- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.961
kizlar benim kirmizilar geldi ....bu ayda bitti:-( darisi bidahaki aya umutsuz ama istekli... yeni batasica bat 30 mart:'(
Herkese selam
hala bat gelmedi bugün 6.gün
keşke görebilseydim oralarda ne olduğunu
neyse üzülmek yok en azından hala bat gelmedi belki geç döllenmedir:)
Herkese selam
hala bat gelmedi bugün 6.gün
keşke görebilseydim oralarda ne olduğunu
neyse üzülmek yok en azından hala bat gelmedi belki geç döllenmedir:)
merak insanı yiyip bitiryor beklemek çok stresli allah yardımcın olsun canım sonu güzel olsunda beklemek boşa gitmesin :)
ben gibi konuşmuşsun.
Adet gecikir : Belki geç döllenmedir.
Ağrılar başlar : Belki bebektendir.
Adet gelir : Belki yerleşmedir kesilir.
Adet 2 gün sürer : Belki üstüne görmedir.
Inşallah 1.satırda kalırsın ve geç döllenmeymiş diye çığlıklar atarsın topiğimizde
kızlar nasılsınız?
Deminde geldim beni gormediniz
kızlar nasılsınız?
Deminde geldim beni gormediniz
herkese selam... Roterrrr ve inciiiii arkadaşlarım umarım içinizde bir fabrika çalışıyordur....:119:
Ayrıca çalışma zamanı benim...ödevimi yapmaya başlıyorum... Hayırlı uğurlu olsun...
Beni unutuyorsun sanırım.Benim ateşim düştü,göğüslerim acımadı,kasıklarım batmadı,bel ağrım yoktu,akıntım azdı ama hamileymişim.
Hadiii sıkma canını
hoşgeldin canım ben çıkıyorum akşama belki uğrarım bu arada bende hepinizi seviyorum tanımasam da alıştım muhabbetlerinize samimi ve sıcaksınız. unutmadan soğan suyuna da başladım adetten 7 gün sonra 15 gun yapılıyormuş ama ben beklemedim başladım 2 gündğr içiyorum şu kisti atsın gitsin öpüyorum hepinizi kızlar iyi akşamlar
Canım benim kuzum...
Rabbim sana en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Bu ay benimde olmazsa bende artık hiç birşey yapmıycam..
Rabbim ne zaman OL derse o zaman OLUR..
Bu yaz nasip olurda İzmirde buluşursak göbüşlerimizi tokuşturcaz
Görürsün bak
.
kafanı yorma hayatının tadını çıkart...
Olacak inşaallah haklısın adet belirtin erken başlıyor senin ama içini ferah tut herşeyde bir hayır var onu düşün...
Rabbim içini ferahlatsınn....
kızlarrr ben bu ay bebişten fazla içimdeki bu vesvese ve bebek düşüncesinin gitmesi için Rabbime yalvardımmmm
O vesvese beni yediiii bitirdi zaten sanki bebişi yapmak benim elimdeymiş gibi her an ne yapabilirim diye çabaladım durdum. biliyorsunuz zaten.
Ama bu ay regl olduğum gün içide ferahladı ve Rabbimin duama icaber ettiğini anladım...
Elhamdülillah artık vesvese yok... MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH...
Darısı vesvese olan bütün kardeşlerime...
İnanıyorumki beynim ve bednim dinlendi dinlenmeyide hak etti...
Sizde böyle dua edin inşaallah kafa rahatlayınca bebişte hoooop diye gelecekk
slm kızlar nasılsınız?
karapisso:canım başın sağolsun,Allah geride kalanlara sabır versin..şimdi nasılsın?
inci:biliyosun kuzum dularım hala seninle..
ayşe: sen nasılsın canım?kiraz getirsem yen mi? :)))
wawes:sen ne alemdesin canım,bulantıların devam ediyomu,iştahın nasıl?
ssirin:kuzummmmm sen nasılsın,dua ettin mi bizlere,bu arada eşin ne iş yapıyoki orda,geçicimi,kalıcımı?
vee diğer kızlar umarım herşey dilediğiniz gibi gelişiyodur,bu hafta içinde adıyaman-menzile gitmeyi düşünüyoruz eşimle gidersem hepinize ayrı ayrı dua edicem inşallah...
canımsın kıyamam. Senin düşünmen yeter. O kadar temiz bir yüreğin var ki iyi ki tanıdım seni.
Evet bugün saat 4 te randevum var bakalım. Hayırlı haberlerle geleceğim inşallah. Akşama haber ederim size.
Canım benim hiç üzülme boşver. Kafaya taktıkça kaçıyor o sıpalar.
Kür filan yapma boşver ben de yapmadım bak. Yapmayınca rahat olursun.
Ben de çok seviyorum seni... ne zaman dertleşmek istersen burdayım bak.
Kendini toparlayınca gel ama çabukkk gelllll
Amiinnn Canım benim başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin.
Sen epey atmışsın üzerindeki stresi. Ne mutlu sana. İnşallah bunun üzerine bebişin de hemen gelir.
Ne güzel demişsin bak bebiş için mi yaşıyoruz. Dünyanın sonu değil ya. İşte bu...
Öpüyorum seni cnm.Derslerine iyi çalış. Allah zihin açıklığı versin.
kizlar benim kirmizilar geldi ....bu ayda bitti:-( darisi bidahaki aya umutsuz ama istekli... yeni batasica bat 30 mart:'(
Herkese günaydın. Evet 10 puanlık uzmanlık sorusu :)) Kızlar aranızda İzmir de yaşayan var mı ??
gördük canım hatta yazdım erkencisinzi diye
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın kuzum?Miden geçti mi?
Gormediniz sandım ozudilerm canım
nasılsın=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?