Bol bebiş topiği

canim ben sat ile yumurtlama arasi 30 gun oyuzden haftam dogru cikmaz snr ben ovulasyona gore hespliyorum simdilik daha ultrason olmadim cunku. ovulasyon 10 subat ona gore 8. hafta icindeyim.. yeni mi duzeliyor Allahim daha 6 hafta daha mi var

Doktor son adetinin ilk gününü kayda alıyor zaten.ovulasyona falan bakmıyor.Sonrada bebeğin gelişimine göre haftasıyla uyumlu olup olmadığını söylüyor.Yani kalbi duyuncaya kadar geçerli olan tarih satın ilk günü.Bütün hesaplayıcılar da sat istiyor dikkat ettiysen.Kendini şartlama öyle.İnşallah çok ağır geçmeyecek hamileliğin.Dikkat etmezsen çoğalacak dikkat ettiğin sürece az az olacak sıkıntın.İnandır buna kendini.Ben hep çok dikkat ederim bulantım kusmam olmaz diyordum.Öyle oldu.Ama inan dakika saydım yemeklerim için falan.

Ayşecim beni yukarı listeye alır mısın? O gebeliğim kimyasal oldu...
Önümüzdeki maçlara bakıyorum...

agizdaki pis bir tad bende hic gecmior bende de var.ben 8. haftadayim snr suan acikma olunca ogurme oluo. 8 den sonra azalior mu acaba inanmak istiyorum bu 3. haftam cunku 5. haftadan beri boleyim

Inan cnm yasamis biri olarak soyluyorum sana. Bazen sadece kuru ekmekle gecistirdim koca gunu. Inan dakikalari sayiyordum isyerinde. Masamda kolonya. Elime yuzume kolonya suruyordum. Bazen yuzumu yikiyordum. Oturup agladim kac kere. Hic gecmiyecek gibiydi.
Suanda gece ve sabahlari oluyor ama o zamanki gibi degil. Hala cantamda lebleb ve kraker tasiyorum.
Ac birakma kendini. Agzina araara birseyler at. Ben saat basi birsyler yiyorum. Bazen meyve bazen kuru uzum. Hic bir sey yiyemezsen ekmek peynir ye. Ben bir onu bir de krakeri cikarmadim. Haslanmis patates bile cikti hhepsi gececek inan buna. Bebisini dusun.

Ben de esofman aldim bir esim tisort aldi. Bebek bakiyor tam karin kisminda kafasini cikarmis. Pantolonlari daha onceden bel kisimlarini diktigim icin simdilik onlari söküyorum. .
Tmm aysem gecmem. Dun gittigimiz avmde yoktu. Ama bundan sonra dikkat ederim cnmcim. Doktorumda uyarmisti telefon ve laptop konusunda. Onlara dikkat ediyorum.
O ne aysem ya 2 bi tl yok veremem o kadar. 2 bin liraya ben 4 tekerli araba alirim. Oyun parkalrinabaktik. Besik yerine oyun parki daha mi iyi olur bilmiyorum. Bir de gardirop karyola var. Var da var. Isimiz cok. Ben cinsiyet belli olsjn yavas yavas alirim herhalde aysem. Hepsini bir kere de alamam.
Bir de kuvet baktim banyo kuveti. Gitti gidiyor da. 124 tl. Vayyy dedim alt tarafi plastik.
Sanirim onlarda tek kisi bile banyo yaptirabiliyorsun. Kaymiyor bebek.
Neyse aysem bizim daha cooook isiiz var. Rabbim saglik versin hepsi olur gider elbet.

yeni hamişleri tebrik ediyorum hayırlı olsun :) Kıdemli hamişleri de tebrik ediyorum valla topiği ayakta tutuyolar bırakıp gitmedi kimse .. Bana gelince her gün bi gebelik testi yapıyorum :) Hamile değilsem bugün yarın olurum gibi .. Dua edin kızlar hamiş geliyim buraya ..

Yeni anne adaylarını ben de tebrik ediyorum. Allah nazarlardan korusun...

Bir gün rötarlı da olsa kırmızılara boyandım yeniden... Yine yıkım oldu benim için, içim çok sıkıldı bugün... Ama çabuk geçer sadece yeni batları beklemek yorucu geliyor....

sağolun kızlar.. yarına randevu aldım.. normalde devlet hastanelerinde endokrinologdan randevu almak oldukça zor oluyor, ama şansım yaver gidiyor.. inşallah doktor da içimi rahatlatır yarın..

ayşecim, sıkıntım tedavi olana kadar ilaç kullanmak değil.. muhtemelen başladım mı ömür boyu ilacı kullanmak zorunda olacağımdan sıkıntılıyım.. daha önce ameliyat da oldum biliyorum. hatta shunt ım var ve ağustosta 7 yıl olacak onunla yaşıyorum.. benim demek istediğim ömür boyu ilaç kullanacak hastalık yerine bi kere ameliyat olup tedavi olunacak hastalığı tercih ederim. ama tabii ki takdir neyse onunla yaşayacağız.. hastalığın geldiği yer belli, şifanın da... hepsi kabulüm.. rabbim hepinize önce sağlık versin.. inşallah yarı daha moralli bir halde haber veririm.. bu arada batım da 19 nisan... ümidim yok ama söyliyeyim dedim

