- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.861
Kızzz bozma moralini.
Değerin çok güzel çıkıcak.
Beraber dogum yapacaz senle daha.
Valla ben 2 yıl önce kökten kurtuldum lazerle o sıkıntıdan.3-5 tane çıkar çıkmaz bikini bölgemde.Hamile kaldım bi çoğaldı güzellik salonuna gidip kavga edecektim nerdeyse kandırıldım diye.Meğerse hormonlardanmış.Daha sık ve çabuk uzuyor artık maalesef.Lazer sakıncalı gerisi kullanılabilir diye biliyorum ben.İlk 3 ay ağda yaptım ben.Şimdi göbeğimden eğilemiyorum ne yapacağım bilmemİyidir ayşecimm
Antalya da güneşli sıcak birgün daha
Ve ben bişi soracam sizlere
Ben temizliğimi ağda ile yaparım da
acaba bir sakıncası olur mu :26:
Çok şükür.Yasin dinliyorum netten.Çok iyi geliyor.Bi yandan da işlerimi hafifletmeye çalışıyorum.Sakin bi gün çok şükür büroda.Elham dülillah canım iyiyim senden naberrr
Ohhhh maşallah, inci hanımın da keyfi yerinde :))
Valla ben 2 yıl önce kökten kurtuldum lazerle o sıkıntıdan.3-5 tane çıkar çıkmaz bikini bölgemde.Hamile kaldım bi çoğaldı güzellik salonuna gidip kavga edecektim nerdeyse kandırıldım diye.Meğerse hormonlardanmış.Daha sık ve çabuk uzuyor artık maalesef.Lazer sakıncalı gerisi kullanılabilir diye biliyorum ben.İlk 3 ay ağda yaptım ben.Şimdi göbeğimden eğilemiyorum ne yapacağım bilmemSalona gideceğim sanırım ağda yaptırmaya.Jiletle daha çoğalır diye korkuyorum.Tüy döken kremleri de kullanmayacağım ben ne olur ne olmaz.
Çok şükür.Yasin dinliyorum netten.Çok iyi geliyor.Bi yandan da işlerimi hafifletmeye çalışıyorum.Sakin bi gün çok şükür büroda.
Alışabildinmi diyeceğim ama bana sorsan ben bile unutuyorum bazenHaber verdiniz mi ailelere yoksa keseyi-kalbimi görmeyi bekleyeceksiniz?
Gebelik takvimide ne yakıştı ammaa
HAyırlı cumalar canlarım ben gittim dua edeceğim Kuran okuyacağım sizlere dua edeceğim...
İnşaallah hepimiz için herşey güzel olacak pozitif düşünceler eksik olmasınnnn
Evet kuzummm hepimizin keyfi yerinde olsun :) Herşey olur gider.
Üff beni de çok düşündürüyor. Göbüş çıkınca ne yapıcam bilmiyorum. Jilet bende asla kullanmak istemiyorum. Fırça kökü gibi çıkar sonra mazallah mahvolur bikini bölgem.
Yapabildiğim zamana kadar ağda ile yaparım. Sonra bende kuaföre giderim yapcak bişi yok :26::26::26:
Aynen öyle.Kötü haber habercisi olmayım ama normalden biraz daha fazla yanıyormuş canın ilerki haftalarda.Bende şimdilik bişey yok eskisi gibi.Sadece unutmuşum ağda yapmayıİnşallah doğumdan sonra tekrar biterler.Yeniden gidemem lazere.Çok pahalı:18::18::18::18::18:
Kutlu dogum haftası olurda bereketli olmaz mı?
Çok güzel değerin canım. Maşallahhh hiç takma kafana.
Rabbim herkese versin. Allah ım bizim gibi onlarda sevinsin. Amin.
Kızlar dayanamadım hastaneye gidiyorum mide bulantılarimda basladi
rica ederim canım benim ne demek rabbim inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder.canım bizleri düşündüğün için çok teşekkürler,bunlar bile bana inanılmaz moral oluyo,sonuçta benim dr a gittiğimi 2 defa aşılama olupta tutmadığını kimseler bilmiyor annem bile,sizler biliyosunuz bu yazılanları okuyuncada çok mutlu oluyorum önemsenmek güzel bi duyguymuş :))
Cuma akşamları hürmetine,yasin okucam hepinizin ismini tek tek okucam kızlar..
herşey istediğin gibi olur inşallah canım....
bakalım inşallah bende bu ay denicem.ben aldım kullandık. çok düzenli kullanmadık ama gerçekten faydalı. tabi enjektörü var içinde. ben öyle kullanmadım..
amin inşallah canım hemşerim benim.İnşallah leylacım... Sen ben kevok :))) tez zamanda inşallah
Tatlım uzun korunduğum için buraya gelmeden Dr. İlaçın vücudundan gitmesini beklemelisin dedi 3 ay da ilaçsız korunduk canım... Sonrasında da hala bekliyoruz :) inşallah bu ay hepimizin son bekleyişi olur...
canım benim senin için hayırlısı olur inşallah. istersen arada bir incir ye yumurtalarının büyümesine yardımcı olur normal bir yumurta günde 2 milim büyürmüş.eminim senin yumurtalarında en yakın zamanda istenilen büyüklüğe ulaşır ve inşallah yumurtalarından çok güzel sağlıklı bir evladın olur.iyiyim çok şükür canım.bu ay günde 3 defa klomen kullandım bugün dra gittim kontrole yumurtam hala büyümemiş daha 15 m cumartesi tekrar kontrole gideceğiz..sonraki ayda göbekten yapılan iğneye başlarız galiba..
sen nasılsın?
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakim
Çok şükür canım.Yasinimizi okuduk duamızı ettik şimdi öğlene kalkacağım inşallah.Sen nasılsın?
Oh hadi inşallah canım. Adetin geçmişmiydi.Doktor rahim duvarın kalinlasmis test yapalım dedi. Kan verdim bekliyorum:))
Hadi inşallah iyi bi sonuç çıkar.Doktor rahim duvarın kalinlasmis test yapalım dedi. Kan verdim bekliyorum:))
Iyiyim canım bende işten geldim yorgunluğumu atıyorum. Allah kabul etsin canım
Duygu hadi inşallah. Güzel haberlerle dön bize. Seninde halayını çekelim
hahahahhahahayyyyyyyy
enfeksiyon için bu sabah doktora gittim hani önce onu haledeyim diye...............................................................................
doktor çatala yatırdı rahimde büyümen var dedi pis pis güldü..............................................
önce bi kan ver sonra bu enfeksiyonu çözeriz dedi........................................................
kan sonucu 7790..................................................................
ben zaten hamileymişim hemde 6 haftalık:)
önce benimkini çek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?