Bol bebiş topiği

kız ne bileyım anne lafını kımse demedi ki bana daha kendime daha söyleyemiyorum kızıııımmm sen anne olacaksın diye.
Ne bakıyon güldüğüme kıız.Son kontrolde doktor bak annesi parmaklarına dediğinde bi ağlamaya başladım bi görsen yerlere yatardın.Ekranı göremedim gözyaşından.Onun için neler hissettiğimi bi bilse

Bu halay agresifmelek için...

Bu halay karapissso için....

Ve bu halay da inci61inci için...

Haydi kızlar hamişlerimiz için halaya...

.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: Hobaaaaaaaa

Kızlarrr merhaba.

Değerim 979,8 çıktı. HAMİLEYİMMMMMMMMMMM

2 hafta sonra gel keseye bakalım daha yeni gebelik dedi.

Hayırlı uğurlu olsun bebişin annesi.

2 hafta dayananabilirsen na ala. Dayanamazsan 16 sında gitsen bile çok rahat görünür karından ultrasonla kesen. Vajinal bakılacak olsa 2 gün sonra bile görünür, değerin epey yüksek.

2 hafta sonra gittiğinde hem keseyi hem kalp atışını görürsün muhtemelen.

Son düzenleme:
canım evliliğin daha çok yeniymiş şimdi gördüm. Korkuyorum dediğine göre inşallah hamile değilsindir ne diyim..

Yok canim ne hissedeceğimi bilememek emin olamamak korkutuyor birde eşimle tartıştik 3 gündür konuşmuyoruz ayrı sehirlerdeyiz suan. Yoksa bir bebeğe sahip olmak ne büyük mucize istiyorum. Inci tebrikler canim

ben sipirali çıkaralı 5 ay oldu hala bişey yok..

Kısmet:

öyle gerçekten canım nasip kısmet...
ben bugün ne çok hamiş haberi aldım ya...
biraz önce lise arkadaşım aradı..
eşi kesinlikle çocuk istemiyor ve korunuyor.
sadece bir kere bi anlık birşey olmuş bu ay..
adetine de 5-6 gün varmış bugün kahverengi pembe arası bi damla lekelenme yaşamış..
ne olabilir diye bana sordu..
bir hafta sonra hamiş haberini alırız dedim :)
yerleşme kanaması olabilir dikkat et dedim.

herşeyin hayırlısı...

Değerlerin çok güzel maşallah... Allahım yavrunla tanışmayı da nasip etsin canım...
İnci herhangi bir değişiklik hissettin mi peki bu ay biraz yazar mısın?..

Kizlar hepinize cok tesekkur ederom. ALLAH razi olsun. Roter kuzum insallah sizlerde hamile kalacaksoniz. Bnde 5. Ayimda hamis kaldim. Ben bu ay adet biter bitmez 1 gun yapip bo gun yapmiyoduk. Taki ovulasyon tarihime kadar. 24 nde ovu.de cift cizgi gordum. 23 ndede iliski olmustu. Ben hamis kaldiysam 23-24-25 nde kaldom. 25 nden sonra hic iliski olmadi. Belirtim adet gununden itibaren goguslerim acimaya basladi. Arada ama cook nadir kasik batmasi, uykum cok gelio, birde dudaklarim kurumustu. Hepsi bu kuzucuklarim. Buraya hamileyim yazacagim aklima gelmezdi. Bilmiyorum cok karamsardim. Ama RAbbim bebisimi bana yollamis bile. Eve geldik sukur namazlaarimizi kildik. Allahim herkese nasip et kizlar umudunuzu kaybetmeyin.suan tel.den yaziom kocisin pc de isi varmis. Opuyorum sizleriiii

Ya bide dikkat ettinizmi hep önceki ay adet gecikmesi yaşayanlar sonraki ay gebe kalıyor bu tesadüfmi yoksa bilimsel bi cevabı varmı
yada ben geçen ay gecikmeli yaşadım kendimi kanırıyorum buda olabilir:)

inciiiiiiii

çok dua etmiştim sana sonunda oh be:)

yüce rabbime sığındıktan sonra gerisi gelir...

çok sevindim çok:)

Kuzum Alalh razı olsun. Hepimizin duaları birbirimize geçti emin ol.

Ya bide dikkat ettinizmi hep önceki ay adet gecikmesi yaşayanlar sonraki ay gebe kalıyor bu tesadüfmi yoksa bilimsel bi cevabı varmı

Bak biliyorsun ben 17 gün gecikme yaşadım ve artık pko lu olduguma inanmaya başlamıştım. bu teori bende tuttu. Rahim kendini gebeliğe hazırlıyor gerçekten.

Canım erkende gidebilirim elbette. kıpır kıpırım yerimde duramıyorum. Kocişle ben saflaştık. Şoka girdik :)))

İnşallah 2 hafta sonra kese ve kalp atışlarını tamamen duyarımda o stresttende kurtulurum.

Bu değere göre acaba ne kadarlık benim sıpa ?

Yok canim ne hissedeceğimi bilememek emin olamamak korkutuyor birde eşimle tartıştik 3 gündür konuşmuyoruz ayrı sehirlerdeyiz suan. Yoksa bir bebeğe sahip olmak ne büyük mucize istiyorum. Inci tebrikler canim
Bunlar evliliğin tuzu biberi.Küslüğü uzatmamak için elinden geleni yap.Kalbini kırdıysa da alması için ona bi şans ver.Ona yol göster.Erkekler bizim aklımızdan ve kalbimizden geçenleri bilemezler.Hepimiz yaşıyoruz bu tür şeyler merak etme.
Bebek aklına düştüyse sevgisi de kalbine girmiştir emin ol..Gelmeden sevgisini gönderiyor o masum kuzular

Bende de tam tersi oldu.
2.ay 1 gün gecikti.
3.ay 6 gün erken geldi.
4.ay 4 gün erken geldi.
5.ay oldu.
Adet düzensizliği rahmin gebeliğe hazırlandığını gösterir derler hep.Gecikme yada erken gelme.Mutlaka güzel bişeylerin habercisi

o zaman bende kendimi kandırmaya başlıyayım benimde bu ay ilk defa 4 gün geçti adetim :) Önümüzdeki ay bizim halayımız çekilir inşallah canım ya...

Ama ne yazık ki benim ki zor eşim de morfoloji var

SAT tarihine göre gebelik takvimini yap yazar orda 3 aşağı 5 yukarı. Hoplama zıplama falan yok biliyorsun değilmi? Artık daha ağır hareket edeceksin.Tosbaa gibi

SAT tarihine göre gebelik takvimini yap yazar orda 3 aşağı 5 yukarı. Hoplama zıplama falan yok biliyorsun değilmi? Artık daha ağır hareket edeceksin.Tosbaa gibi

Yaptım saol şekerim

Yok artık hiç bişi yapmıcam ağır mağır silkelemeymiş, süpürmeymiş cıkkk cıkkkkk.

Bulmuşum kuzumu bırakırmıyım hiçç teyzesiiii

Canım şimdi kendi kan tahlili sonuçlarıma baktım.
Ordaki değerlere göre 5 haftalık bebişin.

4 hafta: 9,5-750
5 hafta: 217-7138 diyor.

Son adet tarihin ne zamandı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…