- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.741
Hemşerim benim günaydın:) öğlen olmuş gerçi :))
Güzel dileklerin için çok sağol tatlım...
İnşallah sende çok yakında o güzel duyguyu tadarsın canım... Tabi bende :) ve benim gibi bekleyen herkes
Ablan için hayırlısı olsun canım... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Ablan izmirdemiydi...
Hangi hastaneye yada doktora gittiğini biliyormusun tatlım...
Yeni cicilerinizi iyi günlerde güle güle giyin inşallah
Ne güzeldir onlar şimdi :)
Canım çok çok tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin... Veeeee bende de bir haber vaaaaaar :))) Nurtopu gibi 2 adet taş saptandı böbreklerimde :)) Az derdim vardı ya, bir de bu çıktı şimdi :))) Bebiş beklerken taş alacağım galiba kucağıma :))
Canım çok çok tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin... Veeeee bende de bir haber vaaaaaar :))) Nurtopu gibi 2 adet taş saptandı böbreklerimde :)) Az derdim vardı ya, bir de bu çıktı şimdi :))) Bebiş beklerken taş alacağım galiba kucağıma :))
canım çok geçmiş olsun nasıl olacak tedavin ilaç falan mı kulalancaksın. inşallah hemen atlattırsın da bebiş çalışmalarına devam edersin.
Sağol canım. Valla dün şaşkınlıktan doktora bişey soramadım ki. Salı günü ilaçlı bir film çekecekler. Doktor onun sonucuna göre ne yapacağımıza karar vereceğiz dedi. Bebek istediğimi söyleyince de, bu ara rafa kaldır, önce tedavini planlayacağız, zaten çekeceğimiz film vs. döneminde bebek mümkün değil dedi. Oyyyyy oy... yakında menapoza gireceğim zaten, o zaman hiç olmayacak :)))))
kız öyle deme Allah korusun dur bakalım ne menapozu daha
geçen aile hekımıme gittiğimde gbelik kaydını da yaptır dediler. hemşire bana sorular sordu bilgiler verdi. anlattı falan. ailevi bilgileri alırken bana dedi ki anne memurdu değilmi?
ben de dedim ki yooo annem ev hanımı
bir kahkaha attı daha alışamamışsın. senı soruyorum sen memur değil miydin napayım anneni ? sen artık bir annesin alış buna dedi.
hahah ben de gülmeye başladım.
Kızlarrr merhaba.
Değerim 979,8 çıktı. HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
2 hafta sonra gel keseye bakalım daha yeni gebelik dedi.
Kızlarrr merhaba.
Değerim 979,8 çıktı. HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
2 hafta sonra gel keseye bakalım daha yeni gebelik dedi.
Allah iyiliğini versin emi :) Ne güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?