Bol bebiş topiği

Günaydın hanımlar :)
Çok güzel bir hafta olsun inşallah

Leylacım güzel duan için çok teşekkür ederimin. Çok mutlu ettin beni :*
Rabbim sana gönlün kadar temiz ve hayırlı evladını tez zamanda versin inşallah

İncicim güzel haberlerle gel inşallah seninle mutlu olalım bugün :*

Kevok cum canım nerelerdesin... Meraktayım seninde günün yaklaşmış olması lazım. İnşallah adı batasıca batın gelmezde minik bebeğin gelir canım güzel haberlerini bekliyorum canım benim

Günaydın kızlar nasılsınız bakem herkese iyi haftalar kolay mesailer diliyorum. Bugün benim bat günüm ama geç yumurtladigim için tahmini 10 martta kirmizilari bekliyorum. Tabiki inşallah gelmez.

Canım geçen haftam çok yoğundu. Bugün batasıca batın günü ama gelmiycek biliyorum. Hayırlısı inşallah

Gozunaydin kuzum. Hareket ediyor demek ha.. ne guzel.
Hayirlisi olsun kuzum. Rabbim sizi korusun. ben su sorununu cozemedim aysem icemiyorum. Ama ayran filan icmeye calisiyorum. Hadi 3. Ayi doldurmaniza az kaldi. Darisi bizim basimiza
Amiinn Özlemcim.Darısı herkezin başına inşallah..Sıvı almaya bak.Su şart değilmiş...

İnşallah canım.Hayırlısı artık.Demekki 2 tanenin yükünü kaldıramayacaktım ben.

Bana da sordu doktorum 2-3lü test yaptıracakmısın diye.Bi sorun varsa müdahale edebiliyormusunuz dedim.Hayır dedi.Kürtaj için senin karar vermen gerek dedi.Bende yaptırmak istemediğimi söyledim.Ne verirse kabulümüz Yaradan...
Testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım.İnşallah hep böyle devam eder.

İnşallah canım.Çok sağol güzel duaların için.Darısı başına ennnn kısa zamanda inşallahhh

Gözün aydın canım yaaa içini burkma bebişinin hareketlerine sevin tadını çıkart
Maşaallah canım sağlıkla doğar inş....
İnşallah canım.En önemlisi o zaten.Sağlıklı olması..Hayırlı bi evlat olması...

Kızlar benim kırmızılar teşrif etti...
Batı gelmeyen arkadaşların bebişleri gelsin inşallah
Herkese hayırlı pazarlar...
Canımsıınn...
Merhabalar..aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım.. Bu başlığı neden seçtiğimi tabiki de tahmin etmişsinizdir)
Hoşgeldin.Maşallah 3.bekliyormuşsun.İnşallah çok bekletmez kuzun seni..

İncicim...Dört gözle hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Ayşeciğim yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah görmüşsün çok sevindim canım...

Çok sağol canım.Sıra sizde artık.Hadiiii

arkadaşlarım aşağısı çok kalabalık görünüyor umarım herkes iyyidir. ben pazartesileri sevemediğimden bugun yine ayarlarım kaçıkgüzel haberler gelir inş. bugun inci en başta senin haberini bekliyoruz roter ne yaptın canım?

Kızlar merhaba
Cumartesi druma soracağım herşeyi unuttum kuzumun hareketlerini görünce.Ne kalçamdaki bıçak sokması gibi olan krampları sordum,ne diğer sorularımı.Sadece burnumun kanamasını sordum normalmiş.Biraz erken başlamış bende.Merhem verdi kanarsa sür diye.En rahat döneme giriyorsun keyfini çıkar dedi.Nub teorisini sordum.Yanılma payı olduğu için tahminimi söylemiyorum dedi.Farklı çıkabiliyor insanlar kızıyor sonra dedi.20.haftada en net görünür dedi.1 ay sonra tekrar buyuracağız.
2li 3lü test sordu.Müdahale yada tedavi şansı olmadığı için yaptırmak istemediğimi söyledim.Testlerde yanılabiliyor bu konuda.Okuduğum mucizeler var.9ay kadın ağlamış sakat bebeğim diye.Ama sapasağlam doğmuş kuzusu.Kürtaj aklımdan geçen bişey değil.O yüzden yaptırmayacağım testleri.Eşimle ayrıntılı konuşamadık bu konuyu bakalım o ne diyecek.Belki de o istedi diye yaptırırım.
Soğuk olmasına rağmen güzel bi haftasonu geçirdik.Hükümet Kadın filmine gittik.Güzel bi film olmuş.Çok ince espriler ve iğnelemeler vardı.İzlenmeye değer.

