- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.761
kızlarrr merhaba.
Değerim 979,8 çıktı. Hamileyimmmmmmmmmmm
2 hafta sonra gel keseye bakalım daha yeni gebelik dedi.
sağol canım benım.
kevokçum inşallah hep birlikte seninde halayını çekicez sabırsızlıkla bekliyoruum canııım
kız ne bileyım anne lafını kımse demedi ki bana daha kendime daha söyleyemiyorum kızıııımmm sen anne olacaksın diye.
Bu halay agresifmelek için...
Bu halay karapissso için....
Ve bu halay da inci61inci için...
Haydi kızlar hamişlerimiz için halaya...
.
Kızlarrr merhaba.
Değerim 979,8 çıktı. HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
inşallah canım benim.
Biraz önce haber aldım. Eltim üçüncü çocuğuna hamile. Sprali vardı çıkarttığı ay hamile kaldı. Herşey nasip kısmet...
Kızlarrr merhaba.
Kızlarrr merhaba.
canım evliliğin daha çok yeniymiş şimdi gördüm. Korkuyorum dediğine göre inşallah hamile değilsindir ne diyim..
ben sipirali çıkaralı 5 ay oldu hala bişey yok..
Kısmet:
Değerlerin çok güzel maşallah... Allahım yavrunla tanışmayı da nasip etsin canım...
İnci herhangi bir değişiklik hissettin mi peki bu ay biraz yazar mısın?..
öyle gerçekten canım nasip kısmet...
ben bugün ne çok hamiş haberi aldım ya...
biraz önce lise arkadaşım aradı..
eşi kesinlikle çocuk istemiyor ve korunuyor.
sadece bir kere bi anlık birşey olmuş bu ay..
adetine de 5-6 gün varmış bugün kahverengi pembe arası bi damla lekelenme yaşamış..
ne olabilir diye bana sordu..
bir hafta sonra hamiş haberini alırız dedim :)
yerleşme kanaması olabilir dikkat et dedim.
herşeyin hayırlısı...
inciiiiiiii
çok dua etmiştim sana sonunda oh be:)
yüce rabbime sığındıktan sonra gerisi gelir...
çok sevindim çok:)
Ya bide dikkat ettinizmi hep önceki ay adet gecikmesi yaşayanlar sonraki ay gebe kalıyor bu tesadüfmi yoksa bilimsel bi cevabı varmı
yada ben geçen ay gecikmeli yaşadım kendimi kanırıyorum buda olabilir:)
Hayırlı uğurlu olsun bebişin annesi.
2 hafta dayananabilirsen na ala.Dayanamazsan 16 sında gitsen bile çok rahat görünür karından ultrasonla kesen. Vajinal bakılacak olsa 2 gün sonra bile görünür, değerin epey yüksek.
2 hafta sonra gittiğinde hem keseyi hem kalp atışını görürsün muhtemelen.
Bunlar evliliğin tuzu biberi.Küslüğü uzatmamak için elinden geleni yap.Kalbini kırdıysa da alması için ona bi şans ver.Ona yol göster.Erkekler bizim aklımızdan ve kalbimizden geçenleri bilemezler.Hepimiz yaşıyoruz bu tür şeyler merak etme.Yok canim ne hissedeceğimi bilememek emin olamamak korkutuyor birde eşimle tartıştik 3 gündür konuşmuyoruz ayrı sehirlerdeyiz suan. Yoksa bir bebeğe sahip olmak ne büyük mucize istiyorum. Inci tebrikler canim
Bende de tam tersi oldu.Ya bide dikkat ettinizmi hep önceki ay adet gecikmesi yaşayanlar sonraki ay gebe kalıyor bu tesadüfmi yoksa bilimsel bi cevabı varmı
Ya bide dikkat ettinizmi hep önceki ay adet gecikmesi yaşayanlar sonraki ay gebe kalıyor bu tesadüfmi yoksa bilimsel bi cevabı varmı
Kuzum Alalh razı olsun. Hepimizin duaları birbirimize geçti emin ol.
Bak biliyorsun ben 17 gün gecikme yaşadım ve artık pko lu olduguma inanmaya başlamıştım.bu teori bende tuttu. Rahim kendini gebeliğe hazırlıyor gerçekten.
Canım erkende gidebilirim elbette. kıpır kıpırım yerimde duramıyorum. Kocişle ben saflaştık. Şoka girdik :)))
İnşallah 2 hafta sonra kese ve kalp atışlarını tamamen duyarımda o stresttende kurtulurum.
Bu değere göre acaba ne kadarlık benim sıpa ?
SAT tarihine göre gebelik takvimini yap yazar orda 3 aşağı 5 yukarı.Hoplama zıplama falan yok biliyorsun değilmi? Artık daha ağır hareket edeceksin.Tosbaa gibi
Canım erkende gidebilirim elbette. kıpır kıpırım yerimde duramıyorum. Kocişle ben saflaştık. Şoka girdik :)))
İnşallah 2 hafta sonra kese ve kalp atışlarını tamamen duyarımda o stresttende kurtulurum.
Bu değere göre acaba ne kadarlık benim sıpa ?
Yaptım saol şekerim
Yok artık hiç bişi yapmıcam ağır mağır silkelemeymiş, süpürmeymiş cıkkk cıkkkkk.
Bulmuşum kuzumu bırakırmıyım hiçç teyzesiiii
Canım şimdi kendi kan tahlili sonuçlarıma baktım.
Ordaki değerlere göre 5 haftalık bebişin.
4 hafta: 9,5-750
5 hafta: 217-7138 diyor.
Son adet tarihin ne zamandı?
Yesin onu teyzesi.Isırsın o poposunu
Hemen listeyi güncelliyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?