- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.921
Canım yaa.İnsan eşine daha çok duygulanıyor.Ama size bi tavsiye sakın kız-erkek tahminlerine girmeyin.Bak ben hala öğrenmeye cesaret edemiyorum.Beni duyacak da üzülecek diye kimseye de anlatıp rahatlayamıyorum.Sürekli kendi kendime ağlıyorum.babasını gör sen
aslanım benim diyip ağlıyordu karnıma dokunup:::::)
Edermiyim canım benim.Sürekli ediyorum.Nefes aldığım kadar dua ediyorum resmen.Olmayanlara da ver.Topikteki arkadaşlarıma,bekleyen tanıdıklarıma,kuzusunu kaybetmiş yaralılara,yıllardır-aylardır bekleyenlere diye.Sağlıkla hayırla doğursunlar hepsi diyorum.ayşecım sağolasın verdiğin moral için umarım oyle olur. ağladım açıldım bıras cok zor bı bekleme dönemi dualarınızı eksik etmeyin.
Olmazmı ebruu.Bende günde 4-5 tane kuru incir yiyordum akşamları.Sende ye mutlaka.nasıl hasta oldun kız peki nasıl öğrendin daha sonra
sanırım kuru incirin yumurtalıklara faydası varmış canım bende yiyim en iyisi
7 günden sonra yerleşme olabilir diyor ama bu kadar erken yumurtlamış olabilirmisin?Kimisi adetten hemen sonraki 3-4gün içinde yumurtluyormuş.Sen de öyleysen olabilir.Yada yumurtan yeni çatladıysa o pembemsi kahve leke gelir.Bende de olmuştu bi ay.Baya umutlanmıştım hatta o ay Olmadı o ayrı.İnşallah seninki olur.
Amaan canım benimNasılda konuşurmuş kuzusuyla. [/QUO
daha önce başıma böyle bir lekelenme gelmedi.çok araştırdım daha çok erken ama bu forumda da başına gelen birçok kişinin yazısını okudum evet kimisi hemen adet sonrası yumurtluyormuş ve hamile kalan olmuş eğer benimde öyleyse belki olmuştur ne dersiniz Allah büyük hayırlısı olsun inşallah peki pazartesi bir kan testi yapsam olur mu
Bence kan testi için çok erken.Çıkmazsa üzülürsün.Adetini bekle.En azından 4-5 gün kalaya kadar bekle.7 günde bebek yerleşip hormonları çalıştırmaz bence
rabbimin mucizesi çok işte canım allahım hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin benim içinde dua et olur munasıl hasta oldun kız peki nasıl öğrendin daha sonra
hasta olmamışım aslında o yerleşme kanamasıymış sadece bende biraz fazla olmuş bende yine hastalandım zannetmişim
antibiyotik içtim bide ben o ara ama allahım önünde durur her kötülüğün işte bişey olmamış:)
doktor bir önceki adetimden sonra olduğunu söylüyor :)
yakın seninkide o zaman benimki göründüyse seninkide haftaya falan görünür?
hiç özel bişey yapmadım hiç belirtim yoktu bide hasta oldum üstüne ama değilmiş tabi:)
vallahi canım ben bişey anlamadım he şimdi sorarsan psikolojikmi bilmiyorum amasanki kasıklarımda bir şey varmış gibi:)var tabi o benim bebeğim:)
pekı adetın kaç gun surdu ve rengı nasıldı , diğer adetlerinden farklımıydınasıl hasta oldun kız peki nasıl öğrendin daha sonra
hasta olmamışım aslında o yerleşme kanamasıymış sadece bende biraz fazla olmuş bende yine hastalandım zannetmişim
antibiyotik içtim bide ben o ara ama allahım önünde durur her kötülüğün işte bişey olmamış:)
doktor bir önceki adetimden sonra olduğunu söylüyor :)
Canım yaa.İnsan eşine daha çok duygulanıyor.Ama size bi tavsiye sakın kız-erkek tahminlerine girmeyin.Bak ben hala öğrenmeye cesaret edemiyorum.Beni duyacak da üzülecek diye kimseye de anlatıp rahatlayamıyorum.Sürekli kendi kendime ağlıyorum.Mutlaka gönlünüzde vardır bi cinsiyet ama bunu belirtilerle ve etrafın yorumuyla desteklerseniz farkında olmadan inanıyorsunuz sonra olmama ihtimali bile canınızı acıtıyor
Edermiyim canım benim.Sürekli ediyorum.Nefes aldığım kadar dua ediyorum resmen.Olmayanlara da ver.Topikteki arkadaşlarıma,bekleyen tanıdıklarıma,kuzusunu kaybetmiş yaralılara,yıllardır-aylardır bekleyenlere diye.Sağlıkla hayırla doğursunlar hepsi diyorum.
