Bol bebiş topiği

canım benim yumurtlamadan sonra 12. gündü silik çizgi çıkmıştı. ama bazı kadınların idrarında çıkmayabiliyormuş. istersen kan testi yaptır.

Evet aysecim oyle soyluyor arkadaslar ama doktorun bana bunu soylememesi de enteresan dogrusu,neyse su an sadece degerimin yukselmesine kanalize olmus durumdayim hayirlisiyla iyi bir artis gosterir umarim sonrada hayirlisiyla keseyi net bir sekilde gorebilmis oluruz.ayse neler yiyosun gun icinde kahvaltin oglen yemegin aksam yemegin neler,ya da hamileler icin olmazsa olmaz besinler nelerdir bana biraz bilgi verirmisin? Mesela ben yumurtadan nefret ederim bu sabah zorla haslama yedim ogure ogure,normalde mide bulantim yok bu bulanti sadece yumurtadan tiksindigim icin,bana biraz bilgi verirmisin,kilolu hamile kaldim allah izin verirde devam ederse hamileligimcok fazla kilo almak istemiyorum[/QUOTE]

canım ben de yumurta yiyemiyorum hala. kokusuna dayanamıyorum. ilk başlarda benim de fazla değildi bulantı sonra kusma aşamasına kadar geldik. en fazla 8. haftada oldu. sonra yavaş yavaş azaldı. şimdilerde yine bulantı var. özellikle geceleri felaket. neyse canımcım sen kuru birşeyler ye bulantı olduğunda özellikle sabahları olur. kraker bulundur komidinin üzerinde.sabah kalkar kalkmaz atıştır. ani hareket etme. ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor zaten beslense ben yanmıştım. yaklaşık 3-4 haftadır doğru dürüst birşey yiyemiyorum. sadece kraker leblebi makarna çorba. meyve bile yiyemedim. şimdiler de biraz biraz yiyorum ama fazla da abartmamak lazım. sonuçta kendimiz değil de bebişin kilo alması önemli.

Duaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben ((((((((((((((((
Ayşem noldu kuzum. dualarım seninle. üzme kendini nolur.. bebişini düşün. onların bir suçu yok. bazen ben de bunalıyorum ama geçecek hepsi.
her gecenin ardından mutlaka güneş doğar.

canımmm iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
bulantılar çok şükür eskisi kadar değil. iki haftadır baş ağrılarım. arkadaşlar normal diyor ama ne bileyim zor iş hamilelik.
Rabbim herkese rahat gebelik nasip etsin. ben epey sürünüyorum. çalışan hamile olmak çok zor.
Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallah.

tebrik ederim birdenem. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah rahat bir gebelik geçirirsin.

Canım iyiyim :) sen nasılsın...
Kasığım ağrıyor hala yatıyorum tatlım... Senin mesai bitti sanırım... Evdesin ohhh dinlen iyice keyifli geçsin inşallah tatilin

Canım iyiyim :) sen nasılsın...
Kasığım ağrıyor hala yatıyorum tatlım... Senin mesai bitti sanırım... Evdesin ohhh dinlen iyice keyifli geçsin inşallah tatilin

kıyamam ya. dinlen bol bol. geçer inşallah sabaha kadar.
soğan suyunu faydası bence ondan canımcım. İnşallah bebişine sebep olacak.
evdeyim cnmcım ben. habire yiyorum. kaç haftadır yiyemediğimin acısını çıkarıyorum :) gerçi gece bulantılar rahat bırakmıyor ama ne yapalım :)
dinlen kuzum sen. uyursan geçer belki.

Sağol canım
İnşallah tatlım...
Sana afiyet olsun canım yeki bebeğine can olsun kan olsun
Öpüyorum canım...
Görüşürüz :2:

..........................

Nasılsınız kızlar?
Ben iyim şukur,dun cişimi tutum derken dayanamadım gtm wc ye eve gtm neyse 2bardk su içtm hc tutmadm wc ye gtcm ovu testi yaptım ve t c renginden,tutmadm halde ve 20gun muhtemelen yumurtluyrm,ama daha catlamadı hissetmedm,ama hıc takmıyorum bile,aman napalım ya deniyoz deniyz olmuyor bide kendi haline bırakalım dimi :)
benden haberler bu kadar,bu sabah calışma oldu :17

cadiozucim canım inşallah tez vakite bulantıların gecer kızzın mı olcak yoksa senın ki baya surdu
Ayşem sen nasılsın nerlerdesin?
Ssirinim napıosun nasılsın?
Agrsifmelek sen napıyon canım?
Karapisso sen nasılsın bu aralar yogunsun sanırım?
Kevok sen nerlerdesin canım?

Umarım hepiniz iyisinizzdir

Maşaallah böyle düşünmek lazım bende senin gibiyim artık bıraktım
Bilşiyorsun beni bu ay hiç umursamadım bat gelincede gayet iyiyidim Elhamdülillah
İnşaallah rahat olalım stresten uzak bir şakilde gelsin bebişlerimişz

İyiyim canım yoğun olmak benim için çok iyi tatlım kafamı bebekten uzaklaştırıyor
Şimdilik sadece Cuma günlerim boş ondada illa bir sohbet oluyor mübarek gün diye cuma günleride sohbetlerde geçiyor
Sizlere dualar ediyorum İnşaallah Mevlam meleklerimizi gönderir en yakın zamanda
Sen çalışıyorsun inşaallah kafanı dağıtırsın bebk meselesini kafandan atarsın İşte o zmaan gelecek sıpa

Evt canım en iyisi duşunmemek,bi bakıma şu ilk seferde hamile olanlarki gibi onlarda strees yok duşunce yok ondan kalıyorlar,bende duşunmuyrm artık napıyım
duşunsende olmuyor sonucta,nolursa olsun napalım nasip kismet,yumurtladığımıda biliyrm sonucta o yuzden uzulmuyordumda
aman napalım be kuzucum,sende ne guzel dusunmuyorsun ben bat ne zaman bile demiyrm artık.

