Bol bebiş topiği

Bende sık sık olmadı batmalar ve gıdıklanmalar.Günde 3-5 kez falan.Bazen hiç olmadı bile.7-8.haftalarda daha sıklaşmıştı benimki.Garip bir hamilelik benimkisi
İnşallah bebeğin seninledir ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın kuzunu

Doktora 2 gün kaldı
Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım
Dün ilk kıyafetimi aldım.Malum göbeemi artık sıkıştıramıyorum.Küçük ama diğer kıyafetlerim dar geliyor bel kısmından.
Çok çeşit olmadığı için 1 tane alabildim.Buldukça alırım artık

ne güzel duygular mutlulukla giy hamiş kıyafetini

hadi inşallah canıım cmt günü güzel haberlerle gel.Rabbim gönlüne göre versin.
Güle güle giyin bakalım cicişinizi. Ben de toparlanayım yavaş yavaş bakmayı düşünüyorum

kızlar benım bugun sağ tarafım ağrıyor yumurtalık sankı fırlıcakmış gibi baskı yapıyor malum kist vardı 2 gun geçti regl olmadım regl olsamda atsam şu kisti diyorum çok ağrı yapıyor.

hadi inşallah canıım cmt günü güzel haberlerle gel.Rabbim gönlüne göre versin.
Güle güle giyin bakalım cicişinizi. Ben de toparlanayım yavaş yavaş bakmayı düşünüyorum

Bebek düşündüğümden beri alışveriş yapmıyordum.Nasılsa seneye alırım yenilerini diye.Herkez yapsın bu güzel alışverişi inşallahh

canim bende ingilizce ögretmniyim

gule gule giy btnm cicilerini .darisi bebisinede alisveris yapmaya ins...

İnşaaallah silik çıksada bebişin var demektir?
Ne zamandan beri istiyorsun ?
Rabbim emeğini boşa çıkartmasınnn...

canım en sağlıklısı yarın kan testi yaptır o zaman belli olur olup olmadığı,ama bebiş olmasa silik te çıkmaz inşallah istediğin sonucu alırsın...

Hayatta öğrenemeyeceğim tek şey ingilizce sanırım.İtalyancayı bile cd-kitap alıp meraktan çözdüm.Ama ingilizcede hiç ilerleyemedim
Neyse kuzum büyüsün öğrensin de bana da öğretsin

arkadaşlar tşk ederim yorumlarınız için.ben 30 yaşınmda insan kaynakları mezunuyum.2 yıllık evliyim eşim istemediğinden dolayı çalışmıyorum.9 ay önce bir düşüğüm oldu 4 ay korundum 5 aydır istiyorum dün gece çooooookkk silik çıkan testim bu sabah biraz daha belirgin gibiydi.akşam kısmetse kan testine gidecem ablam hemşire gece nibeti var gel bakalım dedi.ama kafamı kurcalayan 6. günde neden bu kadr silik

10-12.gününde silik çizgiyle öğrenenler oldu sitede.Geç döllenmeler geç belli oluyor.İnşallah güzel bi sonuçla gelirsin hastaneden

güzel bir haberle gelirsin inşallah

kizlar benim kirmizilar geldi ....bu ayda bitti:-( darisi bidahaki aya umutsuz ama istekli... yeni batasica bat 30 mart:'(

hayırlısı olsun demekkı varmış daha zamanı sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…