama kopkoyuuuu diyemem. Yumurtlama 10 subat belki de artar bakalim..

Koyuluğunumu bekliyorsun Allah iyiliğini versin emi Bana deli diyorsun sanırım sen.Var mı yok mu tartışılır bi çizgiyle kana gittim ben Deli ben deli ben

Ozlemcimmm sagol canim benim
Oyle tabii rabbim. Herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin herbirimize insallahh
Uzulme sen... Sende bebisss varrrr :) kiyamam fistigimaaa
Ilk eksiyide asermisiz :) hayirlisi olsun canim benimmm
Yarasinnn bebsineee
Bende dun bizim fistiga birtane pembe gozluk aldim :) bir guzel bir cici :) birde inciden bilezik yapmislar uzeri kelebekk :) bir pembe birde beyaz aldim dayanamdim valla :) bugun gosterdim kameradan canimmm nasil alicam diye deli oldu kiyamam ona sonra uzuldum gosterdigimede iicim gitti giderken goturcem ama keske hemen verebilseydim...
Seninlede yakin olsaydik seninde bebisine hediler alirdim burdan... Gerci yakinda sayiliriz adresini verirsen seve sevede getirim canim bebisine sanal teyzesinden hediye olur
Dikkat et cok kendine yarin randevun var galiba haberdar et kendinden emi
Pit pitlari duy fotosunuda al fistigimizin insallahh saglikla gel canim

Insallahh dilekcim
Bu ay boyle oldu ya anlamadim uzgunum resmen
Bastan hissetigim icin muhtemelen... Bugun yarin gelecekmis gibi agri canim ya belli regli agrisi...
Kismet artik nasip ne zamansa o zaman geleck...
Bende dedigin gibi yapmayi dusunuyorum canim...
Bu ay hemen sogan kuru yapicam kist falan varsa gitsin diye
Sonrada hicc dusmicem insallah uzerine atesde olcmicem ilacta icmicem kurde yapmicam
Yiprandim sanirim
Bebis gelmeden yaslandigimi hissetim su 2 gunde
Onun icinde bir kacgundur kabeye gidiyorum orasi iyi geliyor cok rahatliyorum...
Bugun kum firtinasi var onun icin gitmedim zaten yataktan cikasimda yok
Neyse karartmayim icinizi iyice...
Opuyorum tatlim

uzulme ltfen belkide gelmiycek.kimisinde hamilelik adet belirtileri gibi olurmus ...uzulmeden birarada atlatacagiz bu gunlerii ve dolduracagiz bebislerle göbüşleri...

Cok tesekkur ederim canim ilgin icin...
Evet onu duymustum ama ben bu ay en bastan hissettim birseyler olmicak diye dusunuyorum canim zaten yumusta olusmadi gibiydi yani olumsuz canim onun icin sikkinimbiraz
Rabbim gonlune gore versin canimmm

şirincim canım dur bakalım hele daha şimdiden ne bu ümitsizlik toprla kendini sen bu topiğin neşesisin arkadaşım )

Ayyy melekcim ne guzel demissin... Cok mutlu oldum boyle dusundugun icin
Mutsusuzum canim bugun ya olumsuzluk icime coktu sanirim yoruldum
Neyse gecicek tabii....
Su kirmizilar gelsin sogan kuruyle aticam butun stresimi ve bebis dusunmicem bundan sonra olursa olur ne ovu ne ates nede kur hicbirsey yapmicam... Yaptikca cok umitleniyorum
Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun insallahhh
Sen sogan kurune baslicakmisin? Baslayacaksan ne zaman baslanmali biliyormusun?

Canim hemserimmmm
Tesekkur ederimm canim ne guzel birsey ozlenmek
Tatlim 4 subat da bat ama sanki 2-3 gune geleckmis gibi hissediyorum
Regli agrisi bu belli...
Zaten ne akinti var gogus acisi agrisi nede baska birsey belli bisi yok bosu bosuna kendimi gaza getirmek istemiyorum
Rabbim biliyor ne zaman olucak... Ama. Bende artik kur.ovu.ilac.test.ates hicbirsey yapmicam...
Dusunmemeye calisam insallah basarabilirim...
Farkettim ki ben aylardir bebek konusunu odak noktm yapmisim
Onun icin her ay her ay bir yikim
Cok yiprandigimi hissediyorum
Icinizide kararttim kusura bakmayin...
Arada bir gelirim kendimi toparlayinca yine guler oynariz...

