- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.801
gunaydın kızlar nasılsınz
umarım iyisinizdir
ben dun ovu testine başladım t c den acık renkte elimdede 5tane kaldı ama bakalım ha kacırdım yada daha olcak yumurtlamam
ama kg yuzunden pek ovu falan duşunmuyorum
bakalım hayırlısı olsun
Ssirin nerlerdesin kız?
Cadiozy sen nasıl oldun tatlım?
Ayşem uzulme hıc bir şey için
Kevok nerlerdesin?
Agresifmelek sen nasılsın canım?
canım benim yine neden üzüldün sen çok özledim sizi ya ayşem tatlım hayatta hiç birşeyi kafaya takmaya değmez rabbim sana bi melek bağışladı yavrunu ve kendini üzme sakın olur mu ben burada olmasam da inan ki duam hep seninle biraz sonra cuma toplantısına gidicem kuran falan okunuyor orada da dua edicem sana sende bana et benimde bebegim olsun yeni batım 22 martDuaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben((((((((((((((((
kızlar sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgi
Çok şükür sonunda oldu sanırım. Kan testi yapmadan kimseye söylemiycez
Dualarınız için çok teşekkürler hanımlar :)
Darısı tüm isteyenlere inşallah
Çok teşekkürler :) İnşallah ordanda alırım güzel haberi :)negüzel bir haber umarım kan testinde de güzel bir değer çıkar sağlıkla kucağına da alırsın.tebrikleeeeeer
Duaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben((((((((((((((((
gunaydın kızlar nasılsınz
umarım iyisinizdir
ben dun ovu testine başladım t c den acık renkte elimdede 5tane kaldı ama bakalım ha kacırdım yada daha olcak yumurtlamam
ama kg yuzunden pek ovu falan duşunmuyorum
bakalım hayırlısı olsun
Ssirin nerlerdesin kız?
Cadiozy sen nasıl oldun tatlım?
Ayşem uzulme hıc bir şey için
Kevok nerlerdesin?
Agresifmelek sen nasılsın canım?
çok teşekkürler . İNşallah isteyen herkes bebek sahibi olur. Gerçi kan testi yaptırmadım hala ama hayırlısı inşallahHarika bi haber bu,allah tamamina erdirsin insallah ne guzel hemen hemen ayni zamanlarda hamile kaldik insallah rabbim sonumuzu hayir eder hayirlisiyla tamamina ulastirir ve isteyen herkesi evlat sahibi yapar,amin.
evris .!.:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,mutluluğunu paylaşıyoruz tebrik ederim canım... Darısı başımıza...Biz de görecek miyiz o çift çizgiyi...
şirincim merhaba canım senı görmek ne güzel karşılaşamadık doğru düzgün bende de hep akıntı oldu bu ay bende soğan suyuna yordum. seninde öyle demekkı içimiz temizleniyor .birde ağrım sancım da yok şuan iyiym geçen ay yumurtalıklarım çok ağrısı ama şimdi öyle bir ağrım yok bakalım adetımın 16 günündeyım ama yumurtlama belirtsi göstermıyorum henüz. geç yumurtalama olabilir. aman olsunda yumoşlarım geç falan farketmez.
Canım benim sağol düşündüğün için bu aralar işlerimiz var Cidde'ye gidip geliyoruz onun için yokum... Senin spor iyi gidiyormuş çok sevindim canım diyetle birlikte istediğin kiloya gelirsin çok çabuk... Ben iyiyim bende spora devam ediyorum ama yemeği kısamıyorum yaabur Cuburu biraktım ama fındık fıstığı bırakamıyorum birde arkadaşımın düğünü olucak yaza iyice tutuştum... Mutlaka eski Halim'e dönmeliyim... Bu arada soğan kürüne devam ediyorum... Sanırım işe yarıyor çok fazla akıntım var... İnşallah soğan benimde vesilem olur...
Bu arada hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?