Olmazmı ebruu.Bende günde 4-5 tane kuru incir yiyordum akşamları.Sende ye mutlaka.
Bence kan testi için çok erken.Çıkmazsa üzülürsün.Adetini bekle.En azından 4-5 gün kalaya kadar bekle.7 günde bebek yerleşip hormonları çalıştırmaz bence
çok doğru söyledin bu acele niyeki salı günü giderim:)şaka bir yana en iyisi adeti beklemek ve gün aşırı çalışmaya devam etmek...
Doktor 2 hafta dedi ama bende sanırım bekliyemiyecem.
çok doğru söyledin bu acele niyeki salı günü giderim:)şaka bir yana en iyisi adeti beklemek ve gün aşırı çalışmaya devam etmek...
pekı adetın kaç gun surdu ve rengı nasıldı , diğer adetlerinden farklımıydı
hiç farketmedim ama aynıydı ben hiç bi değişiklik farketmedim
evet....
ikinci anneliğimide allahın izni ile yaşıycam şükürler olsun
belki siz diyorsunuzdur ilk değil neden bu kadar heyecanlanıyorsun:)
anlatıyım ...
31 yaşındayım 18 yaşında ilk evliliğimi yaşadım bir oğlum oldu hemen şimdi 12 yaşında
ama olmadı hiç anlaşamadık 8 yıl hep oğlum için dayandım sonunda olmadı kader dedim
oğlumu vermedi babası ama her an görebiliyorum yanımdaki gibi olmuyor ama bunada şükür
4 yıl önce tekrar evlendim.belki kader bu sefer güler yüzüme dedim olduda iyi bi adam çıktı karşıma
onunda daha öncesinde bi evliliği olmuş 1 oğlu var ama 1 yaşında görmüş birkere o kadar şu an rusyada olduğunu sanıyor annesi rus
hiç babalığı bilmiyor ..
yani tencereyle kapak misaliyiz.hayatta birbirimizi bulup yaşamımızı tekrar kurmaya çalışıyoruz.
ilk heyecanlarımız ilk sevinçlerimiz yok tabi
ağlamakla gülmek arası bi kahve molasında bulduk birbirimizi sıkıca bağlandık .
şimdi çoğalmaya çalışıyoruz tekrardan aile olmaya niyetimiz var
işte bu yüzden bu heyecan
herşeye yeniden başladık yolun yarısından tekrar başa döndük
karayı ak yaptık
allah yüzümüzü kara çıkarmısın
böyle işte canlarım :)
ay güzelim ne güzel anlatmışsın allahım pişman etmesin mutlu olun inşallah rabbim ayırmasın sizievet....
anlatıyım ...
31 yaşındayım 18 yaşında ilk evliliğimi yaşadım bir oğlum oldu hemen şimdi 12 yaşında
ama olmadı hiç anlaşamadık 8 yıl hep oğlum için dayandım sonunda olmadı kader dedim
oğlumu vermedi babası ama her an görebiliyorum yanımdaki gibi olmuyor ama bunada şükür
4 yıl önce tekrar evlendim.belki kader bu sefer güler yüzüme dedim olduda iyi bi adam çıktı karşıma
onunda daha öncesinde bi evliliği olmuş 1 oğlu var ama 1 yaşında görmüş birkere o kadar şu an rusyada olduğunu sanıyor annesi rus
hiç babalığı bilmiyor ..
yani tencereyle kapak misaliyiz.hayatta birbirimizi bulup yaşamımızı tekrar kurmaya çalışıyoruz.
karayı ak yaptık
Ama böyle yazarsan ben hiç durmadan ağlarım
Rabbim aradığınız sevgi ve huzuru birbirinizden hiç eksik etmesin.Kuzularınızla taçlandırsın yuvanızı.
hiç farketmedim ama aynıydı ben hiç bi değişiklik farketmedim
saolasın roter ben bugun bı garıp oldumsoru yağmuruna tuttum senı ıkıncı baharın inşallah ömrünün en son baharı oalrak devam eder hep ilkbahar olsun hayatın tebrıkler tekrardan :)
evet....
anlatıyım ...
hiç babalığı bilmiyor ..
karayı ak yaptık
evet....
anlatıyım ...
hiç babalığı bilmiyor ..
karayı ak yaptık
kız sana da ağlamaya bahane gerekAma böyle yazarsan ben hiç durmadan ağlarım
Rabbim aradığınız sevgi ve huzuru birbirinizden hiç eksik etmesin.Kuzularınızla taçlandırsın yuvanızı.
kız sana da ağlamaya bahane gerek
çok mu duygusal oluyor insan hamile olunca ?Seni de görücez çok yakında Ebru Hanım:26::26::26::26::26::26::26: Nolduuuu diyecem o zaman sana ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?