- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.181
Canım geçen haftam çok yoğundu. Bugün batasıca batın günü ama gelmiycek biliyorum. Hayırlısı inşallahGünaydın hanımlar :)
Çok güzel bir hafta olsun inşallah
Leylacım güzel duan için çok teşekkür ederimin. Çok mutlu ettin beni :*
Rabbim sana gönlün kadar temiz ve hayırlı evladını tez zamanda versin inşallah
İncicim güzel haberlerle gel inşallahseninle mutlu olalım bugün :*
Kevok cum canım nerelerdesin... Meraktayım seninde günün yaklaşmış olması lazım. İnşallah adı batasıca batın gelmezde minik bebeğin gelir canımgüzel haberlerini bekliyorum canım benim
Canım geçen haftam çok yoğundu. Bugün batasıca batın günü ama gelmiycek biliyorum. Hayırlısı inşallah
Amiinn Özlemcim.Darısı herkezin başına inşallah..Sıvı almaya bak.Su şart değilmiş...Gozunaydin kuzum. Hareket ediyor demek ha.. ne guzel.
Hayirlisi olsun kuzum. Rabbim sizi korusun. ben su sorununu cozemedim aysem icemiyorum. Ama ayran filan icmeye calisiyorum. Hadi 3. Ayi doldurmaniza az kaldi. Darisi bizim basimiza
İnşallah canım.Hayırlısı artık.Demekki 2 tanenin yükünü kaldıramayacaktım ben.merhaba kızlar napıyorsunuz. bugun çok yoğunum temizlik yaptım şimdide mutfaktayım ikramlıklar hazırlıuorum misafirlerime. bu arada bugun buraya başbakan geldi. helıkopterler dört dönüyo etrafta sanırım güvenlık amaçlı gözetleme yapıyorlar herkes dökülmüş başbakanı görmek için bende evde kek börek yapıyorum size iyi sohbetler
aysecim gözünaydın canım olsun tatlım sağlıklı olsun da belki büyütünce ikiz kardeşleri olur. kendine dikkat et
Bana da sordu doktorum 2-3lü test yaptıracakmısın diye.Bi sorun varsa müdahale edebiliyormusunuz dedim.Hayır dedi.Kürtaj için senin karar vermen gerek dedi.Bende yaptırmak istemediğimi söyledim.Ne verirse kabulümüz Yaradan...Ayşecim uzun zaman dır nete giremedim siteye giremedim işlerim cok yoğun gece eve geç geldiğim için pat uykuya neyse bebeğinin tekmiş olsun allahım hayırlısını versin sağlıklı olsun varsın tek olsun
inşallah 2-3 de görürsün
bende rahatlıka kalp atışlarını gördüm şimdi mart 15 gün verdi 2 tarama testi yapılacakmış birde ntsye gireceksin dedi bu arada bütün testlerim yapılda A dan Z ye hepsi cok iyi geldi çok sağlılı bir gebelik yaşıyorsun dedi umarım sonuna kadar böyle gider dedi bulantım nerdeyse yok gibi birazda tansiyon düşüklüğüm var oda yorgunluktan galiba
banada doktorum sana dediklerini dedi hazır gıda yok dedi bol sulu gıda ve sebze ye dedi
bitek moralimi bozan şimdiden kilo almaya başlamışım doktorum onuda dizginleyeceğini günlük yemek diyeti yaptıracğını söyledi
ha bide netten araştırmama hamilelik ve bebeğin gelişmi ile ilgili şeyleri yasakladı ehee:) cünki bunlaarın çoğunun anne psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini söyledi her okuduğunuza inanıp bide bize sormanıza ifrit oluyorum dedi resmen coğu doğru değil bilincsiz insanlar yazıyordedi
şimdi bende artık bakmıyorum valla::))
görüşürüz hepinize selamlar ha bu arada umarım YENİ HAMİİİİŞŞŞŞŞLERRRR VAARRRDDIIIIRR
İnşallah canım.Çok sağol güzel duaların için.Darısı başına ennnn kısa zamanda inşallahhhAyy canimm nasil sevimdim bu haberee :) ayy insallahh canim yaaa izmirde komsu olalim valla ne guzel olur o zaman biz evimizi aldigimda sana haber ediyorum sizde oradan yakinlardan alinki hep goruselim :) sahil yurusleri yapalim birlikte yaslilikta cok daha fazla lazim dost arkadas... Insallahh olur canim yaaa
Evet tatlim ya kredinin oyle bir durumu var... Allah kolaylik versin canim bir cirpida bitsin insallah borclariniz
Benim esimde onun icin istemiyor... bizde biriktiriyoruz canim bakalimm insallah alabiliriz rabblm yardim etsin hepimize
Kiz kredinin vergisi degil devlet aliyor ya simdi yeni vergi sistemi cikti en az 35 binde devlete odicez emlak vergisi gibiekstradan o size vurmamistir... Ne zaman aldiniz evinizi bilmiyorum ama ocak 2013 itibariyle cikti canim kanun sinir olduk valla neyse hayirlisi rabbim guc versin kuvvet versin ki calisip kazanalim dimi
Maalesef canim bu kosusturmada da anlari kaciriyoruz.... Senin suan tadina vara vara yasaman gereken zaman sakin acele etme ehr anin tadini cikar canim nasil olsa zamani geldiginde saglikla dogacak dusunsene icinde senden bir can varayy allahim yaa nasil bir mutluluktur o hicbirseyin seni uzmesine izin verme keyfine bak ohhh senden keyiflisi olabilirmi canim benimm
Canimm yaaaa ayy allahim nasil birsey nasil guzel bir duygudur bu yaa
Ozlemede dedigim gibi bundan daha buyuk bir mutluluk varmidir acaba....
