- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.821
arkadailar yumurtam 28 şubatta çatlamştı.bugün 15.gün oldu.bu sabah idrar testi yaptm negatif çktı3gün önce yaptm yne negatif çkmştı ama saatler sonra silk çzgi belrmştiama bugünkünde sonradan da çzgi belrmedi.gün boyunca bekldm ama çkmadı yumurta dölenmş olsydı 15.gün kesin çkarmıydı idrarda?????????lütfen yardmcı olun testte 15.gün çkmamşsa sonra çkma ihtimali yoktr dye blyrm?????
canım benim yumurtlamadan sonra 12. gündü silik çizgi çıkmıştı. ama bazı kadınların idrarında çıkmayabiliyormuş. istersen kan testi yaptır.
470'de kesenin görülmemesi çok normal.Vajinalde 1500,normal ultrasonda 5000 geçmesi gerekiyor değerin.Hatta bu değerlerde bile göremeyip 1 hafta bekleyenler oluyor.Telaş yapma.Doktordan eli boş döndükçe kötü olursun.Ağır kaldırma dikkat et kendine.Sabırla bekle hem değerin 2 katına çıkmasını hemde drun söylediği günü.Canını sıkma bişey olmaz Allah'ın izniyle.
Evet aysecim oyle soyluyor arkadaslar ama doktorun bana bunu soylememesi de enteresan dogrusu,neyse su an sadece degerimin yukselmesine kanalize olmus durumdayim hayirlisiyla iyi bir artis gosterir umarim sonrada hayirlisiyla keseyi net bir sekilde gorebilmis oluruz.ayse neler yiyosun gun icinde kahvaltin oglen yemegin aksam yemegin neler,ya da hamileler icin olmazsa olmaz besinler nelerdir bana biraz bilgi verirmisin? Mesela ben yumurtadan nefret ederim bu sabah zorla haslama yedim ogure ogure,normalde mide bulantim yok bu bulanti sadece yumurtadan tiksindigim icin,bana biraz bilgi verirmisin,kilolu hamile kaldim allah izin verirde devam ederse hamileligimcok fazla kilo almak istemiyorum[/QUOTE]
canım ben de yumurta yiyemiyorum hala. kokusuna dayanamıyorum. ilk başlarda benim de fazla değildi bulantı sonra kusma aşamasına kadar geldik. en fazla 8. haftada oldu. sonra yavaş yavaş azaldı. şimdilerde yine bulantı var. özellikle geceleri felaket. neyse canımcım sen kuru birşeyler ye bulantı olduğunda özellikle sabahları olur. kraker bulundur komidinin üzerinde.sabah kalkar kalkmaz atıştır. ani hareket etme. ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor zaten beslense ben yanmıştım. yaklaşık 3-4 haftadır doğru dürüst birşey yiyemiyorum. sadece kraker leblebi makarna çorba. meyve bile yiyemedim. şimdiler de biraz biraz yiyorum ama fazla da abartmamak lazım. sonuçta kendimiz değil de bebişin kilo alması önemli.
Ayşem noldu kuzum. dualarım seninle. üzme kendini nolur.. bebişini düşün. onların bir suçu yok. bazen ben de bunalıyorum ama geçecek hepsi.Duaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben((((((((((((((((
her gecenin ardından mutlaka güneş doğar.
gunaydın kızlar nasılsınz
umarım iyisinizdir
ben dun ovu testine başladım t c den acık renkte elimdede 5tane kaldı ama bakalım ha kacırdım yada daha olcak yumurtlamam
ama kg yuzunden pek ovu falan duşunmuyorum
bakalım hayırlısı olsun
Ssirin nerlerdesin kız?
Cadiozy sen nasıl oldun tatlım?
Ayşem uzulme hıc bir şey için
Kevok nerlerdesin?
Agresifmelek sen nasılsın canım?
canımmm iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
bulantılar çok şükür eskisi kadar değil. iki haftadır baş ağrılarım. arkadaşlar normal diyor ama ne bileyim zor iş hamilelik.
Rabbim herkese rahat gebelik nasip etsin. ben epey sürünüyorum. çalışan hamile olmak çok zor.
Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallah.
tebrik ederim birdenem. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.kızlar sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgi
Çok şükür sonunda oldu sanırım. Kan testi yapmadan kimseye söylemiycez
Dualarınız için çok teşekkürler hanımlar :)
Darısı tüm isteyenlere inşallah
İnşallah rahat bir gebelik geçirirsin.