- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.941
evet....
ikinci anneliğimide allahın izni ile yaşıycam şükürler olsun
belki siz diyorsunuzdur ilk değil neden bu kadar heyecanlanıyorsun:)
anlatıyım ...
31 yaşındayım 18 yaşında ilk evliliğimi yaşadım bir oğlum oldu hemen şimdi 12 yaşında
ama olmadı hiç anlaşamadık 8 yıl hep oğlum için dayandım sonunda olmadı kader dedim
oğlumu vermedi babası ama her an görebiliyorum yanımdaki gibi olmuyor ama bunada şükür
4 yıl önce tekrar evlendim.belki kader bu sefer güler yüzüme dedim olduda iyi bi adam çıktı karşıma
onunda daha öncesinde bi evliliği olmuş 1 oğlu var ama 1 yaşında görmüş birkere o kadar şu an rusyada olduğunu sanıyor annesi rus
hiç babalığı bilmiyor ..
yani tencereyle kapak misaliyiz.hayatta birbirimizi bulup yaşamımızı tekrar kurmaya çalışıyoruz.
ilk heyecanlarımız ilk sevinçlerimiz yok tabi
ağlamakla gülmek arası bi kahve molasında bulduk birbirimizi sıkıca bağlandık .
şimdi çoğalmaya çalışıyoruz tekrardan aile olmaya niyetimiz var
işte bu yüzden bu heyecan
herşeye yeniden başladık yolun yarısından tekrar başa döndük
karayı ak yaptık
allah yüzümüzü kara çıkarmısın
böyle işte canlarım :)
27 hazıran tahmını doğum tarıhı ama doktorum 20 sinde gel alalım dedi.
çok endişeleniyorum doğum anını düşündükçe.allah yardımcımız olsun
kızlar ben kaçar bu akşam yemeğe çıkıyoruz:)
biraz sohbet edelim bakalım neler çıkacak huzur soframızdan mutluluğa dair hayata dair:)
iyi bakın kendinize
Normal normal.9 ay boyunca her adet döneminde az az sancı oluyormuş.Benim hala oluyor.Kızceler arada sancı giriyo adet olcakmış gibi 3-5 saniye geçiyo sonra yine oluyo. normal mi acep
Duygusallıkta lafmı?Ben uzandım koltuğa.Eşimde karşıdaki koltuğa uzandı.Niye yanıma gelmiyorsun dedim.Sen rahat yat,böyle iyiyim dedi ben başladım ağlamaya.Sen benim yanımda kötümüsündeeeee benden uzaklaştınmı hemendeeee bu bebek aramızamı girecekdeeee.Hem gülüyor hem özür diliyor garibim.15dk falan ağladım.çok mu duygusal oluyor insan hamile olunca ?
27 hazıran tahmını doğum tarıhı ama doktorum 20 sinde gel alalım dedi.
çok endişeleniyorum doğum anını düşündükçe.allah yardımcımız olsun
sezeryanmı olucaksın?
bi hamile olsaydım da saçmalasaydım artık istiyorum bebeğimi rabbim ne olur ver yavrumuNormal normal.9 ay boyunca her adet döneminde az az sancı oluyormuş.Benim hala oluyor.
Duygusallıkta lafmı?Ben uzandım koltuğa.Eşimde karşıdaki koltuğa uzandı.Niye yanıma gelmiyorsun dedim.Sen rahat yat,böyle iyiyim dedi ben başladım ağlamaya.Sen benim yanımda kötümüsündeeeee benden uzaklaştınmı hemendeeee bu bebek aramızamı girecekdeeee.Hem gülüyor hem özür diliyor garibim.15dk falan ağladım.