Kızlar merhaba
Cumartesi druma soracağım herşeyi unuttum kuzumun hareketlerini görünce.Ne kalçamdaki bıçak sokması gibi olan krampları sordum,ne diğer sorularımı.Sadece burnumun kanamasını sordum normalmiş.Biraz erken başlamış bende.Merhem verdi kanarsa sür diye.En rahat döneme giriyorsun keyfini çıkar dedi.Nub teorisini sordum.Yanılma payı olduğu için tahminimi söylemiyorum dedi.Farklı çıkabiliyor insanlar kızıyor sonra dedi.20.haftada en net görünür dedi.1 ay sonra tekrar buyuracağız.
2li 3lü test sordu.Müdahale yada tedavi şansı olmadığı için yaptırmak istemediğimi söyledim.Testlerde yanılabiliyor bu konuda.Okuduğum mucizeler var.9ay kadın ağlamış sakat bebeğim diye.Ama sapasağlam doğmuş kuzusu.Kürtaj aklımdan geçen bişey değil.O yüzden yaptırmayacağım testleri.Eşimle ayrıntılı konuşamadık bu konuyu bakalım o ne diyecek.Belki de o istedi diye yaptırırım.
Soğuk olmasına rağmen güzel bi haftasonu geçirdik.Hükümet Kadın filmine gittik.Güzel bi film olmuş.Çok ince espriler ve iğnelemeler vardı.İzlenmeye değer.
Sizler nasılsınız bakıyımmm?Hadi listeyi güncelleme zamanı geldii yeni eklemek istiyorum deli gibi.

canım adetin gelmiş olsun. hayırlısı olsun artık sıkma kendini robotlaşmaya başladık iyice rahat ol kafanı dağıt bu ay aman günü kaçtı diye düşünme bakalım kendini başka şeylere ver. ozamn ufaklık cıkar ortaya inşallah.umarım iyisindir.

kızlar gunaydın giremıyrm bu ara,sinirlerm bozuk yolunda gtmıyr hıc bi şey
umarım sız iyisinizdir.
Allah yardımcın olsun canım.

Ben pazartesini görmemezlikten geliyorum Sanki 3-5 gündür çalışıyormuşumda bugünde herhangi bi günmüş gibi düşünüyorumYoksa geçecek gibi değil

Günaydın

bu sabah itibariyle kırmızılar geldi...

Allahtan umut kesilmez rabbim vermediyse diyecek bişey yok

hamd olsun...

Siz nasılsınız:80::80::80:

canım arada tekrar gitme şansın yokmu yada doktorunla telefonda görüşme şansın ozamn sorsan. bir ay çok üzün süre ben sabırsızım bekleyemem de tabi sen biliyorsun en iyisini. ama sorunlar seni kısıtlayacak gibi değilse çokta önemlı değil gibi duruyor. zor zamanları atlatıyorsun tadını cıkarmaya bak bundan sonra.kötü şeyler düşünme sağlıkla doğsun bebişin. bazen cahillik güzel çok şey bilince kafamız karışıyor evham yapıyoruz. duanın gücüne inanırım. Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Günaydın

hamd olsun...

seni merak etmiştim roter bir hafta falan geçickti değil mi regl? acaba kist falan mı oluştu neden bu kadar gecikti ki ağrın sancın varmı canım hayırlsıı olsun elbet o bebek bir gün gelecek

bende bırazdan doktor a gıdıcem idrar testı yapıcakmıs klomen verıcek sanırım hamıle kalmadıysam tabı gercı adetım bıtelı 11 gun oldu ama :) kısmet bu ay da görmesek ıyıdır kırmızılarımızı

Bende de bilmedikçe telaş olur.Bilince tedbir alabilme yada hazırlıklı olma ihtimali güven veriyor bana. Kalçamdaki kramplar baya canımı acıtıyor.Kasılıp kalıyorum bazen.Onu sormadığıma çok üzüldüm.Çünkü bu kasılmalar 7-8.aylarda oluyormuş.Ben çok erken yaşıyorum.Hafiflemezse ararım mutlaka doktoru.
Günaydın

hamd olsun...

