Bol bebiş topiği

rabbim hayırlısını versin canım.
ben bu ay hamileliği kolaylaştırıcı jel kullanıcam. Bakalım birde bunu deniyeyim:)
İnşallah senin sebebinde bu olur canım

ayy ayşemmm inşallahh dua edin yaaa ne kadar çok istyorm anlatamammm hamilenin duası kabul olurmuşş bu arada hani bana kahve ısmarlaycktın

Aaa elbette ısmarlarım.:126::126:

ay hamile kalalımda geçiomu erkenmi oluyo nasıl oluyosa olsun :)

hamile haberi duyunca kıskanmak gibi değil sakın yanlış anlaşılmasın ama içim bi tuhaf oluyo

Canım o duyguyu bende çok iyi bilirim. Neler gördük.. Yanlış testler, gecikmeler ...

Sende yaşıcaksın herkes gibi.

Ben hala konduramıyordum ki hamiş olabileceğimi.

Kesin bi hastalık var diyodum PKO diye düşünüyordum.

Ve bide artık olmıcak galiba kenarda azıcık birikmişim vardı kendimin. Onunla tedavi oluruz diye düşünüyordum gerçekten inan buna.

Ama şimdi ne oldu 5.ci ayımda geldi bebişim. İnşllah sıkı tutunurda bırakmaz annesini.

Bizde teyze olmak istiyoruz sıra sizde.

Şunu denediniz mi? İlişkiden sonra silkelenmeyi. Ben denedim ilk kez oldu. Dene mutlaka.

canım benım tebrık ederımmmmmm adaşız bu arada benımde ismim inci şu silkelenme işini nasıl yapıyosunn yaaa bunu dha öncede duydum bennn

Son düzenleme:

ağzından bal damladı inci:)

ben neler düşünüyorum bi bilsen ah ah

yok canım o silkeleme olayını bende okudum ama denemek ne biliyim tuhafıma gitti

:18:

rabbime dua ediyorum ne diyim sağolasın ayşe öyle umutlu konuşuyorsunki:)

ya bide benim enfeksiyonum var yani sürekli sarı ve kokulu akıntı demin araştırdım biraz ona bağlı olabilirmi ama öyle olsaydı doktor söylemezmiydi:18:

bugun aşılamamın 9. günü meraktan çatlamaktansa idrarda bakayıım dediim silik bile olsa ikinci çizgiyi göremediimm gebe olsam bariz olmasada çıkardı demii üzgünüümmm ((((((((

Kızlar beni de ekleyin listeye Bat 5 nisan
Ekliyorum hemen

Canımsın başka bi doktora daha git kafana takıldıysa.Dediğin akıntı iltihap demek çünkü.O tedavi edilmeden hamile kalman gecikir.Teyzeminki de öyle oldu.Soğan suyu kürünü yaptı 1 ay sonra hamile kaldı.Hemde korunduğu halde

iltahabımı söktürüyor yani gözle görünür birşeymi ?

Teyzende nasıl olmuş etkisini ne zaman sonra almış

Teyzem bekarkende şiddetli ağrılı olurdu adetini.Öyle böyle değil bayılma noktasına gelirdi ağrıdan.Üstelik akıntısı hiç bitmez işyerinde bile çamaşır değiştirir.Hatta günlük ped işe yaramazdı onda.Evlendi doktora gitti ağrı yüzünden.İltihap var demiş dr.İlaçlarını kullanmadı saraçoğlunun soğan kürünü yaptı.Ama hiç atlamadan harfiyen yaptı.Bu arada akıntısı artık çiş gibi geliyordu.Teyzem pedle yetinmiyor bez koyuyordu.evden çıkamıyordu akıntıdan.1 ay sonra doktora gittiğinde çok güzel temizlenmiş dedi dr.Ve o ay adeti gecikti.O da soğan küründen sandı.10-15 gün beklemiş.Korundukları için bebek değildir demiş.Sonra hamileliğini öğrendi,nurtopu gibi bi oğlu oldu.Şimdi ne ağrısı çok şiddetli ne eskisi gibi akıntısı var.

canım benım tebrık ederımmmmmm adaşız bu arada benımde ismim inci şu silkelenme işini nasıl yapıyosunn yaaa bunu dha öncede duydum bennn

Teşekkür ederim Adaşım benim :))))

