- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.881
hahahahhahahayyyyyyyy
enfeksiyon için bu sabah doktora gittim hani önce onu haledeyim diye...............................................................................
doktor çatala yatırdı rahimde büyümen var dedi pis pis güldü..............................................
önce bi kan ver sonra bu enfeksiyonu çözeriz dedi........................................................
kan sonucu 7790..................................................................
ben zaten hamileymişim hemde 6 haftalık:)
ben nasıl hamile kaldım
nasıl anlamadım
bilmiyorum
iyiki enfeksiyon tedavisi için gittim
ayşemmmmmmmm sen dedin doktora git dedin
gittim
hamile çıktım
Anaammmm benim kuzum hamişmişşşşş Canımm benimmm. Çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkkkkk
Gelsin bebişler dolsun göbüşler... nisan ayı bereketiyle geldi oleyyyyyyyyyyyyyy
Kızlaaaaaaar inanamıyorummmm :) çok sevindimmmmm gözünüz Aydın inci roter maşallah :):) ay yaa topik bi anda açıldı Karapisso da hamile süper yaa darısı bizlere inş
:118::118::118::118::118::118::118::118:
Çok dua ettim sizlere ben.Canı gönülden ettim.Samimice ettim hemde.Çok şükür bir kişi daha bat beklemekten kurtuldu,yavrusuna kavuştu
Dayanamadım ağlıyorum
önce benimkini çek:)
ben nasıl hamile kaldım
nasıl anlamadım
bilmiyorum
iyiki enfeksiyon tedavisi için gittim
ayşemmmmmmmm sen dedin doktora git dedin
gittim
hamile çıktım
Canım benim Alalh razı olsun. Sende bir an önce kavusacaksın yavruna eminim. Rabbim herkese nasip etsin.
Sıra sende ona göre toprağım
önümüzdekı mayısa hazırana temmuza artıkhamiş olan arkadaşlarıda tebrık edıyorum . Raabım o duyguyu bızede yaşatmak nasip etsın çok aratmasın tek tesellim
Nasıl yaniiiiiiii????? Harika bi haber bu roteerrrr Tebrikler canımmm....Kucağına da al hayırlısyla inşallahhh Hemen listeye ekleyim seni.Ne zamandı geçen batın? Mayıs'a gerek kalmadıııı Hamilelik takvimi de oluştur hemeennn
:118::118::118::118::118::118::118::118:
Çok dua ettim sizlere ben.Canı gönülden ettim.Samimice ettim hemde.Çok şükür bir kişi daha bat beklemekten kurtuldu,yavrusuna kavuştu
Dayanamadım ağlıyorum
amin inşallah hepiniz tadın bu duyguyu inşallahKızlaaaaaaar inanamıyorummmm :) çok sevindimmmmm gözünüz Aydın inci roter maşallah :):) ay yaa topik bi anda açıldı Karapisso da hamile süper yaa darısı bizlere inş
:)duygulanmamak elde değil
Herkesin halayını çekecez burda. O bebiş buraya gelcek okadarr
bende bilmiyorum bildiğin adetti :)Ayyy çok sevindim, hayırlı olsun. E anacım sen daha yeni adet görmemiş miydin ? Hatta yeni adet tarihinden falan bahsediyordun. Nasıl oldu ki bu ??
önümüzdekı mayısa hazırana temmuza artıkhamiş olan arkadaşlarıda tebrık edıyorum . Raabım o duyguyu bızede yaşatmak nasip etsın çok aratmasın tek tesellim
Kullanma o zaman.Bekle bakalım biraz daha.Belki sonradan oluşur gebeliğin.Dualarım seninle canım.Kızlar sonuç maalesef negatif ama sonucu doktora götürmedim farklı hastanede yaptırdım testi 66 lira istedikleri içın. Sonu al adet söktürucuye başlayalım dedi ama ilaç istemiyorum sanki ilaç içip bebisim varsa onu düşürmüş gibi hissederim kendimi onun içın gitmedim doktora tekrar.
ben geldim kızlar
ayyy inşallah güzelim inşallah rabbim hayırlısı ile versin artık bebeğimi iyimisin şekerimKullanma o zaman.Bekle bakalım biraz daha.Belki sonradan oluşur gebeliğin.Dualarım seninle canım.
Hoşgelmişsin Ebruummm.Kız 2 gündür bereket yağıyor topiğimize.Hadi bi güzel haber de sen ver bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?