Bol bebiş topiği

babasını gör sen

aslanım benim diyip ağlıyordu karnıma dokunup:::::)
Canım yaa.İnsan eşine daha çok duygulanıyor.Ama size bi tavsiye sakın kız-erkek tahminlerine girmeyin.Bak ben hala öğrenmeye cesaret edemiyorum.Beni duyacak da üzülecek diye kimseye de anlatıp rahatlayamıyorum.Sürekli kendi kendime ağlıyorum. Mutlaka gönlünüzde vardır bi cinsiyet ama bunu belirtilerle ve etrafın yorumuyla desteklerseniz farkında olmadan inanıyorsunuz sonra olmama ihtimali bile canınızı acıtıyor

ayşecım sağolasın verdiğin moral için umarım oyle olur. ağladım açıldım bıras cok zor bı bekleme dönemi dualarınızı eksik etmeyin.
Edermiyim canım benim.Sürekli ediyorum.Nefes aldığım kadar dua ediyorum resmen.Olmayanlara da ver.Topikteki arkadaşlarıma,bekleyen tanıdıklarıma,kuzusunu kaybetmiş yaralılara,yıllardır-aylardır bekleyenlere diye.Sağlıkla hayırla doğursunlar hepsi diyorum.

nasıl hasta oldun kız peki nasıl öğrendin daha sonra

sanırım kuru incirin yumurtalıklara faydası varmış canım bende yiyim en iyisi
Olmazmı ebruu.Bende günde 4-5 tane kuru incir yiyordum akşamları.Sende ye mutlaka.

Doktor 2 hafta dedi ama bende sanırım bekliyemiyecem.

Bekleyin bekleyin.Onu yaşadım biliyorum çok acı bi durum.Dayanamayıp 1 hafta önce başka dra gittim.İlgilenmedi bile.Haftaya gel dedi.Kendi doktorumda 2 hafta sonra gel demişti zaten dedim.Hastaneye o heyecanla girip elini kolunu sallaya sallaya çıkınca eşimle sadece gözgöze geldik.Tek kelime edemedik sinirden.Boluğa düştük resmen.O bana iyi bi ders oldu.Doktorum şimdi haftaya gel dese ben 1-2 gün sonra gidiyorum.Erken gidip eli boş dönmek çok kötü bişey

evet....

ikinci anneliğimide allahın izni ile yaşıycam şükürler olsun

belki siz diyorsunuzdur ilk değil neden bu kadar heyecanlanıyorsun:)

anlatıyım ...

31 yaşındayım 18 yaşında ilk evliliğimi yaşadım bir oğlum oldu hemen şimdi 12 yaşında

ama olmadı hiç anlaşamadık 8 yıl hep oğlum için dayandım sonunda olmadı kader dedim

oğlumu vermedi babası ama her an görebiliyorum yanımdaki gibi olmuyor ama bunada şükür

4 yıl önce tekrar evlendim.belki kader bu sefer güler yüzüme dedim olduda iyi bi adam çıktı karşıma

onunda daha öncesinde bi evliliği olmuş 1 oğlu var ama 1 yaşında görmüş birkere o kadar şu an rusyada olduğunu sanıyor annesi rus

hiç babalığı bilmiyor ..

yani tencereyle kapak misaliyiz.hayatta birbirimizi bulup yaşamımızı tekrar kurmaya çalışıyoruz.
ilk heyecanlarımız ilk sevinçlerimiz yok tabi
ağlamakla gülmek arası bi kahve molasında bulduk birbirimizi sıkıca bağlandık .
şimdi çoğalmaya çalışıyoruz tekrardan aile olmaya niyetimiz var

işte bu yüzden bu heyecan
herşeye yeniden başladık yolun yarısından tekrar başa döndük
karayı ak yaptık
allah yüzümüzü kara çıkarmısın

böyle işte canlarım :)

Ama böyle yazarsan ben hiç durmadan ağlarım
Rabbim aradığınız sevgi ve huzuru birbirinizden hiç eksik etmesin.Kuzularınızla taçlandırsın yuvanızı.

ay güzelim ne güzel anlatmışsın allahım pişman etmesin mutlu olun inşallah rabbim ayırmasın sizi

amin.inşallah en kısa zamanda rabbim sizi üçler .yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil Allah yar ve yardımcınız olsun .ama ne güzel bulmuşsunuz eşinizi mutlu huzurlu bol bebişli bir yuvanız olur inşallah:)

canım benım cokk sveındım ınann ya hele böle suprız bı sekılde ogrenmene daha cok sevındım
ben pek yazmam ama hep takıp ederım herkesı
dun yazdın ya hamıle haberı duyunca içim buruluyo dıyeeee o yaıznı okudugumda o duyguyuu cok yakından bıldıgım için benım bıkere daha içim buruldu
ve şimdi senın hamıle oldugunu gorunceeee okadr sevındımkii allhım hayırlısnın verırı inşşş sağ sağlim alırsın kucağına

hepinize binlerce teşekkürler

yanımda olup dinlediniz yorum yaptınız cevap verdiniz. sağolun

ve yineleyelim

yüce allahım ol dedikten sonra önüne geçecek hiç bir kuvvet yoktur

şükürler olsun

he yaşadıklarıma üzülmeyin ben acılarımı yaşadım bitirdim

sonrasında allahım ne yazmışsa ve neye izin verirse yine o olacak

ondan gelecek hayırada şerede boynumuz kıldan ince hamd olsun şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…