İlişkiden sonra bacaklarından eşin tutacak sağa sola çamaşır silkeler gibi öne arkaya dogru silkelicek. Yaparken gülebilirsiniz bizde çok güldük. ama vesile oldu sanırım. Spremler hemen dışarı çıkmıyor bunu yaptıgımda onu da farkettim.

ağzından bal damladı inci:)

ben neler düşünüyorum bi bilsen ah ah

yok canım o silkeleme olayını bende okudum ama denemek ne biliyim tuhafıma gitti

:18:

roterrrr yap kuzum ne kaybedersin belki vesile olur ? Eğlencelide oluyor ya

Bende 6-7 ay önce doktora gitmiştim. İdrarımı yaptıktan sonra oram sızlıyodu :26::26: Çok kötü oluyodum. Gerçi çocuklugumdan beri vardı. Gittim bana tek kullanımlık suda eriyen bişi verdi. Onu içtim iltihap miltahap kalmadı çok şükür. Bende de öyle sarı akıntı oluyordu. Hemen geçiriyor kız çok basit.

bugun aşılamamın 9. günü meraktan çatlamaktansa idrarda bakayıım dediim silik bile olsa ikinci çizgiyi göremediimm gebe olsam bariz olmasada çıkardı demii üzgünüümmm ((((((((

Canım ümidimini kaybetme. Aşılamadan sonra idrarda ne zaman çıkıyor bilgim yok fakat az daha bekle. Belki bebişin gizleniyordur.

Canımmm benimm sağolasın...
Buralardayım tatlım sadece eski neşem yok pek... Okuyorum takip ediyorum...
Bu arada halayını gördüm :) valla süpersinn inşallah seninkinide bizler çekeriz tez zamanda canım hemşerim....
O bahsettiğin jeli ben bilmiyorum tatlım... Nedir ki o?
İnşallah vesilen olur canım...

şirinin naptın soğan suyun bittimi ne durumdasın kaç gün var bata

Melekçimm taze anne :) sağol tatlım iyiyim napim :) kürü dediğin gibi bu ay kısa yaptım 10. Günde bitirdim... Suan adetimin 13. Günündeyim...
Yani bata daha çokkkkk var :)

Sen nasılsın canım... Nasıl geçiyor hamilelik... Okudum ilk tecrübeni :) çok komik yahu :) insan alışamaz daha tabi göbişin bir çıksın tepikler gelmeye başlasın o zaman nasıl keyifli olur...
Herşey gönlünce olsun melekçimm...

Kızlarrr merhaba.

Değerim 979,8 çıktı. HAMİLEYİMMMMMMMMMMM

2 hafta sonra gel keseye bakalım daha yeni gebelik dedi.

Tekrardan tebrikler inciii :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

o zaman bende kendimi kandırmaya başlıyayım benimde bu ay ilk defa 4 gün geçti adetim :) Önümüzdeki ay bizim halayımız çekilir inşallah canım ya...

Ama ne yazık ki benim ki zor eşim de morfoloji var

Canım benim Allah var herşey bar sıkma canını Rabbim ol deyince ortada engel kalırmı hiç... Hiç düşünme o var bu var diye... İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan gelecek bebeğin...

hergünmü içicem nasıl yapılıyor

Roter cim... Ben soğan kürünü uygulayan biri olarak anlatayım canım... Bende kahverengi lekelenme oluyordu kist oluştuğunu düşünerek içtim ve geçen ay sanırım içim baya temizlendi ağrı yaptı sancı yaptı adetimde etken geldi... Ama iyi geldiğini hissettim... Bu ayda 10 gün yaptım bıraktım... İnşallah şifamız olur...
Sabah ve akşam olmak üzere iki kez içiliyor...
Kahverengi kabuklu orta boy bir soğanı güzelce soy 4 e böl... Kaynamakta olan 1.5 su bardağı suyun içine bu soğanları at... 5 dk ağzı kapalı kaynat... 10 dk falan dinlensin bu sırada soğuyor zaten içilecek kıvama geliyor... Çok soğuk olmicak ama sıcak içilmesi tavsiye ediliyor... Tadında birşey yok kokusu biraz fena... Ben burnunu tıkayıp içtim... Canım...
İnşallah anlatabilmişimdir...
Şifa olsun tatlım...

canım sen 3,5 yıldır hiç tedavi görmedin mi,yani neden olmadığına dair bi test,film felan çektirmedin mi?

aynen canım eskisi gibi değilim çok şükür hiç takmıyorum artık,düşündükçe kendimi yıpratmışım diyorum,şimdi çok rahatım,olucak inşallah hepimizin cücüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…