Cok sanslisiniz canimm rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canimmm.
Cok sevindim saglikli ya o yeter dunyalara bedel kiz onun varligiii
Ilerde insallah 2 olsun 3 olsun bir suru kardesi olsun oglusunun
Rabbim yeterki sagliklisini versin canim
Gozunaydinn canim...
Simdiden hayirli olsun 3. Ayiniz
İnşallah canım.En önemlisi o zaten.Sağlıklı olması..Hayırlı bi evlat olması...Gözün aydın canım yaaa içini burkma bebişinin hareketlerine sevin tadını çıkart
Maşaallah canım sağlıkla doğar inş....
Canımsıınn...Kızlar benim kırmızılar teşrif etti...
Batı gelmeyen arkadaşların bebişleri gelsin inşallah
Herkese hayırlı pazarlar...
Hoşgeldin.Maşallah 3.bekliyormuşsun.İnşallah çok bekletmez kuzun seni..Merhabalar..aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.. Bu başlığı neden seçtiğimi tabiki de tahmin etmişsinizdir)
İncicim...Dört gözle hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Ayşeciğim yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah görmüşsün çok sevindim canım...
Insallah 9 ay boyunca gelmez canimmm
Hayirli mesailer
Kolay gelsin tatlim...
Allah yardımcın olsun canım.kızlar gunaydın giremıyrm bu ara,sinirlerm bozuk yolunda gtmıyr hıc bi şey
umarım sız iyisinizdir.
arkadaşlarım aşağısı çok kalabalık görünüyor umarım herkes iyyidir. ben pazartesileri sevemediğimden bugun yine ayarlarım kaçıkgüzel haberler gelir inş. bugun inci en başta senin haberini bekliyoruz roter ne yaptın canım?
Kızlar merhaba
Cumartesi druma soracağım herşeyi unuttum kuzumun hareketlerini görünce.Ne kalçamdaki bıçak sokması gibi olan krampları sordum,ne diğer sorularımı.Sadece burnumun kanamasını sordum normalmiş.Biraz erken başlamış bende.Merhem verdi kanarsa sür diye.En rahat döneme giriyorsun keyfini çıkar dedi.Nub teorisini sordum.Yanılma payı olduğu için tahminimi söylemiyorum dedi.Farklı çıkabiliyor insanlar kızıyor sonra dedi.20.haftada en net görünür dedi.1 ay sonra tekrar buyuracağız.
2li 3lü test sordu.Müdahale yada tedavi şansı olmadığı için yaptırmak istemediğimi söyledim.Testlerde yanılabiliyor bu konuda.Okuduğum mucizeler var.9ay kadın ağlamış sakat bebeğim diye.Ama sapasağlam doğmuş kuzusu.Kürtaj aklımdan geçen bişey değil.O yüzden yaptırmayacağım testleri.Eşimle ayrıntılı konuşamadık bu konuyu bakalım o ne diyecek.Belki de o istedi diye yaptırırım.
Soğuk olmasına rağmen güzel bi haftasonu geçirdik.Hükümet Kadın filmine gittik.Güzel bi film olmuş.Çok ince espriler ve iğnelemeler vardı.İzlenmeye değer.
Sizler nasılsınız bakıyımmm?Hadi listeyi güncelleme zamanı geldii yenieklemek istiyorum deli gibi.
Günaydın
bu sabah itibariyle kırmızılar geldi...
Allahtan umut kesilmez rabbim vermediyse diyecek bişey yok
hamd olsun...
