Bol bebiş topiği

Kutlu dogum haftası olurda bereketli olmaz mı?

Çok güzel değerin canım. Maşallahhh hiç takma kafana.

Rabbim herkese versin. Allah ım bizim gibi onlarda sevinsin. Amin.

İnşaallah canım bekliyoruzp.tesiyi dualarınızla...
Bişey soracam canım gebelik takvimini yapamadım bennnn

incicim tebrik ederim kuzum..senin adına çok sevindim..darısı bizlere..

ya yapma Allah aşkına kuzum ya neden durup durduk yerde canını sıkıyosun pazartesiye daha 4 gün var buğünkü değerin 180 olsa bile p.tesiye kadar değerin ooooo 500 değil 5000 olur olur,bazen anlamıyorum bu doktorları ya,güven bana canım sen canını sıkma o gün değerin kat ve kat artmış olucak inşallah.....

fazla uzatma kuzum çık artık şoktan,yarın git bebek kıyafetleri almaya başla:)))

valla gülüş topikte hamiş çok fazla eminim fazlasıyla ne yiyip ne içtiğine yatdımcı olucaklardır,ama benden sana tavsiye bol bol su iç :)))

ben asıl ilk neye aşericen onu merak ediyorum:))

meraba canım nasılsın görüşmeyeli?

neler yapıyosun,moralin keyfin nasıl?

iyiyim çok şükür canım.bu ay günde 3 defa klomen kullandım bugün dra gittim kontrole yumurtam hala büyümemiş daha 15 m cumartesi tekrar kontrole gideceğiz..sonraki ayda göbekten yapılan iğneye başlarız galiba..

sen nasılsın?

Aaaaa...Kız bu nasıl bir mesaj böyle.Görmemiş olayım Yükselicek tabi.Sen ne bakıyorsun doktorun söylediğine.Değerin artacak.O seni ümitlendirmek istemediğinden öyle söylüyor.Benimki de bana 22 değerle gebelik yoktur dedi.Hiç de bozmadım moralimi.O nerden bilecek 1,20lerden yükselip kuzuların geldiğini.Korkma sakın yükselecek değerin.Doktorun da şaşıracak benimki gibi.Herşey güzel olacak merak etme

İnşaallah canım bekliyoruzp.tesiyi dualarınızla...
Bişey soracam canım gebelik takvimini yapamadım bennnn
Kullanıcı kontrol paneli
Solda Profili Düzenle var.
Orda Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihine (tahmini hesaplayıcıdan hesaplayacağın tarihi yaz.Yazki listemiz şenlesin

Yine yorgun yine soğuk yine yoğun bir güne daha merhaba dedik.
Dün üstüste müjdeler aldık çok şükür.Uzun zamandır sessizlik ve umutsuzluk kokuyordu topiğimiz.Adına yaraşır bir topik oldu tekrar.
Batasıcalarını bekleyen arkadaşlara da canı gönülden ellerimizi açtık dua ediyoruz.Onlarda gelsin peşimizden hemen
Başağrısı,halsizlik,kırgınlık duygularıyla uyandığım güne güzel devam etmeyi diliyorum.Evimin işlerini hafifletmeye başladım.Daha doğrusu bana düşen kısımları tamamlıyorum yavaş yavaş.Yorganları pazar günü kaldırdık.Dün yazlıkları çıkardım.Tabi kendiminkilere pek dokunamadım gerek yok sonuçta giyemeyeceğim giysiyi dolaba koymaya.Kışlıkları kaldırdım.Gardolabımı düzenledim.Çarşaflar,havlular,çantalarımın yerini değiştirdim.Askıdaki giysilerimi poşetledim.Malum doğuma yaklaştıkça yatılı misafirim olursa kolay olsun herkese alıp kullanması diye.
Yorulunca oturdum bir tane ayakkabı kutusunu kırmızı kuşe kağıtla kapladım.Üstüne de gri-metal kalın şeritle fiyonk yaptım.İçine hamilelikte kullandığım ilaçları koydum.Baktıkça şevke geliyorum diğer kutuları da yapmak için Değişik boyutlarda kutular bulup onları da farklı kaplayacağım.Birinin tülden kelebeğini almıştım.Şeritlerden çiçeklerini de sabah işe gelmeden önce yaptım.Kutuyu kaplayıp hemen üstüne yapıştırcam. Birini de mavi gemi ve deniz kabuklarıyla süslemeyi düşünüyorum. Salon takımlarını toplamaya daha sıra gelmedi.Annemi bekliyorum yardım için.4 Mayıs'ı temizlik günü olarak belirledim.İnşallah bi yaramazlık çıkmaz da güzelce temizletirim kadına.
Az da olsa bişeyler yapmış olmaktan huzur duyuyorum.Daha işin %90lık kısmı duruyor ama inanın o küçük kısım bile yetti enerji toplamama.Bu arada kaşıntım ve kronik hale gelen yorgunluklarım hafifledi.Daha dincim artık.Demekki fazla vitamin takviyesi de zarar verebiliyor insana:26:
Hamilelik geçiren bi arkadaşım aşılar konusunda uyardı beni.Doktoruna sormadan hiçbir aşıyı olma dedi.20.haftada kontrole gidince sorarım artık.Sizin de aklınızda olsun.
Bende durumlar böyle.Sizler nasılsınız bakıyım?Bahar geldimi sizin evlerinize de?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok mu düşükmüş.
Benim adet günümde 92ydi değerim.
2 gün sonra 250 ye çıktı. P.tesi değerini görünce utanır söylediğinden.

Dualarımız seninle.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı olsun cnm.

İyidir ayşecimm

Antalya da güneşli sıcak birgün daha

Ve ben bişi soracam sizlere

Ben temizliğimi ağda ile yaparım da

acaba bir sakıncası olur mu :26:

Gebelik takvimide ne yakıştı ammaa
HAyırlı cumalar canlarım ben gittim dua edeceğim Kuran okuyacağım sizlere dua edeceğim...
İnşaallah hepimiz için herşey güzel olacak pozitif düşünceler eksik olmasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…