Geçmiş olsun canım.İnşallah mart bebişi olur senin kuzunda...

kızlar gunaydın giremıyrm bu ara,sinirlerm bozuk yolunda gtmıyr hıc bi şey
umarım sız iyisinizdir.

Tatlim ne oldu
Bosver canim yaa takma kimseyi...
Nasil olsa gitmicekmisin yurtdisina... Rahatlicaksin tekrar eski duzenine kavusacaksin onlari dusun canim ya
Bosver oldugu kadar neyse o yolunda gitmeyen seyler... Degmez canini sikmana bu 3 gunluk hayatta...
Sensiz birakma buralari gel arada...
Opuyorum kocaman

Sağol canım benim. Senin kirmizilar gelmiş galiba son kez olur inşallah. Bugün burası soğuk yağmurlu az ogrencim geldi telefondan giriyorum gülen yüzlerim yok:-(

Evet tatlim geldi hamdolsun
Hic yanliz birakmiyorlar sagolsunlar :)))) her ay gecikmesiz tesrif ederler :))) haber verirler 3-4 gun onecesinden kapi calarlar bi :) bende karin ve kasik agrisindan kivranirim :))) anlarim ki geliyor benimkilerr
Hayirlisi canim ya bakalim kismet ne zamansa... Sabredicez...
Bende bu ay calisma yok dinlenicem zayiflicam karar verdim :) burda aldigim kilolari verecem bir ayda sonrasi allah kerim...
Belki benim kuzucugum 2014 bebesi olmak istiyor dimi :))) biraz mola
Bosver kuzucum gulen yuzleri senin yazilarindan anlasiliyor gulumsedigin

Canimm benimmm
Bosver teoriyi :)
Ben diyorum sana senin bebisin erkek erkek
Demistin dersin
Saglikla gelsin insallahh tosun tospaga totosundan isiralim onun

Sagol melekcimm...
Yok canim ya sikilmiyorum... Kurtuldum onlardan :))) karalar baglamistim gece hafta
Oyle bir bunaldim geldi ve gecti...
Iyiyim simdi...
Rotami degistirdimm :)))
Ilk hedefimiz kilo vermekkkk :))))
1 ay moladayim 7. Gun sogan kurume basliyorum bugun itibariyle diyetimede basladim :))
Yesil cay iciyorum suan
Birde f15 var onu okuyorum bulabilirsem burda onu alicam yardimci oluyor kilo vermeye...
Insallahh kilo verirsem keyfim yerine gelir :))
Opuyorum seni...
Isin yogun galiba bugun
Kolay gelsin canimm

Günaydın

hamd olsun...

Tatlim gecmis olsun canimm...
Tabii ki rabbim en iyisini en hayirlisini bilir canim benim vericek insallahh en kisa zamanda yeterli saglikli ve hayirlisi olsun dimi...
Hem boyle gec adetten sonra bebisleri gelenler cok olmus...insallah sende onlardan olursun canim... Mart ayi senin ayin olur
Rabbim gonlune gore versin tatlim

Hayirlisi olsun canim...
Insallah ilaca falan gerek kalmaz... Bu ay gelir melegin...
Senin kacinci ayin canim... Daha once kullandinmi klomen?

ayse ben de çok kontrolcüyüm herşeyi bilmek isterim derinlemesine araştırırım. planlar yaparım plansızlık sinirlendiri beni çoğu zaman ve böyle olmam eşimi de kızdırıyor. temkinli davranmak isterim hep o da rahattır. akışına bırakmayı bilmıyorum. belki de arada cahillik iyidir böyle olmaktansa der. çok karıştırıp kendini üzüyorsun hakkımızda hayorlısı dikkat et kendine bebişine

Bu super bi haber canim bende gordum 2. çizgiyi,sanirim bugun gideceksin doktora,hadi hayirli haberlerle gel insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…