Bol bebiş topiği

Evet canlarım uzun bir zamandır girmiyordum çünkü artık kendimi dinlememeli ve bu konudan kendimi biraz uzaklaştırmak istedim..Bilenler vardır tam 2 sene önce bebeğimi kaybettikten sonra uzun zamandır bekliyordum..8 aydır da korunmuyorum,sezeryan olduğum için beklemek zorundaydık!Bu ay doktora gidip simir yaptırdım ve neden olmuyor diye kontrol olayım dedim..Doktor tamamen psikolojik dedi!!
Ve canlarım 2 günlük gecikmeden sonra bu sabah testlerimde ikinci çizgiyi silik de olsa gürdüm!!!Kan tahlili verdim hemen ama sonucumu yarın alabilecem..
Bu ay ilk defa takvime bakmadım,kocamla sadece istediğimizde beraber olduk..Daha önceki hamileliğim planlı değildi ve anlamamıştım hiç..Belirti falan bakmamaıştım..
İnanmazdım ama gerçekten oluruna ve yüce Rabb'ime bırakmak en doğrusuymuş..Tabii tıbbi bir sorun yoksa gebe kalmak için...
Yarın da kesin sonucu alırız inşallah Allah'ın izniyle..
Bu arada 2 gündür sanki adet olacak gibi hafif batmalarım oluyor ve biraz Göğüslerim hassas..Bunun dışında bir belirtim yok...Şu yüzden söylüyorum herkesin başı dönmeyebilir,midesi bulanmayabilir...Kendimizi öyle çok dinliyoruz ki...Bende yaptım bu hatayı geçen aylarda ve psikolojim çok bozulmuştu...
Yüce Rabbim neyi ne zaman alıp vereceğini bilir...Allah'tan burada isteyen bütün kız kardeşlerimin hayırlı haberlerini almayı diliyorum...

tebrik ederim Allah Sağ salım kucağına almayı nasip etsin bebişinizi.

İşte buuu....Hayırlı olsuuuuunnnnn İnşallah güzeeel bi sonuç alırsın ve sağlıklı bi hamileliğin olur

Kızlar az önce saf arı sütü tavsiye etti bi yakınım.Günde 1-2 damla aç karnına içilecekmiş.Duyan var mı aranızda?:26::26:
Çok faydalı bişeymiş.Hatta onu araştırırken arı sütü ve polenin sperm ve yumurtalıklara en iyi ilaç olduğunu okudum.

Hic duymadim canim ya. Ben normal sutu bile zorla iciyorum onu hicten icemem heralde.
Naptin nasil oldun keyfin yerine geldi mi?

hayırlı olsun.inş saglıkla kucagına alırsın.senin adına çok sevindim..inş diğer kardeşlerde bebek nasip eder Rabbim.

ben yedim ayşem hergün bir kaşık hamile kalmadan önceki ay. bal arı sütü polen karışımı almıştım ben. yorgunluğa iyi geliyormuş bağışıklığı artırıyor çok faydalı. biz geçen sene de bir şişe yemiştik. bu sene de yedik özellikle kışın. hamilelere de çok faydalıdır herhalde. aslında yemek lazım.

Oyyy ne kadar miniiiikkkk Kocaman olsunda annesi taşısın onu inşallah

ayy inşallah inşallah,allahım göstersin bizlere o günleri,insallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım.Bu arada bugun doktor kontrolüm vardı artık bende normal bir gebeyimmm!! doktor keseyi görmek istediği gibi görebildiğini söyledi,kesenin boş olmadığını da belirtti çok içim rahatladı doğrusu,artık sizde 12. haftaya kadar tüm gebeler kadar risk altındasınız dedi,yani herşey normal,bir de bugun bir sürü test yapıldı bana kan sayımından sarılığa,tiroidden sokak hayvanlarına olan bağışıklığıma kadar bir dolu test tüpler dolusu kan verim,idrar verdim bakalım sonuçlar birkaçgün sonrasında çıkacak ama 10 sonraki kontrolümde bakacak doktor.

