Bol bebiş topiği

Canim benim. Benim annem bile senin cocugun olmicak herhalde demeye getirdi. Kendisi hemen kalmis.Bosver insanlari. Herkes bir sey soyler. Kendilerine bbaksınlar once. Olmuyor mu cocugunuz diyenlere. Biz dusunmuyoruz henuz de. Ben hazir degilim filan de.bosver. Daha bu ay ikinci ayin ov. Testinde. Ayse de ikinci ayinda hamis oldu. Belki bu ay gelir bebisin. Doktora gerek kalmaz.
Olmazsa da moralini bozma cnmcim. Doktora gidersiniz sorun varsa tedavi olursunuz.
Ne yapilmasi gerekiyorsa yaparsiniz. Dunyanin slnu degil ya.

Bende oyle diyrm canım daha duşunmuyoruz falan diyrm geciştiriyrm ama ne fayda eşimle işte muhabet acılmış bi abiyle bizm hanım hamile kaldı falan derken onlarında 2senedir bi kere kalmiş oda duşuk olmuş falan derken işte şu ankarada ki doktora gtmişler ona gitikten kısa sure sonra hamile kalmiş adam işte ilişkye şu gun girin falan demiş oyle kalmiş adamda eşime yenge pek dalgın sizin demı olmuyor demiş oda olmuyo demiş eşim saklıyamıyor bence herkez biliyor onun yuzunden soyleme dyrm solemıym diyo ama bi iki derken yayıldı yada yayılcak işte ben en cok buna sıkılıyrm bide eşim kgma taktı ondan spora başladım hani laf carpıtıyo kgyla ilgili beni sucluyor gibi o yuzden cok uzgunum sabah simit yedim ama ne kdr pişmanım biliomuysun? ona solesem yemeseydin der,off allahım cok sıkıldım.

Ama ac durursan kilo veremezsin ki. Vucut direnc gosterirmis. Az az ye. Spor yaptigin surece sorun olmazki.. bosver sen de ona inatt incecik ol. Elbiselerini yenile. Kendine bak soyleee. Kiskansin seni. Biraz dar kiyafeteler al. Disarda giyemezsen evde giy. Zayifladigini gormek kendini iyi hissettirecektir. Sonra bir de eski fotograflarina bak. Emin ol psikolojik olarak rahatlayacaksin.

Beni şu an en mutlu etcek şey ne biliomusn?
herkezden uzak bi tatil eşim olmadan tek başıma olmak 1 gun ya bı gun kendi istedikleri yapmak,ama olmuyr işte.
Ben bu psikolojiyle zayıflayamam bile,hem beceremıyrm ben bi yerde hep kacamak yapıyorum,sporuda 3gundur yapamadım,o bile cok sıkıcı geliyor,burda bi pisikolok olsa giderdim ama yok.
Aman boş ver beni,sen anlat birazda
kac hafta oldu
hissediyomusn bebeğini?

Kseinlikle o kacamaklar bana da iyi geliyor.bazen kaciyordum haftasonlari annemlere. Bu halde gidemiyorum da. Ben de co bunladim su ara. Bugun sozde beyfendibeni gezmye goturecekti. Halsizim hastayim deyip duruyor. Bir haftadir hasta anlamadim gitti. Evde otur otur bunaldim. Beyfendi naz yapiyor hic bakmiyorum ne hali varsa gorsun. Iyileseyim diye hic gayret etmiyorki. Habire yatiyor. Cok hasta canim. Hic hali yok. Naz naz baska hic bir sey degil. Inan ben de senden farkli sayilmam. Iki insan goreyim biraz cikayim kafam dagilsin istiyordum ama bu haftada kapandik kaldik eve. Neyse bosver bosuna koca dememisler. Insani kocatir bunlar.yaslandim valla.n
Bugun 10 hafta 1 gunluk olduk. Yok canim ya sadece gazim var baska da birsey hissetmiyorum.

Son düzenleme:

Hmm maşallah 2,5aylık olmuş
Hmm toilete cok sık gidyrmusn benım arkadşm hamile 52kere gitim diyo cıldırıyor,valla ben bugn işyerindeym patron yok neten yazıyrm işte işte yok bugn havada guzel gbi
yarın izin al da gezelm dedim eşime belli degil patron izin verirse ancak,onun keyfine kalmiş yani
eşimin işi vardı gecen hafta o gitti işini halleti ama hava aldı sonucta ben ise bu ilçeden 2013ten beri cıkmadım desem yeridir resmen,benimki yarın izinli olursa 12kdr yatar sonra ben temzlık yaparm o dişarı gider ben yemk yaparm gelır ben gene evde kıtılı kalırım yani,aman be cok sıkıldıım
senın kide naz yapıyor desene,bu koca miletti adamı hasta eder
bi kendilerini duşunurler,bizim hiç nefes almaya gezmeye kafa dagıtmaya ihtycımız olmuyor sanki,jız aşerdim numareası yapsana adama

gercektn hasta değilse olmadık bi şey iste ondan gidin arayın magnaca gezersiniz.

