Bol bebiş topiği

Allah nazarlardan korusun listemizi
En yakın zamanda topik yazımızı da güncelleyim değil mi artık?

Rabbim kalan arkadaşlarımıza da en alta eklenmeyi nasip etsin bu ay
Dualarımız sizinle kızlar

hehehe tabi ya arkamdan iki kişi geliıyor

canım allah gönlüne göre versin öğren su cinsiyeti artık yaaaa bizde merak ediyoruz

Sabahlara kadar konuşsam,akşamlara kadar yazsam anlatabileceğimi sanmıyorum içimdeki korkuyu.Cinsiyet dendiği anda gözlerim yanmaya başlıyor,gözlerim koruyor,boğazım düğümleniyor.Nolur kınamayın beni.Sevmediğim bi cinsiyet yok benim.Sadece yeterince koruyamamaktan korktuğum,hatta belki diğerinden bile çok sevdiğim bir cinsiyet var....
Allah herkesin kalbine göre versin.Gelecek ay da öğrenmeyeceğim ben cinsiyetini.Yada drdan değilde eşimden duymak iyi gelir.Hiçbirşey bilmiyorum şu an

merhabalaaarrrrrrherkese hayırlı günleerrrrrayy burası ne kadar güzell yaaa herkesin bebişi vaarrrrayşemm nasılsn ii misin bu arada diğer bayanlar nasılsnzzzzzzayşeem beni hatırladnmıı gelsin yavrularımız gariiii:)))))) topiğindeennn sen demiştn yaaa topiği açan hamile kalyo die ama cıkkk bende bebiş olmadı bu ayda yaaaaaaa hasta oldum önümüdeki aya kaldım artıkkk:18::18::18:aman maşallaahhhrabbim bebişlerinizi kucağınız almayı nasip eder inşallah yaaamaşallah maşallah maşallahh

inci
canım tebrik ediyorum bu mutluluğun tadını çıkart harika bir duygu çünkü. Aslında hiçbir şeyi kafana takmanın manası yok çünkü vakti geldiğinde Rabbim veriyor minişlerimizi. boşuna kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz geçen zaman içinde.

Son düzenleme:

Ooo misafirimiz var Hoşgelmişsiniz Hiç dert etme sen adet oldum diye.Sizde o pozitiflik varken bebeklerinizin gelmesi yakındır.Bende dua ediyorum sana ve arkadaşlarına.Daha doğrusu bekleyen ve isteyen herkese dua ediyorum.

canım en iyisini sen biliyorsun . kendini nası iyi hissediyorsan öyle davran mecbur değilsin hiçbirşeye umarım bu kaygıların en kısa zamnda geçer.

canım en iyisini sen biliyorsun . kendini nası iyi hissediyorsan öyle davran mecbur değilsin hiçbirşeye umarım bu kaygıların en kısa zamnda geçer.

Amiiin.Şu ikindi ezanlarında duysun Rabbim sesimi.Duyduğuna ve benim için en iyisini hazırladığına eminim.Ama insanım işte kaygılanmadan duramıyorum

o zaman bende kendimi kandırmaya başlıyayım benimde bu ay ilk defa 4 gün geçti adetim :) önümüzdeki ay bizim halayımız çekilir inşallah canım ya...

Ama ne yazık ki benim ki zor eşim de morfoloji var

ay hamile kalalımda geçiomu erkenmi oluyo nasıl oluyosa olsun :)

hamile haberi duyunca kıskanmak gibi değil sakın yanlış anlaşılmasın ama içim bi tuhaf oluyo

hamile haberi duyunca kıskanmak gibi değil sakın yanlış anlaşılmasın ama içim bi tuhaf oluyo

rabbim hayırlısını versin canım.
ben bu ay hamileliği kolaylaştırıcı jel kullanıcam. Bakalım birde bunu deniyeyim:)

Evet çok dogru kuzum.

Taka taka kafada saç kalmıcaktı :)))

Kocişin yüzündeki ifade çok komik :)

Şaştı kaldı adam gerçekten mi gerçekten mi diyip duruyor.

Rabbim herkese nasip etsin.

Şimdi şimdi kasıklarımda batmalar başlıyor. Bebişim bana sıkı tutunnnn ne olurrr

Ooo misafirimiz var Hoşgelmişsiniz Hiç dert etme sen adet oldum diye.Sizde o pozitiflik varken bebeklerinizin gelmesi yakındır.Bende dua ediyorum sana ve arkadaşlarına.Daha doğrusu bekleyen ve isteyen herkese dua ediyorum.

ayy ayşemmm inşallahh dua edin yaaa ne kadar çok istyorm anlatamammm hamilenin duası kabul olurmuşş bu arada hani bana kahve ısmarlaycktın

Canımsın seni çok iyi anlıyorum.O duygun kıskanmak değil buruklaşmak.Hele de uğraşmadan "tesadüfen" hamile kalanlar deli eder insanı.Ama işte uğraşmıyor,oluruna bırakmış,hayatına devam etmiş.Formül de bu.Psikolojiye bağlı olduğu için insan duygularına söz geçiremiyor
Olacak ama inanıyorum ben.Şu an listenin altında olanlar da seninle aynı şeyleri söylüyorlardı.Ama oldu.Seninde olacak.Sadece yazılmadı daha sana o an...Dua edelim bu ay yazılmış olsun sende gözyaşları içinde yaz HAMİLEYİİİMM diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…