Bol bebiş topiği

Gunaydin ayy ne guzel bayirlara ciksin insallah. Rabbim gonlune gore versin insallah...
Ben e ruya gordum bebek vardi kucagimda ama cinsiyetini hatirlamiyorum gecen arkadas da ruyasinda beni gormus iki bebegim varmis ama cinsiyeti belli egildi dedi benim bebegimin cinsiyeti ne olacak acabaaa ????

Mrb kızlar ben 6 aydır tedavi görüyorum bu ay ovu testi de kullandım dün çift çizgiyi gördüm va akşam ilişki oldu sabah ta uzayan bi akıntı oldu baya uzundu ilk defa böyle oluyor yumurtladim mi şimdi ben bu akşam da ilişki olmalı mi sizce

Buyuk ihtimal yumurtluyorsun ama yumurtanin catlamasi 48 saati bulabiliyor sanirim. Bugun yarin calisin derim tabi Ayse daha iyi bilir ben ondan ogrendim ovu.testlerini..

Selam canlarım:)

ne güzel bi gün bu böyle:)

dün akşam güzel bir yemek eşliğinde bundan sonra allahın izni ile yaşayacaklarımızı konuştuk:)
ellerini ayaklarını ağlamalarını gülmelerini:)
ama her zorlukta ikimizinde babasının güçlü kollarında huzur bulacağımızı :)
odasının nasıl olacağını
ailelere nasıl söyleneceğini :)
bana tabağından bi köfte daha ekledi :)hep özverili olacağını ve olduğunuda:)

allaha binlerce şükürler olsun karşıma böyle bi adam çıkarıp bide ondan bi can verdiğini için:)

siz nasılsınız:)

maşallah herkez hamile
bi ben kaldım topikte sanırım, kızmayın kızlar ama kıskandım

kıskanırsın çok iyi biliyorum o duyguyu ben o hisse kapıldıktan 1 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim:)
inşallah seninde en yakın zamanda bebişin gelir
çok dua ettim dün akşam kapıları açıktır rabbimin geri çevirmez zamanı gelecek ve olacak inan:)

canım burda herkes bi jinekolog ama bölüm başkanımız ayşe sen önce ona bi sor biz vizitelerle devam ederiz:)

Kıskanmak değil de tuhaf bi duygu işte hani eksiklik offf topikteki herkez hamile bi ben kaldım sanırım olmıycak benım bebeğim. Topiğe geldm daha kotu oldum k bakmayın sınırtlerim bozuldu aglıym..
yok be gulum ben hamile kalamıyrm

gitmedim canım gtmıycemde çok bunaldım...
topiğe de gelemıyorum gelince aglıyorum cunku off off
beni boş ver ben aynı gene hamile kalamadım..

Sen nasılsın? ne var ne yok
Cok sukur cnm.
Sikma canini bosver Allah ol dediginde olacak. O ne yazdiysa onu yasiyoruz.

Oh ohne guzel. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Hep boyle guzel gunleriniz olsun. Hayirlisiyla bebisinizi de alin kucaginiza mutlulugunuz katlansin...

O ne işe yarıyor kuzum?
ben 1,5 senelik evlıyım hala olmadı doktor herşey normal dedi bana 12ayda. ama halen bebek yok.

bende şimdi öğrendım topıkte gezınırken su ineternette olmasa ne yapardık bılmem her gun yenı bişi öğrenıyorum. vajına kayganlaştırıcı jelmiş spermlerin hareketını hızlandırıyormuş sıteye gırdımbaktım ole yazıyor. google yazıver araştır Rabiimden ümit kesılmez hatta bununla ılgılı bı topık bıle var sıtede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…