Bol bebiş topiği

Sagol melekcım...
Canım valla bende varmı yokmu bılmıyorumkı
Ben clomıd kullandım 3 ay belkı o yapmıştır dıye tedbır amaçlı ıcıcem canım. Bılgı verdıgın ıcın çok sagol tatlım. Insallah sıfa olur....

Gecmıs olsun canım.
Benım bıldıgım Konak dogum evı var o şeklide araştırma hastanesı olarak. Acaba orayımı dıyorsun. Varyantın oradaki

Sagol melekcım...
Canım valla bende varmı yokmu bılmıyorumkı
Ben clomıd kullandım 3 ay belkı o yapmıştır dıye tedbır amaçlı ıcıcem canım. Bılgı verdıgın ıcın çok sagol tatlım. Insallah sıfa olur....

Gecmıs olsun canım.
Benım bıldıgım Konak dogum evı var o şeklide araştırma hastanesı olarak. Acaba orayımı dıyorsun. Varyantın oradaki
Ama sımdı. Internet'ten baktım tatlım. Senın dedıgın yer tepecıkteymıs canım. Orası hakkında hıcbır bılgım yok. Ama Konak'ta kı dogum hastanesıne arkadasım gıdıyordu çok memnundu doktorundan... O kıst ıcın gıtmıştı ama... Sanırım yardımcı olamadım soryy tatlım.

Kevok ta ızmırlı belkı o bılıyordur tatlım.
Kendıne ıyı bak görüşürüz canım

Inci den haberiniz varmı benim 2 gün geçmişti incinin 6 gün diyodum senin belli olur kesin şimdi bende 6 oldum:)

acaba ne yaptı bu kız yaptımı test bidaha :18:

Herkese selam... roterrrr ve inciiiii arkadaşlarım umarım içinizde bir fabrika çalışıyordur....:119:

Ayrıca çalışma zamanı benim...Ödevimi yapmaya başlıyorum... Hayırlı uğurlu olsun...

gunaydın kızlar nasılsınız?
Sayaları okuyamadım neler var?
İnci roter ve diğer kızlar?

Kızlar merhaba

Bir yanakkkk verin bakemmm

Bende bir değişiklik yok. 10.cü gün bugün. 5.cı günde negatif çıkmıştı. Daha d a yapmadım.

Belki geç döllenmedir yada stresten gecikmiştir. bilemiyorum.

Gelene kapımız açık:18::18::18

Ümidim çokta yok Desemdee varrr

Allah tan ümit kesilir mi? Şaşırmadım o kadar

Roter senle ben ne yapacaz bilmiyorum bu batlar neden gecikti anlamadım

Hiçte belirtim yok. Sadece adet günümde sancı çektim sonra 5-6 gün göğüslerimin uçları sızladı. Sonra geçti

içimizde yeni bir bebiş imal ediliyordur belki.
:

İnşallah öyledir.Belirti bende de olmadı.Ona takma kafanı incim.Ama bak doktoruma sordum ne kadara kadar beklenmeli diye 10 gün demişti.10 gün sonra kan tahliline gidin.Sonuca göre de mutlaka kadın doğumcuya muayene olun dedi.İdrarda çıkmayabiliyormuş bazı kadınlarda.Eğer Allah korusun bi sorun varsa geç kalmadan önlemini almak lazım dedi.O yüzden bence artık kan tahlili verip doktora gitmelisin canım benim. En azından muayene olursun ve beklemen gerektiğini öğrenirsin.

Ayşecimm sagolasın doktora sorup bilgi aldıgın için. Bende pazartesiye kadar gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorum. Zaten kesin gidicem.

Bebişim inşalalh beenimledir.

Eşim ümitleniyor ama bir yandan ümitlenme diyorum olmayabilir. tamam canım beklicez diyor.

Geç döllenme belki benimde başıma gelmiştir.

İnşallahh canım benim.Allahım bu kadar beklemeleriniz mutluluğunu versin hepinize.Hepimize daha doğrusu.Kucağına alıp sağlıklı olduğunu görmedikten sonra hamile olmanın bile bi anlamı yok sanki Hani artık hamilemiyim demiyorsun ama acaba bi sıkıntı varmı diyorsun.Fermuarı yokki göbeğimizin arada bi açıp baksak herşey yolunda mı diye.Emin değiliz ki hiçbişeyden.Acaba hamile giysileri giymek nasip olacakmı diyorum ben mesela.Bebek eşyalarında falan gözüm yok.Bi heves bakıyorum sonra aklıma düşünce bırakıveriyorum.Ya giyemezse diye.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın:106:

Mart ayı girerken inşallah batı gelmeyen arkadaşların bebişleri gelir..

inşallah :)

allah biliyo içimi banada öyle geliyor sanki yerleşmeye çalışıyo şu aralar :)
inşallah güzel sonuçlanır:)

pazartesi bende gidicem ayşe ne varsa çıksın artık kandada çıkmadı erkendi dedim belki pazartesi çıkar 10.gün oluyo:)

allah kucağına sağlıkla almak nasip etsin içinde seninde cümlesinin.kimseyi bu yolda yarım bırakmasın..............amin

ayşe şaka maka derken 2,5 aylık oldun:)

allahım sağlıkla :)

ahanda şimcik sağ kasıgım batmaya başladı iğne sokuyorlar sanki

sanki rahmimin oldugu yerde bir şişlik var. Önceden hiç öyle oldugunu görmedim.

Evet sonuç hamişim banane banane

KAfayı yedim gerçekten

adetım bıtteli 2 gun oldu kızlar bu adet dönemıme yakın ne göğüs şişmesi ne de hassasıyetler olmadı adetım bıttı göğüsler taş gibi ve bı o kadar da acıyor hep onceden olurdu sonrasına da rastlamadım hiç böyle olan var mı aranız da :?

benımde adımı listeye eklermısınız . iş yerınde pek takıp edemıyorum ama listede adımı görmek güzel belkı de onumuzdekı ay aşağıkı lısteye ınerım :))

benım kırmızılar sinyal vermeye başladı akşama teşrif ederler. BAT 29 ŞUBAT +-2 o kadar kestiremıyorum her ay 1-2 gun değişiklik oluyor. neyse BAT 29 ŞUBAT olarak değiştirebilirsn aysecim hemen bitsin gitsin çalışmalar başlasın

ayşe şaka maka derken 2,5 aylık oldun:)

allahım sağlıkla :)
Değilmi kıız.Bende inanamıyorum bazen.Soruyorlar kaç aylık diye 3e girdik diyorum.Çok hoş bi duygu.Darısı hepinizn başınaa

Ohhhh inşallah geliyordur sıpaaaaa

benımde adımı listeye eklermısınız . iş yerınde pek takıp edemıyorum ama listede adımı görmek güzel belkı de onumuzdekı ay aşağıkı lısteye ınerım :))
Eklerim tabi.İnşallah öyle olur
Kııııız gelmeyecek batın.29 Şubat yokki bu yııll Hadi inşallah gelmeeeeezzzzzzz

selam kızlarrrrr
nasılsınızzz?
hava kapalı,kasvetli,yagmurlu.
ama benim içim kıpır kıpır
hakkaten kıpır kıpır çünki minik sıpam arada pıt pıt vuruyor
göbüşümü izlediğimde minilk minik çıkıntılar oluyor..hoop çıkıyor hoop geri iniyor
RABBİM İSTEYEN HERRRRKEZE BU GÜZEL DUYGULARI YAŞATSIN İNŞALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…