Bol bebiş topiği

Ohooooo, canım sen ne yaptın şimdi... Zaten hepimizin hormonlar, duygular tavan yapmış, yerle bir ettin vallaha bizi. Herkesin göz yaşı kirpiğinin ucundan dökülmeye hazırdı zaten.... Canım Allah gönlüne göre versin, mutluluğun hep sürsün. :)))

27 hazıran tahmını doğum tarıhı ama doktorum 20 sinde gel alalım dedi.
çok endişeleniyorum doğum anını düşündükçe.allah yardımcımız olsun

kızlar ben kaçar bu akşam yemeğe çıkıyoruz:)

biraz sohbet edelim bakalım neler çıkacak huzur soframızdan mutluluğa dair hayata dair:)

iyi bakın kendinize

Kızceler arada sancı giriyo adet olcakmış gibi 3-5 saniye geçiyo sonra yine oluyo. normal mi acep
Normal normal.9 ay boyunca her adet döneminde az az sancı oluyormuş.Benim hala oluyor.

çok mu duygusal oluyor insan hamile olunca ?
Duygusallıkta lafmı?Ben uzandım koltuğa.Eşimde karşıdaki koltuğa uzandı.Niye yanıma gelmiyorsun dedim.Sen rahat yat,böyle iyiyim dedi ben başladım ağlamaya.Sen benim yanımda kötümüsündeeeee benden uzaklaştınmı hemendeeee bu bebek aramızamı girecekdeeee.Hem gülüyor hem özür diliyor garibim.15dk falan ağladım.
Arkadaşıma anlatırken eşi "sen en azından mantıklı bişey bulmuşsun.bazı hamileler tom ve jery izlerken farenin yakalanmasına ağlıyor" diyor eşini göstererek.Oda bağırıyor ama o daha çok küçüüükk
Bakalım kimler nasıl saçmalayacak topiğimizde

27 hazıran tahmını doğum tarıhı ama doktorum 20 sinde gel alalım dedi.
çok endişeleniyorum doğum anını düşündükçe.allah yardımcımız olsun

Allah yardımcın olsun.Hiçbişey olmaz sağlıkla alırsın kucağına inşallah.Dua etmeyi unutma geri dönmez duaların senin

bi hamile olsaydım da saçmalasaydım artık istiyorum bebeğimi rabbim ne olur ver yavrumu

bi hamile olsaydım da saçmalasaydım artık istiyorum bebeğimi rabbim ne olur ver yavrumu
Dualarım seninle canım.İnşallah sende birgün hamileyiiim diye haykıracaksın topiğimizde

kızlar çıkıyorum ben ayşecim kendine iyi bak üzülme ağlama herşeye

Canımsın.Sık sık gel olurmu:26: Kendine cici bak.İncir yemeyi unutmaaaa

ayşemm nasılsın umarım herkez iyidir çoktandır giremiyorum negüzel yeni hamileler var rabbim banada kısmet etsin ama umudumu kaybettim ben artık umursamıyorum yumurtlama günü falan bütün testleri attım evden 1 sene dolmak üzere tedaviyede gitmiyorum ogluma sarıldım sımsıkı bugün bi arkadaş toplantısında ikinci çocuk konuşuldu bana hadi dediklerinde kirpigimin ucuna kadr indi gözyaşım gidip tuvalette agladım kimseye dert anlatmaya laf söylemeye dermanım yok allahın taktiri buymuş istemeden hamile kalmış bebegini aldıranları düşündükçe cinnet geçirmek geliyo içimden rabbim onlara vericene gerçekten isteyenleri canı yüregi evlat diye yananlara kısmet eder inş

iyi olmana sevindim canım,tedavine gelince sıkma tatlı canını herşey yoluna girer inşallah,bak bana bu ay 3.aşılamamı olucaktım serephoneyle yumurtalarım oluşurken gonal f 75 ml kullandım günlük toplamda 13 gün ama dr yumurta göremedim dedi ve aşılamam iptal oldu o yüzden sıkma canını.hiç kafaya takmadım bile sağlık olsun dedim dr a çıktım evime geldim adeti bekliyorum inşallah gelmezde :))

şişko bayanlar eczacı arkadaşım bana bi krem önermişti bi kaç kez yapmıştım fazlada acımıyor.

kremin adı EMLA 5-10 dak bikini bölgesinde ovalıyosunuz 45dak bekliyosunuz ondan sonra ister epilatörle ister ağlayla alıyosunuz.denemesi size kalmış kızlar.....

Rotercim tebrikler
Ne güzel bir süpriZ olmuş...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Darısıda başımıza

anammm iyikide tutunmuş canım,çok ama çoookkkk tebrik ederim sağsalim kucağına al inşallah,kız hiç belirti belan yaşamadın mı?

bizede dua etttt ne olurrrrrrrrr

kız inci her aklıma geldiğinde gülesim geliyor,hatta dün akşam yatsı namzını kılarken pis şeytan aklıma girdi bu silkelenme olayın,az kalsın gülücektim yaaa,

adet olursam bende yapıcam ama bu yöntemi,kızzz çokmu hızlı sallandın yavaşçamı...bide gün aşırı ilişki demek hergün mü birgün durup ertesi günmü demek?

Leylaaa naber şekercim:)
Keşke bizde hamile oluversekte sorunumuz kıl tüy olsa :)

Kaçıncı günündesin tatlım...
Benim bugün14. Günüm... Bata çok var daha...
Soğan kürütaptım ya geçen ay erken regli oldum... Belki faydası olur bu ay

Kuzummmm 1 gün yapıp 1 gün yapmadım. ovu. testide kullandım. çift çizgiyi gördüm. onuda değerlendirdim.

bak sen sırt üstü yatıyosun ya bacaklarını yukarı kaldır. Eşinde ayalarını tutsun yukarı kaldırsın. Sağa sola öne arkaya kafasına göre sallasın. 1 dakka sallasa yeter :))

Sonra sen tabi belinin altına yine yastık koy. Kalkma . Yat 30-40 dakka.

İşte bu kadarrr.

Hadi inşallah iyi bi sonuç çıkar.

Ne güzel erkenden eve girmek.Bazen o kadar bıkıyorumki işten bırakasım geliyor.Sonra da diyorum ben 3 gün sonra oturur ağlarım sıkıldım diye

Bu sene Rabbime şükürler olsun iş konusunda rahatım yarım gün çalışıyorum. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.

Oh maşallah. Rabbim nazarlardan korusun inşallah. Çok sevindim canım benim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Rabbim yuvanızı huzurunuzu bozmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…