Evet cnm 2,5 ayi doldurduk. Geceleri cok cikiyorum tuvalete. Halbuki su icemiyorum bulnati yapiyor. Ya sorma benimki de oyle yapiyor ben acliktan oluyorum beyfendi kalkana kadar. Neymis pazar keyfiymis. Inan hamile kaldiktan sonra hepten gicik oluyorlar. Ben asersem deo bir tarafini kaldirip da gidip alip gelmez. Bugun burda fena yagmur var.
Soma ne naz ne naz. Carsamba gunu gitmis kendine mont almis. Ozaman hasta degildi herhalde. Bugun hasta oldu nedense. Sorsan cok yorgundur ama. Sanki ben calismiyorum evde yan gelip yatiyrum.
Ayyy rahatladim valla sana sikayet edince. Koca milleti hepsi ayni.

Valla ben sunuyorum o kalkana kdr arada yiyorum bile,hmm olsun bakalım daha babalıga alışamamiş demek ki,burda da atıştırmaya başladı hafiften yelde var, benimkide kendine ayakanı aldı sanki evde 3cift yeni ayakabı yok,onlar kendine bi şey aldıklarında ne yorgunlar nede kotuler,hep tatil gunleri bi hastalık yorgunluk bunaltı vardır ustlerinde,benimki hem yatar hem dvd izler ahh ahhh,evt en iyisi şikayet etmek,içinde kalcağna dışında kalsın boş ver,hepsi mizmiz uyuntu bunların

Aynen canim sana katiliyorum. Benciller de ondan. Onlar sadece kendilerini dusunuyorlar.
Ben rahatsizim ya o da rahatsiz. Hasta olmak icin elinden geleni yapiyor.
Oyle benimki de. Evde yepyeni mont daha iki kere giymistir. Gitti bir tane daha aldi. Ben daha pantolon alcam. Oturunca beli acitiyor ama alamiyorum. Beyfendi cok yorgunnn. Kafami bozarsa yarin basar giderimkalsin ewde o. Yatsin.

Evt oyleler,bide ben ayakabı alcam cizme olmuyo artık kısa bot alcam işte karar vermedim daha,dedim ki ayakabı alcm al dio biliyor ki maaşımı bu hafta alıcam elimde o kdr yok daha benden istycek,varya bi fazla fedakarız bence,onlar her istediklerini alıor ediyr ama biz duşunuyoruz surekli,hata bizde biz şimartık onları,onlar anca uyusunlar bide maaç olsun tmm dunya bunlardan ibaret onlar için ama bizde yaşıyoruz,ben eşime arada soyle diyorum:bende yaşıyrm,nefes alıyrm,bende bi varlığım farkınbdamısn diye o zaman mort oluyo bakıo saf saf bana.
Gıcık hepsi bunların,
belki yarın hava daha iyi olur sende onu at evde uyusun o bi dolaş istersen,hiç bebek kiyafetti falan aldın mı?

Kesinlikle hep biz fedakarlik yapiyoruz. Kesinlikle biz simarttik.
Iyi yapiyorsiun arada hatirlatmak lazim cnm. Canlari cok kiymetli. Benim her hafta yaptigim supurgeyi yapinca belim koptu off yoruldum diyor. E ben bunu her hafta yapiyordum. Yerleri siliyordum. Toz aliyordum. Iste erkek milleti hepsi kendilerini dusunuyorlar sadece.
Yok tatlim ya daha kendime bile birsey almadim. Biraz beli bol pantolon alsam diyorum. Otururken belimi acitiyor. Ama bu hafta cikamadim bakalim.

ya arkadaşlar yumurtamın 16.günü oldu ve idrar testnde çkmdı .kesin negatif mi bu ay yoksa idrarda gebeliği geç çıkan bayanlar var mı????yani kişiye göre değşr mi yokse olsaydı 16 güe kadar kesn çkarmydı(((

2 günmü gecikti reglin daha erken. çıkmayabilir de birkaç gün daha bekle herkesin gebeliği belirtileri oluşumu farklıdır. bekle bakalım potipoto kendine de stres yapma belki sreslı olduğundan adetın de gecikiyor olabailir sakın ol inşallah hamilesindir. Allah gnlüne göre versin

Canım benım iyiyim sağolasın
Sen nasılsın nasıl gidiyor sporun...
Sanırım azıcık Can'ın sıkkın kıyamam sana... Sıkma canım ya boşvermeyi bilmek lazım 3 günlük dünya değmez canım....
Keyfine bak...

