Bol bebiş topiği

Ah bir bilsem... Yorgunum, mutsuzum, daralıyorum vs vs. Eh yaş da 35, belki de normaldir böyle hissetmem..

Canım Rabbim içini ferahtalsınnn...
Lahavle çek iyi gelir istiğfarda içini rahatlatır...
İnşaallah 36 olmadan bebişin gelir...
Selametle kal kardeşimm...

kızlar ben gitmek zorundayımm dersim var ve ben çok çalışmak zorundayım
Zorunluluk olmasa yapacağımda yok amma neyse
Zihin açıklığı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Koyuluğunumu bekliyorsun Allah iyiliğini versin emi Bana deli diyorsun sanırım sen.Var mı yok mu tartışılır bi çizgiyle kana gittim ben Deli ben deli ben

canim benim koyuluk beklemiyorum burda TR gibi isteyince kan testi olmuyor burda zaten idrara bakiolar. Bugun aile hekimine gittim iste hamileyim deyince sen diyorsan olesindiyor :) test fln yok 8-12 hafta arasi bi zaman ultrason olcak ozamana belli olcak. Yapacak bir sey yok..

Bir de ben sol tarafimda yumurtlamadan beri agri hissediyordum ordan yumurtladim. Ve implatasyon oldugunda da solum batti ve gidiklanma hissi var suan da ama kasiklar yani mesela sifir his yok hissediyorum normal mi sen hissediyor musun yani agri ya da batma fln

slm kızlar nasılsınız?

karapisso:canım başın sağolsun,Allah geride kalanlara sabır versin..şimdi nasılsın?

inci:biliyosun kuzum dularım hala seninle..

ayşe: sen nasılsın canım?kiraz getirsem yen mi? :)))

wawes:sen ne alemdesin canım,bulantıların devam ediyomu,iştahın nasıl?

ssirin:kuzummmmm sen nasılsın,dua ettin mi bizlere,bu arada eşin ne iş yapıyoki orda,geçicimi,kalıcımı?

vee diğer kızlar umarım herşey dilediğiniz gibi gelişiyodur,bu hafta içinde adıyaman-menzile gitmeyi düşünüyoruz eşimle gidersem hepinize ayrı ayrı dua edicem inşallah...

Allah razı olsun
Allah kabul etsin hepimizin dualarını

ne calisiyorsun cnm sen ne okuyorsun..basarilar
Canım ingilizce kursuna gidiyorum
Maşaallah O kapının hürmetine Rabbim dualarımıza icabet etsin Leylacım.
Elhamdülillah iyiyim
Raaaaaaabbim gönlüne göre versin canım
adetimin gecikmesinin 6.günü az önce test yaptım çooook silik çıktım gölge gibi
İnşaaallah silik çıksada bebişin var demektir?
Ne zamandan beri istiyorsun ?
Rabbim emeğini boşa çıkartmasınnn...

adetimin gecikmesinin 6.günü az önce test yaptım çooook silik çıktım gölge gibi

bu topikte testi silik çıkıp daha sonrakı günlerde koyulaşıpta hamile olduğunu anlayan da var. testi silik çıkıp hamile olmayan da allah gönlüne göre versin bi kan testi yaptırsan daha kesinleşir. arkadaşım

amin canım,rabbim hepimizin gönlüne göre versin,biraz önce eşimle konuştuk yarın gitmeyi düşünüyoruz bilerek ben istedim yarına gitmeyi cuma akşamı diye hatta bi gecede orda kalalım dedim,size söz veriyorum hepinize ayrı ayrı dua edicem hatta liste yapıcam isimleri tek tek yazıcam

canım en sağlıklısı yarın kan testi yaptır o zaman belli olur olup olmadığı,ama bebiş olmasa silik te çıkmaz inşallah istediğin sonucu alırsın...

canımsın kıyamam. Senin düşünmen yeter. O kadar temiz bir yüreğin var ki iyi ki tanıdım seni.
Evet bugün saat 4 te randevum var bakalım. Hayırlı haberlerle geleceğim inşallah. Akşama haber ederim size.
Canım benim hiç üzülme boşver. Kafaya taktıkça kaçıyor o sıpalar.
Kür filan yapma boşver ben de yapmadım bak. Yapmayınca rahat olursun.
Ben de çok seviyorum seni... ne zaman dertleşmek istersen burdayım bak.
Kendini toparlayınca gel ama çabukkk gelllll

Amiinnn Canım benim başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin.
Sen epey atmışsın üzerindeki stresi. Ne mutlu sana. İnşallah bunun üzerine bebişin de hemen gelir.
Ne güzel demişsin bak bebiş için mi yaşıyoruz. Dünyanın sonu değil ya. İşte bu...
Öpüyorum seni cnm.Derslerine iyi çalış. Allah zihin açıklığı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…