Bol bebiş topiği

470'de kesenin görülmemesi çok normal.Vajinalde 1500,normal ultrasonda 5000 geçmesi gerekiyor değerin.Hatta bu değerlerde bile göremeyip 1 hafta bekleyenler oluyor.Telaş yapma.Doktordan eli boş döndükçe kötü olursun.Ağır kaldırma dikkat et kendine.Sabırla bekle hem değerin 2 katına çıkmasını hemde drun söylediği günü.Canını sıkma bişey olmaz Allah'ın izniyle.[/QUOTE]

Evet aysecim oyle soyluyor arkadaslar ama doktorun bana bunu soylememesi de enteresan dogrusu,neyse su an sadece degerimin yukselmesine kanalize olmus durumdayim hayirlisiyla iyi bir artis gosterir umarim sonrada hayirlisiyla keseyi net bir sekilde gorebilmis oluruz.ayse neler yiyosun gun icinde kahvaltin oglen yemegin aksam yemegin neler,ya da hamileler icin olmazsa olmaz besinler nelerdir bana biraz bilgi verirmisin? Mesela ben yumurtadan nefret ederim bu sabah zorla haslama yedim ogure ogure,normalde mide bulantim yok bu bulanti sadece yumurtadan tiksindigim icin,bana biraz bilgi verirmisin,kilolu hamile kaldim allah izin verirde devam ederse hamileligimcok fazla kilo almak istemiyorum

canım benim iyiym sağol pek haberleşemiyoruz bu günlerde. benimde ovu testim var bir kaçtane buugun adetimin 16. günündeyim ama hala yumurtlama belirtisi göstermedim. bakalım bu ay reglim geç gelecek anlaşıldı çünkü hatırladığım kadarıyla koyu çizgiyi gördükten 14 gün sonra regl olunuyor. ben de yumurtlama olup olmadığını anlamak için bakıyorum testlere bende ki yüksek hormon yumurtlamayı bozuyormuş bu sefer de derdim bu. ya yumurtam olmazsa diye. ama umutluyum dert etmiyorum kendime ilacın yan etkilerine rağmen mutluyum canım.

Duaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben ((((((((((((((((
canım benim yine neden üzüldün sen çok özledim sizi ya ayşem tatlım hayatta hiç birşeyi kafaya takmaya değmez rabbim sana bi melek bağışladı yavrunu ve kendini üzme sakın olur mu ben burada olmasam da inan ki duam hep seninle biraz sonra cuma toplantısına gidicem kuran falan okunuyor orada da dua edicem sana sende bana et benimde bebegim olsun yeni batım 22 mart

kızlar sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgi
Çok şükür sonunda oldu sanırım. Kan testi yapmadan kimseye söylemiycez
Dualarınız için çok teşekkürler hanımlar :)
Darısı tüm isteyenlere inşallah

negüzel bir haber umarım kan testinde de güzel bir değer çıkar sağlıkla kucağına da alırsın. tebrikleeeeeer

Harika bi haber bu,allah tamamina erdirsin insallah ne guzel hemen hemen ayni zamanlarda hamile kaldik insallah rabbim sonumuzu hayir eder hayirlisiyla tamamina ulastirir ve isteyen herkesi evlat sahibi yapar,amin.

birdenem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,mutluluğunu paylaşıyoruz tebrik ederim canım... Darısı başımıza...Biz de görecek miyiz o çift çizgiyi...

Duaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben ((((((((((((((((

Aysecim noldu sana boyle,allah hayirlara cikarsin insallah bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsun insallah.sen hic ise yaramaz olurmusun burdaki bircok bayanin derdine dermansin,moral verensin,bi kere bu topigi kurmussun hepimizi bi guzel idare ediyosun bi ise yaramiyorum ne demek sen annesin bak kendin soyluyosun bebegimi uzuyorum diye annelik fedakarliktir daha hamilelikte baslar cok sikkin olsan bile bebegini dusun ve selavat getir,allahim duyacaktir sesini

Canım benim sağol düşündüğün için bu aralar işlerimiz var Cidde'ye gidip geliyoruz onun için yokum... Senin spor iyi gidiyormuş çok sevindim canım diyetle birlikte istediğin kiloya gelirsin çok çabuk... Ben iyiyim bende spora devam ediyorum ama yemeği kısamıyorum ya abur Cuburu biraktım ama fındık fıstığı bırakamıyorum birde arkadaşımın düğünü olucak yaza iyice tutuştum... Mutlaka eski Halim'e dönmeliyim... Bu arada soğan kürüne devam ediyorum... Sanırım işe yarıyor çok fazla akıntım var... İnşallah soğan benimde vesilem olur...

