- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.981
canım karalar bağlama motive et kendini stres herşeyi etkliyor sağlığımızda bozuyor. şimdi şu soğan kürünü anlatayım kırmızı soğan olmayacak beyaz yemeklık soğan olcak 1. buçuk su bardağı suyu kaynat kaynamış suya soğanı dörde bölüp at 5 dakıka daha kaynasın sonra ılık olarak iç günde iki kez aç karnına iltihap myom kist ne varsa akıntıyla beraber atarmış ve adeti düzene sokarmış böyle birşey olduğunu hissediyormusun kendinde canım benım kist ağrılı anlıyorum olduğunu. ama tarihlere uymadım ben reglim olana kadar içicem regl olduğunda da içilebilirmiş zararı yokmuş. alıştım artık normal su gibi içiyorum ilk gün kötü gelıyor. stres sıkıntı yok böyle oldukça olmuyor işte bi kafamızdan atabilsek şu vesveseleri
İzmir'de Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları araştırma hastanesi varmış. Sanırım Konak tarafında. Daha önce 2 düşük yaptığım için, genetik araştırma yaptıracağım. Bu hastaneyle ilgili bilgi almak almak istiyordum. Giden var mı diye..
canım karalar bağlama motive et kendini stres herşeyi etkliyor sağlığımızda bozuyor. şimdi şu soğan kürünü anlatayım kırmızı soğan olmayacak beyaz yemeklık soğan olcak 1. buçuk su bardağı suyu kaynat kaynamış suya soğanı dörde bölüp at 5 dakıka daha kaynasın sonra ılık olarak iç günde iki kez aç karnına iltihap myom kist ne varsa akıntıyla beraber atarmış ve adeti düzene sokarmış böyle birşey olduğunu hissediyormusun kendinde canım benım kist ağrılı anlıyorum olduğunu. ama tarihlere uymadım ben reglim olana kadar içicem regl olduğunda da içilebilirmiş zararı yokmuş. alıştım artık normal su gibi içiyorum ilk gün kötü gelıyor. stres sıkıntı yok böyle oldukça olmuyor işte bi kafamızdan atabilsek şu vesveseleri
İzmir'de Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları araştırma hastanesi varmış. Sanırım Konak tarafında. Daha önce 2 düşük yaptığım için, genetik araştırma yaptıracağım. Bu hastaneyle ilgili bilgi almak almak istiyordum. Giden var mı diye..
Inci den haberiniz varmı benim 2 gün geçmişti incinin 6 gün diyodum senin belli olur kesin şimdi bende 6 oldum:)
acaba ne yaptı bu kız yaptımı test bidaha :18:
Herkese selam... roterrrr ve inciiiii arkadaşlarım umarım içinizde bir fabrika çalışıyordur....:119:
Ayrıca çalışma zamanı benim...Ödevimi yapmaya başlıyorum... Hayırlı uğurlu olsun...
gunaydın kızlar nasılsınız?
Sayaları okuyamadım neler var?
İnci roter ve diğer kızlar?
Kızlar merhaba
Bir yanakkkk verin bakemmm
Bende bir değişiklik yok. 10.cü gün bugün. 5.cı günde negatif çıkmıştı. Daha d a yapmadım.
Belki geç döllenmedir yada stresten gecikmiştir. bilemiyorum.
Gelene kapımız açık:18::18::18
Ümidim çokta yokDesemdee varrr
Allah tan ümit kesilir mi? Şaşırmadım o kadar
Roter senle ben ne yapacaz bilmiyorum bu batlar neden gecikti anlamadım
Hiçte belirtim yok. Sadece adet günümde sancı çektim sonra 5-6 gün göğüslerimin uçları sızladı. Sonra geçti
içimizde yeni bir bebiş imal ediliyordur belki.
:
İnşallah öyledir.Belirti bende de olmadı.Ona takma kafanı incim.Ama bak doktoruma sordum ne kadara kadar beklenmeli diye 10 gün demişti.10 gün sonra kan tahliline gidin.Sonuca göre de mutlaka kadın doğumcuya muayene olun dedi.İdrarda çıkmayabiliyormuş bazı kadınlarda.Eğer Allah korusun bi sorun varsa geç kalmadan önlemini almak lazım dedi.O yüzden bence artık kan tahlili verip doktora gitmelisin canım benim. En azından muayene olursun ve beklemen gerektiğini öğrenirsin.
Ayşecimm sagolasın doktora sorup bilgi aldıgın için. Bende pazartesiye kadar gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum. Zaten kesin gidicem.
Bebişim inşalalh beenimledir.
Eşim ümitleniyor ama bir yandan ümitlenme diyorum olmayabilir. tamam canım beklicez diyor.
Geç döllenme belki benimde başıma gelmiştir.
Mart ayı girerken inşallah batı gelmeyen arkadaşların bebişleri gelir..
Kızlar merhaba
Bir yanakkkk verin bakemmm
Bende bir değişiklik yok. 10.cü gün bugün. 5.cı günde negatif çıkmıştı. Daha d a yapmadım.
Belki geç döllenmedir yada stresten gecikmiştir. bilemiyorum.
Gelene kapımız açık:18::18::18
Ümidim çokta yokDesemdee varrr
Allah tan ümit kesilir mi? Şaşırmadım o kadar
Roter senle ben ne yapacaz bilmiyorum bu batlar neden gecikti anlamadım
Hiçte belirtim yok. Sadece adet günümde sancı çektim sonra 5-6 gün göğüslerimin uçları sızladı. Sonra geçti
içimizde yeni bir bebiş imal ediliyordur belki.