Ayy hadi insallah kuzum en guelini yapiyorsun. Aynen devam. Bosver gitsin. Bebis gelirse gelir gelmezse de spora devam. Hayirlisi olsun cnm.

Sorma cnm ya. Sabahlari put gibiyim. Kipirdandigim anda bulaniyor midem. Cok garip. Kusmuyorum ama cok sukur. Tam bir hafta oldu yedigimi cikarmadim. gececek insallah tatlim.
Insallah bu ay bebisin gelir cnm.

Kesinlikle cnm. Ben hamis kaldivim grip olmustum. Hic belirti aramadim. Cunku gripten kendimi gormuyordum. Stres en buyuk dusman bence de. Sakin oldugunuz ve dusunmediginiz zaman gelecek bebisleriniz.

Kesinlikle cnm. Ben hamis kaldivim grip olmustum. Hic belirti aramadim. Cunku gripten kendimi gormuyordum. Stres en buyuk dusman bence de. Sakin oldugunuz ve dusunmediginiz zaman gelecek bebisleriniz.

oyle diyrm ama olmuycagını bıldığım için 1,5senedir olmadıda bu ay mı olucak?
umutsuzum bugun acıkcası aglamak istyrm
bu ay doktora gtcem dycem bak diyete spora başladm yapmaya calısıyrm
olmuyo artık neyse sorun bul tedaviye başla,klomen mi vercek ne vercekse yapsın artık

iyi olmana sevindm canım inşallah daha da iyi olursun

Canim benim umutsuz olma nolur bozma moralini. Allah buyuk. Yazmistir elbet.
Sen elinden geleni yap. Gerisini Allaha birak. Olur elbet. Olmazsa simdi tip cok ilerledi.
Hic stres yapma kuzum. Hayirlisi olsun.

Canim benim umutsuz olma nolur bozma moralini. Allah buyuk. Yazmistir elbet.
Sen elinden geleni yap. Gerisini Allaha birak. Olur elbet. Olmazsa simdi tip cok ilerledi.
Hic stres yapma kuzum. Hayirlisi olsun.

Umutsuzluk değilde yogrunluk bunalım gibi
gucum yok artık,tukendim gbi gelıyor,eşimle beraber oldugumda arada gozlerim doluyor ona farketırmıyrm ama cok yoruldum,
bugun iyi deglm dun ovu testim guzel cıktı ama gecen ayda ki agrı yok,yani acaba yumurtam catlamadı mı veya tam olmadımı bilmnıyrm
sabahtan beri neten kısırlık tedavisi falan yazıp onları okuyrm,cok yoruldum artık.
Napcam bilmiyrm ama bugun iyi değilim.
Senin kacıncı denemen di canım ?
Kacıncı ayında kaldın?

Okuma oyle seyleri. Daha cok moralin bozulur. Hem hani stres yapmiyordun. Ohoo sen daha simdiden olmayacak gozuyle bakiyorsun. Boyle yaparsan yumurtn catlamazki.
Gecen ay btc yaptin o yuzden agrili oldun. Bu ay yapmiyorsun herhalde?
Canim biz agustosta biraktik korunmayi. Ocakta kaldim. Ben her ay iliski gunleini isaretliyordum. Her ay 18 19 gunleri calismamisiz. Ocak ayida ov testi yapinca gordum ben 18 gun yumurtuluyordum. Ama sposlarin 3 gun yasadigini sanmiyorum. Cunku 17.gun calismalarin tutmasi lazimdi. Bizim sposlar 24 saat yasiyordu sanirim. Oyuzden ust uste ehergun calisinca tuttu. Gun asiriyla bile yakalayamadik. O yuzden bozma moralini. Ki benim adet dongum 26 gun. Bir haftayi cikar. Yani 20 gun icinde olan yumurtlamayi bile kac ay sonra yakaldik. Ki her ay ayni gunde olmayabiliyormus yumurtlama. O yuzden hemen ters dusunme. Bu ay bidaha denersiniz olmazsa doktorla gorusursun. Ne gerekiyorsa yapilir.

Yok bu ay yapmadım ne eşime ne kendime kur yapmadım,sen 5 ayda kalmışın ben 18 olcak bu ay hala kalamadım,adetim bi 31-35 arası değişiyor,benim ki 20-21gunlerine koyu cızgıyı yakalıyrm ancak,bu gun 21 gun,dun koyuydu zaten bugun daha koyu cıkar,ama dedim ya bu ay imkan vermıyrm kesinlikle,o yuzden adetım olsada bi doktora gtsemde tedaviye başlasa,gerci burdaki doktorlarda allaha emanet ya napalım,seninde canını sıktım canım kusuruma bakma,etrafimda ki herkez hamile,ve herkez cocugunz olmuyor mu demeye başladı,herkez doktor falan onermeye başladı,olmazsa ankarada şu unlu doktor mesut var ya ona gtcem,burda hormon tahlili yaptrcam sonuclarımla oraya gtcem artık yapcak başka bir şey yok sanırım bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…