- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.801
İnşallah senin sebebinde bu olur canımrabbim hayırlısını versin canım.
ben bu ay hamileliği kolaylaştırıcı jel kullanıcam. Bakalım birde bunu deniyeyim:)
ayy ayşemmm inşallahh dua edin yaaa ne kadar çok istyorm anlatamammmhamilenin duası kabul olurmuşş bu arada hani bana kahve ısmarlaycktın
ay hamile kalalımda geçiomu erkenmi oluyo nasıl oluyosa olsun :)
hamile haberi duyunca kıskanmak gibi değil sakın yanlış anlaşılmasın ama içim bi tuhaf oluyo
İnşallah senin sebebinde bu olur canım
Aaa elbette ısmarlarım.:126::126:
mersiiiiiayy kocamn öpyorm siziii rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebileriniziii hadi ben kaçarr kızlaaarrrr allaha emanet olunn
Canım o duyguyu bende çok iyi bilirim. Neler gördük.. Yanlış testler, gecikmeler ...
Sende yaşıcaksın herkes gibi.
Ben hala konduramıyordum ki hamiş olabileceğimi.
Kesin bi hastalık var diyodum PKO diye düşünüyordum.
Ve bide artık olmıcak galiba kenarda azıcık birikmişim vardı kendimin. Onunla tedavi oluruz diye düşünüyordum gerçekten inan buna.
Ama şimdi ne oldu 5.ci ayımda geldi bebişim. İnşllah sıkı tutunurda bırakmaz annesini.
Bizde teyze olmak istiyoruz sıra sizde.
Şunu denediniz mi? İlişkiden sonra silkelenmeyi. Ben denedim ilk kez oldu. Dene mutlaka.
canım o duyguyu bende çok iyi bilirim. Neler gördük.. Yanlış testler, gecikmeler ...
Sende yaşıcaksın herkes gibi.
Ben hala konduramıyordum ki hamiş olabileceğimi.
Kesin bi hastalık var diyodum pko diye düşünüyordum.
Ve bide artık olmıcak galiba kenarda azıcık birikmişim vardı kendimin. Onunla tedavi oluruz diye düşünüyordum gerçekten inan buna.
Ama şimdi ne oldu 5.ci ayımda geldi bebişim. Inşllah sıkı tutunurda bırakmaz annesini.
Bizde teyze olmak istiyoruz sıra sizde.
şunu denediniz mi? Ilişkiden sonra silkelenmeyi. Ben denedim ilk kez oldu. Dene mutlaka.
canımsın seni çok iyi anlıyorum.o duygun kıskanmak değil buruklaşmak.hele de uğraşmadan "tesadüfen" hamile kalanlar deli eder insanı.ama işte uğraşmıyor,oluruna bırakmış,hayatına devam etmiş.formül de bu.psikolojiye bağlı olduğu için insan duygularına söz geçiremiyor
Olacak ama inanıyorum ben.şu an listenin altında olanlar da seninle aynı şeyleri söylüyorlardı.ama oldu.seninde olacak.sadece yazılmadı daha sana o an...dua edelim bu ay yazılmış olsun sende gözyaşları içinde yaz hamileyiiimmDiye
Kızlarrr merhaba.
Değerim 979,8 çıktı. HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
2 hafta sonra gel keseye bakalım daha yeni gebelik dedi.
Ekliyorum hemenKızlar beni de ekleyin listeye Bat 5 nisan
Canımsın başka bi doktora daha git kafana takıldıysa.Dediğin akıntı iltihap demek çünkü.O tedavi edilmeden hamile kalman gecikir.Teyzeminki de öyle oldu.Soğan suyu kürünü yaptı 1 ay sonra hamile kaldı.Hemde korunduğu halderabbime dua ediyorum ne diyim sağolasın ayşe öyle umutlu konuşuyorsunki:)
ya bide benim enfeksiyonum var yani sürekli sarı ve kokulu akıntı demin araştırdım biraz ona bağlı olabilirmi ama öyle olsaydı doktor söylemezmiydi:18:
ekliyorum hemen
Canımsın başka bi doktora daha git kafana takıldıysa.dediğin akıntı iltihap demek çünkü.o tedavi edilmeden hamile kalman gecikir.teyzeminki de öyle oldu.soğan suyu kürünü yaptı 1 ay sonra hamile kaldı.hemde korunduğu halde
hergünmü içicem nasıl yapılıyor
ben yapmadım hiç.saraçoğlunun sitesinden soğan kürü diye ararsan bulursun.o en iyisi.
iltahabımı söktürüyor yani gözle görünür birşeymi ?
Teyzende nasıl olmuş etkisini ne zaman sonra almış
canım benım tebrık ederımmmmmm adaşız bu arada benımde ismim inci şu silkelenme işini nasıl yapıyosunn yaaa bunu dha öncede duydum bennn
ağzından bal damladı inci:)
ben neler düşünüyorum bi bilsen ah ah
yok canım o silkeleme olayını bende okudum ama denemek ne biliyim tuhafıma gitti
:18:
rabbime dua ediyorum ne diyim sağolasın ayşe öyle umutlu konuşuyorsunki:)
ya bide benim enfeksiyonum var yani sürekli sarı ve kokulu akıntı demin araştırdım biraz ona bağlı olabilirmi ama öyle olsaydı doktor söylemezmiydi:18:
bugun aşılamamın 9. günü meraktan çatlamaktansa idrarda bakayıım dediim silik bile olsa ikinci çizgiyi göremediimm gebe olsam bariz olmasada çıkardı demii üzgünüümmm((((((((
Canım ilk çocuğunda buca da bi doktora gidiyordu. Hatta bizim kuzenlerin hepsi ona gidiyordu. Ama şimdi yeni bebeğinde neye karar verdi bilmiyorum canım sorarım senin için..
Ama sana kızıcam şimdi :) Sen nerelerdesin bakim yoksun buralarda.. Halay çekecez hemşerim yok. Olur mu hiç öyle..Bizi sensiz bırakma geri dön sahalara:)
şirinin naptın soğan suyun bittimi ne durumdasın kaç gün var bata
Kızlarrr merhaba.
Değerim 979,8 çıktı. HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
2 hafta sonra gel keseye bakalım daha yeni gebelik dedi.
o zaman bende kendimi kandırmaya başlıyayım benimde bu ay ilk defa 4 gün geçti adetim :) Önümüzdeki ay bizim halayımız çekilir inşallah canım ya...
Ama ne yazık ki benim ki zor eşim de morfoloji var
hergünmü içicem nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?