:
İnşallah öyledir.Belirti bende de olmadı.Ona takma kafanı incim.Ama bak doktoruma sordum ne kadara kadar beklenmeli diye 10 gün demişti.10 gün sonra kan tahliline gidin.Sonuca göre de mutlaka kadın doğumcuya muayene olun dedi.İdrarda çıkmayabiliyormuş bazı kadınlarda.Eğer Allah korusun bi sorun varsa geç kalmadan önlemini almak lazım dedi.O yüzden bence artık kan tahlili verip doktora gitmelisin canım benim. En azından muayene olursun ve beklemen gerektiğini öğrenirsin.
İnşallahh canım benim.Allahım bu kadar beklemeleriniz mutluluğunu versin hepinize.Hepimize daha doğrusu.Kucağına alıp sağlıklı olduğunu görmedikten sonra hamile olmanın bile bi anlamı yok sankiHani artık hamilemiyim demiyorsun ama acaba bi sıkıntı varmı diyorsun.Fermuarı yokki göbeğimizin arada bi açıp baksak herşey yolunda mı diye.Emin değiliz ki hiçbişeyden.Acaba hamile giysileri giymek nasip olacakmı diyorum ben mesela.Bebek eşyalarında falan gözüm yok.Bi heves bakıyorum sonra aklıma düşünce bırakıveriyorum.Ya giyemezse diye.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın:106:
İnşallahh canım benim.Allahım bu kadar beklemeleriniz mutluluğunu versin hepinize.Hepimize daha doğrusu.Kucağına alıp sağlıklı olduğunu görmedikten sonra hamile olmanın bile bi anlamı yok sankiHani artık hamilemiyim demiyorsun ama acaba bi sıkıntı varmı diyorsun.Fermuarı yokki göbeğimizin arada bi açıp baksak herşey yolunda mı diye.Emin değiliz ki hiçbişeyden.Acaba hamile giysileri giymek nasip olacakmı diyorum ben mesela.Bebek eşyalarında falan gözüm yok.Bi heves bakıyorum sonra aklıma düşünce bırakıveriyorum.Ya giyemezse diye.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın:106:
benımde adımı listeye eklermısınız . iş yerınde pek takıp edemıyorum ama listede adımı görmek güzel belkı de onumuzdekı ay aşağıkı lısteye ınerım :))
benım kırmızılar sinyal vermeye başladı akşama teşrif ederler. BAT 29 ŞUBAT +-2 o kadar kestiremıyorum her ay 1-2 gun değişiklik oluyor. neyse BAT 29 ŞUBAT olarak değiştirebilirsn aysecim hemen bitsin gitsin çalışmalar başlasın[
senn çalışmalar ne zmandır suruyor
Değilmi kıız.Bende inanamıyorum bazen.Soruyorlar kaç aylık diye 3e girdik diyorum.Çok hoş bi duygu.Darısı hepinizn başınaaayşe şaka maka derken 2,5 aylık oldun:)
allahım sağlıkla :)
Ohhhh inşallah geliyordur sıpaaaaaahanda şimcik sağ kasıgım batmaya başladı iğne sokuyorlar sanki
sanki rahmimin oldugu yerde bir şişlik var. Önceden hiç öyle oldugunu görmedim.
Evet sonuç hamişim banane banane
KAfayı yedim gerçekten
Eklerim tabi.İnşallah öyle olurbenımde adımı listeye eklermısınız . iş yerınde pek takıp edemıyorum ama listede adımı görmek güzel belkı de onumuzdekı ay aşağıkı lısteye ınerım :))
Kııııız gelmeyecek batın.29 Şubat yokki bu yııllbenım kırmızılar sinyal vermeye başladı akşama teşrif ederler. BAT 29 ŞUBAT +-2 o kadar kestiremıyorum her ay 1-2 gun değişiklik oluyor. neyse BAT 29 ŞUBAT olarak değiştirebilirsn aysecim hemen bitsin gitsin çalışmalar başlasın
benım kırmızılar sinyal vermeye başladı akşama teşrif ederler. BAT 29 ŞUBAT +-2 o kadar kestiremıyorum her ay 1-2 gun değişiklik oluyor. neyse BAT 29 ŞUBAT olarak değiştirebilirsn aysecim hemen bitsin gitsin çalışmalar başlasın[
senn çalışmalar ne zmandır suruyor
benım 2, ayda boşa gitti canım ilaç kullanmaya başladım daha yeni. prolaktınim yüksek düşerse inş. başkada bir sıkıntı cıkmazsa bebek sahibi olucam Allahın İzniyle.
Değilmi kıız.Bende inanamıyorum bazen.Soruyorlar kaç aylık diye 3e girdik diyorum.Çok hoş bi duygu.Darısı hepinizn başınaa
Ohhhh inşallah geliyordur sıpaaaaa
Eklerim tabi.İnşallah öyle olur
Kııııız gelmeyecek batın.29 Şubat yokki bu yııllHadi inşallah gelmeeeeezzzzzzz
kız ayse yanlış yazmışım 29 mart mart
benım 2, ayda boşa gitti canım ilaç kullanmaya başladım daha yeni. prolaktınim yüksek düşerse inş. başkada bir sıkıntı cıkmazsa bebek sahibi olucam Allahın İzniyle.
kız ayse yanlış yazmışım 29 mart mart
Adet tamamen gelmeden silmiyorum kimseyi hanımefendi Ya gelmezse.Ya kandırıyorsa seni bebeğin:26:
Adet tamamen gelmeden silmiyorum kimseyi hanımefendi Ya gelmezse.Ya kandırıyorsa seni bebeğin:26:
ah keşke...... inşallah bir dahakı aya yakalıycam sıpayıı çok azimliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?