Özlemcim canım benim... Senin bugün tatil günün nasıl geçiyor... İyimisin tatlım... Pek giresim gelmiyor artık ya anlamadım neden... sıkıldım herhalde neyse benim ağırım geçti canım çok şükür iyiyim bugün...
Öpüldün canın

Sevindim canimcimagrinin gecmesine. Demekki yumurtluyorsun. Hadi ahayirlisi insallah kuzum
Evdeyim cnm ne yapayim cikamadim ben de temizlik yaptim. Neden sıkıldın kuzum acaba? Ozluyoruz senii canimcimmm. Iyi ol da tatlim sen. Arada unutma.opuyorum seni..

Sağol tatlım... Çok incesin düşünceli dostum benim
Olsun canım ya temizlikte iyi gelmiştir... Yani beni rahatlatır mis gibi kokar heryer mutlu olurum... Üzülme sende evde yapacak şeyler bul canım... Yogayı araştır müzik aç bebeğine güzel enerji gönder hafif çok hoplamadan oynayın kızınla :) ohh valla bunda. Daha keyifli ne olabilir ki... Dimi :) çok öpüyorum seni... Allah'a emanet ol canım

o

Canimsin kesinlikle cnm ben de cok seviyorum temizliknyapmayi. Iyi geldi. Havasi degisti evin
Film seyrettim ben de. Animasyon. Artik korku filmi yok bunlarla idare ediyorum yogaya basliycam kuzucum. Internette arastirdim genelde 3 ayin sonunda baslayin yaziyor. 2 hafta sonra basliycam insallah.
Kendine iyi bak canimcim. Iyi ol tamam mi? Opuyorum seni. Allaha emanet ol cnm.

merhaba kızlar,

nasılsınız? ben sanırım bir müddet daha beklemek zorunda kalıcam size güzel haber vermek için.. bu hafta rutin kontrollerim için dr.daydım. haşimato şüphesiyle 1.5 yıldır takipteyim.. şimdiye kadar tiroid hormon değerleri normaldi. yani en son 9 ay önceki tahlilde. bu sefer tsh ım yüksek çıktı.. hafta içinde endokrinolojiye randevu alıcam ve ilaç kullanmaya başlıycam. sanırım tsh yüksekliği nedeniyle hamile kalamıyorum.. endokrinden sonra da vakit kaybetmeden yapılan tetkiklerle jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. bir de o değerlendirsin bakalım.. ilaç kullanma özürlü biri olarak resmen depresyona girdim.. inşallah ömür boyu kullanmam gerekmez.. zira ömür boyu ilaç kullanacak bir hastalıktansa ameliat olup geçecek bir hastalığı tercih edecek kadar ilaç özürlüyüm..

yok canım regl günüm daha gelmedi. 18 şubat regl olmuştum .28 şubat yumurtam çatlamıştı.ben pcoluyum ilaçsız adet bile olamyrmdoktor tedavisiyle yumurtam çatladı.28 şubatta çatladı işte.bugün 17.gün olck.ya ne biliyim burdan okuduğum kadaryla eğer bebk varsa 10-15günlük arası idrar testinde kesn çıkıyo diyolar.ben yaptm bşey çkmadıbu arada çok tşk edrm canım

Gunaydin bayanlar,
Dun nete giremedim hep disarilardaydik.Dun gittim dr kan testi yaptik,sonuc sevindirici,persembe gunu 470 olan degerim dun 1203 du.doktor sevindirici bir artis bu super dedi,bizim de icimize su serpildi,asil onemli olan keseyi gorebilmek onunla ilgili olarak da pzt ya da sali gel keseye bakalim dedi,1500-2000 lerde ancak kese gorunur dedi,yani sizlerin bana soyledigi seyi ancak daha dun aciklama zahmetinde bulundu,bakalim sanirim bu doktorla devam etmicem,simdiki hedefim keseyi duzgun gorebilmek ne olu ne olmaz pzt degil de sali gunu gidicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…