Bol bebiş topiği

sağol arkadaşım teşekkür ederim rahatım bu aralar bende 3 aydır istıyorum ama insan hemn olsun istiyor. olmayınca da telaşlanıyor. birgün hepimiz evlat sahibi olacağız önemli olan sağlıklı olması

Aysecim cok tesekkur ederim,bakiyorum hemen hemen bende bunlari yapmaya calisiyorum,ceviz badem,findik bunlari kahvaltida ve gun icinde aklima geldikce yiyorum.sabahlari 1 yumurta (zorla),az peynir 1-2 zeytin,domates salatalik ve 1 bardak sut iciyorum,ara ogunlerimi de meyve ve yogurt olarak gecistiriyorum,bitki caylarinin hamileler icin zararli oldugunu okumustum ama maydanozu bilmiyordum koftenin icindeki bir iki dal maydanozan bisey olmaz heralde,onun disinsa maydanozu pek sevmem zaten oyle koparip koparip yiyen biri hic olmadim.bakalim yarin gidicem kontrolum var bakalim kese duzgun gorunecekmi,insallah rabbim yuzume bakar da kotu bisey cikmaz keseyi dupduzgun gorebiliriz,insallah icerde hersey yolundadir...

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır foruma yazamadım.Adet günümden 1 gün önce idrar testi yaptım çok silik pembe 2. çizgiyi gördüm Ertesi gün hemen kan tsti yaptırdım değerim 56 çıktı.Yarın kan testini tekrarlıycam.Hamile arkadaşlar sizce ilk değer normal mi lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Yemeklerdeki ve salatanın içindekiler o kadar önemli değil.Ben severim koparıp yemeyi o yüzden söyledim yeme diye.Bide zayıflamak için kullananlar var maydonozu.Kaynatıp suyunu içiyorlar.O da idrar ve iltihap söktürücü.O yüzden.O kadarından bişey olmaz herhalde :) Korkma hiçbişey olmaz.Keseni de görürsün kalbini de duyarsın bebeğini de görürsün.Bu bekleyişler hiç bitmiyor.Önce kan tahlilinde yükselme,sonra kese,sonra kalp,sonra bebek,sonra cinsiyet,yaptırırsan 2li 3lü test sonuçları vs vs.Kaç kilo aldı,boyu uzadımı falan uzayıp gidiyor meraklanmalar :)) Sırayla yaşıyoruz hepsini.İnşallah herkes yaşayacak burada.
56 çok normal.1 gün arayla testin 2 katına çıkmalı.Yani en az 100 olmalı.Ben adetten 5 gün önce 22 görmüştüm.Yeni döllenmelerde değer düşük oluyor.Dikkat et kendine.Ağır falan kaldırma.Ayaklarını uzatmaya çalış sık sık.Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum:26:

Herseyin hayirlisi,hepimiz icin,bebisleri beklemek onlarin gelmesi icin dua etmek,bitkisel biseyler yapmak,kendinde belirtiler aramak,hamile oldugunu ogrenmek,sonrasinda degerdi keseydi kalp atisiydi derken gercekten cok heyecan verici birdonem bu,rabbim isteyen kimseyi bos cevirmesin insallah
Aysecim biraz once topigin en baslarina gittim ve senin hamileligini ilk ogrendigin zamanlari filan okudum ayni bi kitap gibi bisey burasi harika bi motivasyon insallah bu topikteki herkes hamile kalirda ilerleyen yillarda cocuklarin okullariyla ilgili vs baska konulariyla ilgili yazilar yazar,bugun benim yaptigim gibi arada sirada eskiye donup sipalarimizi istedigimiz bekledigimiz yillari okuyup okuyup mutlu oluruz

Ayşecim canım benim çok teşekkür ederim bakalım yarın tekrarlıycam kan testini haberdar ederim canım :)

nasılsınız kızlar ben çok heycanlıyım bat 3 gün 5 gün falan var tam belli olmuyo bu ay günde 1 klomenle başladım umut etmeye 3 gün sonra dr gittigimde ben yumurta var dicek diye beklerken hiçbişey yok dedi öldüm kahrımdan adetinde tekrar gel bidaha yutucaksın dedi salı gittiysem dr cuma müthiş agrılar çektim 10 gün gün aşırı ilişki dedi atlamadan uyguladık şimdi heycanla bekliyorum dün önceki gün test yaptım silik falan hiç çizgi yok ama testin alt kısmında illa bi hafif pembelik var ne iş anlamadım dün gece sol kasıgım çok agrıdı ve bacagama vurdugunu hissettim ama 8 aylık tecrübeme dayanarak umutlanmak istemiyorum belki ilacın etkisidir ki gebe kalsam testte çıkardı diye düşünüyorum sanırım bu ayda yok

agizdaki pis bir tad bende hic gecmior bende de var.ben 8. haftadayim snr suan acikma olunca ogurme oluo. 8 den sonra azalior mu acaba inanmak istiyorum bu 3. haftam cunku 5. haftadan beri boleyim

:) Bende adet bekleyenleri,test yapanları okuyunca bende bi zamanlar böyleydim diyorum.Çok güzel bişey hamilelikle ilgili bişeyler yazabilmek.Bekleyenlere dua etmek,fikir vermek.Burayı en çok bu yüzden seviyorum.Herkes birilerine yardımcı oluyor deneyimleriyle,yaşadıklarıyla,okuduklarıyla...

Ya senin idrar testinde çıkmayacaksa gebeliğin?Bu ihtimal var bide.Hiç çıkmayabiliyormuş idrar testinde bazı kadınlarda.İnşallah güzel bi haberle bu ayki batı atlatırsın ve kurtulursun bat saymaktan.

agizdaki pis bir tad bende hic gecmior bende de var.ben 8. haftadayim snr suan acikma olunca ogurme oluo. 8 den sonra azalior mu acaba inanmak istiyorum bu 3. haftam cunku 5. haftadan beri boleyim

Canım benim bende öyleydim.Son adet tarihinin ilk gününe göre hamilelik takvimi yapsana sende.Orada yazanlar birebir yaşadıkların oluyor.Benim o tadım yeni yeni düzelmeye başladı.İnşallah seninki de hemen geçer.

evet oda var ilk gebeligimde çıkmıştı gerçi başka marka bi testti nebilim umutlanmak istemiyorum boş yere ama bi arkadaşın yazdıklarını okudum ilk gebeliginde önceden ögrenmiş 2 cide çokkkk sonra çok kararsızım yaaaa

mrhaba kızlar bugun test yaptım 1207 çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bu arada hamilelik takvimini nasıl yaptınız bilgi verir misiniz...

ayy ne güzel yaa hamileler varr hadi canlansın topiğimiz tebrik ederrim arkadaşlar. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

hamişler tazecik anne adayları ne olur bize de dua edin. bizde sevinelım hamilelerin dualrı kabul olurmuş derler.

Dilerimki Allah'in eli hep uzerimizde olur,oncelikle bu topikte sonrasinda da heryerde tum dunyada kimler el acip dua ediyorsa,cocuk istiyorsa rabbim onlari geri cevirmesin,en kisa zamanda hamislerle dolsun tassin buralar,mutlu anneler mutlu babalar gorelim insallah

canim ben sat ile yumurtlama arasi 30 gun oyuzden haftam dogru cikmaz snr ben ovulasyona gore hespliyorum simdilik daha ultrason olmadim cunku. ovulasyon 10 subat ona gore 8. hafta icindeyim.. yeni mi duzeliyor Allahim daha 6 hafta daha mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…