Bol bebiş topiği

Herkese selam

hala bat gelmedi bugün 6.gün

keşke görebilseydim oralarda ne olduğunu

neyse üzülmek yok en azından hala bat gelmedi belki geç döllenmedir:)

Herkese selam

hala bat gelmedi bugün 6.gün

keşke görebilseydim oralarda ne olduğunu

neyse üzülmek yok en azından hala bat gelmedi belki geç döllenmedir:)

Ben gibi konuşmuşsun.
Adet gecikir : Belki geç döllenmedir.
Ağrılar başlar : Belki bebektendir.
Adet gelir : Belki yerleşmedir kesilir.
Adet 2 gün sürer : Belki üstüne görmedir.
İnşallah 1.satırda kalırsın ve geç döllenmeymiş diye çığlıklar atarsın topiğimizde

merak insanı yiyip bitiryor beklemek çok stresli allah yardımcın olsun canım sonu güzel olsunda beklemek boşa gitmesin :)

inşallah canım allah izin verirse bu sefer olacak gibi ama şu testler çok yanıltıyo beni

hep bi umut var işte inşallah dediğin gibi 1.sırada kalır ve gelir kuzucum:)

Inci den haberiniz varmı benim 2 gün geçmişti incinin 6 gün diyodum senin belli olur kesin şimdi bende 6 oldum:)

acaba ne yaptı bu kız yaptımı test bidaha :18:

Herkese selam... roterrrr ve inciiiii arkadaşlarım umarım içinizde bir fabrika çalışıyordur....:119:

Ayrıca çalışma zamanı benim...Ödevimi yapmaya başlıyorum... Hayırlı uğurlu olsun...

Beni unutuyorsun sanırım.Benim ateşim düştü,göğüslerim acımadı,kasıklarım batmadı,bel ağrım yoktu,akıntım azdı ama hamileymişim.
Hadiii sıkma canını

ayşecim unuturmuyum hiççç...
aklıma gelmiyor değil ama artık ümitlenmekten yoruldumm sanırım
onun için azıcık karalar bağlamuış durumdayım ((
neyse sizinde tadınızı kaçırmak istemedğim için ara ara giriyorum...
moralim düzelince bol bol sohbetler ederiz inşallahh

sağol melkeçim sende öylesin iyiki buluştuk burda :13:
inşallah soğan kürüyle birkerde bitecek canım kist mist birşey kalmicak hayırlısıyla...
adetim gelsin bende o zaman 7. gününde başlayım hemen tam 15 gün sabah akşammı öğlen akşammı yada sadece bir kezmi nasıl yapıyorsun tatlım?
bide bizim burda soğanlarda kırmızı soğan yahu birtek cidde de beyaz soğanb görmüştüm... acaba illa beyaz soğanmı olması lazım? bilgin varmı canım...

ayyy hemşerimm benimmm
inşallahh inşallahhh
zaten eğeer gidersek bu sene türkiyeye mutlaka izmire geldiğinde görüşelim tatlım
keşke hepimiz yakın olsakda bir yere gitsek oturup kahve içsek tanışsak ne güzel olurdu...

dilekçim öncelikle başınsağolsun tatlım
yüve rabbim toprağını bol, mekanını cennet etsin inşallahh
evet canım inşallah bende kafamdan atıcam
rabbim dualarını kabul etsin canımm...
inşallah bu ay gelir seninde yavrun çok bekletmez annesini
herşey gönlünce olsun canımmm...

leylacım hoşgeldin...
canım etmezmiyim hiç... herbiriniz için bir bir dualar ettim rabbim inşallah duyar canım sesimi
tatlım eşim inşaat mühendisi...
duymuşsundur belki kabe genişletşiliyor...
eşimde kabe projesinde çalışıyor canım...
iş nedeni ile burdayız...
sende gittiğin yerlerde benim içinde dua et olurmu
öpüyorum tatlı görüşürüz

sağoll özlemcimmmm
seninde öyle ki birbirimizi buldukkk
seviyorum seninle sohbet etmeyi
tabii diğer arkadaşlarlada....
iyi geliyor burası banaaa
bu aralar karalar bağlamış durumdayım :) onun için gelmiyorum sık içinizi karartmamak için...
düzelince gelicem
öpüyorum kocamannn
akşam mutlaka haberdar et kendinden
çok güzl geçsin doktorla olan rand. bebiğini görde gel emi

kizlar benim kirmizilar geldi ....bu ayda bitti:-( darisi bidahaki aya umutsuz ama istekli... yeni batasica bat 30 mart:'(

geçmiş olsun tatlım...
inşallahh bu ay gelir canım meleğin...
sizin kaçıncı deneme tatlım çok oldumu?
bizim bu 8. denememiz maalesef bende görücem kırmızılar 2-3 günüm kaldı eli kulağında gelicek yani
neyse herşey için hayırlısı olsun

Herkese günaydın. Evet 10 puanlık uzmanlık sorusu :)) Kızlar aranızda İzmir de yaşayan var mı ??

selam tatlım :)
ben İZMİR'lim ama şuan izmirde değilim
yardımcı olabilirim belki...
ne sorucaktın canımm...

canım karalar bağlama motive et kendini stres herşeyi etkliyor sağlığımızda bozuyor. şimdi şu soğan kürünü anlatayım kırmızı soğan olmayacak beyaz yemeklık soğan olcak 1. buçuk su bardağı suyu kaynat kaynamış suya soğanı dörde bölüp at 5 dakıka daha kaynasın sonra ılık olarak iç günde iki kez aç karnına iltihap myom kist ne varsa akıntıyla beraber atarmış ve adeti düzene sokarmış böyle birşey olduğunu hissediyormusun kendinde canım benım kist ağrılı anlıyorum olduğunu. ama tarihlere uymadım ben reglim olana kadar içicem regl olduğunda da içilebilirmiş zararı yokmuş. alıştım artık normal su gibi içiyorum ilk gün kötü gelıyor. stres sıkıntı yok böyle oldukça olmuyor işte bi kafamızdan atabilsek şu vesveseleri

İzmir'de Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları araştırma hastanesi varmış. Sanırım Konak tarafında. Daha önce 2 düşük yaptığım için, genetik araştırma yaptıracağım. Bu hastaneyle ilgili bilgi almak almak istiyordum. Giden var mı diye..

Mart ayı girerken inşallah batı gelmeyen arkadaşların bebişleri gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…