Bol bebiş topiği

Canım ilk çocuğunda buca da bi doktora gidiyordu. Hatta bizim kuzenlerin hepsi ona gidiyordu. Ama şimdi yeni bebeğinde neye karar verdi bilmiyorum canım sorarım senin için..

Ama sana kızıcam şimdi :) Sen nerelerdesin bakim yoksun buralarda.. Halay çekecez hemşerim yok. Olur mu hiç öyle..Bizi sensiz bırakma geri dön sahalara:)

Canım çok çok tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin... Veeeee bende de bir haber vaaaaaar :))) Nurtopu gibi 2 adet taş saptandı böbreklerimde :)) Az derdim vardı ya, bir de bu çıktı şimdi :))) Bebiş beklerken taş alacağım galiba kucağıma :))

canım çok geçmiş olsun nasıl olacak tedavin ilaç falan mı kulalancaksın. inşallah hemen atlattırsın da bebiş çalışmalarına devam edersin.

Allah korusun kız.. Canım çok geçmiş olsun.
Rabbim daha kötüsünden korusun.
İnşallah çok yakında taş değil bebiş haberi alırız senden..

canım çok geçmiş olsun nasıl olacak tedavin ilaç falan mı kulalancaksın. inşallah hemen atlattırsın da bebiş çalışmalarına devam edersin.

Sağol canım. Valla dün şaşkınlıktan doktora bişey soramadım ki. Salı günü ilaçlı bir film çekecekler. Doktor onun sonucuna göre ne yapacağımıza karar vereceğiz dedi. Bebek istediğimi söyleyince de, bu ara rafa kaldır, önce tedavini planlayacağız, zaten çekeceğimiz film vs. döneminde bebek mümkün değil dedi. Oyyyyy oy... yakında menapoza gireceğim zaten, o zaman hiç olmayacak :)))))

kız öyle deme Allah korusun dur bakalım ne menapozu daha

dur bakalım canım benım yaa nerden kapıldın o fikre hemen. aaaa 40-45 yaşındakı insanlar çatır çatır doğuruyor. sana sıra gelene kadar menapoza çok var olumsuz birşey düşünme güzelce tedavini ol bakalım hem belki çok da uzun sürmeyen bir tedavidir. çok geçmiş olsun canım olumsuzluğu at kafandan

Kız Allah korusun.İçersin ilacını geçer inşallah bişey kalmaz.Ondan sonra da taş gibi bi bebek doğurursun çatır çatır :))

2 dk boş bıraktım hemen değişmiş bizim topik
Kimi taş doğuracakmış
Kimi menopoz hayalleri kurmuş.
Noliiiyyy kızlar size.
Yok öyle işin kolayına kaçmak.Sizlerde yaşayacaksınız bizim yaşadıklarımızı
Bulantılar,ağızdaki iğrenç tatlar,kalp atışı için gün saymalar,cinsiyet için dualar etmeler,tahminlerde bulunmalar sonra da
UYKUSUZ HER GECEEEEE
YORGUN ÖLESİYEEEEEE
Sıpalarımızın gazı var başı var dişi var
İlk kelimesi ilk adımı ilk gülücüğü var
O hooo saymakla bitmez bunlar.

geçen aile hekımıme gittiğimde gbelik kaydını da yaptır dediler. hemşire bana sorular sordu bilgiler verdi. anlattı falan. ailevi bilgileri alırken bana dedi ki anne memurdu değilmi?
ben de dedim ki yooo annem ev hanımı
bir kahkaha attı daha alışamamışsın. senı soruyorum sen memur değil miydin napayım anneni ? sen artık bir annesin alış buna dedi.
hahah ben de gülmeye başladım.

Allah iyiliğini versin emi :) Ne güldüm ya

Değerlerin çok güzel maşallah... Allahım yavrunla tanışmayı da nasip etsin canım...
İnci herhangi bir değişiklik hissettin mi peki bu ay biraz yazar mısın?..

Bu halay agresifmelek için...

Bu halay karapissso için....

Ve bu halay da inci61inci için...

Haydi kızlar hamişlerimiz için halaya...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…