Canim unuttum kusura bakma senin kacinci hafta basladi ve kacinci hafta daha ii oldu bide istahsizlik mi oldu yojsa direk kusma bulanti mi

Canim unuttum kusura bakma senin kacinci hafta basladi ve kacinci hafta daha ii oldu bide istahsizlik mi oldu yojsa direk kusma bulanti mi

Canim ben agir griptim hamileligimi ogrendigimde. O zamanlar azar azar basladi hem bulantim vardi hem istahsizlgim. 8. Haftada ve 9, haftada kustum. Yaklasik 10 gundur kusmuyorum ama bulanti eksik olmuyor. Istahim yok. Sadece myve yiyebiliyorum isteyerek. Benim midem zaten hassasti. Insallah seninki cabuk gecer.

Son düzenleme:
Ayşecim beni yukarı listeye alır mısın? O gebeliğim kimyasal oldu...
Önümüzdeki maçlara bakıyorum...
Geçmiş olsun canım benim.Allahım tez zamanda versin bebeğini inşallah.Bat tarihini söylersen eklerim listeye seni de.

Ben araba konusunda hafif bişey istiyorum.Baston pusetler var ama ona da 6aydan büyükken oturabiliyor çocuk.Birde puset kısmı çıkıp elde taşınabilenlerden istiyorum aslında ben.Hem puset hem araba masrafı olmasın.Beşik konusunu da araştırdım.Park yataklar yer sorunu olanlar için kullanışlı.Hele de sık seyahat ediyorsan.4 yaşına kadar kullanabiliyorsun.Sonrası oyun parkı oluyor.Ama kullananlardan duyduğum kadarıyla bebek 4-5 aydan sonra hareket ettiği için yatak sallanıyormuş.(sallanma özelliği hariç hafiflikten dolayı sallantı)O yüzdende sık sık uyanıyormuş.Memnun olan da çok olmayanda yani.Ben kullanış ve görüntü olarak sevmediğim için park yatak düşünmüyorum.Hem odamda uzun süre yatırmayacağım.40ı çıktıktan sonra taş çatlasa 3 ay sonra odasına alıştırırım.O yüzden beşik konusunda kararsızım.2 ay kullanacağım bi eşyaya 300-400 tl bağlamak zoruma gidiyor.Yer yatağında bile idare edebilirim çünkü eşyalar çok masraflı.Üstelik bize anne ve babalar dışında maddi yardımda bulunacak abi-abla yok.Herşey bize bakıyor yani.Dediğin banyolar bebek mağazalarında 20-30 tl falan.Filesi veya süngeri oluyor içinde tek başına da yıkayabiliyorsun bebeği.100 tl çok pahalı.Benim aklımda olan bişey daha var kesin alırım dediğim o da bebek yan yatma yastığı.Kusup uykusunda boğulma riskine karşı güzel bi önlem.Kullananlarda memnun.15-20 tl bişey o yastık.Bak derim.Kardeşime anlatıyorum bunları "ya bende ne zevkli alışveriş diyordum amma sorunu varmış bu işin yaa" diyor. :) Yaşamayınca bilinmiyormuş sıkıntıları

İnşallah olmazsın da güzeel bi halay çekeriz senin için..Morale ihtiyacı var topiğimizin.Nazar değdi bize.Kimse artık yeni bat da yazdırmıyor.Küçüldük resmen

Allahım yardımcın olsun.Beklemek çok zor.Allah çok bekletmesin inşallah hemen yollasın kollarına yavrunu...Yeni batını ekleyelimmi söylersen?

Hmmm çok geçmiş olsun canım.Bilmiyordum durumunu.Derdini veren dermanını da verecektir.Benim kardeşim de kuzenim de farklı rahatsızlıklardan ötürü ömür boyu hap kullanmak zorunda.Çok şükür dermanımız var diyorlar.Buna da binlerce şükür.Acı çekip de elden bişey gelmeyince daha çok yıkılıyor insan.Hem kendisi hem sevenleri.İnşallah bu konu böylece kapanır ve en kısa zamanda sağlığına kavuşursun bebeğinle beraber..

gunaytdın hanımlar nasılsınz ne var ne yok?
Dun akşam kotu gecti benim için oturdum agladım hırsımdan benım bebegm neden olmuyor dye eşimlede konuştm ben doktra gtcem dedm tedavi yapsınlar,oda bende urolojıye gidiyim dedi,sonuc olark onumuzdeki ayda gtcez kontrollere,bakalım hayırlısı olsun.

umarım sizler iyisinizdir,hepinizi opuyrm

inşallah bir bebeginiz olur.Rabbim sizede bir evlat versin.umudunu yitirme.herşeyin hayırlısını Alllah bilir.

Bizde bu konuşmayı yapmıştık ve o ay hamile kaldım.Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…