Bu arada hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım

şirincim merhaba canım senı görmek ne güzel karşılaşamadık doğru düzgün bende de hep akıntı oldu bu ay bende soğan suyuna yordum. seninde öyle demekkı içimiz temizleniyor .birde ağrım sancım da yok şuan iyiym geçen ay yumurtalıklarım çok ağrısı ama şimdi öyle bir ağrım yok bakalım adetımın 16 günündeyım ama yumurtlama belirtsi göstermıyorum henüz. geç yumurtalama olabilir. aman olsunda yumoşlarım geç falan farketmez.

Harika bi haber bu,allah tamamina erdirsin insallah ne guzel hemen hemen ayni zamanlarda hamile kaldik insallah rabbim sonumuzu hayir eder hayirlisiyla tamamina ulastirir ve isteyen herkesi evlat sahibi yapar,amin.
çok teşekkürler . İNşallah isteyen herkes bebek sahibi olur. Gerçi kan testi yaptırmadım hala ama hayırlısı inşallah

evris .!.:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,mutluluğunu paylaşıyoruz tebrik ederim canım... Darısı başımıza...Biz de görecek miyiz o çift çizgiyi...

Amin İnşallah :) tüm isteyenlerin darısını başına

Sağol melekçim seni görmek çok güzel... Çok iyi olucak sanırım bu soğan kürü Canım... Soğan kürü topiğinde okuduğum herkes nerdeyse hepsi hamile kalmış canım... Pkolu olanlar bile onun sayesinde kurtulmuşlar ve ilk aylarında hamile kalmışlar... İnşallah bicimde vesilemiz olucak canım... Günlerimiz yakın... Benimde bugün 13 günüm ama ovu testi Yada başka hiç birşey kullanmıyorum bu ay... Kısmet artık oluruna bıraktık canım. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için... Bu arada bende ağrı yaptı ya kasıklarım ağrıyor gerçi yumurta oluşuyor olabilir... Aksın gitsin bütün sorunlar inşallah... Öpüyorum canım kendine iyi bak tatlım

Hmm ne guzel gez canım,tsş ederim inşallah ikimizde kilo veririz,inşallah tatlım
artık hamiş olmak istyrm ben yaa

Herkese merhaba .. Kızlar topic şenlensin azıcık bişeyler yapalım

İnciiiiiii bu kadar insanı delirttin gelirsen ceza alicaksin saka bı yana cok tedirginim inşallah hersey yolundadir.

Hamişlar pozitif testlerinizi attınız mı ?? Ya benim testler ertesi güne sacmaliyo .. Çarşamba gece test yaptım hiç bisey çıkmadı sabah testte böyle sararmış kabarmış bişeyler olmuş ama t cizgisinde hayalet gibi bı cizgi .. Öğleden sonra 5 te bidaha yaptım yine hiçbir şey yok sabah bı baktım silik cizgi ama t de değil c nin yanında .. Öğleden sonra yine yaptım hiç bise yok ertesi güne ne olucak merakla bekliyorum phia 24 saat atmayın derdiya bende öyle yapıyorum ama sacmaliyo testler .. Bu arada batım belli değil çünkü 40 günde bir oluyorum ben .. Bazen 36 bazen 43 olabiliyor .. Hiç bı sorun yok dedi doktor senin bünyen böyle 40 gün normal dedi.. Yarın olabilir bat ya da Pazartesi'ye kadar sarkabilir ..

Son düzenleme:
aranızda aşılama yaptıran varmı ve aşılamadan sonra hamıle kalan varmı ben aşılama yaptırcam ama korkuyorum acıyormu nasıl yapılıyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

arkadailar yumurtam 28 şubatta çatlamştı.bugün 15.gün oldu.bu sabah idrar testi yaptm negatif çktı3gün önce yaptm yne negatif çkmştı ama saatler sonra silk çzgi belrmştiama bugünkünde sonradan da çzgi belrmedi.gün boyunca bekldm ama çkmadıyumurta dölenmş olsydı 15.gün kesin çkarmıydı idrarda?????????lütfen yardmcı oluntestte 15.gün çkmamşsa sonra çkma ihtimali yoktr dye blyrm?????

arkadailar yumurtam 28 şubatta çatlamştı.bugün 15.gün oldu.bu sabah idrar testi yaptm negatif çktı3gün önce yaptm yne negatif çkmştı ama saatler sonra silk çzgi belrmştiama bugünkünde sonradan da çzgi belrmedi.gün boyunca bekldm ama çkmadıyumurta dölenmş olsydı 15.gün kesin çkarmıydı idrarda?????????lütfen yardmcı oluntestte 15.gün çkmamşsa sonra çkma ihtimali yoktr dye blyrm?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…