Beni dusunen ve merak eden arkadaslarimmm sizleri cook seviyorummmm
Ilginiz ve desteginiz icinnn cok ama cok tesekkur ederimmm
Iyiki varsiniz
Hepinizi bir bir opuyorumm
Hersey gonlunuzce olsun...
Allaha emanet olun

Beni unutuyorsun sanırım.Benim ateşim düştü,göğüslerim acımadı,kasıklarım batmadı,bel ağrım yoktu,akıntım azdı ama hamileymişim.
Hadiii sıkma canını

hoşgeldin canım ben çıkıyorum akşama belki uğrarım bu arada bende hepinizi seviyorum tanımasam da alıştım muhabbetlerinize samimi ve sıcaksınız. unutmadan soğan suyuna da başladım adetten 7 gün sonra 15 gun yapılıyormuş ama ben beklemedim başladım 2 gündğr içiyorum şu kisti atsın gitsin öpüyorum hepinizi kızlar iyi akşamlar

hoşgeldin cnm nasılsın?
iyiyim tatlım ne olsun git gel geçiyor günlerim..
Elimden geleni yapıyorum stresten uzaklaşmak için.
Bu arada teyzem vefat etti çok üzüldüm annemden sonra ikinci büyük kayıbım.
Rabbim mekanını cennet etsin dua edin...

uzulme ltfen belkide gelmiycek.kimisinde hamilelik adet belirtileri gibi olurmus ...uzulmeden birarada atlatacagiz bu gunlerii ve dolduracagiz bebislerle göbüşleri...
Aynen canım..
İnşaallah dolsun göbüşşşlerimizzz
canım deli gibi yeşil elma istedi. üşenmedim taaa markete gittim geldim.
Hııım afiyet olsun aş erme nasıldır biliyorumm..
Ben adet geçmeden yaşamıştım ilk bebişimde amannnn canım turşu ve çiğköfte için çıkıyordu resmen her gece yiyordummm
Çokta lezzetli oluyor ozaman tadını çıkart canı9n ne isterse üşenme yeeeeeeeeeeeee
Herkese merhaba kızlarrr..
Nasılsınız bakemmmm..
Ne var ne yok...
Keyifler nasıl?
iyi tatlım sende ne var ne yyok?
al benden de o kadar !!!!! Darlandım iyice....
Aaa kızlar bir lahavle çekin bakem daralma yok ferahlık var...
Bebiş içinmi yaşıyopruz ayolll
Günü gelince olacak...
Kafanızı içinizi ferahlatın şöyle güzel şeyler yapın mesela sağlığımızı mesela kocişinizi vs...
İçinizi sıkmadan bebiş konusunu kafaya takmadan yaşayınn...
Sonra olacak inşaallah

Beni unutuyorsun sanırım.Benim ateşim düştü,göğüslerim acımadı,kasıklarım batmadı,bel ağrım yoktu,akıntım azdı ama hamileymişim.
Hadiii sıkma canını

Aynen Ayşecim inşaallah sen sağlıkla kucağına alırsın geri kalanlarımızda ardından geliriz...

Canım benim kuzum...
Rabbim sana en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Bu ay benimde olmazsa bende artık hiç birşey yapmıycam..
Rabbim ne zaman OL derse o zaman OLUR..
Bu yaz nasip olurda İzmirde buluşursak göbüşlerimizi tokuşturcaz
Görürsün bak
.

kafanı yorma hayatının tadını çıkart...
Olacak inşaallah haklısın adet belirtin erken başlıyor senin ama içini ferah tut herşeyde bir hayır var onu düşün...
Rabbim içini ferahlatsınn....
kızlarrr ben bu ay bebişten fazla içimdeki bu vesvese ve bebek düşüncesinin gitmesi için Rabbime yalvardımmmm
O vesvese beni yediiii bitirdi zaten sanki bebişi yapmak benim elimdeymiş gibi her an ne yapabilirim diye çabaladım durdum. biliyorsunuz zaten.
Ama bu ay regl olduğum gün içide ferahladı ve Rabbimin duama icaber ettiğini anladım...
Elhamdülillah artık vesvese yok... MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH...
Darısı vesvese olan bütün kardeşlerime...
İnanıyorumki beynim ve bednim dinlendi dinlenmeyide hak etti...
Sizde böyle dua edin inşaallah kafa rahatlayınca bebişte hoooop diye gelecekk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…