- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.941
canim benim koyuluk beklemiyorum burda TR gibi isteyince kan testi olmuyor burda zaten idrara bakiolar. Bugun aile hekimine gittim iste hamileyim deyince sen diyorsan olesindiyor :) test fln yok 8-12 hafta arasi bi zaman ultrason olcak ozamana belli olcak. Yapacak bir sey yok..
Bir de ben sol tarafimda yumurtlamadan beri agri hissediyordum ordan yumurtladim. Ve implatasyon oldugunda da solum batti ve gidiklanma hissi var suan da ama kasiklar yani mesela sifir his yok hissediyorum normal mi sen hissediyor musun yani agri ya da batma fln
kızlar sizde erkencisiniz çalışıyormusunuz konuşulmuştu daha önce ama unutmuşum k. bakmayın lütfen
tabikiiii mesai 8 de başlar..5 te biter.
aynen Allaha şükür rahat bir işimiz var masa başı:)kolay gesin ozamn iyi mesailer
Doktora 2 gün kaldı
Hiç bu kadar heyecanlanmamıştım
Dün ilk kıyafetimi aldım.Malum göbeemi artık sıkıştıramıyorum.Küçük ama diğer kıyafetlerim dar geliyor bel kısmından.
Çok çeşit olmadığı için 1 tane alabildim.Buldukça alırım artık
Doktora 2 gün kaldı
Dün ilk kıyafetimi aldım.Malum göbeemi artık sıkıştıramıyorum.Küçük ama diğer kıyafetlerim dar geliyor bel kısmından.
ne güzel duygular mutlulukla giy hamiş kıyafetini
hadi inşallah canıım cmt günü güzel haberlerle gel.Rabbim gönlüne göre versin.
Güle güle giyin bakalım cicişinizi. Ben de toparlanayım yavaş yavaş bakmayı düşünüyorum
Canım ingilizce kursuna gidiyorum
Maşaallah O kapının hürmetine Rabbim dualarımıza icabet etsin Leylacım.
Elhamdülillah iyiyim
Raaaaaaabbim gönlüne göre versin canım
İnşaaallah silik çıksada bebişin var demektir?
Ne zamandan beri istiyorsun ?
Rabbim emeğini boşa çıkartmasınnn...
canim bende ingilizce ögretmniyim
Doktora 2 gün kaldı
İnşaaallah silik çıksada bebişin var demektir?
Ne zamandan beri istiyorsun ?
Rabbim emeğini boşa çıkartmasınnn...
canım en sağlıklısı yarın kan testi yaptır o zaman belli olur olup olmadığı,ama bebiş olmasa silik te çıkmaz inşallah istediğin sonucu alırsın...
Hayatta öğrenemeyeceğim tek şey ingilizce sanırım.İtalyancayı bile cd-kitap alıp meraktan çözdüm.Ama ingilizcede hiç ilerleyemedim
Neyse kuzum büyüsün öğrensin de bana da öğretsin
gule gule giy btnm cicilerini .darisi bebisinede alisveris yapmaya ins...
arkadaşlar tşk ederim yorumlarınız için.ben 30 yaşınmda insan kaynakları mezunuyum.2 yıllık evliyim eşim istemediğinden dolayı çalışmıyorum.9 ay önce bir düşüğüm oldu 4 ay korundum 5 aydır istiyorum dün gece çooooookkk silik çıkan testim bu sabah biraz daha belirgin gibiydi.akşam kısmetse kan testine gidecem ablam hemşire gece nibeti var gel bakalım dedi.ama kafamı kurcalayan 6. günde neden bu kadr silik
Hayatta öğrenemeyeceğim tek şey ingilizce sanırım.İtalyancayı bile cd-kitap alıp meraktan çözdüm.Ama ingilizcede hiç ilerleyemedim
Neyse kuzum büyüsün öğrensin de bana da öğretsin
arkadaşlar tşk ederim yorumlarınız için.ben 30 yaşınmda insan kaynakları mezunuyum.2 yıllık evliyim eşim istemediğinden dolayı çalışmıyorum.9 ay önce bir düşüğüm oldu 4 ay korundum 5 aydır istiyorum dün gece çooooookkk silik çıkan testim bu sabah biraz daha belirgin gibiydi.akşam kısmetse kan testine gidecem ablam hemşire gece nibeti var gel bakalım dedi.ama kafamı kurcalayan 6. günde neden bu kadr silik
kizlar benim kirmizilar geldi ....bu ayda bitti:-( darisi bidahaki aya umutsuz ama istekli... yeni batasica bat 30 mart:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?