tebrik ederim,allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.aynen bende de öyle aman aman bi belirti olmadı,aynen adet olacakmışım gibi karnıma ve kasıklarıma sancılar girdi kısa süreli bir de göğüs sızısı o kadar yani illa her hamile kalanın hemen midesi bulanmıyor başı filan dönmüyor,çoğu kişinin hem fikir olduğu meşhur kasık batmaları filan bende hiiç olmadı ne zaman kendini dinlemei bırakırsan sanırım gerçekten o zaman geliyor

yan yatma yastıklarına baktım ayşem. o bebeği arkasını destekleyeni diyorsun dimi? bir de delikli olan var. normal yastıkla da desteklenebilir arkasından. zaten hep aynı yöne yatıramıyorsun kafasının şekli değişiyor :) sürekli sırt üstü yatınca kafa enseden basık oluyor :) bir tarafa fazla yatınca kafa yamuluyor yumuşak oluyor kemikleri yazık yaa..kardeşimde ben epey şeyler denedim. bir de sallamadan uyumuyordu evin ortasında salıncak vardı bizim :) emzirmeyi bırakana kadar geceleri ben yanımda yatırcam mecbur. hatta babayı göndeririz diğer odaya :)) oyüzden tekerlekli çekiştirebileceğim uyurken sallayabileceğim bir beşik istiyorum. hatta otomatik olanlar bile varmış ama elektrikten insan korkar..
küvete geçen fileler var onlar nasıl acaba? gerçi daha sonra kullanılmayacak. biz kardeşimi leğen de yıkıyorduk. annem tutardı ben su dökerdim. aslında dediğin gibi hiç gerek yok fazla masrafa.
bende büyüyen, sallanan çekmeceli karyolalar var onları beğendim. çilekte çok pahalı ama internette daha uygun. yanında ve altında çekmeceleri var. daha sonra bu çekmeceler çıkıp komidin oluyor ve masa oluyor bir de karyola. büyüyünce de iyi olur dedim. bakalım kısmet.
Valla ayşem ya zevkli gibi görünüyor da çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dünyaya gelecekler de büyüyecekler mi onlarda..

cnm ya sana bir şey sormak istiyorum. benim sağ kalçama eğilip kalkarken bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. hani spor yaparsın da et kırılır ya öyle acıyor.
maden suyu da içiyorum yoğurt da yiyorum muz da yemeye başladım ama niye oluyor anlayamadım. sen de bir ara oluyor demiştin. senin geçti mi?

Hic duymadim canim ya. Ben normal sutu bile zorla iciyorum onu hicten icemem heralde.
Naptin nasil oldun keyfin yerine geldi mi?
Dün aldım saf arı sütünü.İki yemek kaşığı kadar bile değil 17 tl. Kürdanı batırıyorsun 1 gr bulaşıyor ucuna sadece bu kadar yiyorsun günde.Onuda ekmeğe sürüp yedim.Bal,pekmez ile de karıştırabiliyormuşsun.Daha yavaş karışıyormuş kana.Aç karnına yersen iştah açıyormuş.Ben kahvaltı ederken yedim.3 yaş üstü için iştah açıcı olarak kullanılabiliyormuş.O küçücük şişe bana 1 yıl gider sanırım.Zindelik veriyor,zihin açıyor,unutkanlığa iyi geliyor,beyin gelişimi-algılamaya destek,bağışıklığı güçlendiriyormuş,romatizmadan düşük tansiyona herşeye iyi geliyormuş.Normalde de yenmeli diyorlar.Çok kuvvetli olduğu için az yeniyormuş.Aktar elime bulaştığında yalıyorum inanın akşam koşuya çıkıyorum 2 saat diyor.Enerji patlaması oluyormuş insanda.Fazlasına gerek yok :) Bence sende başla.Çocuklara da yedir hatta.Ömer Faruk'a şifa olur hem.

