- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.941
O zaman küçüğe sabah aç karnına yedircen Ömer'e kahvaltıdan sonra.O zaman iştah açmıyormuş.Ömer'e meyve ver bol bol.Meyve salatası yap çikolata sosuyla falan süsle.En azından karnını tok tutar meyve kilo almaz.Sütlü tatlılarda işe yarar.Sık ama az porsiyonlar hazırla.Kilo almaz o zaman.Mesela ekmeksiz çorba ver.1 saat sonra meyve ver.1 bardak süt.Bir dilim yoğurt gibi.Gelişim çağında da olunca zor olur dur demek.Mecburen az yağlı haşlamalar yedircen.Ekmeksiz.Allah kolaylık versin canım.
gunaydın kızlar nasılsınız?
Umarım iyisinizdir,benim bat 22sindeydi,ama gec yumurtadım için muhtemelen 31ne kalcak sanırım.
Bu ara bi kaç hamiş olsa keşke
agresifmelek nerlerdesin?
Ssirin nasılsın?
ayşem senın hamilelik nasıl gidiyor?
Cadıozy canım bulantıların nasıl oldu?
kevok nerdesin?
Günaydın canım.
Çok şükür iyiyim..Meyve çantamı evde unutmuşum bişeyler aldım kendime onları tırtıklıyorum.
Bende öyle olmasını diliyorum.Bi sürü hamiş olsa ne güzel olur
inciden hiç ses yok değilmi hala?Bazen geçmişi okuyamadım gözden kaçırmış olabilirim...
Oturup aglıyasım var... kızlar moralım iyice bozuldu
Bugün kan testini aldık Beta-hCG 120 , doktor yine kan aldı yarına daha çok yükselmiş olur iyice emin oluruz dedi.Bu arada Folic içmeye başladım...
İnanamıyorum gerçekten,2 seneden fazla bir zaman bunu bekledik şu anda duygularımı anlatamam...Yüce Rabbim'den hayırlısını diledim ve oldu inşallah...
Göğüslerim hassas ve yanlardan değişik bir batmalar oluyor yumurtalıklarıma doğru..
Hepinizi çok seviyorum..Allah hepinizin gönlüne göre versin...Benim kadar uzun bekleyen az gibidir, sabır ve pozitif düşünmeye çalışın canlarım
Bugün kan testini aldık Beta-hCG 120 , doktor yine kan aldı yarına daha çok yükselmiş olur iyice emin oluruz dedi.Bu arada Folic içmeye başladım...
İnanamıyorum gerçekten,2 seneden fazla bir zaman bunu bekledik şu anda duygularımı anlatamam...Yüce Rabbim'den hayırlısını diledim ve oldu inşallah...
Göğüslerim hassas ve yanlardan değişik bir batmalar oluyor yumurtalıklarıma doğru..
Hepinizi çok seviyorum..Allah hepinizin gönlüne göre versin...Benim kadar uzun bekleyen az gibidir, sabır ve pozitif düşünmeye çalışın canlarım
topik 3 aydır var ve 3 ayda ne çok hamişimiz var. daha çok olsun umuyoırum
kızlar benim hamilelik takvimim dün normaldi,bugün bir hafta önde gösteriyo,daha dün 5. haftaya girdim ben dün 5 hafta yazıyodu,bugün 6 haftalık yazıyo.neden ki acaba?
Günde 3-4 adet ceviz + 1 avuç badem + 1 yumurta + süt veya yoğurt yemeyi sakın ihmal etmeyin.
Kuzularınızın ilk beyni gelişiyor.Folik lazım.Koyu renkli sebzeler yiyin bol bol.Ispanak gibi....
+1 olduğunda yeni hafta yazıyor.
Ben bugün 13+5.gündeyim.14.haftanın içinde olduğum için 14 yazıyor.Cumartesi 15 yazacak çünkü 15.haftadan 1 gün almış olacağım.Her cumartesi +1 oluyorum.Öyle aklımda tutuyorum.Anladın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?