Bol bebiş topiği

Canım benim inşallah bende en kısa zamanda veririm müjdeyi :) nasıl hissediyorsun kendini incicim nasıl hamiş olmak

Kuzum hamiş oldugumu ögrendim. İyice tospağaya bağladım. Mıy mıy hareket ediyorum. Keseyi görüp kalp atışlarını da Allah nasip eder duyarsa çok mutlu olacagım.

Biraz stres yapıyorum.

ama kan değerim iyi çıktı o beni ferahlatıyor. 979,8 dünkü değer.

doktor 2 hafta sonra gel dedi sanırım kese ile kalbi bir arada halletcek

Dua ediyorum herkese.

Uykum geliyor. Dün bayaağı uyudum gözlerim şişti.

Arada kasık batmalarım oluyor . İnşallah annişini bırakmıcak.

Sen neler yaptın ?

hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım daha tazeciğim yani:)
Hoşgeldin canım Taze anne adayımı taze üyemi?

ayyy inşallah güzelim inşallah rabbim hayırlısı ile versin artık bebeğimi iyimisin şekerim

Hamişlerimiz çoğaldı dua edeniniz çok artık Çok şükür. Dışardan bakınca iyiyim.Gerçi gören yüzün zayıflamış,kötü görünüyorsun diyor ama sağlık sorunum yok çok şükür.2 kg aldık daha.O da göbeğimizde ben burdayım diyor resmen İçimi sorarsan hiç açma o konuyu derim.Deli gibi çalışıyorum hem evde hem işte.Mümkün olsa temizliği kendim yapcam,başkalarına da gitcem o durumdayım.Hala toparlanamadım.Ağlama krizlerimi zor tutuyorum

az önce farklı bir topik de yazmıştım ama sizlere sorsam yardımcı olursunuz sanırım.benim henüz bebeğim yok 3.5 senedir evliyim ve ilk defa bu aya bebek sahibi olmaya karar verdik son edet tarihim 1 nisan ve 6 nisandan bu yana gün aşırı ilişki oldu ve bugün ilk defa küçük bir damla kahvrengi leke geldi biliyorum 6 gün çok erken ama bir ihtimal var mıdır sizce

ben onun tomurcuklarınıda kalbinide atışınıda yerim:)
küçük meleğim haberim olmadan gizlice tutunmuş bile bana

allahım binlerce şükürler olsun:)

kızlar yeni hamile olanlar yazın bakalım belirtileri bide hamile kalmak için özel birşeyler yaptınız mı

dua eden herkesin ağzına sağlık içinde iyi olsun güzelim kendinide bu kadar yormasan iyi olur yoksa kızacam sana bak

7 günden sonra yerleşme olabilir diyor ama bu kadar erken yumurtlamış olabilirmisin? Kimisi adetten hemen sonraki 3-4gün içinde yumurtluyormuş.Sen de öyleysen olabilir.Yada yumurtan yeni çatladıysa o pembemsi kahve leke gelir.Bende de olmuştu bi ay.Baya umutlanmıştım hatta o ay Olmadı o ayrı.İnşallah seninki olur.

ben onun tomurcuklarınıda kalbinide atışınıda yerim:)
küçük meleğim haberim olmadan gizlice tutunmuş bile bana

allahım binlerce şükürler olsun:)

Amaan canım benim Nasılda konuşurmuş kuzusuyla.

kızlar yeni hamile olanlar yazın bakalım belirtileri bide hamile kalmak için özel birşeyler yaptınız mı

hiç özel bişey yapmadım hiç belirtim yoktu bide hasta oldum üstüne ama değilmiş tabi:)

vallahi canım ben bişey anlamadım he şimdi sorarsan psikolojikmi bilmiyorum amasanki kasıklarımda bir şey varmış gibi:)var tabi o benim bebeğim:)

Canım ben adetim bittigi günden itibaren gün aşırı ilişki yaptık. Ve ovulasyon testi kuullandım. 24. ünde çift çizgi gördüm. 23-24-25 üst üstte oldu. Başkada olmadı.

Ve her ilişkide silkeledi eşim beni.

bol bol da kuru incir yedim.

bu kadar

babasını gör sen

aslanım benim diyip ağlıyordu karnıma dokunup:::::)

Keseyi görebildin mi kuzum

nasıl hasta oldun kız peki nasıl öğrendin daha sonra

sanırım kuru incirin yumurtalıklara faydası varmış canım bende yiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…