Siz nasılsınız:80::80::80:
Bende de bilmedikçe telaş olur.Bilince tedbir alabilme yada hazırlıklı olma ihtimali güven veriyor bana. Kalçamdaki kramplar baya canımı acıtıyor.Kasılıp kalıyorum bazen.Onu sormadığıma çok üzüldüm.Çünkü bu kasılmalar 7-8.aylarda oluyormuş.Ben çok erken yaşıyorum.Hafiflemezse ararım mutlaka doktoru.canım arada tekrar gitme şansın yokmu yada doktorunla telefonda görüşme şansın ozamn sorsan. bir ay çok üzün süre ben sabırsızım bekleyemem de tabi sen biliyorsun en iyisini. ama sorunlar seni kısıtlayacak gibi değilse çokta önemlı değil gibi duruyor. zor zamanları atlatıyorsun tadını cıkarmaya bak bundan sonra.kötü şeyler düşünme sağlıkla doğsun bebişin. bazen cahillik güzel çok şey bilince kafamız karışıyor evham yapıyoruz. duanın gücüne inanırım. Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Geçmiş olsun canım.İnşallah mart bebişi olur senin kuzunda...Günaydın
hamd olsun...
kızlar gunaydın giremıyrm bu ara,sinirlerm bozuk yolunda gtmıyr hıc bi şey
umarım sız iyisinizdir.
Sağol canım benim. Senin kirmizilar gelmiş galiba son kez olur inşallah. Bugün burası soğuk yağmurlu az ogrencim geldi telefondan giriyorum gülen yüzlerim yok:-(
Kızlar merhaba
Cumartesi druma soracağım herşeyi unuttum kuzumun hareketlerini görünce.Ne kalçamdaki bıçak sokması gibi olan krampları sordum,ne diğer sorularımı.Sadece burnumun kanamasını sordum normalmiş.Biraz erken başlamış bende.Merhem verdi kanarsa sür diye.En rahat döneme giriyorsun keyfini çıkar dedi.Nub teorisini sordum.Yanılma payı olduğu için tahminimi söylemiyorum dedi.Farklı çıkabiliyor insanlar kızıyor sonra dedi.20.haftada en net görünür dedi.1 ay sonra tekrar buyuracağız.
2li 3lü test sordu.Müdahale yada tedavi şansı olmadığı için yaptırmak istemediğimi söyledim.Testlerde yanılabiliyor bu konuda.Okuduğum mucizeler var.9ay kadın ağlamış sakat bebeğim diye.Ama sapasağlam doğmuş kuzusu.Kürtaj aklımdan geçen bişey değil.O yüzden yaptırmayacağım testleri.Eşimle ayrıntılı konuşamadık bu konuyu bakalım o ne diyecek.Belki de o istedi diye yaptırırım.
Soğuk olmasına rağmen güzel bi haftasonu geçirdik.Hükümet Kadın filmine gittik.Güzel bi film olmuş.Çok ince espriler ve iğnelemeler vardı.İzlenmeye değer.
Sizler nasılsınız bakıyımmm?Hadi listeyi güncelleme zamanı geldii yenieklemek istiyorum deli gibi.
canım adetin gelmiş olsun. hayırlısı olsun artık sıkma kendini robotlaşmaya başladık iyice rahat ol kafanı dağıt bu ay aman günü kaçtı diye düşünme bakalım kendini başka şeylere ver. ozamn ufaklık cıkar ortaya inşallah.umarım iyisindir.
Günaydın
hamd olsun...
bende bırazdan doktor a gıdıcem idrar testı yapıcakmıs klomen verıcek sanırım hamıle kalmadıysam tabıgercı adetım bıtelı 11 gun oldu ama :) kısmet bu ay da görmesek ıyıdır kırmızılarımızı
Bende de bilmedikçe telaş olur.Bilince tedbir alabilme yada hazırlıklı olma ihtimali güven veriyor bana. Kalçamdaki kramplar baya canımı acıtıyor.Kasılıp kalıyorum bazen.Onu sormadığıma çok üzüldüm.Çünkü bu kasılmalar 7-8.aylarda oluyormuş.Ben çok erken yaşıyorum.Hafiflemezse ararım mutlaka doktoru.
Geçmiş olsun canım.İnşallah mart bebişi olur senin kuzunda...
Kızlar kendimi kaptırmıyorum kesinlikle. Bu testler bazen yanıltıyor. Ama inşallah beni yanıltmıyordur. fotograf makinesinde ancak bu kadar görünüyor. Ben uzaktan dahi görebiliyorum.
İşte umut ediyorum. belki geç döllenmedir. Yarın bütün sorularıma cevap bulucam kan testi ile. :26::26::26:
Eki Görüntüle 646595 Eki Görüntüle 646597 Eki Görüntüle 646596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?