Arkadaşıma anlatırken eşi "sen en azından mantıklı bişey bulmuşsun.bazı hamileler tom ve jery izlerken farenin yakalanmasına ağlıyor" diyor eşini göstererek.Oda bağırıyor ama o daha çok küçüüükk
Bakalım kimler nasıl saçmalayacak topiğimizde
Allah yardımcın olsun.Hiçbişey olmaz sağlıkla alırsın kucağına inşallah.Dua etmeyi unutma geri dönmez duaların senin
Dualarım seninle canım.İnşallah sende birgün hamileyiiim diye haykıracaksın topiğimizdebi hamile olsaydım da saçmalasaydım artık istiyorum bebeğimi rabbim ne olur ver yavrumu
kızlar çıkıyorum ben ayşecim kendine iyi bak üzülme ağlama herşeye
hahahahhahahayyyyyyyy
enfeksiyon için bu sabah doktora gittim hani önce onu haledeyim diye...............................................................................
doktor çatala yatırdı rahimde büyümen var dedi pis pis güldü..............................................
önce bi kan ver sonra bu enfeksiyonu çözeriz dedi........................................................
kan sonucu 7790..................................................................
ben zaten hamileymişim hemde 6 haftalık:)
şişko bayanlar eczacı arkadaşım bana bi krem önermişti bi kaç kez yapmıştım fazlada acımıyor.
kremin adı EMLA 5-10 dak bikini bölgesinde ovalıyosunuz 45dak bekliyosunuz ondan sonra ister epilatörle ister ağlayla alıyosunuz.denemesi size kalmış kızlar.....
kız inci her aklıma geldiğinde gülesim geliyor,hatta dün akşam yatsı namzını kılarken pis şeytan aklıma girdi bu silkelenme olayın,az kalsın gülücektim yaaa,
adet olursam bende yapıcam ama bu yöntemi,kızzz çokmu hızlı sallandın yavaşçamı...bide gün aşırı ilişki demek hergün mü birgün durup ertesi günmü demek?
Hadi inşallah iyi bi sonuç çıkar.
Ne güzel erkenden eve girmek.Bazen o kadar bıkıyorumki işten bırakasım geliyor.Sonra da diyorum ben 3 gün sonra oturur ağlarım sıkıldım diye
Oh maşallah. Rabbim nazarlardan korusun inşallah. Çok sevindim canım benim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.hahahahhahahayyyyyyyy
enfeksiyon için bu sabah doktora gittim hani önce onu haledeyim diye...............................................................................
doktor çatala yatırdı rahimde büyümen var dedi pis pis güldü..............................................
önce bi kan ver sonra bu enfeksiyonu çözeriz dedi........................................................
kan sonucu 7790..................................................................
ben zaten hamileymişim hemde 6 haftalık:)
evet....
ikinci anneliğimide allahın izni ile yaşıycam şükürler olsun
belki siz diyorsunuzdur ilk değil neden bu kadar heyecanlanıyorsun:)
anlatıyım ...
31 yaşındayım 18 yaşında ilk evliliğimi yaşadım bir oğlum oldu hemen şimdi 12 yaşında
ama olmadı hiç anlaşamadık 8 yıl hep oğlum için dayandım sonunda olmadı kader dedim
oğlumu vermedi babası ama her an görebiliyorum yanımdaki gibi olmuyor ama bunada şükür
4 yıl önce tekrar evlendim.belki kader bu sefer güler yüzüme dedim olduda iyi bi adam çıktı karşıma
onunda daha öncesinde bi evliliği olmuş 1 oğlu var ama 1 yaşında görmüş birkere o kadar şu an rusyada olduğunu sanıyor annesi rus
hiç babalığı bilmiyor ..
yani tencereyle kapak misaliyiz.hayatta birbirimizi bulup yaşamımızı tekrar kurmaya çalışıyoruz.
ilk heyecanlarımız ilk sevinçlerimiz yok tabi
ağlamakla gülmek arası bi kahve molasında bulduk birbirimizi sıkıca bağlandık .
şimdi çoğalmaya çalışıyoruz tekrardan aile olmaya niyetimiz var
işte bu yüzden bu heyecan
herşeye yeniden başladık yolun yarısından tekrar başa döndük
karayı ak yaptık
allah yüzümüzü kara çıkarmısın
böyle işte canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?