Balla karışık olanların etkisi daha azmış.Ben saf süt aldım.Onu azcık yiyorsun zaten.Feyza'ya anlattım yukarda :)

Çok dikkat etmelisin artık kendine.Üzülmek,hoplamak,hele hele yukarıya uzanmak yok.Oturarak bağla ayakkabını.Ani hareket yapma.Zaten bunları yapınca batmalar canını acıtıyor.Aman dikkat diyim.Gerçi eksik gebelikse (Allah korusun) sen yatsan bile düşüyormuş.Olmaz inşallah öyle bişey.Kötü düşünme bu konuda.Allahım en hayırlısını gönderecek inşallah sana.

agzımda tuhafff metalik bi tat var heveslenmek istemiyorum ama belirti olabilirmi kızlar 2 3 gün kaldı bat a bide tuhaf bi bulantım var
:)) İnşallah 3 ay daha sürer bu tuhaflık Ben hala çekiyorum.Erken başlamadı bende ama.Seninki erken başlamıştır belki :))) Bi test yap bakalım varmı bişeyler

Elektrik yerine kurmalı yada pilli olanlarda var.Sallamaya alıştırma derim ben.Kardeşinden çekmişsiniz zaten.Ağladığında kucağıma da almayı düşünmüyorum ben.Alışmasın diye.Masajla rahatlatabilirim inşallah.Yanımda da uzun süre yatırmayacağım inşallah.Hele de yatağıma almayı hiç düşünmüyorum.O yatağa alışınca çok zor oluyor ayırması.Deneyimlilerden biliyorum.Yatağında yatsın.Napalım kalk yat yapacağız artık bizler
Yatağa Sabitlenen Beşik ile ilgili İlanlar, Ürünler, Firmalar, Yatağa Sabitlenen Beşik ile ilgili İlan Ver, ilanlara bak - gunlukreklam.com bak bu çok kullanışlı geldi bana.Hem küçük hem kalkmak zorunda değilsin hemde yatağımda değil :)

Evet canım.Magnezyum eksikliğinden oluyormuş o.Doktoruna yakın zamanda gitmeyeceksen ara söyle.Folikasiti bırakıp elevit diye daha güçlü vitamine geçeceksin sende.Yani benimki elevit seninki farklı olabilir.Onda magnezyum desteği var.2 gün içinde geçiyor ağrılar.Muz da çok iyi geliyor.Günde 2-3 yedim ben.Ama o da kabızlık yaptık :26:

Hayirli sabahlar aysecigim ari sutu guzel birseymis deneyim ben de.aslinda omer faruk icin iyi olur cok unutkan ayakkabisini baskasininki ile karistirip geliyor,montunu unutuyor yedigini bile unutuyor ama istah acici demissin omer kullandigi kortizonlu ilaclar ve serumlar sayesinde 37 kg ya ulasti cok oldu yani su an az yedurmeye calisiyorum ama istahi cok. Allahtan ilaclarini kestiler daha fazla kg almasi ayagi icin zararli yuzme kursuna yazdirdim umreden sonra basliycak yemegi seven bir cocuga yeme demek cok zor icim gidiyor , digerine de yemek yedirmek eziyet 2 senedir hep ayni kg.napicagimi sasirdim birine yeme oglum digerine hadi ye oglum:))))

O zaman küçüğe sabah aç karnına yedircen Ömer'e kahvaltıdan sonra.O zaman iştah açmıyormuş.Ömer'e meyve ver bol bol.Meyve salatası yap çikolata sosuyla falan süsle.En azından karnını tok tutar meyve kilo almaz.Sütlü tatlılarda işe yarar.Sık ama az porsiyonlar hazırla.Kilo almaz o zaman.Mesela ekmeksiz çorba ver.1 saat sonra meyve ver.1 bardak süt.Bir dilim yoğurt gibi.Gelişim çağında da olunca zor olur dur demek.Mecburen az yağlı haşlamalar yedircen.Ekmeksiz.Allah kolaylık versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…