- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.981
Gunaydin ayy ne guzel bayirlara ciksin insallah. Rabbim gonlune gore versin insallah...Hamileliğimden beri ilk kez kucağıma bir bebek aldım rüyamda.Bilin bakalım cinsiyeti neydi?8-9 aylık beyaz yüzlü toplu bir bebekti.Ağlıyordu kucağıma aldım sustu.
Sabah namazından sonra gördüm.Tez çıkacak demekmiş.Bir de erkek bebek müjde demekmiş.Dün akşam cinsiyetimizi öğrenmeye karar verdik.İlk fırsatta gidip öğreneceğim artık.Hazırım kızımı yada oğlumu öğrenmeye.Eşim bu konuda çok destek oluyor sağolsun.İyi bi anne olmak için elimden geleni yapacağım bende.Allahım bana o gücü kuvveti verecektir.
Rüyanın etkisiyle unutmuşum :26: GÜNAYDIIIIIINNN
Kızlar ben geldim nasılsınız?
Mrb kızlar ben 6 aydır tedavi görüyorum bu ay ovu testi de kullandım dün çift çizgiyi gördüm va akşam ilişki oldu sabah ta uzayan bi akıntı oldu baya uzundu ilk defa böyle oluyor yumurtladim mi şimdi ben bu akşam da ilişki olmalı mi sizce
Buyuk ihtimal yumurtluyorsun ama yumurtanin catlamasi 48 saati bulabiliyor sanirim. Bugun yarin calisin derim tabi Ayse daha iyi bilir ben ondan ogrendim ovu.testlerini..
Hosgeldin cnm nasilsin? Ne yaptin doktor isini?
maşallah herkez hamile
bi ben kaldım topikte sanırım, kızmayın kızlar ama kıskandım
mrb kızlar ben 6 aydır tedavi görüyorum bu ay ovu testi de kullandım dün çift çizgiyi gördüm va akşam ilişki oldu sabah ta uzayan bi akıntı oldu baya uzundu ilk defa böyle oluyor yumurtladim mi şimdi ben bu akşam da ilişki olmalı mi sizce
canım burda herkes bi jinekolog ama bölüm başkanımız ayşe sen önce ona bi sor biz vizitelerle devam ederiz:)
kızlar allah aşkına napıyonuzda hamile kalıyorsunuz siz?
bana da soyleyin nolursunuz ben cok yoruldum?
kıskanırsın çok iyi biliyorum o duyguyu ben o hisse kapıldıktan 1 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim:)
inşallah seninde en yakın zamanda bebişin gelir
çok dua ettim dün akşam kapıları açıktır rabbimin geri çevirmez zamanı gelecek ve olacak inan:)
ben bu ay preseed krem kullancam artık 10.ayımızdayız
Cok sukur cnm.gitmedim canım gtmıycemde çok bunaldım...
topiğe de gelemıyorum gelince aglıyorum cunku off off
beni boş ver ben aynı gene hamile kalamadım..
Sen nasılsın? ne var ne yok
Selam canlarım:)
ne güzel bi gün bu böyle:)
dün akşam güzel bir yemek eşliğinde bundan sonra allahın izni ile yaşayacaklarımızı konuştuk:)
ellerini ayaklarını ağlamalarını gülmelerini:)
ama her zorlukta ikimizinde babasının güçlü kollarında huzur bulacağımızı :)
odasının nasıl olacağını
ailelere nasıl söyleneceğini :)
bana tabağından bi köfte daha ekledi :)hep özverili olacağını ve olduğunuda:)
allaha binlerce şükürler olsun karşıma böyle bi adam çıkarıp bide ondan bi can verdiğini için:)
siz nasılsınız:)
kızlar allah aşkına napıyonuzda hamile kalıyorsunuz siz?
bana da soyleyin nolursunuz ben cok yoruldum?
O ne işe yarıyor kuzum?
ben 1,5 senelik evlıyım hala olmadı doktor herşey normal dedi bana 12ayda. ama halen bebek yok.
Ben hicbir sey yapmadim preseedbile kullanmadim. Onemli olan stres yapmamak kafaya takmamak bence. Gripken hamile oldugumu ogrendim.. bence fazla uzerine dusmemek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?