Bol bebiş topiği

ben nasıl hamile kaldım

nasıl anlamadım

bilmiyorum

iyiki enfeksiyon tedavisi için gittim

ayşemmmmmmmm sen dedin doktora git dedin

gittim

hamile çıktım

Nasıl yaniiiiiiii????? Harika bi haber bu roteerrrr Tebrikler canımmm....Kucağına da al hayırlısyla inşallahhh Hemen listeye ekleyim seni.Ne zamandı geçen batın? Mayıs'a gerek kalmadıııı Hamilelik takvimi de oluştur hemeennn

ben nasıl hamile kaldım

nasıl anlamadım

bilmiyorum

gittim

hamile çıktım

:118::118::118::118::118::118::118::118:
Çok dua ettim sizlere ben.Canı gönülden ettim.Samimice ettim hemde.Çok şükür bir kişi daha bat beklemekten kurtuldu,yavrusuna kavuştu
Dayanamadım ağlıyorum

Anaammmm benim kuzum hamişmişşşşş Canımm benimmm. Çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkkkkk

Gelsin bebişler dolsun göbüşler... nisan ayı bereketiyle geldi oleyyyyyyyyyyyyyy

Kızlaaaaaaar inanamıyorummmm :) çok sevindimmmmm gözünüz Aydın inci roter maşallah :):) ay yaa topik bi anda açıldı Karapisso da hamile süper yaa darısı bizlere inş

Kızlaaaaaaar inanamıyorummmm :) çok sevindimmmmm gözünüz Aydın inci roter maşallah :):) ay yaa topik bi anda açıldı Karapisso da hamile süper yaa darısı bizlere inş

Canım benim Alalh razı olsun. Sende bir an önce kavusacaksın yavruna eminim. Rabbim herkese nasip etsin.

Sıra sende ona göre toprağım

Çok dua ettim sizlere ben.Canı gönülden ettim.Samimice ettim hemde.Çok şükür bir kişi daha bat beklemekten kurtuldu,yavrusuna kavuştu
Dayanamadım ağlıyorum

duygulanmamak elde değil

Herkesin halayını çekecez burda. O bebiş buraya gelcek okadarr

ben nasıl hamile kaldım

nasıl anlamadım

bilmiyorum

gittim

hamile çıktım

Ayyy çok sevindim, hayırlı olsun. E anacım sen daha yeni adet görmemiş miydin ? Hatta yeni adet tarihinden falan bahsediyordun. Nasıl oldu ki bu ??

önümüzdekı mayısa hazırana temmuza artık hamiş olan arkadaşlarıda tebrık edıyorum . Raabım o duyguyu bızede yaşatmak nasip etsın çok aratmasın tek tesellim

önümüzdekı mayısa hazırana temmuza artık hamiş olan arkadaşlarıda tebrık edıyorum . Raabım o duyguyu bızede yaşatmak nasip etsın çok aratmasın tek tesellim

Hiç sıkma canını.Bugün halay çekenler geçen ayda sen gibi diyordu.Sende kış bebeğimizi doğurursun inşallah.Belki de 01.01.2014'e denk gelir :)

Kızlar sonuç maalesef negatif ama sonucu doktora götürmedim farklı hastanede yaptırdım testi 66 lira istedikleri içın. Sonu al adet söktürucuye başlayalım dedi ama ilaç istemiyorum sanki ilaç içip bebisim varsa onu düşürmüş gibi hissederim kendimi onun içın gitmedim doktora tekrar.

hamilelik takvimini neye göre oluşturucam :)

sat 2 nisandı:)

sağol ayşem sağol:)
Dayanamadım ağlıyorum

allah razı olsun sendende hepinizdende

benim ağlaya ağlaya gözlerim şişti:)
amin inşallah hepiniz tadın bu duyguyu inşallah

duygulanmamak elde değil

Herkesin halayını çekecez burda. O bebiş buraya gelcek okadarr
:)
Ayyy çok sevindim, hayırlı olsun. E anacım sen daha yeni adet görmemiş miydin ? Hatta yeni adet tarihinden falan bahsediyordun. Nasıl oldu ki bu ??
bende bilmiyorum bildiğin adetti :)
olabilir dedi doktor bazı rahim yatağında damar birikmesi çok oluyor ve yüzeye yakın oluyormuş o zaman yerleşme kanaması denilen fazlalaşabiliyormuş:)

inşallah büyük allahım kapısından kimseyi döndürmesin:)

Kullanma o zaman.Bekle bakalım biraz daha.Belki sonradan oluşur gebeliğin.Dualarım seninle canım.

ben geldim kızlar

Hoşgelmişsin Ebruummm.Kız 2 gündür bereket yağıyor topiğimize.Hadi bi güzel haber de sen ver bu ay.

Kullanma o zaman.Bekle bakalım biraz daha.Belki sonradan oluşur gebeliğin.Dualarım seninle canım.

Hoşgelmişsin Ebruummm.Kız 2 gündür bereket yağıyor topiğimize.Hadi bi güzel haber de sen ver bu ay.
ayyy inşallah güzelim inşallah rabbim hayırlısı ile versin artık bebeğimi iyimisin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…